λιγο χουμορ για να ελαφρυνει η ατμοσφαιρα...
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
[youtube]jd9EaB7nXLE&feature=related[/youtube]

Αδερφέ niko,να αναρωτηθούμε χίλιες φορές και δικαίως...όμως άλλο η απορία και άλλο η κατασκευή σεναρίων τα οποία μπορεί ο καθένας εύκολα να πλάσει και να κατασκευάσει όπως θέλει και να τα τραβήξει μέχρι εκεί που δεν πάει.niko70 έγραψε:Sera, να μην αναρωτηθούμε γιατί, πως και ποιός έφταιξε και αποχώρησε ο Βρύζας ??? Έστω και αν φταίει 100% ο ίδιος. Δηλαδή τόσο υπεράνω γίναμε ξαφνικά...τέλος, έφυγε, στο καλό, κοιτάμε μπροστά ??? Αν αύριο, λέω αν (και το απεύχομαι) την κάνει και ο Ζαγοράκης δε θα αναρωτηθούμε τι διάολο έφταιξε ??? Πάλι υπεράνω θα είμαστε και καλά, πάμε μπροστά, πρωτάθλημα και τα ρέστα ??? Για να καταλάβω και εγώ πότε θα πρέπει να συζητάμε και τα πολύ σοβαρά θέματα...εκτός και αν αυτό δεν είναι σοβαρό.
DC, χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος, μπορώ να βρώ κάτι άσχημο να πω σε οποιαδήποτε στιγμή πιστεύεις ότι το ταϊμινγκ θα ήταν καλό.
Και μπορεί να είναι ωραίο πράγμα αυτό και να εξιτάρει τη φαντασία και τη συνομωσιολογία αλλά μπορεί να μην έχει και καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Αλλωστε το σενάριο αυτό έχει τα τρωτά του....ο Βρύζας δεν είναι κάποιο παιδάκι για να παγιδευτεί....σου έφαγε την επιλογή ο Θόδωρος την οποία εσύ πίστευες??
Ούτε βγαίνεις να το παραδεχτείς, ούτε μένεις στην ομάδα μετά απ' αυτό....εφ' όσον τα έκανε ενώ πίστευε στον Ιταλό τότε μιλάμε για άτομο σε πλήρη σύγχυση και δεν το έχω τον Ζήση για τέτοιο.
Και έμεινε στην ομάδα γιατί υπήρχε κρίσιμο ματς με τον Αγιαξ ενώ παραιτήθηκε πριν από το επίσης κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενέρ.
Οχι δε μου κάθεται εμένα έτσι...καμιά φορά το προφανές είναι και το πιθανότερο,
Το γυαλί ράγισε για κάποιο λόγο όταν γύρισε ο Ζαγοράκης,που εκεί χρήζει εξηγήσεων γιατί δεν μπορεί να στέκει και το "ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο" αλλά και το "δεν μπορεί να υπάρχει Ζαγοράκης εκτός ΠΑΟΚ".
Η το ένα ή το άλλο.
Και όταν οι σχέσεις είναι παγωμένες δεν αργεί να έρθει και ο χωρισμός με οποιαδήποτε αφορμή.
Το να μπαίνουμε σε σενάρια(τώρα θυμάμαι και ένα άλλο,πως ο Ζαγοράκης για να κάνει αποδεκτό τον Δέρμι θυσίασε 250 χιλ. για την αποζημίωση του Ιταλού) δεν νομίζω ότι βοηθάει σε τίποτε αυτήν την ώρα....
μπορει να ειναι και ετσι φιλε μπονο. μια παρατηρηση μονο.
ισχυει και το οτι "ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καφενειο" και το οτι "δεν μπορει να υπαρχει ζαγορακης εκτος ΠΑΟΚ".
απλα το θεμα ειναι οτι ο ζαγορακης θεωρει οτι θα ειναι στον ΠΑΟΚ μονο εαν ειναι προεδρος. τιποτα παρακατω. ιουλιος καισαρας και ετσι
ισχυει και το οτι "ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καφενειο" και το οτι "δεν μπορει να υπαρχει ζαγορακης εκτος ΠΑΟΚ".
απλα το θεμα ειναι οτι ο ζαγορακης θεωρει οτι θα ειναι στον ΠΑΟΚ μονο εαν ειναι προεδρος. τιποτα παρακατω. ιουλιος καισαρας και ετσι
Χαιρετίζω την 1η συνεισφορά στη συζήτηση "γιατί αποχώρησε ο Βρύζας" (χωρίς ουρλιαχτά, να μην ξυπνήσουμε και όσους κοιμούνται)...brigate4 έγραψε:Γιατί ρε DC δε θα σε πειράξει να δεις πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ βοηθό προπονητή ή κάτι τέτοιο στην Εθνική?![]()
Ο κ.Βρύζας συμπεριφέρθηκε σαν προδομένη γυναικούλα.Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει -δικαιολογημένα μέχρι κάποιο σημείο- την επιστροφή του Ζαγοράκη σαν πρόεδρο συν άλλα που δεν ξέρουμε.Άντε γεια ρε...
...Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει - δικαιολογημένα μέχρι κάποιο σημείο - την επιστροφή του Ζαγοράκη σαν πρόεδρο συν άλλα που δεν ξέρουμε...
Ωστόσο, παρέμεινε στη θέση του αντιπροέδρου και υπεύθυνου του αγωνιστικού τμήματος γιατί :
1. Του φέρονταν όλοι πολύ καλά για να ξεπεράσει το σοκ της επιστροφής Ζαγοράκη στην προεδρική καρέκλα
2. Τον έγλυφαν αναφανδόν για τις ικανότητές του ως τεχνικού διευθυντή
3. Τον πλήρωναν extra για την επιτυχία του
4. Φρόντιζαν πάντα να έίναι το ταμείο γεμάτο για να κάνει τη δουλειά του πιο εύκολα
στα..."άλλα που δεν ξέρουμε"...δεν μπορώ να απαντήσω γιατί κάποια αόρατη δύναμη τα κρατάει στο σκοτάδι....
υ.γ. Sera δε διαφωνώ να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα, μου είναι κάπως δύσκολο αυτές τις μέρες....
Μπορεί να είναι και έτσι άλλωστε εκεί νομίζω ότι παίχτηκε όλη η παρεξήγηση,το πως δλδ του σερβιρίστηκε του Ζήση η επιστροφή μόνο που κανείς δεν έμαθε τι ακριβώς έγινε,και ούτε πρόκειται....
Και πάντως όταν δεν ξέρεις ακριβώς το τι και το πως νομίζω καλό θα ήταν μιά πιό ουδέτερη στάση.
Τα σενάρια όταν έστω και υποσυνείδητα έχεις αποφασίσει με ποιόν είσαι,γέρνουν......
Και πάντως όταν δεν ξέρεις ακριβώς το τι και το πως νομίζω καλό θα ήταν μιά πιό ουδέτερη στάση.
Τα σενάρια όταν έστω και υποσυνείδητα έχεις αποφασίσει με ποιόν είσαι,γέρνουν......
κατσε λιγο.
μπορει να μην ξερουμε πως εγινε αλλα το τι εγινε το ξερουμε ολοι.
ο ενας εφυγε για λογους που μπορει να ηταν πραγματι σοβαροι και ανελαβε ο αλλος.
μετα απο δυο μηνες γυρισε και ειπε στον αλλον τωρα δεν εχω προβλημα σηκω απο την καρεκλα και κατσε παραδιπλα.
αυτα δεν ειναι ουτε υποθεσεις ουτε σεναρια. ειναι γεγονοτα.
και που καθησε τοσο που καθησε δειχνει ποσο παλικαρι ειναι. εγω θα τον κοπανουσα επι τοπου και θα την εκανα.
εσυ μπορει να πεις οτι αφου ενοιωσε μειωμενος ας μας αδειαζε την γωνια απο την πρωτη στιγμη.
παντως η πουστια ειναι δεδομενη.
μπορει να μην ξερουμε πως εγινε αλλα το τι εγινε το ξερουμε ολοι.
ο ενας εφυγε για λογους που μπορει να ηταν πραγματι σοβαροι και ανελαβε ο αλλος.
μετα απο δυο μηνες γυρισε και ειπε στον αλλον τωρα δεν εχω προβλημα σηκω απο την καρεκλα και κατσε παραδιπλα.
αυτα δεν ειναι ουτε υποθεσεις ουτε σεναρια. ειναι γεγονοτα.
και που καθησε τοσο που καθησε δειχνει ποσο παλικαρι ειναι. εγω θα τον κοπανουσα επι τοπου και θα την εκανα.
εσυ μπορει να πεις οτι αφου ενοιωσε μειωμενος ας μας αδειαζε την γωνια απο την πρωτη στιγμη.
παντως η πουστια ειναι δεδομενη.
bono, εγώ ο ίδιος γράφω στο τέλος του σεναρίου, ότι όποιος μπορεί να συνεισφέρει να το κάνει γιατί μπορεί να γράφω απίστευτες μαλακίες....
Το να θέλω να μάθω δεν είναι θέμα περιέργειας, όπως λέει ο DC. Ούτε σώνει και καλά θέλω ο Ζαγοράκης να παρουσιαστεί σαν τέρας που τρώει τα καλά παιδιά. Δε μπορώ όμως να δεχτώ την υπεράνω στάση σε ένα τέτοιο ζήτημα. Δηλαδή στα 3 χρόνια ποιά ήταν τα κρίσιμα ζητήματα, ο δανεισμός του Μουν, ή η αποχώρηση Ηλιάδη...
Η εμμονή μου σε αυτό έχει να κάνει και με το ξενέρωμα που έφαγα, ως ο μόνος εδώ μέσα που ζούσε στην εικονική πραγματικότητα του "ΖΖ". Ουκ ολίγες φορές την είχα πεί σε αυτούς που (δικαίως) έλεγαν ότι ο Ζ και ο Ζ δε μιλιούνται πλέον.
Είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι τίποτα τραγικό δε συνέβη και ότι οι σχέσεις μεταξύ τους διαταράχτηκαν από την επανένταξη του Ζαγοράκη στην ομάδα κλπ. Εξακολουθεί να μου προκαλεί εντύπωση όμως το γεγονός ότι κανένας δεν έκανε ένα βήμα επαναπροσέγγισης, για το καλό της φιλίας που είχαν ή της ομάδας ρε αδερφέ. Γιατί το "εμείς είμαστε αδέρφια" έπαιξε πολύ δυνατά....Από την εμπειρία μου γενικώς, γνωρίζω ότι για να καταλήξουν αδερφικές σχέσεις σε τέτοιο σημείο χρειάζονται και "τρίτα" πρόσωπα με συμφέροντα στη μέση...Και όποιο και να είναι το σενάριο, καλό ή κακό, αυτά τα πρόσωπα εξακολουθούν να υπάρχουν και να δρουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ...Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστο αυτοί να ξεσκεπαστούν, γιατί με το "κοιτάμε μπροστά" και "ΠΑΟΚ είσαι", αυτοί θα ολοκληρώσουν το έργο τους και εμείς θα "ουρλιάζουμε για εξηγήσεις", όλοι μαζί στην Καμάρα...
Το να θέλω να μάθω δεν είναι θέμα περιέργειας, όπως λέει ο DC. Ούτε σώνει και καλά θέλω ο Ζαγοράκης να παρουσιαστεί σαν τέρας που τρώει τα καλά παιδιά. Δε μπορώ όμως να δεχτώ την υπεράνω στάση σε ένα τέτοιο ζήτημα. Δηλαδή στα 3 χρόνια ποιά ήταν τα κρίσιμα ζητήματα, ο δανεισμός του Μουν, ή η αποχώρηση Ηλιάδη...
Η εμμονή μου σε αυτό έχει να κάνει και με το ξενέρωμα που έφαγα, ως ο μόνος εδώ μέσα που ζούσε στην εικονική πραγματικότητα του "ΖΖ". Ουκ ολίγες φορές την είχα πεί σε αυτούς που (δικαίως) έλεγαν ότι ο Ζ και ο Ζ δε μιλιούνται πλέον.
Είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι τίποτα τραγικό δε συνέβη και ότι οι σχέσεις μεταξύ τους διαταράχτηκαν από την επανένταξη του Ζαγοράκη στην ομάδα κλπ. Εξακολουθεί να μου προκαλεί εντύπωση όμως το γεγονός ότι κανένας δεν έκανε ένα βήμα επαναπροσέγγισης, για το καλό της φιλίας που είχαν ή της ομάδας ρε αδερφέ. Γιατί το "εμείς είμαστε αδέρφια" έπαιξε πολύ δυνατά....Από την εμπειρία μου γενικώς, γνωρίζω ότι για να καταλήξουν αδερφικές σχέσεις σε τέτοιο σημείο χρειάζονται και "τρίτα" πρόσωπα με συμφέροντα στη μέση...Και όποιο και να είναι το σενάριο, καλό ή κακό, αυτά τα πρόσωπα εξακολουθούν να υπάρχουν και να δρουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ...Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστο αυτοί να ξεσκεπαστούν, γιατί με το "κοιτάμε μπροστά" και "ΠΑΟΚ είσαι", αυτοί θα ολοκληρώσουν το έργο τους και εμείς θα "ουρλιάζουμε για εξηγήσεις", όλοι μαζί στην Καμάρα...
Συμφωνώ απολύτως niko τώρα.
Τα "αδέρφια"(both sides) βρίσκουν κάποιο καλύτερο τρόπο για να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.
Kos to πιό πιθανό για μένα είναι ότι ο Βρύζας ήταν περιστοιχισμένος απ' τον μηχανισμό του Ζαγοράκη και κατάλαβε έστω και διακριτικά(και όχι στο στυλ "ξαναγυρνάω,κάνε πέρα") ότι δεν έχει άλλη επιλογή απ' το να κάνει πέρα απ' τη θέση του προέδρου.
Και αυτό το καταλαβαίνω ότι μπορεί να του άφησε κάποια μικρή ή μεγαλύτερη πικρία.
Από κει και πέρα το αν ο Ζαγοράκης προσπάθησε να ρίξει γέφυρες και αυτός αρνήθηκε ή αν ο Ζαγοράκης άφησε τα πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν τον ενδιέφερε,απαντά και στο ερώτημα ποιανού η ευθύνη είναι μεγαλύτερη.
Μόνο που αυτό δεν το ξέρουμε με σιγουριά(εγώ τουλάχιστον) για την ώρα.....
Τα "αδέρφια"(both sides) βρίσκουν κάποιο καλύτερο τρόπο για να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.
Kos to πιό πιθανό για μένα είναι ότι ο Βρύζας ήταν περιστοιχισμένος απ' τον μηχανισμό του Ζαγοράκη και κατάλαβε έστω και διακριτικά(και όχι στο στυλ "ξαναγυρνάω,κάνε πέρα") ότι δεν έχει άλλη επιλογή απ' το να κάνει πέρα απ' τη θέση του προέδρου.
Και αυτό το καταλαβαίνω ότι μπορεί να του άφησε κάποια μικρή ή μεγαλύτερη πικρία.
Από κει και πέρα το αν ο Ζαγοράκης προσπάθησε να ρίξει γέφυρες και αυτός αρνήθηκε ή αν ο Ζαγοράκης άφησε τα πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν τον ενδιέφερε,απαντά και στο ερώτημα ποιανού η ευθύνη είναι μεγαλύτερη.
Μόνο που αυτό δεν το ξέρουμε με σιγουριά(εγώ τουλάχιστον) για την ώρα.....
- navigator11
niko70 έγραψε:Sera, να μην αναρωτηθούμε γιατί, πως και ποιός έφταιξε και αποχώρησε ο Βρύζας ??? Έστω και αν φταίει 100% ο ίδιος. Δηλαδή τόσο υπεράνω γίναμε ξαφνικά...τέλος, έφυγε, στο καλό, κοιτάμε μπροστά ??? Αν αύριο, λέω αν (και το απεύχομαι) την κάνει και ο Ζαγοράκης δε θα αναρωτηθούμε τι διάολο έφταιξε ??? Πάλι υπεράνω θα είμαστε και καλά, πάμε μπροστά, πρωτάθλημα και τα ρέστα ??? Για να καταλάβω και εγώ πότε θα πρέπει να συζητάμε και τα πολύ σοβαρά θέματα...εκτός και αν αυτό δεν είναι σοβαρό.
DC, χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος, μπορώ να βρώ κάτι άσχημο να πω σε οποιαδήποτε στιγμή πιστεύεις ότι το ταϊμινγκ θα ήταν καλό.
ΟΧΙ ρε νικο,ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ!εχουμε τη φενερ τωρα,πού να ασχολουμαστε με το πανω απ'ολα κομψο αδειασμα του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΒΡΥΖΑ?ο,τι και να γινει εμεις ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (με του νου μας),οπως πηγαιναμε καθε καλοκαιρι εδω και 20 φευγα χρονια και κυριως παμε να ξαναπαρουμε την ΠΟΛΗ,μην ξεχνιομαστε.οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ αιωνων ηρθε η ωρα να επαληθευτουν .....
εχοντας ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και παει λεγοντας.αυτοι που τωρα το παιζουν υπερανω και εξωραϊζουν ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΥΡΙΩΣ του ζαγορακη εδω και καποιους μηνες,φορτωνοντας τα οπουδηποτε αλλου (στους αποχωρησαντες) και ουτε στο ελαχιστο στον ιδιο,αν συνεχιστει η κατρακυλα και μεσουσης της χρονιας να δουμε τι λογυδρια,νουβελες,χρονογραφηματα,ποιηματα κοκ θα γραφουν για να προσπαθουν να εξηγησουν τα .... ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ!ξεκουραστε λοιπον καποιοι τις διαδικτυακες σας πενες γιατι τη σαιζον αυτη πιθανως θα'χετε πολυ δουλεια!δυστυχως ......
Eχετε σκεφτει,ολοι εσεις οι μελλοντολογοι,οτι μπορει να γινετε ρομπα?Αλλα μαλλον δεν σας ενδιαφερει....Και,οπως,γραφω καθε φορα μετα απο τετοια ποστ,θα ηθελα να μου πειτε 5 νουμερα για το τζοκερ.....
navigator11 έγραψε:niko70 έγραψε:Sera, να μην αναρωτηθούμε γιατί, πως και ποιός έφταιξε και αποχώρησε ο Βρύζας ??? Έστω και αν φταίει 100% ο ίδιος. Δηλαδή τόσο υπεράνω γίναμε ξαφνικά...τέλος, έφυγε, στο καλό, κοιτάμε μπροστά ??? Αν αύριο, λέω αν (και το απεύχομαι) την κάνει και ο Ζαγοράκης δε θα αναρωτηθούμε τι διάολο έφταιξε ??? Πάλι υπεράνω θα είμαστε και καλά, πάμε μπροστά, πρωτάθλημα και τα ρέστα ??? Για να καταλάβω και εγώ πότε θα πρέπει να συζητάμε και τα πολύ σοβαρά θέματα...εκτός και αν αυτό δεν είναι σοβαρό.
ΟΧΙ ρε νικο,ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ!εχουμε τη φενερ τωρα,πού να ασχολουμαστε με το πανω απ'ολα κομψο αδειασμα του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΒΡΥΖΑ?ο,τι και να γινει εμεις ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (με του νου μας),οπως πηγαιναμε καθε καλοκαιρι εδω και 20 φευγα χρονια και κυριως παμε να ξαναπαρουμε την ΠΟΛΗ,μην ξεχνιομαστε.οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ αιωνων ηρθε η ωρα να επαληθευτουν .....
εχοντας ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και παει λεγοντας.αυτοι που τωρα το παιζουν υπερανω και εξωραϊζουν ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΥΡΙΩΣ του ζαγορακη εδω και καποιους μηνες,φορτωνοντας τα οπουδηποτε αλλου (στους αποχωρησαντες) και ουτε στο ελαχιστο στον ιδιο,αν συνεχιστει η κατρακυλα και μεσουσης της χρονιας να δουμε τι λογυδρια,νουβελες,χρονογραφηματα,ποιηματα κοκ θα γραφουν για να προσπαθουν να εξηγησουν τα .... ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ!ξεκουραστε λοιπον καποιοι τις διαδικτυακες σας πενες γιατι τη σαιζον αυτη πιθανως θα'χετε πολυ δουλεια!δυστυχως ......
Για το λάθος πρόσληψης Μπερέττα ουδείς λόγος όμως....
Και κάτι Αμπουμπακάρι και άλλα τελευταία με τις μεταγραφές-προπονητές κλπ.
Λάθη κάνει ο Ζαγοράκης λάθη έκανε και ο Βρύζας αδερφέ.
Ειδικά η φάση Μπερέττα πιθανόν να έχει επίπτωση στην χρονιά μέσα.
Χρωστάμε σε αυτούς πολλά αλλά κοιτάμε μπροστά ακόμα και αν ο Ζαγοράκης φύγει ξανά απο τον ΠΑΟΚ.
Αλήθεια καμιά πρόταση αν φύγει και ο Ζαγοράκης που κάνει λάθη έχουμε?
τι να σου πω ρε γκας. αν ειναι για κανενα 2μηνο και δεν εχει μεταγραφικη περιοδο στη μεση ας αναλαβει ο πουρλιοτοπουλος. εαν ειναι για παραπανω και εχει μεσα και μεταγραφικη περιοδο νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι ο γκαγκα. θα μας κανει ακομη ενα δωρο οπως του κουτσια και θα στανιαρουμε.
- navigator11
νικο70 αληθεια,με αφορμη το κλισε "κοιταμε μπροστα" που αναφερεις παραπανω και το'χουν αναγαγει καποιοι φιλοι σε ψωμοτυρι απο προχθες που "παραιτηθηκε" ο ζησης και για να αλαφρυνω κι εγω λιγο την ατμοσαφαιρα,αναρωτιεμαι αν η ομωνυμη εκπομπη της ρανιας θρασκια ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ θα συνεχιστει φετος ή κοπηκε!οποιος φιλος γνωριζει,παρακαλω περιμενω ενημερωση ......
αν συνεχιστει,μιλαμε θα κανει απιστευτα νουμερα.συσσωμη η οικογενεια του ΠΑΟΚ θα'ναι καρφωμενη στους δεκτες .....

προς μπαφος 4
6,33,15,26,9.
τον αριθμο τζοκερ θα τον φας εδω ή να στον τυλιξω για το σπιτι?
προσωπικα,ουδολως με ενδιαφερει αν γινω ρομπα ή οχι μελλοντικα.εγω ξερω οτι καποιοι με τις ...... στραβοτιμονιες τους,εχοντας πια σχετικη εμπειρια στο διοικειν,οποτε δε δικαιολογουνται οπως στην αρχη που ανελαβαν,οταν και .... παραδοξως καταφερναν να τις αποφευγουν,εχουν μετατρεψει ενα καλοκαιρι γεματο ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ προκλησεις,γονιμη προσμονη και "αγχος" για οσα μας περιμενουν σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!δεν ξερουμε πια τί μας ξημερωνει η καθε μερα .....
αν εσυ μπαφε θεωρεις οτι υπαρχουν τη στιγμη αυτη που γραφουμε οι καταλληλες συνθηκες που προοιωνιζονται μια εξισου καλη χρονια οπως οι προηγουμενες,παω πασο .....
γκας,η προταση μου ακουει στο ονομα αυτου που εφερε μπερεττα και "ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ" οτι εσφαλλε οικτρα,που εφερε αμπουμπακαρι,που εφερε σαβινι,που εφερε κρεσιτς,που εφερε φωτακη,που πηγε στην αργεντινη για ..... αναψυχη,που,που,που,που ......
αν συνεχιστει,μιλαμε θα κανει απιστευτα νουμερα.συσσωμη η οικογενεια του ΠΑΟΚ θα'ναι καρφωμενη στους δεκτες .....
προς μπαφος 4
6,33,15,26,9.
τον αριθμο τζοκερ θα τον φας εδω ή να στον τυλιξω για το σπιτι?
προσωπικα,ουδολως με ενδιαφερει αν γινω ρομπα ή οχι μελλοντικα.εγω ξερω οτι καποιοι με τις ...... στραβοτιμονιες τους,εχοντας πια σχετικη εμπειρια στο διοικειν,οποτε δε δικαιολογουνται οπως στην αρχη που ανελαβαν,οταν και .... παραδοξως καταφερναν να τις αποφευγουν,εχουν μετατρεψει ενα καλοκαιρι γεματο ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ προκλησεις,γονιμη προσμονη και "αγχος" για οσα μας περιμενουν σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!δεν ξερουμε πια τί μας ξημερωνει η καθε μερα .....
αν εσυ μπαφε θεωρεις οτι υπαρχουν τη στιγμη αυτη που γραφουμε οι καταλληλες συνθηκες που προοιωνιζονται μια εξισου καλη χρονια οπως οι προηγουμενες,παω πασο .....
γκας,η προταση μου ακουει στο ονομα αυτου που εφερε μπερεττα και "ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ" οτι εσφαλλε οικτρα,που εφερε αμπουμπακαρι,που εφερε σαβινι,που εφερε κρεσιτς,που εφερε φωτακη,που πηγε στην αργεντινη για ..... αναψυχη,που,που,που,που ......
Πως δεν έχουμε ? απ' όλα έχουμε....gash04 έγραψε: Αλήθεια καμιά πρόταση αν φύγει και ο Ζαγοράκης που κάνει λάθη έχουμε?
Ο Ζήσης....just remember the first time.
Και πάλι απ' την αρχή.
Μόλις κουράζεται ο ένας φεύγει και έρχεται ο άλλος...και μόλις παρεξηγιέται και αυτός έρχεται ξανά ο πρώτος που ξεκουράστηκε(πολύ κούραση αυτός ο ΠΑΟΚ τώρα που το σκέφτομαι,όλοι πτώματα φεύγουν)
Εκ περιτροπής προεδρία είναι η λύση και έχει και πολλά πλεονεκτήματα.
Και ο ΠΑΟΚ δε μένει ποτέ ακέφαλος και ο ένας δεν είναι αναγκασμένος να βλέπει τα μούτρα του άλλου και να ξυνίζει.