8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Να μείνει 100% αν είναι να αποκτηθεί για δίπλα του ένας Μαξίμοβιτς, Πινέδα, Τσικίνιο κλπ.
Να μην μείνει αν είναι να αποκτηθεί για δίπλα του ένας Μίσιτς γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε κατά 1% η ταχύτητα στα χαφ μας.
Δεν γίνεται να μην το έχουν πάρει χαμπάρι ούτε τώρα. Απλά δεν γίνεται. Το 2024 δεν μπορείς να πας πουθενά χωρίς έστω ένα ταχυδυναμικό χαφ.
Το πήρε χαμπάρι η κούλα και πήρε Πινέδα. Το πήρε χαμπάρι ο Γαύρος και πήρε Τσικίνιο και δανεικό Όρτα.
Το πήρε χαμπάρι μέχρι και ο Βάζελος και του χρόνου θα έχει στα χαφ Μαξίμοβιτς, Αράο.

Ε πάρτε το χαμπάρι και στον ΠΑΟΚ έστω και τώρα.

Θες να παίζεις με 2 στα χαφ; Κανένα πρόβλημα αλλά ο ένας πρέπει να είναι μηχανάκι, να έχει όγκο (να μην είναι δηλαδή Μάρκος Αντόνιο) και ας ξέρει λιγότερη μπάλα από τον Μεϊτέ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δυο δυνατούς κ πλεμονάτους χαφ θες κανονικά συν Μειτέ, Οζντόεφ. Και ένας πεμπτος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βρε ποδοσφαιρο θα ξέρουν???
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε:Παντού κριτική, εδώ ηρεμία

Ο χειρότερος του γηπέδου

Ναι ναι ξέρω, τον χτύπησε η ίωση.

Τυγχάνει όμως να ήταν και πάλι άφαντος, σε ματς που τα αντίπαλα χαφ είναι σύγχρονα. Δηλαδή μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.

Απαράδεκτος.

Ελάτε τώρα να απαιτήσετε απ την ΠΑΕ να δώσει 4 μύρια ακατέβατα για αυτόν

Είπαμε, καλός παίκτης αδιαμφισβήτητα, ταυτόχρονα όμως ΠΟΛΥ βαρύς. Πάρα πολύ. Σε αρκετά πλέον σημαντικά ματς, εκτός τόπου και χρόνου.
Εγω απαιτω να τα δωσει

Λες κ θα τα εδινε
επειδη το ειπα εγω, ενω η ΠΑΕ εκανε προταση για 1,5 εκατομμυριο

Πες ενα λογο γιατι να παιξει, οντας αρρωστος ?

Ναι αφαντος ο Μεϊτε,
π σε εφτασε μεχρι εδω σε Ευρωπη κ πρωταθλημα

Ενα κεντρο μονος του, αλλα η ΠΑΕ θα βρει κ θα φερει καλυτερο ταχυδαμικο χαφ κ value for money με λιγοτερα λεφτα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

renegade έγραψε:Βρε ποδοσφαιρο θα ξέρουν???
Goes without saying
renegade

Special 4 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Παντού κριτική, εδώ ηρεμία

Ο χειρότερος του γηπέδου

Ναι ναι ξέρω, τον χτύπησε η ίωση.

Τυγχάνει όμως να ήταν και πάλι άφαντος, σε ματς που τα αντίπαλα χαφ είναι σύγχρονα. Δηλαδή μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.

Απαράδεκτος.

Ελάτε τώρα να απαιτήσετε απ την ΠΑΕ να δώσει 4 μύρια ακατέβατα για αυτόν

Είπαμε, καλός παίκτης αδιαμφισβήτητα, ταυτόχρονα όμως ΠΟΛΥ βαρύς. Πάρα πολύ. Σε αρκετά πλέον σημαντικά ματς, εκτός τόπου και χρόνου.
Εγω απαιτω να τα δωσει

Λες κ θα τα εδινε
επειδη το ειπα εγω, ενω η ΠΑΕ εκανε προταση για 1,5 εκατομμυριο

Πες ενα λογο γιατι να παιξει, οντας αρρωστος ?

Ναι αφαντος ο Μεϊτε,
π σε εφτασε μεχρι εδω σε Ευρωπη κ πρωταθλημα

Ενα κεντρο μονος του, αλλα η ΠΑΕ θα βρει κ θα φερει καλυτερο ταχυδαμικο χαφ κ value for money με λιγοτερα λεφτα
Εντάξει αν η ΠΑΕ έχει τη διάθεση να σκάσει 10-15 20 εκατομμύρια για τον Χ ονιετιγκα που παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο και ανταποκρίνεται απέναντι σε σύγχρονα χαφ... Πολύ ευχαρίστως.
Τι είπες... δεν έχει καμία τέτοια διάθεση?

Πέρα από την πλάκα θεωρώ αδιανόητη κάποιου είδους " ποδοσφαιρική" κριτική που γίνεται στον παίκτη.
Μάλλον κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν ότι μια επιφάνεια 70 Χ 50 δεν καλύπτεται από ένα χαφ.

Υγ όσο ανεπαρκής φάνηκε ο μεϊτέ εχθές άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο φάνηκε ο ντεσποντοφ.
Μαλλον και εκεί δεν έπρεπε να δώσουμε τα 3,5
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εγώ ξέρω σε δύο ματς δεν ήταν καλός και χάσαμε....οπότε όταν παίζει είναι μια ομάδα μόνος του...πάλι δεν θα τον πάρουμε και θα ψάχνουμε να βρούμε φαντασματα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Με ποιον θα απέδιδε καλύτερα ο Μεϊτέ; Με τον Σβαμπ ή τον Βιτόλο πχ;
Ο οποίος Βιτόλο μόνο μπάλα δεν ήξερε. Οι πάσες του στα 3-4 μέτρα ήταν 50-50 αν θα έφταναν. Είχε όμως δίπλα του τον Πάμπλο να έχει αυτόν τον ρόλο και ο ίδιος έτρεχε για δυο.

Και μην πει κανείς το κλασικό "ο Λουτσέσκου δεν παίζει με εξάρια" γιατί υπάρχει απάντηση σε αυτό.
ΑΣ ΚΡΑΤΟΎΣΑΝ ΤΟΝ ΑΟΥΓΚΟΎΣΤΟ είναι η απάντηση και ας έφερναν δίπλα του τον Μεϊτέ. Τι όχι; Εμ..
Εδώ και πολλά χρόνια κάτι δεν πάει καλά στις προτάσεις που φτάνουν από το "τμήμα σκάουτινγκ". Ακόμα και με άλλους προπονητές τα ίδια γινόντουσαν.

Κοντός ψαλμός. Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε. Έχεις στο ρόστερ σου 4 χαφ (Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Τσιγγάρας, Φιλίπε Σοάρες) από τα οποία με το ζόρι να πρέπει να μείνει ο ένας.
Είναι τεράστια ευκαιρία για rebuild της γραμμής. Αγοράζεις Μεϊτέ και έναν δίπλα του με πιο αθλητικά χαρακτηριστικά και μετά βλέπουμε κατά πόσο θα κάνει παπάδες ο πρώτος ή όχι.
renegade

Εκείνος ο ΠΑΟΚ έπαιζε 30 m πιο πίσω από ότι αυτός σήμερα.
Δεν συγκρίνονται ομάδες
Με 3,5 παίκτες επίθεση έκανε.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Επειδη δεν ειμαι σιγουρος και θα πρεπει να ξαναδω το παιχνιδι ψυχραιμα, το βασικο προσον του Ονιεντικα (που παρεμπιπτοντως στην ηλικια που ο κουλιερακης και ο κωνσταντελιας ξεκινησαν να παιζουν βασικοι στον ΠΑΟΚ επαζε δανεικος στην Federicia με οτι συνεπαγεται αυτο για το τι απαιτησεις εχουμε απο τους 19-20χρονους παιχτες του ΠΑΟΚ και ποια ειναι η φυσιολογικη καμπυλη εξελιξης ενος παιχτη) ειναι η ταχυδυναμη ή η ποιοτητα στην πρωτη επαφη, στην πασα, οι αποφασεις και η τακτικη αντιληψη;

Μου φαινεται παρανοικο οταν η ομαδα βρισκει ταβανι σε καποιο σημειο μες την χρονια το ταβανι αυτο να πιστωνεται στο πιο ποιοτικο χαφ που εχουμε δει τουλαχιστον την τελευταια 5ετια στον ΠΑΟΚ κι εχει προσφερει καποιες εντυπωσιακες εμφανισεις κι οχι σε αυτους που τον πλαισιωνουν οπως ο Σβαμπ που τον ξερουμε εδω και μια τετραετια και ξερουμε ακριβως το ταβανι του. Θαρρεις ο υποτιθεται ταβανιασμενος Μειτε δεν εχει κανει ονομα Βελγιο, Γαλλια, Ιταλια η ξερω εγω η Τορινο στην οποια επαιζε ο Μειτε με τα ιδια χαρακτηριστικα που παιζει στον ΠΑΟΚ, θα ταπεινωνοταν απο την Μπριζ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

renegade έγραψε:Εκείνος ο ΠΑΟΚ έπαιζε 30 m πιο πίσω από ότι αυτός σήμερα.
Δεν συγκρίνονται ομάδες
Με 3,5 παίκτες επίθεση έκανε.
Καμία σχέση με αυτό που γράφω. Δεν κρίνω την απόδοση της ομάδας. Το κατά πόσο ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά των δυο στα χαφ κρίνω.
Με τα δεδομένα της τότε εποχής, εκείνο το δίδυμο κούμπωνε.
Με τα δεδομένα του σήμερα, ο Μεϊτέ δεν κουμπώνει με κανέναν από το υπάρχον ρόστερ, ούτε με αυτούς που ακούγονται (πχ Μίσιτς). Στα δικά μου μάτια πάντα.
Όπου "κουμπώνει" = συμπληρώνει σε χαρακτηριστικά τον παρτενέρ του στα χαφ.
Όπου "Βιτόλο", βάλε Ντόουγκλας, Πινέδα, Μαξίμοβιτς, Τσικίνιο κλπ κλπ.
renegade

Για φανατικός υποστηρικτής λουτσέσκου έχεις ακριβώς αντίθετη οπτική στο θέμα των χαφ με τον προπονητή.
.υγ αδυνατω να καταλάβω τι σχέση έχει ο ντουγκλας με τον πίνεδα ή ο τσικινιο με Μαξίμοβιτς
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Πολύ καλύτεροι αθλητικά, από όλα τα χαφ που διαθέτεις αυτή τη στιγμή. Αντοχές, εντάσεις, έκρηξη, όλα.

Φανατική υποστηρικτής του Λουτσέσκου είναι μόνο η μάνα του (υποθέτω). Εγώ προσπαθώ να τον κρίνω αντικειμενικά με το.. ελάχιστο ποδόσφαιρο που γνωρίζω.
Το ίδιο βέβαια κάνω και για την διοίκηση και για το τμήμα σκάουτινγκ και για τους τεχνικούς διευθυντές που είχαμε.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Μόνο εγώ βλέπω ότι και σε παιχνίδια που έπιασε καλή απόδοση είναι χαφ που δεν βλέπει το γκολ; δεν έχει ούτε το σουτ ούτε την κεφαλιά. Πολύ καλός στο game building αλλά μπορεί να σταθεί δίπλα του μόνο με ένα χαφ που να σκοράρει και να είναι και τρεχαντιρι. Δύσκολο αυτό όπως και δύσκολο να παίζεις με δύο χαφ που δεν έχει κανένα από τα δύο το γκολ.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

aivas19 έγραψε:Αν εσυ καταλαβες αυτο… ειδες να λεω καπου χαζους τους Ευρωπαιους; Την ειρωνια στην επιστρεφω

Πηγες να κανεις αυτο με νεους απο εξωτερικο και πηρες τον Νιλσεν Περειρα (20 τοτε) Εισαι φαν του Περειρα;

Αρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Το εκανες στην Ελλαδα και μπραβο. Για να το κανεις στο εξωτερικο θελει σκαουτιγκ και ΦΡΑΓΚΑ

ΥΓ: μιας και το θυμηθηκα, το φοβερο σκαουτιγκ πηγε και εφερε τον Κουαλιατα 1.8 μυρια στα 23 του. Αυτες ειναι οι δυνατοτητες σου
Ναι αν το scouting σου βρίσκει Περέιρα, Κουαλιάτα και τον γεωργιανό που υστερούν όχι μόνο σε ταχυδύναμη αλλά στα πάντα τότε προφανώς πρέπει να αλλάξεις scouters.
Ακόμα και με την λογική που έχουμε τώρα σε πιο μεγάλους παίκτες, ο Τσικίνιο και ο Όρτα που προχθές μπήκε και έγυρε το γήπεδο στο μισό της Φενέρ δεν μπορούσαν να έρθουν σε εμάς? 500 χιλιάρικα κόστισε ο ένας απ την Μπενφίκα και ο άλλος δανεικός απ τη Μπράγκα με οψιόν αγοράς. ο γάβρος που ήταν για γέλια όλο το 2023 με αυτούς τους δύο έχει φτιάξει κέντρο αξιοζήλευτο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”