71. Brandon Thomas Llamas
- ΑποστόληςΑ
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Ήμουν... είμαι και θα είμαι κατά της παραμονής του Μπράντον είχαν μέγιστο χρόνο για να πάρουν αναπληρωματικό και περίμεναν για ''ακόμα 1 χρονιά'' με ΤΔ τοπ κλάσης να υπογράψει ο Μπραντον τι να πω αποδεσμευτηκαν πολλά συμβόλαια και τελείωσαν πάρε αφου στον πρωτο κολλάς για στις διαπραγματευσείς πάρε 2 που τον έχεις στη λίστα.
Τώρα αν κάνει η δεν κάνει δεν είναι το καθαρό 9 άρι τα γκόλ που έβαλε μη δουλευόμαστε και εδώ τα έβαζε και ο Καρέλης. Ας προσευχηθούμε με την Beitar να μην κλαίμε εδώ ένας ένας..
Τώρα αν κάνει η δεν κάνει δεν είναι το καθαρό 9 άρι τα γκόλ που έβαλε μη δουλευόμαστε και εδώ τα έβαζε και ο Καρέλης. Ας προσευχηθούμε με την Beitar να μην κλαίμε εδώ ένας ένας..
Αδερφέ έτσι όμως όπως εξελίσσετε η υπόθεση πρώτου φόρ....ο Μπραντον θα είναι ενάς παίχτης που θα ξέρει το σύστημά του προπονητή και θα είναι σημαντικός στα ματσ με μπειτάρ για να προκριθούμε. Ετσι το βλέπω το έργο εγώ.principal έγραψε:Ήμουν... είμαι και θα είμαι κατά της παραμονής του Μπράντον είχαν μέγιστο χρόνο για να πάρουν αναπληρωματικό και περίμεναν για ''ακόμα 1 χρονιά'' με ΤΔ τοπ κλάσης να υπογράψει ο Μπραντον τι να πω αποδεσμευτηκαν πολλά συμβόλαια και τελείωσαν πάρε αφου στον πρωτο κολλάς για στις διαπραγματευσείς πάρε 2 που τον έχεις στη λίστα.
Αν παμε με Τομας στα ευρωπαικα ματς, πρεπει ο Ιβαν να τους διωξει μαζικα.
Η ανανέωση και χρησιμοποίηση Τόμας είναι ο ορισμός του ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται
- figurehead4
Αν μου το λεγε κανείς πριν ένα μήνα πως θα έλεγα κάτι τέτοιο τέλη Ιουνίου, θα γελούσα.
Τώρα όμως που έγινε και κλήρωση και ξεκινάμε αύριο το λέω και το πιστεύω
Sign re malaka
Τώρα όμως που έγινε και κλήρωση και ξεκινάμε αύριο το λέω και το πιστεύω
Sign re malaka
-
Πιστευεις δηλαδη οτι τουλαχιστον ο ΜποτοDimg4a έγραψε:Αν παμε με Τομας στα ευρωπαικα ματς, πρεπει ο Ιβαν να τους διωξει μαζικα.
δεν εχει φερει στο τραπεζι προτασεις για
φορ ουτε το χειμωνα ουτε τωρα και το λες;
Επειδη εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο.-
Αμα οι προτασεις ειναι σαν τον Μπραντον σωθηκαμε. Εκτος αν ουτε τον Μπραντον τον προτεινε ο Μποτο, μαλλον αυτο εγινε
Θα χαρώ αν δεν ανανεώσει ας κάνει μέχρι τον Αύγουστο διακοπές.Demir έγραψε:Ακόμα πάντως φωτό από διακοπές ανεβάζει ..
Αυριο θ ειναι στην πρωτη συγκεντρωση κ θ ανακοινωθει επισημα η ανανεωση