Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Equalizer έγραψε:Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με πώληση Καμαρά
Άναρχος και ατσουμπαλος τακτικά.
Το σώζει και το κρύβει με σωματικά προσόντα και με την καλή προώθηση στο γκολ.
7 μυρια
Καλός χαφ είναι ρε Equ, αλλά εντάξει αν είναι τέτοιο το ποσό για εναν παίχτη που πήρες δωρεάν, σου έπαιξε ενα χρόνο καλά και είναι ηλικιακά ισως τελευταία σου ευκαιρία να τα πάρεις, ναι το δίνεις εύκολα.
Αν είναι να βάλουν τα αντίστοιχα λεφτά πίσω σε μεταγραφές και μου πουν φέρνω τον Μάριν και τον Όρτα πχ, με 7-8 τον πάω εγώ. Αν όχι τότε ας παίζουν μεταξύ συγγενών και φίλων.
Για τον Μαριν που λέτε όλοι το έχετε δει να παίζει κάπου εκτός εθνικής ;;;; Γιατί μερικοί νομίζετε ότι μιλάμε για ένα κράμα Xavi-Iniesta…ότι ματς έχει κάνει είναι μόνο στην εθνική
Φοβερή χρονιά αναμένεται..... Αποκτήσαμε τον Γεωργιανό Noier των Σερρών, ακούμε για φυγή του πολυνίκη προπονητή μας, πωλήσεις Kotarski,Camara, Κωνσταντελια,Despodov( ρε θηρία ο Zivkovic πως σας ξέφυγε; ) ,στασιμότητα σε ανανεώσεις, αγορές, αποδεσμεύσεις..... και όλα αυτά ενώ υποτίθεται ότι πήραμε το "καλό" εισιτήριο του Europa, λήγουν 12 συμβόλαια που τα περισσότερα είναι βαρίδια και θα αποκομίσουμε τουλάχιστον 5-6 εκατομμύρια μόνο από αυτά, πήραμε 20 από Τζίμα, πιθανότατα να πάρουμε κι άλλα από Κουλιερακη και έχουμε συμπεριφορά ομάδας που έχει διοίκηση πρωτοδικείου και είναι ένα βήμα πρίν την διάλυση..... Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν έχουμε ιδιοκτήτη τον δισεκατομμυριούχο Ιβάν Σαββίδη η τον συγχωρεμένο Χάρη Σαββίδη τον φρουτέμπορα!
Κι αν φύγουν όλοι αυτοί (που δεν...) μπορεί να μείνει όμως ο Brandon που έχει κάνει γιο με την Εύη. Ο Luce δεν θα ανεχτεί την φυγή τόσο πολλών. Κάποιοι θα μείνουν (και θα ανανεωθούν) αναγκαστικά.
boogeyman77 έγραψε:Φοβερή χρονιά αναμένεται..... Αποκτήσαμε τον Γεωργιανό Noier των Σερρών, ακούμε για φυγή του πολυνίκη προπονητή μας, πωλήσεις Kotarski,Camara, Κωνσταντελια,Despodov( ρε θηρία ο Zivkovic πως σας ξέφυγε; ) ,στασιμότητα σε ανανεώσεις, αγορές, αποδεσμεύσεις..... και όλα αυτά ενώ υποτίθεται ότι πήραμε το "καλό" εισιτήριο του Europa, λήγουν 12 συμβόλαια που τα περισσότερα είναι βαρίδια και θα αποκομίσουμε τουλάχιστον 5-6 εκατομμύρια μόνο από αυτά, πήραμε 20 από Τζίμα, πιθανότατα να πάρουμε κι άλλα από Κουλιερακη και έχουμε συμπεριφορά ομάδας που έχει διοίκηση πρωτοδικείου και είναι ένα βήμα πρίν την διάλυση..... Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν έχουμε ιδιοκτήτη τον δισεκατομμυριούχο Ιβάν Σαββίδη η τον συγχωρεμένο Χάρη Σαββίδη τον φρουτέμπορα!
Αν μετά από τόσα χρόνια αναρωτιέσαι είναι θέμα. Για την ώρα κανείς δεν έχει πουληθεί βέβαια
Εσύ δηλαδή θεωρείς πως λειτουργούμε ως ομάδα με εύπορο ιδιοκτήτη; Που πουλάμε ότι της προκοπής έχουμε με την πρώτη ευκαιρία, κάνουμε διαπραγματεύσεις μήπως γλιτώσουμε 50 και 100 χιλιάρικα , ψωνίζουμε ως συνήθως από το πανέρι στα χασομερια του Αυγούστου και έξωαγωνιστικά είμαστε πιο αδύναμοι από την Θύελλα Ελεούσας; Έχεις δεί άλλη ομάδα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα με δισεκατομμυριούχο μεγαλομέτοχο με τέτοιον τρόπο λειτουργίας; Τι να πω....... Μάλλον έχω θέμα αντίληψης
Όλοι οι παίκτες είναι από τα πανέρια? Τα συμβόλαια τα περισσότερα είναι πάνω από 1 εκατομμύριο και το μπάτζετ μας μόνο χάρη Σαββίδη δεν θυμίζει. Η λειτουργία πάσχει όχι τα λεφτά και δεν είμαστε η μοναδική ομάδα που διαπραγματεύεται ρήτρες και συμβόλαια. Ισως εγώ έχω θέμα αντίληψης