23.Joan Sastre

Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: 23.Joan Sastre

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σαστρε πάντα σε υπερασπιζόμουν. Δυστυχώς ήσουν κατώτερος των περιστάσεων. Στον ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστή δυστυχώς δεν χώρας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ναι αλλά πέρσι κοντεψαμε να το κάνουμε Κορέα εδώ πέρα που ήταν εκτός λίστας.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο καλύτερος παίκτης της Μάλμε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ να πω ότι ναι μεν έκλεινε πολύ κεντρικά με αποτέλεσμα να του βγαίνει ο εξτρέμ στην πλάτη, αλλά όλες οι σέντρες προήλθαν από τη μεριά του μπάμπα, ο οποίος αμυντικά ήταν ανύπαρκτος

αυτοί είχαν 2 νταμάρια μπροστά, λογικό ο σάστρε να συγκλίνει σαν 3ος σεντερ μπακ

δεν ξέρω... νομίζω πως περισσότερο ευθύνεται ο μπάμπα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ παράπονο δεν έχω, με βάση τα χρήματα που παίρνεις, υπάρχει ταβάνι στις προσδοκίες, για Τσουλου.
Τίμιος παίκτης, που παιζει παραπάνω από όσο μπορεί.

ΥΓ.
Στο 1ο γκολ, μου αρέσει, που κάνεις νόημα με τα χερια οτι ΤΙ (ότι ελέγχεις την μπάλα, τι ακριβώς δεν το κατάλαβα) , στον Κοταρσκι, τον οποίο τον μπερδεύεις κ δεν βγαίνει πιο γρήγορα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Montrealiotis έγραψε:Σαστρε πάντα σε υπερασπιζόμουν. Δυστυχώς ήσουν κατώτερος των περιστάσεων. Στον ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστή δυστυχώς δεν χώρας.
Ο Sastre είναι άριστη επιλογή για αναπληρωματικός.Δεν φταίει αυτός που ο Jonny με τις πλούσιες παραστάσεις και βαρύ βιογραφικό τείνει να εξελιχθεί σε πατάτα ολκής
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Απλά δεν κάνει, για τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο Ch.league είναι λίγος. Σήμερα ήταν μέγας χορηγης της Μαλμε.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Τραγικός και στο 1ο και στο 2ο γκολ, γύρνα και κοίτα ρε μλκ αν έχεις κάποιον πίσω σου, ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αυτό είναι το επίπεδο του παίκτη.
Η ομάδα έδωσε 900 χιλιάρικα για να πάρει βασικό μπροστά του και τον ψάχνουμε, ο Σαστρε είναι αυτός που είναι τι να κάνουμε
Мир

23.Joan Sastre

Δημοσίευση από Мир »

Δεν νομιζω οτι η ομαδα χρειαζεται χρυση μετριοτητα-ξενο για δευτερο δεξι χαφ.

Και οι 2 για δρομο ειναι κανονικα και αναζητηση βασικου και αναπληρωματικου.
Οπως δεν εκανε ο Λυρατζης και οι υπολοιποι που εμειναν, δεν εκαναν για αυτο το επιπεδο. Για Κονφερες και σουπερ λιγδα ισως.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

danirifle έγραψε:εγώ να πω ότι ναι μεν έκλεινε πολύ κεντρικά με αποτέλεσμα να του βγαίνει ο εξτρέμ στην πλάτη, αλλά όλες οι σέντρες προήλθαν από τη μεριά του μπάμπα, ο οποίος αμυντικά ήταν ανύπαρκτος

αυτοί είχαν 2 νταμάρια μπροστά, λογικό ο σάστρε να συγκλίνει σαν 3ος σεντερ μπακ

δεν ξέρω... νομίζω πως περισσότερο ευθύνεται ο μπάμπα
Κλινω προς το ίδιο συμπέρασμα. Του έκατσε η κέντα του Ισπανού, ναι. Τι να γράψει κανείς προς υπεράσπισή του, πώς δεν ευθύνεται; Αλλά ο Μπάμπα ειδικά χτες μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ακόμα πιο τραγικός. Πραγματικά και στα 2 παιχνίδια, παρά το γκολ που πέτυχε εκεί, κράτησε την ελπίδα για τους Σουηδούς ολοζώντανη. Απελπιστικά αρνητικός.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ποιος Μπάμπα φταίει ρε παιδιά για έναν μπακ που δεν έχει αντίληψη στο πρώτο γκολ από αραουτ, του που βρίσκεται ο παίχτης ευθύνης του;;;;; Δεν ξέρει καν ότι είναι πίσω του και δείχνει στον Κοτάρσκι δική σου. Ο Ντομ τρελάθηκε.
Στο δεύτερο ακόμη χειρότερα.

ΟΚ να, τον συμπαθείτε τον παίχτη, αλλά δεν γίνεται να λέμε στο σημερινό ματς ότι δεν έφταιγε κτλ. Ήταν απίστευτα κακός και χρειάστηκε τις βοήθειες του Ζιλε στο πρώτο και του Οζντόεφ στο δεύτερο για να μην έχουμε χειρότερα.

Ο αντίπαλος προπονητής τον σημαδεύει σε δυόμιση ματς κι εμείς ψάχνουμε αριστερά τον φταιχτη.
(ο Μπάμπα λάσπη ήταν ναι, φαίνεται εντελώς πιασμένος, αλλά άσχετο αυτό με ό, τι έγινε στα δεξιά μας)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μα δεν τον υπερασπίζεται κανείς. Φταίει, γράφουμε. Παρότι για κακή του τύχη είχε να αντιμετωπίσει έναν παίχτη ποιότητας. Δηλαδή αν στη θέση του Μπάμπα στο 2ο γκολ που δεχθήκαμε Σουηδία (που πέταξε αετό, έχοντας αφήσει κιόλας ακατανόητο το γιατί στην αμέσως προηγούμενη φάση την μπάλα να βγει κόρνερ) ο Σάστρε, θα ετοιμάζαμε τώρα λογικά την γκιλοτίνα.

Ο Μπάμπα είναι φανερά ανέτοιμος. Δεν αμφισβητώ ότι είναι παικταράς και θα έχει συνέλθει σε 15-20 μέρες.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Οσο ανετοιμος ειναι ο Μπαμπα, αλλο τοσο ανετοιμος ειναι κ ο Σαστρε

Τον Γιονι βεβαια φεραμε για βασικο
Αλλα Γιονι φεραμε κ Γιονι δεν ειδαμε ουσιαστικα εδω κ μηνες
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

scarsick έγραψε:Τραγικός και στο 1ο και στο 2ο γκολ, γύρνα και κοίτα ρε μλκ αν έχεις κάποιον πίσω σου, ΕΛΕΟΣ
Το δευτερο ειναι αυτογκόλ του Κοταρσκι στο μεταξυ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”