gika έγραψε:Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη φίλε μου...![]()
Ο τέως προπονητής της Λάτσιο που ακούγεται για μας, τι σύστημα έπαιζε;;
yiannisPAOKitalia έγραψε:Νταξ, Lazio εκτός από αντιπαθέστατη ομάδα, είναι και για τα ανάθεμα. Κομπλεξάρες, η Roma να χάνει κι εμείς ας διαλυθούμε, στο Lazio-Inter φάγανε γκολ και πανηγυρίζαν επειδή κόβουν το πρωτάθλημα από τη Roma. Φασιστόμουτρα.
Τι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει...?
Στο θέμα μας, 4-4-2 και 4-2-3-1, σε κάποια φάση σε (για ελάχιστα παιχνίδια) στη Lazio δοκίμασε και ρόμβο αλλά την άκουσε για τα καλά.
ναι ρε παιδιά...χαλαρώστε αμέσως πέσατε πάνω του...SERPICO έγραψε:Μόνο για μαγκιές δεν είναι κάποιος στη θέση μου. Μια συζητηση πας να κάνεις και τα πράγματα περιπλέκονται.teod1980 έγραψε:Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...
SERPICO έγραψε:Εχεις δίκιο. Εγινε το θέμα προσωπικό. Και αυτό είναι λάθος. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η υπόθεση τράβηξε πολύ. Δεν μου αρέσει, έστω και αν με καλύπτει ένα ψευδώνυμο, να υπονοεί κάποιος κάτι προσβλητικό για μένα. Για το λόγο αυτό έχω μετανιώσει για ότι έγραψα. Δεν ήθελα τόση προσοχή. Δεν θα το συνεχίσω. Ευχομαι στα παιδιά του φόρουμ να έχουν μία καλή μέρα και μακάρι να ανακοινωθεί κάποιος που θα ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας.DC έγραψε:SERPICO έγραψε:
H' αγράμματος ή καθυστερημένος. Ή, αυτό που πραγματικά θες να πεις. Ψεύτης. Ευχαριστώ πολύ DC.
Παρακαλώ, αλλά αυτά τα λες εσύ.
Μήπως να ξανακοίταζες το θέμα "αυτοεκτίμηση";
teod1980 έγραψε:SERPICO χαλάρωσε ρε φίλε...
έχουμε ακούσει, διαβάσει, φανταστεί τόσα πολλά σε λίγες μέρες και για αυτό τα παιδιά (κι εγώ) είχαμε τη διάθεση για λίγο χαβαλέ...
ας βγει αυτό που λες κι αν είναι καλό τότε δε θα σε πειράξει καθόλου ο χαβαλές που έγινε εδώ μέσα...ίσα ίσα που θα τα πάρουν όλοι πισω...
Ντάξει ο χρόνος θα δείξει....λογικό είναι να είμαστε όλοι καχύποπτοι γιατί πολλές φορές καήκαμε...περιμέναμε άλλα κι άλλα ήρθανε...
Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...
teod1980 έγραψε:SERPICO ντάξει ρε φίλε και να μην βγουν δε τρεχει κάστανο...
άλλωστε όλοι οι ΑΡΔ μακακίες γράφουν και δε ντρέπονται...και αυτοί πληρώνονται κιόλας...
μη σκας ρε φιλε...
sidpanos έγραψε:ναι ρε παιδιά...χαλαρώστε αμέσως πέσατε πάνω του...SERPICO έγραψε:Μόνο για μαγκιές δεν είναι κάποιος στη θέση μου. Μια συζητηση πας να κάνεις και τα πράγματα περιπλέκονται.teod1980 έγραψε:Ας είναι κάτι καλό και θα γίνεις πρώτος μάγκας...
είπε και αυτός το κατιτις του....
αν θες καθεσαι και τον διαβάζεις,αν δεν θες δεν το κάνεις...
διαβάζεις στην εφημερίδα,διαβάζεις και εδω...