Απόλυτη ταύτισηZamanFou έγραψε:Για μενα κανενα μπραβο..
Ηταν και ειναι και αυτος μερος του ολου φιασκου της φετινης πορειας της ομαδος..Εχει βαλει και αυτος το χερακι του στο συνονθυλευμα αυτο..Δεν ηρθε απο το πουθενα..εκει ηταν..!στον παγκο και φετος και περσι και προπερσυ..
Εχω κουραστει να δινω συχωροχαρτια δεξια και αριστερα σε καθε μαθητευομενο μαγο,σε καθε αταλαντο ποδοσφαιριστη και σε καθε βαριεστημενο μισθοφορο και για ευχαριστω να μου μαυριζουν τις κυριακες..
Το ολο θεμα θυμιζει το πολιτικο σκηνικο εδω και τοσα χρονια στην ελλαδα που οταν εβγαινε ενα εκ των 2 κομματων στην κυβερνηση ελεγε το ξακουστο "παραλαβαμε καμμενη γη" και παντα μεναμε στα ιδια και στα ιδια..
Αισχος που βρισκεται ακομη στον παγκο του ΠΑΟΚ και αυτος και πολλοι αλλοι εκει μεσα στην ΠΑΕ..
desperando έγραψε:ενα μπραβο το αξιζεις για την προσπαθεια σου να ξανακανεις ομαδα το μπ@ρδελο που παρελαβες.
μπορει να μην σε παω αλλα δεν μπορω να παραβλεψω οτι σε καποιους τομεις εχεις κανει δουλεια.
συνεχιστε ετσι με στοχο την δευτερη θεση στην κανονικη περιοδο και την πρωτη στα πλει οφ ετσι ωστε καμια αιθουσα δικαστηριου να μην μας στερισει την συμμετοχη μας στους ομιλους του τσου λου
Ειπα εγω οτι ηταν?Μαλλον εσυ μπερδευεσαι.Τι σχεση εχουν αυτα που εγραψα με αυτα που λες?Εσυ μπερδευεσαι.desperando έγραψε:ρε συ ζαμαν φου τι σχέση έχει το φέτος με το περσι?
Ήταν φέτος στην ομάδα ο γχ?
μάλλον τα έχεις μπερδέψει λιγο