Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Parolos »

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ή μάλλον του 1,8 εκατομμυρίου.
Πουλάς Τζολη φτιάχνεις ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και δε συμμαζευεται και παίρνεις πάλι 4-5 Εσιτηδες και Τσολακηδες.

Ακούω ποιος φταίει σε τέτοιο σενάριο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

kos έγραψε:
obanebane έγραψε:Kos,μαλακια θα είναι γιατί,να μας εξηγήσεις λίγο;
Γιατί απέδειξε ότι αντέχει αυτό που δεν άντεξε ο Ρουμάνος
Γιατί δεν πήδηξε από το καράβι.
Γιατί έδεσε μια ομάδα που δεν ήταν δική του
Γιατί κέρδισε τους παίκτες του.
Γιατί απέδειξε ότι αξίζει να στηριχθεί.
Γιατί κανείς δεν γεννήθηκε έμπειρος.
Γιατί μου άρεσε το live του στο ινστα και περιμένω το επόμενο.
Γιατί είναι ότι και εγώ. ΠΑΟΚ.
+1926
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μενα το πιο πιθανο σεναριο ειναι αυτο που ανεφεραν και αλλοι φιλοι.Η ομαδα για μεγαλο χρονικο διαστημα παραπαιε και η εικονα στο παγκο ηταν θλιβερη με βλεμματα απογνωσης να γινονται ρουτινα και η διαφορα να εκτοξευεται.Καπου εκει μελη της διοικησης με τη συμφωνη γνωμη Σαββιδη πλησιασαν τον Λουτσεσκου να βολιδισκοπησουν προθεση και να φτασουν ακομα και σε μια πρωτη συμφωνια για εναν ΠΑΟΚ που οπως φαινεται ο Σαββιδης αποφασισε να επιστρεψει δυναμικα και πολυ πιθανον με μια αδεια ανεγερσης γηπεδου στα χερια του συντομα.
Στη συνεχεια η αληθεια ειναι πως τοσο η ομαδα οσο και ο ιδιος ο Γκαρσια αλλαξε προσωπο.εφερε αποτελεσματα και κατεκτησε τιτλο και αυτα τα δεδομενα θα κληθει να εξετετασει ο ιδιος ο Ιβαν και μονο και να αποφασισει τι αυτος θεωρει οτι ειναι το καλυτερο,οποτε λιγο υπομονη και πριν πουμε οτιδηποτε και ειδικα κατι βαρυ ας βαλουμε στη ζυγαρια απο τη μια πλευρα τον οποιονδηποτε παικτη η προπονητη και απο την αλλη τον ιδιο τον Σαββιδη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το τρένο είναι ήδη στις ράγες χάρη στον Π. Γκαρσια.
icue

Δημοσίευση από icue »

Νιωθω λες και εχω γυρισει χρονια πισω και ειναι να διωξουμε τον Μπολονι για να φερουμε τον Δωνη. :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Γιατι διχασε μια φορα οταν εφυγε σαν κλεφτης ο λουτσεσκου κ τωρα διχαζει μια δευτερη που ερχεται να παρει την ομαδα στα ευκολα, χωρις φφπ, με προτζεκτ ανανεωσης με φραγκα.
Να φυγει ο γκαρσια.δεκτο τι να πω.Αλλα οχι για να ερθει ο λουτσεσκου.Αν ξεκινησει με κανα δυο τονγκες θα γινουμε μπουρδελο.Ουτε δευτερολεπτο ανοχης δε θα εχει.Κ δεν αναφερομαι στη δικη μου σταση.
Δεν ειναι μεγεθος ο λουτσεσκου.Εδω εκανε θαυματα με στυγνο ρεαλισμο κ μετριοκακο ποδοσφαιρο για να παρει αποτελεσματα.Κ μπραβο του.Δεν εχει δοκιμαστει πουθενα αλλου.
Υγ.Το βατερλω που ακολουθησε τη φυγη του το πληρωναμε δυο χρονια.Κ ηρθε να σωσει την παρτιδα ο Χ Γκαρσια.Κ τωρα θα την παρει την κουκλα ο Λουτσεσκου να της αγορασει ρουχα κ κοσμηματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 26 Μάιος 2021, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Parolos έγραψε:Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ή μάλλον του 1,8 εκατομμυρίου.
Πουλάς Τζολη φτιάχνεις ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και δε συμμαζευεται και παίρνεις πάλι 4-5 Εσιτηδες και Τσολακηδες.

Λιγο ακομα να εμενε προπονητης ο Γκαρσια και το τιμημα πωλησης του Τζολη δεν θα εφτανε ουτε για εναν Εσιτι.Πως σου φαινεται ενα τετοιο σεναριο μεταξυ αλλων να στραβωσε τον Σαββιδη?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

georgedoulk2008 έγραψε: Αν πίστευαν οτι δεν είναι έτοιμος δεν έπρεπε να του δώσουν την ομάδα. Μπορούσαν να πουν "θα βρούμε υπηρεσιακό να βγάλει την χρονιά και το καλοκαίρι βλέπουμε".

Όχι να τον βάλουν μπροστά για να απορροφήσει την πίεση (ξεχνάτε οτι η ομάδα και ο κόσμος ήταν καζάνι που εβραζε όταν έφυγε ο ζωγράφος) και τώρα που πέτυχε περισσότερα απο οτι ΟΛΟΙ περιμέναμε να τον πετάνε σαν την μύγα απο το ζυμάρι.
Δεν ξέρουμε τι συμφώνησαν όταν ανέλαβε. Μπορεί όντως να τον πήραν σαν υπηρεσιακό και όχι με πλάνο τριετίας ή κατι τέτοιο (δεν γνωρίζω βέβαια την χρονική έκταση του συμβολαίου που έκανε). Στις δηλώσεις του δεν θυμάμαι να μίλησε για μακροχρονα πλάνα, μόνο για δουλειά και κάτω το κεφάλι. Δηλαδή μήπως και για αυτόν, ΕΑΝ συμβεί αλλαγή προπονητή, δεν είναι έκπληξη ούτε και τρύπημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

icue έγραψε:Νιωθω λες και εχω γυρισει χρονια πισω και ειναι να διωξουμε τον Μπολονι για να φερουμε τον Δωνη. :lol:
Μαλλον πιο πολυ στο εχουμε συμφωνησει με τον Σαντος και τελικα ο Ιβαν διαλεξε Αγγελο μου μοιαζει αλλα τοτε λιγους πειραξαν οι αυλοκολακες που εμφανιζαν τον Αγγελο ως τον απολυτο σωτηρα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
kos έγραψε:
Γιατί απέδειξε ότι αντέχει αυτό που δεν άντεξε ο Ρουμάνος
Γιατί δεν πήδηξε από το καράβι.
Γιατί έδεσε μια ομάδα που δεν ήταν δική του
Γιατί κέρδισε τους παίκτες του.
Γιατί απέδειξε ότι αξίζει να στηριχθεί.
Γιατί κανείς δεν γεννήθηκε έμπειρος.
Γιατί μου άρεσε το live του στο ινστα και περιμένω το επόμενο.
Γιατί είναι ότι και εγώ. ΠΑΟΚ.
+1926
+ οσα θες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπάρλοου δεν σε προβληματίζει ότι ο Αντρέ έχει τελείως διαφορετικη άποψη από σένα και τον βάζει δίπλα στον Σάντος?
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Sick Bastard έγραψε:
Guitarman έγραψε: Δηλαδή τα 3ετη συμβόλαια είναι για τα μάτια του κόσμου?
Από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπασε συμβόλαιο κλειστό, 2 μυρίων άνα χρόνο για τρία χρόνια του Αμπέλ
ναι, είναι για τα μάτια του κόσμου.
Και αν η έκφραση είναι βαριά, ας αντικατασταθεί η ουσία δεν αλλάζει σε τίποτα.
Όχι λυπάμαι δεν είναι αυτό η ουσία! Η ουσία είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει ΚΑΝΕΝΑ πλάνο η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

obanebane έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Ναι Τζος το λέω με πλήρρη επίγνωση ότι τελικός υπεύθυνος είναι ο Ιβαν.

Νομίζω οτι έχουμε ακόμα το δικαίωμα να κάνουμε κριτική στον Ιβαν, δεν έχουμε γαυροποιηθεί.

Δηλαδή ρε συ ντουλκ ,είναι κριτική όταν μιλάς για πουστικες τακτικές;
Πουστικη τακτική, κάνει κάποιος που δεν θέλει το καλό της ομάδας.
Όχι αυτός που βάζει τις εκατομυριαρες του.
Το λάθος θα είναι του Ιβαν, τη π@υστικη συμπεριφορά είναι των παρατρεχάμενων του Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Εάν έχουμε την υπομονή των οπαδών της αθλετικο Μαδρίτης να περιμένουμε 20 χρόνια για πρωτάθλημα ας κρατήσουμε τον Pablo. Εάν όχι, ας προτιμήσουμε αυτόν που μας έφερε δυο νταμπλ.
Ο Λουτσεσκου έφυγε όπως έφυγε και ο Βλάντο. Και μάλλον για τους ίδιους λόγους. Αυτοί οι λόγοι πρέπει να εκλείψουν. Εύχομαι να μείνει ο Γκαρσία στην οικογένεια. Είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ. Δίπλα σε έναν καλό προπονητή όμως.Σε μια τριετία θα μπορούσε να είναι ο Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Parolos έγραψε:Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, ή μάλλον του 1,8 εκατομμυρίου.

Να δούμε λίγο και το καθεστώς,πριν μπούμε σε τέτοιες συζητήσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”