Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Αυτά τα λες τώρα κάτσε να γίνει καμία στραβη και να έρθει θα λες τα ίδια η συνταξιούχο θα τον ανεβαζεις παπου θα τον κατεβαζεις ;;
-
μακάρι να έρθει φίλε,να γίνει το θαύμα!lefis έγραψε:Αυτά τα λες τώρα κάτσε να γίνει καμία στραβη και να έρθει θα λες τα ίδια η συνταξιούχο θα τον ανεβαζεις παπου θα τον κατεβαζεις ;;
Καλό βιογραφικό,έμπειρος,δυνατή προσωπικότητα και φυσικά δεν θα μπορεί κανένας να σηκώσει κεφάλι μπροστά του!!!
αν και το τελευταίο,νομίζω ότι είναι ένας καλός λόγος να μην τον φέρουν,αφού θα τους χαλάσει την βόλεψη αν παρει εν λευκώ τα κλειδιά του μαγαζιού
δεν θα υπάρχουν μετά Σάντος και Κονσεισάο,ούτε προφανώς καραβιές αποτυχημένων ξένων,αγνώστων στο παγκόσμιο στερέωμα από DVD(Αρίας,μοράες κλπ)
ο άλλος φαίνεται πιο "βολικός"
ΥΓ μπες στην π΄ρωτη σελίδα του Δώνη πέρσυ το καλοκαίρι και δες...ήμουν ο μόνος που είπα ότι ΔΕΝ τον στηρίζω την μέρα που υπέγραψε,καθώς είναι προιόν της σχολής του (σάπιου) ελληνικού ποδοσφαίρου
- navigator11
jibbie έγραψε:δλδ συμφωνα με τους ΑΡΔ ειπαμε στον Κουλη "κοιτα, οκ τα βρηκαμε, αλλα δωσε μας 24 ωρες και μη μιλησεις με αλλες ομαδες, αν δε βρουμε τπτ καλυτερο εχουμε το δικαιωμα να σε ανακοινωσουμε". Και προφανως ο tiny Κουλης τους ειπε "ναι ρε πλακα κανετε, εγω για να κοουτσαρω την ΠΑΟΚαρα στηνω και λοκω!". εχουμε μια πλακα παντως

Είναι να απορείς πραγματικά.Άντε να ξημερώσει Δευτέρα,να ανακοινωθεί,να τελειώσει το παραμύθι.Να ξέρουν και οι προσβεβλημένοι απ'την επιλογή του Κυριάκου συνοπαδοί και επισήμως το νέο ... στόχο.Θα χρειαστούν και αυτοί επίπονη προετοιμασία.
Βέβαια,ορισμένοι,προνοητικοί όντες,έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από νωρίς.Ατάκες τύπου "χάρη του κάνουμε" είναι δεδομένα "δουλεμένες".
- pagotatzis
Πόσο μαλακές είναι οι ΑΡΔ!
πρώτα λέγαν θα συναντηθούν στο Μόναχο τελικά έγινε στην
Ντίσελντορφ η συνάντηση!
Και αν συνάντησαν τον Πορτογάλο! ,λέω εγώ τώρα!
κάτι μέσα μου μου λέει ότι δεν πήγαν στην Γερμανία για τον Πορτογάλο!
Όσοι είστε αρνητική στην πρόσληψη του ντομινγκος μπορείτε
ακόμα να ελπίζεται!
κοντός ψαλμός αλληλούια!
Ίσως αύριο να ξέρουμε περισσότερα.
moican αν γνωρίζεις κάτι γράψε, η αγωνία είναι μεγάλη φίλε!
πρώτα λέγαν θα συναντηθούν στο Μόναχο τελικά έγινε στην
Ντίσελντορφ η συνάντηση!
Και αν συνάντησαν τον Πορτογάλο! ,λέω εγώ τώρα!
κάτι μέσα μου μου λέει ότι δεν πήγαν στην Γερμανία για τον Πορτογάλο!
Όσοι είστε αρνητική στην πρόσληψη του ντομινγκος μπορείτε
ακόμα να ελπίζεται!
κοντός ψαλμός αλληλούια!
Ίσως αύριο να ξέρουμε περισσότερα.
moican αν γνωρίζεις κάτι γράψε, η αγωνία είναι μεγάλη φίλε!
- desperando
- Επικοινωνία:
Μηπως περιμενουν μεχρι τον Αυγουστο για να δουνε αν περασουμε τον Γ Προκριματικο του Τσου Λου και ξεκινησουν τοτε τον σχεδιασμο;

Ποιο προπονητή ρε...
Εδώ η τετρανδρία μας έβγαλε του λου χωρίς προπονητή όλη τη χρονιά μέχρι και χθες....
Είναι δυνατόν να σε οργανώσουν, αυτοί που τα κάναν μούσκεμα όλη τη χρονιά;
Εδώ η τετρανδρία μας έβγαλε του λου χωρίς προπονητή όλη τη χρονιά μέχρι και χθες....
Είναι δυνατόν να σε οργανώσουν, αυτοί που τα κάναν μούσκεμα όλη τη χρονιά;
- kataramenos5
Μα γιατί καθυστερεί αυτός ο Μοϊκ τόσο καιρό δε καταλαβαίνω?
Δε τους λυπάται τους ΑΡΔ?

Ειναι σκληρός ο τοιχος....Νταούλι έγινε το αυτί τους

Ειναι σκληρός ο τοιχος....Νταούλι έγινε το αυτί τους

Είναι ξεκάθαρο το τί έχει συμβεί ρε παιδιά...
Ο Στέφενς, αφού είδε στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και τη βαθμολογία των πλέι όφ πριν το τελευταίο παιχνίδι, για να ξεφύγει και εκ του ασφαλούς είπε στον Ιβάν για να τον ξεφορτωθεί : "Θα έρθω ΜΟΝΟ αν βγείτε ch l "
Καταλαβαίνετε ότι την έχει πατήσει πανηγυρικά και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να βρει καμιά καλύτερη δικαιολογία...
Ο Στέφενς, αφού είδε στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και τη βαθμολογία των πλέι όφ πριν το τελευταίο παιχνίδι, για να ξεφύγει και εκ του ασφαλούς είπε στον Ιβάν για να τον ξεφορτωθεί : "Θα έρθω ΜΟΝΟ αν βγείτε ch l "
Καταλαβαίνετε ότι την έχει πατήσει πανηγυρικά και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να βρει καμιά καλύτερη δικαιολογία...
- Μπαρκαρούτσος
koseco έγραψε:Μηπως περιμενουν μεχρι τον Αυγουστο για να δουνε αν περασουμε τον Γ Προκριματικο του Τσου Λου και ξεκινησουν τοτε τον σχεδιασμο;
![]()
![]()
![]()
![]()

Με τον Ντομινγκος υπάρχει μια προφορική συμφωνία αλλά μετά το χθεσινό αποτέλεσμα γίνεται μια προσπάθεια για κάτι καλύτερο.
Δεν θα διαρκέσει πολύ...
υγ.
Περιμένω να μου πούνε αν έκλεισε ο Ντομινγκος ή αν ο Στέφενς είναι ακριβός ή φθηνός..
Αρκετά έκανα τζάμπα μάγκα το κάθε βλάχαδερο που νομίζει ότι κάποιος είναι...
Δεν θα διαρκέσει πολύ...
υγ.
Από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ με τις μεταγραφές και πιο πολύ με το θέμα Δώνη που είχα πει παραμονές του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο, τότε που του άλλαξαν το συμβόλαιο, τους έχω γραμμένους στα @@ μου.kataramenos5 έγραψε:Μα γιατί καθυστερεί αυτός ο Μοϊκ τόσο καιρό δε καταλαβαίνω?
Περιμένω να μου πούνε αν έκλεισε ο Ντομινγκος ή αν ο Στέφενς είναι ακριβός ή φθηνός..
Αρκετά έκανα τζάμπα μάγκα το κάθε βλάχαδερο που νομίζει ότι κάποιος είναι...
Εμένα τώρα γιατί δεν με ψήνει να έρθει ο Στέφενς? Ξέρετε όλοι την παροιμία για το παρακαλητό και το ξινό μ@μήσι. Προτιμώ Ντομίνγκος με έρθει με γούστα και όρεξη να στρωθεί (και να μας στρώσει).