Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
-
Μεσοεπιθετική ενίσχυση
Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία, υποθετικά και καθαρά χαβαλεντζίδικα είναι τα ονόματα που τίθενται στη ψηφοφορία, αλλά για να κάνουμε ένα γκάλοπ να μετρήσουμε τις απόψεις της κοινής γνώμης.... Ψηφίστε ποιούς μεσοεπιθετικούς θα θέλατε τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ (μέχρι 2 απαντήσεις). Με εξαίρεση τον Ριέρα, λίγα πράγματα ξέρουμε για τους υπόλοιπους, ωηφίστε με το ενστικτο σας.
Σημειώστε ότι οι δύο πρώτοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με Εσπανιόλ και Πόρτο αντίστοιχα ενώ οι επόμενοι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους στην ομάδα της αρεσκείας τους.
Σημειώστε ότι οι δύο πρώτοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με Εσπανιόλ και Πόρτο αντίστοιχα ενώ οι επόμενοι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους στην ομάδα της αρεσκείας τους.
Re: Μεσοεπιθετική ενίσχυση
τον Evandro Roncatto που τον βρηκες?
τον επαιρνα στο μανατζερ πριν 2-3 χρονια.
τον επαιρνα στο μανατζερ πριν 2-3 χρονια.
-
Τον πρότεινε ένας φίλος προχθές νομίζω. Εγώ δεν τον ήξερα, αλλά όταν το έψαξα διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ θεαματικός παίκτης, βραζιλιάνος που παίζει σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά. Πολύ σημαντικό επίσης το ότι μένει ελέυθερος από την Μπελενένσες.
Κανενα Λουκέτο ευκαιρο??? Ρίξ το στον πιο παίκτη θέλουμε στην ΠΑΟΚάρα μας!
-
Μηπως μπορεις να μου γραψεις σε ποια χωρα κλωτσησανε το τοπι ? αφου ζητας ενστικτο
Τελικά το τόπικ συγχωνεύτηκε...gika έγραψε:Κανενα Λουκέτο ευκαιρο??? Ρίξ το στον πιο παίκτη θέλουμε στην ΠΑΟΚάρα μας!
- sunnyblack
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??
Juan Pablo Pino απο Monaco.Αρρώστια...Αξία 2.300.000
-
εγώ θα προτείνω κάτι πιο ταπεινό αλλά πιστεύω ουσιαστικό,ανταλλαγή αραμπατζής+κάτι ψιλά=μπουκουβάλας από αελ(πολύ καλός παίκτης κατά τη γνώμη μου)
savic79 έγραψε:εγώ θα προτείνω κάτι πιο ταπεινό αλλά πιστεύω ουσιαστικό,ανταλλαγή αραμπατζής+κάτι ψιλά=μπουκουβάλας από αελ(πολύ καλός παίκτης κατά τη γνώμη μου)
Kαι μένα όσα παιχνίδια τον έχω δει μου έκανε εντύπωση. Ελπίζω πάντως να αποκτηθεί ενδεκαδάτο μπακ.
πιστεύω πως με τις μεταγραφές που έχουν ακουστεί και με ένα μπαμ επιθετικό πάμε για άλλα του χρόνου...
εγώ πολύ θα γούσταρα τον ΚΕΖΜΑΝ στην ομάδα... αλήτης, μποξέρ, μπαλαδόφατσα, γρήγορος, τεχνίτης, μπουκαδώρος, παικταράς!!!
αν δε με απατάει η μνήμη μου το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με την παρί...
τζίτζι είσαι... όλα τα μπορείς!!!
εγώ πολύ θα γούσταρα τον ΚΕΖΜΑΝ στην ομάδα... αλήτης, μποξέρ, μπαλαδόφατσα, γρήγορος, τεχνίτης, μπουκαδώρος, παικταράς!!!
αν δε με απατάει η μνήμη μου το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με την παρί...
τζίτζι είσαι... όλα τα μπορείς!!!
ο κΚουτσό πουλος καλος ειναι για αριστερό μπακ
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ
- sergio ramos
Μουφιε ηταν το εξωφυλλο gika!!!μπες και δες το σημερινο εξωφυλλο της γατας το οποιο λεει οτι ο λολο ειναι κοντα στον Παναθηναικο!!!
- xristosnikomidia
Τρεις θελω
Γκεκας - Κατσουρανης - Κυργιακος
Αλλα χρειαζονται αρκετα πολλαααααα λεφτα
Αληθεια υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος απο αυτους?
Γκεκας - Κατσουρανης - Κυργιακος
Αλλα χρειαζονται αρκετα πολλαααααα λεφτα
Αληθεια υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος απο αυτους?