Olaf Rebbe
- Περιπτερος
Re: Olaf Rebbe
Ε τον μπερδέψαμε τον γλυκούλη... Μια 6άρι, μια 8άρι, μια αριστερό μπακ... Δεν ήξερε ποιον να φέρει...
- Περιπτερος
Είδες, εμείς φταίμε.sotos26 έγραψε:Ε τον μπερδέψαμε τον γλυκούλη... Μια 6άρι, μια 8άρι, μια αριστερό μπακ... Δεν ήξερε ποιον να φέρει...
Δεν ήξερε το παιδί τι να κάνει.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μα τον Τσολακ τον έφερε,γιατι τον ηθελε ο Αμανατιδης και ο οποιος μας ζημιωσε,σε ούτε μήνες που έμεινε σε εμάς και έτσι μας έμεινε αμανατι ο Τσολακ.
Υπονοούμενα Γιάννη Αμανατιδη για Γκσρσια και Ρέμπε
Από paok24.com:Η θητεία του Γιάννη Αμανατίδη στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι παραπάνω[*] από σύντομη. "Μετακόμισε" στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Αύγουστο και μερικούς μήνες μετά αποχώρησε από την Τούμπα. Ο 39χρονος προπονητής, που τον περασμένο Αύγουστο άφησε τη Σεντ Γκάλεν, δεν "κόλλησε" με τον Πάμπλο Γκαρσία και έτσι πάρθηκε η απόφαση για συναινετικό "διαζύγιο".
Σε συνέντευξή του που φιλοξενείται στο kicker, ο Αμανατίδης μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας: Ήλπιζα ότι θα είχαμε μία καλή συνεργασία, παρά το γεγονός ότι ήταν σωστό. Είχαμε διαφορετική οπτική σε όλα τα πιθανά ζητήματα. Αν δεν έχεις δίπλωμα, δεν μπορείς να οδηγήσεις ένα αμάξι απλά και μόνο επειδή κάθεται δίπλα σου ένας που έχει.
Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα με επιβεβαιώνουν. Όλα βγάζουν νόημα. Δεν μπορώ και δε θέλω να δουλεύω υπό αυτές τις συνθήκες. Αισθάνομαι άσχημα για τον Ρέμπε, επειδή το καλοκαίρι έκανε τα πάντα για μένα".
Από paok24.com:Η θητεία του Γιάννη Αμανατίδη στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι παραπάνω[*] από σύντομη. "Μετακόμισε" στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Αύγουστο και μερικούς μήνες μετά αποχώρησε από την Τούμπα. Ο 39χρονος προπονητής, που τον περασμένο Αύγουστο άφησε τη Σεντ Γκάλεν, δεν "κόλλησε" με τον Πάμπλο Γκαρσία και έτσι πάρθηκε η απόφαση για συναινετικό "διαζύγιο".
Σε συνέντευξή του που φιλοξενείται στο kicker, ο Αμανατίδης μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας: Ήλπιζα ότι θα είχαμε μία καλή συνεργασία, παρά το γεγονός ότι ήταν σωστό. Είχαμε διαφορετική οπτική σε όλα τα πιθανά ζητήματα. Αν δεν έχεις δίπλωμα, δεν μπορείς να οδηγήσεις ένα αμάξι απλά και μόνο επειδή κάθεται δίπλα σου ένας που έχει.
Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα με επιβεβαιώνουν. Όλα βγάζουν νόημα. Δεν μπορώ και δε θέλω να δουλεύω υπό αυτές τις συνθήκες. Αισθάνομαι άσχημα για τον Ρέμπε, επειδή το καλοκαίρι έκανε τα πάντα για μένα".
Tad ελπίζω να ξέρεις ότι μαλακίες δεν θα βγω να γράψω. Μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση μετά από πολλαπλά παραπτώματα και συμπεριφορές, είναι πέρα για πέρα γελοία.tad έγραψε:αδερφέ ήσουν μπροστά ? γνωρίζεις τα ποσά που έπαιξαν ?kos έγραψε:Σε μια ψοφια μεταγραφική περίοδο ήρθαν και σου έστρωσαν ένα 10αρικο για ισλανδο και Πολωνό και είπες όχι??? Ο λόγος???
Δεν μπορούσες να τους αντικαταστήσεις???
Δηλαδή το καλοκαίρι περιμένεις μια 15αρα???
Τραγικά πράγματα
Δεν ξέρω ρε μάγκες ... μπαίνεις και διαβάζεις εδώ μέσα δυό λεπτά να ξελαμπικάρεις και παθαίνεις κατάθλιψη από την γκρίνια και τον αρνητισμό ...
δεν λέω ότι όλα είναι καλά ... προς Θεού ... αλλά τόσο απαξιωτικός αρνητισμός είναι εντελώς αντιδημιουργικός ...
Ο Σερά γράφει παραπάνω ότι θα είναι τραγικό λάθος να επαναενεργοποιήσει τον Βραζιλιάνο ... και εγώ τα έχω πάρει στο κεφάλι ... και προφανώς πρέπει να του τραβήξουν το αυτί ...
αλλά το να λες ότι πρέπει να τον απενεργοποιήσει παίχτη που κάνει 4-5 μύρια και δεν έχεις άλλον είναι το άλλο άκρο ...
νομίζω λίγη ψυχραιμία θα μας κάνει περισσότερο καλό ...
Ο Ολίβα πρέπει να ήταν η εναλλακτική για την περίπτωση που έφευγε ο Αουγκούστο. Αφού δεν έφυγε δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε λόγω του αριθμού ξένων. Δεν καταλαβαίνω το πλήθος των άρθρων και των σχολίων για μια περίπτωση που θα προχωρούσε μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Όπως και να χει, δεν είδα κάτι σπουδαίο για να νιώθω ότι χάσαμε ευκαιρία. Για άλλο χαφ επιπέδου πιθανότατα δεν έφταναν τα λεφτά, κι αυτό βγαίνει επειδή κι ο Ολίβα με λίγα θα ερχόταν τώρα, μόνο τέτοιες περιπτώσεις έψαχναν. Εννοείται καλά κάναμε και δεν δώσαμε Ίγκασον και Σφιντέρσκι τελευταία στιγμή.
Απ όσο μπορώ να καταλάβω, το πλάνο είναι να βγει η χρονιά και βλέπουμε το καλοκαίρι με τα έσοδα από Γιαννούλη και πιθανότατα Τζόλη. Να βγούμε ευρώπη κι αν μπορέσουμε το κύπελλο. Πάνω κάτω αυτά που είχαν πει στη συνέντευξη τύπου.
Απ όσο μπορώ να καταλάβω, το πλάνο είναι να βγει η χρονιά και βλέπουμε το καλοκαίρι με τα έσοδα από Γιαννούλη και πιθανότατα Τζόλη. Να βγούμε ευρώπη κι αν μπορέσουμε το κύπελλο. Πάνω κάτω αυτά που είχαν πει στη συνέντευξη τύπου.
- thomas Murg
Τραγικές οι δηλώσεις Αμανατίδη. Μάλλον περίμενε αναβάθμιση σε πρώτο μόλις έφευγε ο Φερέιρα και του κακοφάνηκε.
-
- Επικοινωνία:
Και οι καλύτερες για εμένα περιπτώσεις (και από οικονομικής άποψης) των Sandro,Manuel Cecchini και Jose Mauri! Όλοι με κοινοτικό διαβατήριο και με παραστάσεις από καλά πρωταθλήματα. Ο πρώτος υπήρξε τοπ παίκτης και στο Ελλάντα θα σπάσει πλάκα για δύο χρονάκια ενώ οι άλλοι δύο είναι πιτσιρικάδες που ενώ ξεκίνησαν για μεγάλα πράγματα κάπου το έχασαν. Πάμφθηνοι και οι 3 (ίσως εκείνο το Esiti κοστίζει πιο πολύ και από τους τρείς μαζί! )Mutasevic έγραψε:Πέστα ρε φίλε,imbulla catalin carp,jucilei, pablo miguez, Wellington Cesar CarrilloΠεριπτερος έγραψε:Olaf see Gianneli Imbula
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 02 Φεβ 2021, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν σου πω ότι την ώρα που έγραφα σκεφτόμουν ακριβώς αυτό δεν θα με πιστεύεις ... το φαντάστηκα ότι ξέρεις παραπάνω πράγματα για να γράψεις τέτοιες καυστικές δύο γραμμές ...Sera4 έγραψε:Tad ελπίζω να ξέρεις ότι μαλακίες δεν θα βγω να γράψω. Μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση μετά από πολλαπλά παραπτώματα και συμπεριφορές, είναι πέρα για πέρα γελοία.tad έγραψε:αδερφέ ήσουν μπροστά ? γνωρίζεις τα ποσά που έπαιξαν ?kos έγραψε:Σε μια ψοφια μεταγραφική περίοδο ήρθαν και σου έστρωσαν ένα 10αρικο για ισλανδο και Πολωνό και είπες όχι??? Ο λόγος???
Δεν μπορούσες να τους αντικαταστήσεις???
Δηλαδή το καλοκαίρι περιμένεις μια 15αρα???
Τραγικά πράγματα
Δεν ξέρω ρε μάγκες ... μπαίνεις και διαβάζεις εδώ μέσα δυό λεπτά να ξελαμπικάρεις και παθαίνεις κατάθλιψη από την γκρίνια και τον αρνητισμό ...
δεν λέω ότι όλα είναι καλά ... προς Θεού ... αλλά τόσο απαξιωτικός αρνητισμός είναι εντελώς αντιδημιουργικός ...
Ο Σερά γράφει παραπάνω ότι θα είναι τραγικό λάθος να επαναενεργοποιήσει τον Βραζιλιάνο ... και εγώ τα έχω πάρει στο κεφάλι ... και προφανώς πρέπει να του τραβήξουν το αυτί ...
αλλά το να λες ότι πρέπει να τον απενεργοποιήσει παίχτη που κάνει 4-5 μύρια και δεν έχεις άλλον είναι το άλλο άκρο ...
νομίζω λίγη ψυχραιμία θα μας κάνει περισσότερο καλό ...
το θέμα είναι ρε σι ότι έχει φτιαχτεί πάλι ένα κλίμα απίστευτο ... είναι σαν να έχει χαθεί ο έλεγχος γενικά ... όλοι γκρινιάζουν για όλα και έτσι χάνεται το μέτρο ... και μόλις πρέπει να γίνει ένα θέμα χοντρό, όπως αυτό που γράφεις, χάνεται μέσα στο σύνολο ...
εμένα μου φαίνεται γενικά ότι ο Ιβάν τον έχει χάσει αυτή την στιγμή τον έλεγχο (λόγω απόστασης) και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι δεν έχουν την δύναμη να πατήσουν πόδι ... δεν ξέρω καν εάν έχουν το χαρακτήρα να το κάνουν ...
ο Γκαρσία που τον έχει είναι εντελώς καινούριος και έχει και εκείνος χίλια δύο να λύσει συν να κάνει και ομάδα ...
Του Ολαφ; Σοβαρολογείς;renegade έγραψε:Η παραίτηση είναι κοντά
(ερωτώ, καμία διάθεση ειρωνίας)
ο ρεμπε ευθυνεται για ενα βασικο πραγμα περαν των κακων επιλογων σε παικτες αντε μετριων.. ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ , ΤΗΝ ΑΟΠΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ , ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΖΟΛΗ ΣΑΝ ΦΟΡ) ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡοΠΟΝΗΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΛΑΚ . ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΛΛΑ ....!!!! ΣΤΗΝ ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΠΑΝΤΩς ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ( ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ) ΡΕΜΠΕ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ,,ΔΑΝΕΙΚΟΙ!!!
- Περιπτερος
Ο Σάντρο μου φαίνεται ότι έχει βαρύνει πολύ.boogeyman77 έγραψε:Και οι καλύτερες για εμένα περιπτώσεις (και από οικονομικής άποψης) των Sandro και Manuel Cecchini!Mutasevic έγραψε:Πέστα ρε φίλε,imbulla catalin carp,jucilei, pablo miguez, Wellington Cesar CarrilloΠεριπτερος έγραψε:Olaf see Gianneli Imbula
Ο άλλος είναι ταμάμ και μικρός σε ηλικία.
Ομως και οι δύο δεν είναι κοινοτικοί.
- Περιπτερος
Ο Αμανατίδης χτυπάει άμεσα και κάτω από την μέση τον Πάμπλο με την συνέντευξη στο Kicker.
Πολύ βρώμικο χτύπημα.
Και βέβαια εκφράζει την αγάπη και ευγνωμοσύνη του στον Ρέμπε.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν στρατόπεδα.
Ο κακός, άσχετος χωρίς δίπλωμα Πάμπλο που διώχνει το παιδί του Ρέμπε και ο καλός και έξυπνος Ρέμπε ....
Αυτό είναι στην σημειολογική του προέκταση το περιεχόμενο της συνέντευξης.
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.
Ολαφ λυπάμαι αλλά ... .
Πολύ βρώμικο χτύπημα.
Και βέβαια εκφράζει την αγάπη και ευγνωμοσύνη του στον Ρέμπε.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν στρατόπεδα.
Ο κακός, άσχετος χωρίς δίπλωμα Πάμπλο που διώχνει το παιδί του Ρέμπε και ο καλός και έξυπνος Ρέμπε ....
Αυτό είναι στην σημειολογική του προέκταση το περιεχόμενο της συνέντευξης.
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.
Ολαφ λυπάμαι αλλά ... .