21.Νίκος Σπυρόπουλος
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
Κ_geo
Δεν έχει σημασία ότι αργά η γρήγορα θα φύγει. Το να βάλεις τον Σπυρόπουλο στα αποδυτήρια που το κλίμα είναι ήδη δύσκολο νομίζω βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου...
Δεν έχει σημασία ότι αργά η γρήγορα θα φύγει. Το να βάλεις τον Σπυρόπουλο στα αποδυτήρια που το κλίμα είναι ήδη δύσκολο νομίζω βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου...
Trilofiotis έγραψε:Τελειωμένος δεν ήταν, τραυματίας και παραγκωνισμένος ήτανο Μαντούρο (και είναι...). Εκτός αν πρόλαβε και μάλωσε και μαυτον ο ΑΑ, έχω χάσει το μέτρημα. Επίσης δε βγήκε απότι έχω ακούσει ο προπονητής να πει ότι δεν υπάρχει ο Μαντούρο και έχει ενημερωθεί περι της ανυπαρξίας του.Sekeris4 έγραψε:Και ο Μαντουρο τελειωμενος ηταν και ξαναπαιζει.Ειπαμε, ποντιακο ανεκδοτο ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη.Οποιος τους παρει στα σοβαρα θα χαλαει τη διαθεση του.Και ειναι κριμα γιατι δεν αξιζουν ουτε το σαλιο μας.
Ελπίζω να μη μπεί σε καμια 18άδα και να είναι μόνο για νομικούς λόγους αν και δε πιστεύω τίποτα πλέον.
Μπράβο Σαββίδη, καλύτερα να στηριζαμε Μπερέτα και Χάβο παρά αυτό το τσίρκο.
12 Δεκεμβρίου 2014K_geo έγραψε:για μαντουρο δεν ειχε πει τπτ απολυτως. ειχε πει για παιχτη του αγωνα με την ξανθη και προφανως (βαση γεγονοτων) αναφεροταν στο μαρτενς και μονο....
Αναστασιάδης: "Αυτοί τελείωσαν. Θα το δείτε στον δρόμο! "
Εμφανώς απογοητευμένος απο την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας, απο την συνέχεια του Europa League εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποιός μπορεί σε άλλη μία στραβή να ανέλαβε την ευθύνη αλλά αυτή την φορά δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση συγκεκριμένων παικτών. Ήταν ξεκάθαρος με την φράση " Μη με ρωτάτε ονόματα, θα το δείτε στον δρόμο...". Αυτή η φράση λογικά θα φέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο όσο περνάει ο καιρός και βαραίνουν τα πόδια φαίνεται όλο και πιο άδειο!
Αρχικά είπε: "Τον πικράναμε τον κόσμο πάλι. Τρίτη φορά πους τους μαζεύουμε στο γήπεδο και δεν τους δώσαμε χαρά. Οι παίκτες που ήταν φρέσκοι δυστυχώς περίμεναν από τους κουρασμένους. Είμαι πολύ εκνευρισμένος και θα λάβω μέτρα δραστικά γι` αυτούς".
Tι έφταιξε για την ήττα: "Δεν ήμασταν καλά. Κάποια παιδιά μπήκαν και ήταν κουρασμένα. Δεν έχουμε δυνατότητα να ξεκουράσουμε τα παιδιά. Κάποιοι απέδειξαν σήμερα πως δεν αξίζουν να φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι δίκαιος με όλους. Δυστυχώς για εμένα και τα παιδιά τα υπόλοιπα αυτό είναι. Και αυτό θα γίνει."
Φταίνε συγκεκριμένα πρόσωπα για την ήττα: "Όχι εγώ φταίω. Αλλά τελείωσε το πανηγύρι. Να χάσουμε ένα παιχνίδι θα συμβεί αλλά να τρέχεις εσύ λιγότερο από τους υπόλοιπους και να βγαίνεις… σιδερωμένος αυτό είναι άσχημο. Και ειδικά για τον κόσμο αλλά και για όλους μας."
Πιστεύετε πως η νίκη στο Καραϊσκάκης αποδιοργάνωσε τους παίκτες: "Δεν νομίζω πως είναι αυτό. Εμείς περιμέναμε σε αυτά τα 9 παιχνίδια να δώσουμε τρία συνεχόμενα. Λόγω της κρισιμότητας των παιχνιδιών. Σήμερα αποδείχτηκε πως έκανα λάθος. Γιατί βασίστηκα στην εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών σε ένα αγώνα μεγάλης σημασίας για την Ευρώπη. Αυτό είναι 50-50. Αποδείχτηκε πως έκανα λάθος με την συμπεριφορά που έδειξαν. Δεν αφήνω την καριέρα μου. Τους κάνω πέρα και τελειώσαμε."
Είπατε ότι κάποιοι δεν θα ξαναφορέσουν την φανέλα. Ποιους εννοείται; Ο Μάρτενς ούτε καν χειροκρότησε τον κόσμο: "Θα το δείτε στο δρόμο. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα αποδυτήρια. Τέτοια θέματα δημιουργούν προβλήματα στα αποδυτήρια. Δεν μπορεί ο ένας να σκοτώνεται και ο άλλος να μην κάνει τίποτα. Μία φορά το καταλαβαίνω… Είναι μία συνεχόμενη κατάσταση, ξεχειλίζει η κατάσταση και τελειώνει.
http://www.fcpaok.net/paok-news/footbal ... 1-22-31-19
Θυμιζω τις αλλαγες στο ματς με Γκιγκαμπ
Μαρτενς στη θεση του Γκολασα
Παπαδοπουλος στη θεση του Περειρα
Μαντουρο στη θεση του Κατσε
Μπορει να μην ειπε ονοματα αλλα φωτογραφισε ξεκαθαρα ποιους εννοουσε.Ολοι καταλαβαν Μαρτενς Μαντουρο.Τωρα αν σε καποιους αρεσει να κρυβονται πισω απ το δαχτυλο τους,δεν ειναι δικο μου θεμα.
ναι. εκανα λαθος σορρυ.
με γκινγκαν ηταν, οχι ξανθη.
και οταν λεμε ολοι, εννοουμε λογικα ολοι ε;
δεν βλεπω παντως απο οσα μου τονισες να βγαινει καποιο τετοιο συμπερασμα. να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ισως. συμπερασμα ΟΧΙ.

με γκινγκαν ηταν, οχι ξανθη.
και οταν λεμε ολοι, εννοουμε λογικα ολοι ε;
δεν βλεπω παντως απο οσα μου τονισες να βγαινει καποιο τετοιο συμπερασμα. να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ισως. συμπερασμα ΟΧΙ.
sekeris4,
μερικοι εχουν χοντρα δακτυλα και νομιζουν οτι
μπορουν να κρυφτουν πισω τους.
Ειναι κι αυτη η πουτ@ν@ η κοντη η μνημη............
Χοχλιουρε το ξερεις οτι σε παω,αλλα εισαι φαουλ.
Α ΑΑ εμμεσως πλην σαφως,αναφερθηκε σε Μαρτενς και Μαντουρο.
μερικοι εχουν χοντρα δακτυλα και νομιζουν οτι
μπορουν να κρυφτουν πισω τους.
Ειναι κι αυτη η πουτ@ν@ η κοντη η μνημη............
Χοχλιουρε το ξερεις οτι σε παω,αλλα εισαι φαουλ.
Α ΑΑ εμμεσως πλην σαφως,αναφερθηκε σε Μαρτενς και Μαντουρο.
- thanos-xanthi
αδερφε αν και συμφωνω σε πολλα το φετινο πρωταθλημα ΔΕΝ εκλαπη..παοκαρα23 έγραψε: Οταν καταλαβουν ΟΛΟΙ οτι το πρωταθλημα εκλαπη κι εμεις αντι να συσπειρωθουμε τρωγομασταν σαν τα κοκορια κι απαξιωναμε τους παντες τοτε ισως δουμε προκοπη..
Προς το παρον συνεχιστε να τρωγεστε μεταξυ σας...
σε εσκισαν τα κορακια σε μερικα ματς, αλλα οχι οτι μας το κλεψανε κιολας
δεν τ αξιζαμε και δωσαμε και παμπολλα δικαιωματα με εμφανισεις μας
το φαγωμα μεταξυ μας δε σταματα παντως
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
εγω απλα λεω τι ειδα...Είπατε ότι κάποιοι δεν θα ξαναφορέσουν την φανέλα. Ποιους εννοείται; Ο Μάρτενς ούτε καν χειροκρότησε τον κόσμο:
"Θα το δείτε στο δρόμο. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα αποδυτήρια. Τέτοια θέματα δημιουργούν προβλήματα στα αποδυτήρια. Δεν μπορεί ο ένας να σκοτώνεται και ο άλλος να μην κάνει τίποτα. Μία φορά το καταλαβαίνω… Είναι μία συνεχόμενη κατάσταση, ξεχειλίζει η κατάσταση και τελειώνει.

Αντι να φευγουν κι αλλοι
ερχονται ξανα πισω
Μαγκας σπυρο
μαγκας
Εδω προπονηση με σαλπι
ενεργος βοηθος του ηρθα παλι
πλενω και παλι το βρακακι
εκλεισε καρέ στο παρεάκι
φερτε και γ.χ να γινει παρτυ
ερχονται ξανα πισω
Μαγκας σπυρο
μαγκας
Εδω προπονηση με σαλπι
ενεργος βοηθος του ηρθα παλι
πλενω και παλι το βρακακι
εκλεισε καρέ στο παρεάκι
φερτε και γ.χ να γινει παρτυ
Αφήστε τo βιτριόλι για όταν θα ΠΑΙΞΕΙ ο Σπυρόπουλος και όχι τώρα. Τοτε όλοι μαζί να τον κράξουμε τον ΑΑ σαν κωλοτούμπα, ασόβαρο κλπ. Μεχρι τότε δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αχρηστευτεί ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, είτε αυτός λέγεται Τζαβέλλας είτε Σπυρόπουλος. Το ότι δεν υπολογίζεται δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και να προπονείται.
ο Τζαβέλας που μηδενισε την αξία του ο ΑΑ εχει αλλα 3 χρονια συμβόλαιο σε σχεση με τον 21 που σε 2 μήνες χαιρετάει.
Αν καίγεται ο ΑΑ να σώσει το περιουσιακό στοιχειο ΝΣ21 τοτε πολύ φοβαμαι πως ειναι ΓΤΠ καβαλα.
Αν καίγεται ο ΑΑ να σώσει το περιουσιακό στοιχειο ΝΣ21 τοτε πολύ φοβαμαι πως ειναι ΓΤΠ καβαλα.
Σιγά την περιουσία που θα την αχρηστεύσει κιόλας.spyretto έγραψε:. Μεχρι τότε δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αχρηστευτεί ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, ----- Σπυρόπουλος.
Δηλαδή ρε παιδιά, με τα νεύρα μας παίζετε;
- kataramenos5
Μα ο Αγγελος δεν ειπε οτι τελειωσαν απ την ομαδα οταν ρωτηθηκε σε συνεντευξη τύπου?Μη παμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολόγητα.spyretto έγραψε:Αφήστε τo βιτριόλι για όταν θα ΠΑΙΞΕΙ ο Σπυρόπουλος και όχι τώρα. Τοτε όλοι μαζί να τον κράξουμε τον ΑΑ σαν κωλοτούμπα, ασόβαρο κλπ. Μεχρι τότε δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αχρηστευτεί ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, είτε αυτός λέγεται Τζαβέλλας είτε Σπυρόπουλος. Το ότι δεν υπολογίζεται δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και να προπονείται.
Αυτο που γινεται φετος στην ομάδα δεν υπάρχει.Ομαδα που διωχνει Χουμπ και το μισο ροστερ, φερνει Αγγελο με την Κ20 και δηλώνει οτι παει για πρωτάθλημα.Αφου σκάμε σταγελια όλοι μ αυτα που λεει ο τρελλος βλεπουμε να μαστε στο +5 απο γαυρο το Δεκέμβρη και δε πιστευουμε στα ματια μας.Κι ενω αρχίζουμε να το πιστεύουμε , ξαφνικα τραβάμε χειροφρενο και παμε στο -8.Η ομάδα εχει μονο 1 εξτρεμ αλλα στις μεταγραφες ερχονται 2 σεντερ μπακ.Παραιτειται ο ΑΑ αλλα δε φευγει (δε θυμαμαι να χει ξαναγινει) και παραιτείται(κανεις δε ξερει σιγουρα ουτε η ΠΑΕ) και ο ΤΔ που εξαφανίζεται.Παράληλα με ολα αυτά παίκτες αποκλειονται απ την ομαδα ως λιγοι και μετά καλούνται να την υπερασπίσουν .Οχι ενας αλλα περισσότεροι και μερικοι για 2η φορά.
Ενταξει το καταλάβαμε ,ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ Ο ΙΒΑΝ.Δεν εξηγείται αλλιώς.Παίρνει το αιμα του πισω για οσα βλέπει 2,5 χρόνια τώρα.
Φιλε οταν λεω οτι εκλαπη δεν εννοω μονο τα κορακια.Τα κορακια απλα σε αποτελειωσαν διαλυοντας την ψυχολογια της ομαδας.Για να εξηγησω αυτα που λεω θα πρεπει να γραψω ολοκληρο σεντονι κατι που δεν κολαει σε τοπικ με θεμα "Νικος Σπυροπουλος".Παντως πολεμος υπηρξε απ ολα τα μετωπα.Τα κορακια απλα περασαν σε ολους τους αντιπαλους το μηνυμα χτυπατε ελευθερα και στους παικτες μας μαρκαρετε με τα ματια.Για κλοπη απο τν πλευρα τους δεν προκειται να μιλουσα αν δεν υπηρχε μια συγκεκριμμενη αντιμετωπιση σ ολα τα παιχνιδια κι απλα ειχαν 2-3 μεγαλα σφυριγματα εναντιον μας.thanos-xanthi έγραψε:αδερφε αν και συμφωνω σε πολλα το φετινο πρωταθλημα ΔΕΝ εκλαπη..παοκαρα23 έγραψε: Οταν καταλαβουν ΟΛΟΙ οτι το πρωταθλημα εκλαπη κι εμεις αντι να συσπειρωθουμε τρωγομασταν σαν τα κοκορια κι απαξιωναμε τους παντες τοτε ισως δουμε προκοπη..
Προς το παρον συνεχιστε να τρωγεστε μεταξυ σας...
σε εσκισαν τα κορακια σε μερικα ματς, αλλα οχι οτι μας το κλεψανε κιολας
δεν τ αξιζαμε και δωσαμε και παμπολλα δικαιωματα με εμφανισεις μας
το φαγωμα μεταξυ μας δε σταματα παντως
ρε παιδια. τζαμπα το κουραζουμε. εκανε εξωδικο στη παε, βγηκε και η επιστολη του γαυροπσαπ και επρεπε να προπονειται με την ομαδα. εντ οφ στορυ.
σε δυο μηνες πρωτη θεση στο ματζικ μπας!
σε δυο μηνες πρωτη θεση στο ματζικ μπας!
Οκ! Προπονηση ας κανει ο παικταρας. Κανενα προβλημα. Μπανιο ομως σπιτι του... Μη χρεωνει την ΠΑΕ με πετσετες ρευμα για θερμωσιφωνα, νερο κλπ... :