4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Re: Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

geoavr έγραψε:Ε ρε και να γίνει καμιά τέτοια πλάκα τα επόμενα χρόνια που φυσιολογικά θα είναι αρχηγός ο Σώτος τότε εγώ προσωπικά θα ''κλείσω'' σαν οπαδός.Θα τα έχω δει όλα. Ίσως σταματήσω να ασχολούμαι και με το ποδόσφαιρο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μοναχοί θα γίνουμε.

Δε νομίζω ότι ο Μπαλάφας είναι απαραίτητος στο σημερινό ΠΑΟΚ, πιο πολύ υπάρχει συμπάθεια στο πρόσωπό του για τα γκολ που έχει βάλει στον Άρη, ας μην ξεχνάμε το απίστευτο κράξιμο που έτρωγε όσο ήταν στην ομάδα. Προσωπικά τον πάω, ίσως να έχει χώρο στη δεκαοχτάδα αλλά βασικός πολύ δύσκολα. Μόνο πρόεδρος Τρέμε Ζήση. :P
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

SATANAS έγραψε: Οσο για τον Μπαλαφα ολοι θελουμε να επιστρεψει, εξαιτιας των γνωστων 4 γραμματων που μας ξεχωρίζουν απο ολους τους αλλους και κανουν τα μυαλα μας να πονανε. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποσοι απο μας θα χαρουν να τον δουν εντεκαδα του χρονου...
Το γεγονός ότι μετά από μήνες επιλέγεις να διατυπώσεις σοβαρή (-οφανή) πρόταση στο topic στου Σώτου, ενώ εκσφενδονίζεις σατανικά βέλη χιουμορ σε σημαντικά θέματα δείχνει ότι ο Σώτος έχει αποκτήσει τρομερή αποδοχή σε κομμάτι του κόσμου, θα λέγα σχέσεις αλληλοσεβασμού και εκτίμησης. H Επιστροφή αποτελεί ορατό ενδεχόμενο, κάτι το οποίο ενισχύει την αμυδρή υποψία που είχα για την άβυσσο της ΠΑΟκτσηδικης ψυχής.

Υγ. Όποιος είναι να μιλήσει ας μιλήσει τώρα (όσο προλαβαίνουμε), αλλιώς μετά την Επιστροφή ας σωπάσει για πάντα γιατί ο παικτης θα φοράει τη φανέλλα και δεν χρειάζεται νέα περιπτωση Βρυζα και Ζαφειρίου.

Yγ2.Τιμή και δόξα στον Shrek. Να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του.

Υγ3. Realcon η απάντηση είναι όχι. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει when it comes to Sotiris' issue.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ισως και να εχεις δικαιο ολλανδε, αλλα ισως ο βασικος λογος που εγραψα σοβαρα για τον Σωτηρχο να ειναι πως ακόμα δεν βραδιασε... :twisted:

..απλα κρινοντας απο την παρτι μου, παρατηρω πως η απεχθεια μετατραπηκε σε συμπαθεια και η συμπαθεια σε λατρεια εξαιτιας της χιλιομετρικης ασφαλειας που μου δινει η αποσταση Θεσσαλινικη-Ιωαννινα.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Ρε παιδια μια απορια, εχετε δει να βγαζει ματια στα γιαννενα και πιστευετε οτι θα ειναι στον ΠΑΟΚ του χρονου η αλλα λογια να αγαπιομαστε?

Και στην τελικη τον βαζουν η σκουπιζει παγκους και εκει?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εκτος το να ρθει για να χουμε ελληνες δε βρισκω κανενα αλλο λογο..........Ειναι πολυ λιγος για μας ακομα και σαν αλλαγη..
lion4

Δημοσίευση από lion4 »

Μια ερώτηση: Ισχύει απο του χρόνου το μέτρο του πλατινί για το 6+5 έλληνες στην ενδεκάδα...??
Αν ναι, τότε προφανώς εκεί δικαιολογείται πιθανή επιστροφή του...Και για να μην παρεξηγηθώ..οχι για βασικός..
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αδερφέ αυτό το σχέδιο προορίζεται για το 2014 με 2015 περίπου..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Οταν δηλαδή τέρματοφυλακες θα είναι Γλύκος/Κουτζαβασίλης/Κυριακίδης. Οταν η άμυνα θα αποτελείται απο Γεωργίου-?????????- Μαλεζά- Αποστολόπουλο/Αραμπατζή. Οταν το κέντρο θα αποτελείται απο Κουτσιανικούλη- Μπαλάφα-????????????????????. Οταν δηλαδή η επίθεση θα αποτελείται απο Κλάους-Μωυσιάδη-Παπάζογλου-Σαλπιγγίδη κτλ... Αυτό σε συνδυασμό με Βιειρίνια- Κριστιάνο και πόσα άλλα παιδιά (είτε ΠΑΟκτσάκια απο το προπονητικό μας- είτε ξένα ταλέντα που θα παρακαλανε να παίξουν στον ΠΑΟΚ μας)...

Το παρόν στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ όμορφο... Το μέλλον προδιαγράφεται τέλειο...!!! Το παρελθόν πάντα θα είναι εκεί για να μας δείχνει τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ξερω οτι οσοι γραφετε στο παρων τοπικ γραφετε με καλη διαθεση αλλα εγω αν ημουν ο μπαλαφας θα προτιμουσα να με κραζουν για την αποδοση μου παρα να με παιρνουν στα ψιλα και να χαβαλεδιαζουν μαζι μου και ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα...πιστευω πως χρειαζεται λιγη εγκρατεια...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Realcon έγραψε:Υπάρχει χαβαλες και το ξέρω. Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όλους σας. Πραγματικά πιστεύεται ότι ο Μπαλαφας είναι ο παίκτης που λείπει από την ομάδα;
Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουνε!!!
Δεν τον θελουμε για να παιζει μπαλα.Τον θελουμε για να παμε να προσκυναμε
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gika έγραψε:Οταν δηλαδή τέρματοφυλακες θα είναι Γλύκος/Κουτζαβασίλης/Κυριακίδης. Οταν η άμυνα θα αποτελείται απο Γεωργίου-?????????- Μαλεζά- Αποστολόπουλο/Αραμπατζή. Οταν το κέντρο θα αποτελείται απο Κουτσιανικούλη- Μπαλάφα-????????????????????. Οταν δηλαδή η επίθεση θα αποτελείται απο Κλάους-Μωυσιάδη-Παπάζογλου-Σαλπιγγίδη κτλ...
Όπα ρε γκίκα... φρένο... ζήτημα 3-4 απ αυτούς να ναι στον δικέφαλο 6 χρόνια μετά...

υ.γ. σατανα τα βουντου σου εκει που πιανουν... εδω δε νοιωθουμε λεμε... 8-)
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

To είδες ρε μπαγασα; Μη μου κρατας κακία. Βασικά τον γκας ειχα σκοπο να κανω βουντου αλλα με εχει παρει πρεφα και αλλαζει συνεχεια αβαταρ ο ατιμος. Αμα σου χτυπησουν την πορτα κατι παιδακια με κοκκινα ματια και κοφτερα δοντια για να σου πούνε ντεμεκ τα καλαντα να ξες δεν τα εστειλα εγω πάντως... :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως απ' όλους όσους έφυγαν από τον ΠΑΟΚ, μόνο ο Σάλπι έκανε καριέρα. Όλοι οι άλλοι ήσαν άτυχοι, σφόδρα στενοχωρημένοι, ή απλώς σαρδέλες;
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Γυρνα στον ΠΑΟΚ ρε Σωτηρη.

Αφου σε ποδοσφαιρικη παιδεια ειμαστε πολυ δυνατοι σαν λαος. Τυφλα να 'χει ο Βαλερί Λομπανόφσκι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Και ο Θανάσης Βέγγος :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”