Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Εγω πιστευω ότι τα ανεξήγητα μπινελίκια που έριξε στον Ντέλια ήταν ο λόγος. Γενικά η παρουσία του ήταν ερειστική. Να παει αλλου να κάνει τις βλαχομαγκιές του. Την είδε Γκουαρντιόλα ή Κλοπ μάλλον.
Να πάρουμε στο team καντουρι και να παθει θλαση την ωρα της προπονηση.Επος.Мир έγραψε:Ξερει κανεις να γραψει ποιοι εχουν μεινει απο το τιμ;
Σιγουρα ο Σβουρας, Λουτσεσκου, Καστορινα.
Προπονητης τερματοφυλακων ποιον εχουμε;
Ισως ανοιγει ο δρομος να ενταχθουν στο τιμ Μπισε, Καντουρί, Αντρε αν αποφασισουν να αποσυρθουν απο την ενεργο δραση.
mbison έγραψε:Εγω πιστευω ότι τα ανεξήγητα μπινελίκια που έριξε στον Ντέλια ήταν ο λόγος. Γενικά η παρουσία του ήταν ερειστική. Να παει αλλου να κάνει τις βλαχομαγκιές του. Την είδε Γκουαρντιόλα ή Κλοπ μάλλον.

Καλά αυτό δεν θα έβγαζε νόημα, 7 χρόνια είναι μαζί με ραζβαν κ όλοι τον εξυμνούσαν. Ποιες βλαχομαγκιες ακριβώς;mbison έγραψε:Εγω πιστευω ότι τα ανεξήγητα μπινελίκια που έριξε στον Ντέλια ήταν ο λόγος. Γενικά η παρουσία του ήταν ερειστική. Να παει αλλου να κάνει τις βλαχομαγκιές του. Την είδε Γκουαρντιόλα ή Κλοπ μάλλον.
- abc_o_ karpouzas
αυτός ο Μπάτση δεν είναι ο ψηλός στον πάγκο που έφαγε περισσότερες κίτρινες και από τον Αουγκούστο;
Αν δεν συμμετείχε στο κοουτσάρισμα, καλώς έφυγε διότι δεν έχουμε περιθώρια να πληρώνουμε πατατρεχάμενους.
Αν συμμετείχε στο κοουτσάρισμα, καλώς έφυγε διότι το κοουτσάρισμα της ομάδες φέτος ήταν η χαρά των αντιπάλων προπονητών.
Αν δεν συμμετείχε στο κοουτσάρισμα, καλώς έφυγε διότι δεν έχουμε περιθώρια να πληρώνουμε πατατρεχάμενους.
Αν συμμετείχε στο κοουτσάρισμα, καλώς έφυγε διότι το κοουτσάρισμα της ομάδες φέτος ήταν η χαρά των αντιπάλων προπονητών.
H χρονική στιγμή ,να φύγει λίγο πριν αρχίσουν προετοιμασία οι ομάδες μάλλον δείχνει πρόταση για πρώτος. 7 χρόνια σε Ελλάδα,Αραβία ,Ελλάδα σαν δεύτερος είναι πολλά.Εγώ προσωπικά εάν ήμουν Ιταλός προπονητής θα δεχόμουν να προπονήσω κ12 νεανίδων στην Ιταλία παρά βοηθός σε Αραβοελλάδες.....abc_o_ karpouzas έγραψε:Το να έφυγε όντως για προσωπικούς λόγους δεν...παιζει...ε;
Μην είσαι πρόβατοabc_o_ karpouzas έγραψε:Το να έφυγε όντως για προσωπικούς λόγους δεν...παιζει...ε;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Razvan Lucescu III
Δηλαδή θα ήταν πιο θεμιτό να έφευγε μεσουσης της περιόδου και όχι μετά το τέλος της; Και πριν αρχίσει η καινούργια; Δεν είναι μια τίμια κίνηση;Τρόμος έγραψε:H χρονική στιγμή ,να φύγει λίγο πριν αρχίσουν προετοιμασία οι ομάδες μάλλον δείχνει πρόταση για πρώτος. 7 χρόνια σε Ελλάδα,Αραβία ,Ελλάδα σαν δεύτερος είναι πολλά.Εγώ προσωπικά εάν ήμουν Ιταλός προπονητής θα δεχόμουν να προπονήσω κ12 νεανίδων στην Ιταλία παρά βοηθός σε Αραβοελλάδες.....abc_o_ karpouzas έγραψε:Το να έφυγε όντως για προσωπικούς λόγους δεν...παιζει...ε;
-
Αφορμης δοθεισης να συμπληρωσω οτιgpap έγραψε:αυτός ο Μπάτση δεν είναι ο ψηλός στον πάγκο που έφαγε περισσότερες κίτρινες και από τον Αουγκούστο;
με εκνευριζε στο μεγιστο βαθμο εκεινο
το συνεχες "μπουρου μπουρου" με τον
Λουτσε (ορθιοι μπροστα στον παγκο μας)
που παιζει να μπερδευοταν με αυτην τη
συνεχομενη παγκομουρμουρα του ψηλου!
Στο καλο και δεν θα μας λειψει ο εγκεφαλος.-
-
Δεν λες ευτυχώς που παίρναν μαζί τις αποφάσεις για τις μονίμως ίδιες αλλαγές στο 65, αλλιώς ο Ραζβαν θα τις έκανε στο 85.
Για αυτό τον έδιωξαν, έπιανε στην πάρλα τον Ρασβαν και δεν τον άφηνε να συγκεντρωθεί στο κουτσαρισμα της ομάδας.montekristo έγραψε: Αφορμης δοθεισης να συμπληρωσω οτι
με εκνευριζε στο μεγιστο βαθμο εκεινο
το συνεχες "μπουρου μπουρου" με τον
Λουτσε (ορθιοι μπροστα στον παγκο μας)
που παιζει να μπερδευοταν με αυτην τη
συνεχομενη παγκομουρμουρα του ψηλου!
Στο καλο και δεν θα μας λειψει ο εγκεφαλος.-

- Μπαρκαρούτσος
Λέτε να έχει τις μπάλες να παραιτηθεί αν δεν του φέρουν παίκτες ;;
Απορώ πως τα ανέχεται 2 χρόνια τώρα ..
Απορώ πως τα ανέχεται 2 χρόνια τώρα ..
Ωραία -και μεγαλη- συνέντευξη στο σπορτ24.
Χωρίς καμία ιδιαίτερη είδηση
Ίσως να συζητηθεί αυτό που είπε για Μιχαηλίδη, δηλαδή πως έμεινε στάσιμος μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό, χωρίς διάθεση να βγει από την comfort zone του και να πάει δανεικός. Ο Ραζβαν νιώθει πως υπάρχει θέμα νοοτροπίας του παίκτη, γιατί φάνηκε πως τα "παράτησε" εύκολα.
Μίλησε για τα κλεμμένα, τις δηλώσεις του, την υπομονή που χρειάζεται η ομάδα, την δυσκολία στις μεταγραφές, κάποια προσωπικά του, και πολλά άλλα.
Χωρίς καμία ιδιαίτερη είδηση
Ίσως να συζητηθεί αυτό που είπε για Μιχαηλίδη, δηλαδή πως έμεινε στάσιμος μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό, χωρίς διάθεση να βγει από την comfort zone του και να πάει δανεικός. Ο Ραζβαν νιώθει πως υπάρχει θέμα νοοτροπίας του παίκτη, γιατί φάνηκε πως τα "παράτησε" εύκολα.
Μίλησε για τα κλεμμένα, τις δηλώσεις του, την υπομονή που χρειάζεται η ομάδα, την δυσκολία στις μεταγραφές, κάποια προσωπικά του, και πολλά άλλα.