Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Για μένα η ομάδα είναι πλήρης αυτή τη στιγμή, προέχει να δέσουν τώρα οι προσθήκες στο υπάρχων σύνολο. Προσωπικά δεν θέλω άλλη προσθήκη για πολλους λόγους.
Ρε πως κανετε ετσι? για συνοπαδους μιλατε, ελεοςtheo-drama έγραψε:sourmenetes έγραψε:Off topic αλλα Μήπως η παε να βγάλει για άλλες 2 βδομάδες τα διαρκείας ή δε γίνεται;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σουρμε για ποιο λόγο;
Όποιος ήθελε να πάρει πήρε,δλδ έπρεπε να κάνουμε μεταγραφές κ μετά...να δωθεί παράτα.
Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.
Υπάρχει μια ανακολουθία πίσω δεξιά. Αν μπορούσε να στρώσει με κάποιον τρόπο, καλό θα ήταν. Και βλέπουμε για εξτρεμ το Δεκέμβρη.Sera4 έγραψε:Για μένα η ομάδα είναι πλήρης αυτή τη στιγμή, προέχει να δέσουν τώρα οι προσθήκες στο υπάρχων σύνολο. Προσωπικά δεν θέλω άλλη προσθήκη για πολλους λόγους.
Η ομάδα όπως είναι το σηκώνει.κι εγώ αυτό το νομίζω. Και εξτρεμ υπάρχουν δεύτερες κ τρίτες λύσεις και δεξί μοακ με Κεντζιορα βιερινια σαστρε λυρατζη είσαι κομπλέ.
Κυρίως Σαστρε που τι διαόλο θα επανέλθει.
-
mbison
ενταξει αξιζει να το δειτε, to10
Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς:
«Έβαλα να δω μια ταινία αλλά μου στέλνετε διάφορες παπ@@@@ που γράφουν διάφοροι άσχετοι και δεν θέλω να παρασύρεται κανέναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από κανέναν!
Μάθημα χωρίς χρέωση λοιπόν:
Όταν μια ομάδα θέλει ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, έχει μια λίστα και μιλάει με τρεις-τέσσερις.
ΑΝ ΤΟ ΝΟ 1 της ΛΙΣΤΑΣ παρότι μοιάζει απίθανο, ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ, τότε τα από κάτω ονόματα (αν και είναι καλοί παίκτες) φεύγουν από τη λίστα.
Νο 1 στη λίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν ο Όλα Σολμπάκεν!
Πόσο απλό, κι όμως θέλετε εξηγήσεις!
ΥΓ: Τώρα αν εσείς ασχολείστε με το τι λένε στην Τουρκία, στην Αρμενία και στη Μολδαβία, είναι δικό σας πρόβλημα και να το δείτε…».
Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς:
«Έβαλα να δω μια ταινία αλλά μου στέλνετε διάφορες παπ@@@@ που γράφουν διάφοροι άσχετοι και δεν θέλω να παρασύρεται κανέναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από κανέναν!
Μάθημα χωρίς χρέωση λοιπόν:
Όταν μια ομάδα θέλει ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, έχει μια λίστα και μιλάει με τρεις-τέσσερις.
ΑΝ ΤΟ ΝΟ 1 της ΛΙΣΤΑΣ παρότι μοιάζει απίθανο, ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ, τότε τα από κάτω ονόματα (αν και είναι καλοί παίκτες) φεύγουν από τη λίστα.
Νο 1 στη λίστα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν ο Όλα Σολμπάκεν!
Πόσο απλό, κι όμως θέλετε εξηγήσεις!
ΥΓ: Τώρα αν εσείς ασχολείστε με το τι λένε στην Τουρκία, στην Αρμενία και στη Μολδαβία, είναι δικό σας πρόβλημα και να το δείτε…».
-
Leonardo10
Συμφωνώ απόλυτα, νομίζω τώρα είναι όσοι πρέπει για να μπορει να δεθεί η ομάδα και να κρατήσει το κλίμαSera4 έγραψε:Για μένα η ομάδα είναι πλήρης αυτή τη στιγμή, προέχει να δέσουν τώρα οι προσθήκες στο υπάρχων σύνολο. Προσωπικά δεν θέλω άλλη προσθήκη για πολλους λόγους.
-
k_1_episkeptis
ακομη ενα "εξτρεμ'' χρειαζεταιgpaok έγραψε:Η ομάδα όπως είναι το σηκώνει.κι εγώ αυτό το νομίζω. Και εξτρεμ υπάρχουν δεύτερες κ τρίτες λύσεις και δεξί μοακ με Κεντζιορα βιερινια σαστρε λυρατζη είσαι κομπλέ.
εχω την αισθηση οτι θα δωσουμε δανεικο η δανεικους μεχρι τελος μεταγραφων.
- sourmenetes
- Moderator
Το λέω από άποψη ότι μετά την Πέμπτη που εξασφάλιστηκε και η Ευρώπη, υπήρχε μόνο μια μέρα. Η χθεσινή.theo-drama έγραψε:sourmenetes έγραψε:Off topic αλλα Μήπως η παε να βγάλει για άλλες 2 βδομάδες τα διαρκείας ή δε γίνεται;;
Σουρμε για ποιο λόγο;
Όποιος ήθελε να πάρει πήρε,δλδ έπρεπε να κάνουμε μεταγραφές κ μετά...να δωθεί παράτα.
Τεσπα
η παε πρεπει να δωσει παραταση για τα διαρκειας τωρα που εγινε το μπαμ με προκριση και μεταγραφες
οχι για να παρει ο χι η ο ψι που θα βολευτει
αλλα για τον απλο λογο οτι εμπορικα το μπραντ μεγαλωνει οταν αντι για 11.000 διαρκειας εχει 18.000 η και 20.000
θα ζητας αλλα τηλεοπτικα αλλες διαφημισεις αλλιως θα σε μετρανε τα μμε κλπ.
ειναι σημαντικο να ακουγεται μεγαλο νουμερο στα διαρκειας.
οχι για να παρει ο χι η ο ψι που θα βολευτει
αλλα για τον απλο λογο οτι εμπορικα το μπραντ μεγαλωνει οταν αντι για 11.000 διαρκειας εχει 18.000 η και 20.000
θα ζητας αλλα τηλεοπτικα αλλες διαφημισεις αλλιως θα σε μετρανε τα μμε κλπ.
ειναι σημαντικο να ακουγεται μεγαλο νουμερο στα διαρκειας.
- abc_o_ karpouzas
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Dimg4a έγραψε:Ρε πως κανετε ετσι? για συνοπαδους μιλατε, ελεοςtheo-drama έγραψε:sourmenetes έγραψε:Off topic αλλα Μήπως η παε να βγάλει για άλλες 2 βδομάδες τα διαρκείας ή δε γίνεται;;
Σουρμε για ποιο λόγο;
Για πες τι σκριβως
Και είπα κανένα ψέμα και δεν το ξέρω.
Η υποστήριξη στην ομάδα έπρεπε να γίνει χωρίς μεταγραφές.
Τώρα όλοι θα παίρνουμε σειρά(όσοι δεν πήραμε διάρκειας) στην ουρά για ένα εισιτήριο,για κάθε ματς στην Τούμπα.
Ναι ειναι ακυρο αυτο, καποιοι περιμενανε μεταγραφες για να παρουν διαρκειας γιατι ηταν απογοητευμενοι. Και?? ΠΑΟΚ ειναι κι αυτοι, αφηστε τα παοκομετρα και απολαυστε το ταξιδι
Μετα την κουραση της εβδομαδας και την χαλαρωση μετα το βραδυ της Πεμπτης γυρισα σημερα απο δουλεια εφαγα κοιμηθηκα και ξυπνησα στις 12 το βραδυ.
Ξυπναω και βλεπω 400 σελιδες στο τοπικ, Δεσποτοφ (αυτος ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ στην Τουμπα!!!! ) οι αλλοθρησκοι να αυτομπαναρονται κλπ κλπ.
Τελικα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους παικτες μας και στον προπονητη για το καλοκαιρινο ταξιδι και τον κυριο Ιβαν και τον Γιωργη για τα ομορφα ταξιδια που θα ερθουν.
Ξυπναω και βλεπω 400 σελιδες στο τοπικ, Δεσποτοφ (αυτος ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ στην Τουμπα!!!! ) οι αλλοθρησκοι να αυτομπαναρονται κλπ κλπ.
Τελικα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους παικτες μας και στον προπονητη για το καλοκαιρινο ταξιδι και τον κυριο Ιβαν και τον Γιωργη για τα ομορφα ταξιδια που θα ερθουν.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Όσοι φωνάζαμε τόσο καιρό για την ανάγκη να ενισχυθεί ομάδα ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΡΟΩΤΑΘΛΗΜΑ από το λεκανοπέδιο του κώλου, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθαν ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.
Τώρα όσοι μας την πέφτετε γιατί ζηταγαμε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, δικό σας θέμα.
Η ΟΥΣΙΑ ειναι ότι ΤΩΡΑ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθαν ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.
Τώρα όσοι μας την πέφτετε γιατί ζηταγαμε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, δικό σας θέμα.
Η ΟΥΣΙΑ ειναι ότι ΤΩΡΑ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ