ετσι ακριβως...navigator11 έγραψε:το κραξιμο στο βερον αφορα αποστολη στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα,πρωτιστα σαν επαγγελματια,να κατσει πανω σ'ενα συμβολαιο τη στιγμη που προτασεις γι'αυτον υπηρχαν.δλδ να θεωρησω το βερον φιλοδοξο ποδοσφαιριστη?εχασε τη θεση του και συμβιβαστηκε με την ιδεα οτι δε γαμιεται,τον εχει δεμενο το γαιδαρο του!αγωνιστικα δε λεω κατι μεμπτον,σ'ενα ΠΑΟΚ σαφως κατωτερου του νυν ξεχωριζε.αλλα τωρα κατι τετοιο δεν ισχυει,αλλαξε επιπεδο προς τα πανω η ομαδα και στα ματια μου κι ο βερον το ιδιο,προς τα κατω!αν αδυνατει να συμβιβαστει με το γεγονος .......
22. Ricardo Matias Verón
Re: 22. Ricardo Matias Verón
- sidpanos
και κάπως έτσι σου σπάνε τα νευρα...απο μαλακιστήρια που κάθονται στα συμβόλαια...
σκέψου μόνο οτι πέρσυ θα είχες 300.000 παραπάνω για ενίσχυση...
σκέψου μόνο οτι πέρσυ θα είχες 300.000 παραπάνω για ενίσχυση...
ετσ που "κινηται" ο βερον μου δινει την εντυπωση οτι απλα μαζευει λεφτα... δεν ειναι και μεγαλος σε ηλικια.. θα μπορουσε να κυνηγησει κατι.. σε ομαδεσ της ιταλιας αν δν ηθελε στην ελλαδα.. αλλα επελεξε να καθεται 1,5 χρονο ! τωρα θα ειναι ακομα πιο πεσμενες οι προτασεις .. ! Αλλα ελπιζω να ξεκαθαρισει οριστικα το θεμα !!!
Νταξ μεγάλο μου πουλέν....
Όμως θα το αντιμετωπίσω ουδέτερα το θέμα.
Γκαρσία (κατά πρώτο λόγο) και Βιτόλο ήταν φοβερό δίδυμο στο έξι. Never change a winning team! Οπότε θα συμφωνήσω σε σημεία με κάποιες απόψεις.
Τώρα....
και το λέω με όλη την ειλικρίνια. Και εγώ αν είμουν Βερόν δε θα δεχόμουν ούτε μία στο εκατομμύριο.... με το έτσι θέλω να με βάλουν πάνω στο γαϊδούρι και να με στείλουν στην Κύπρο και στον Ηρακλή.
Και στο κάτω-κάτω σαν Βερόν..... ΧΕΣΤΗΚΑ αν η διοίκηση αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα!
Με έφερες από Ιταλία να βοηθήσω.... ήρθα (πληρώθηκα φυσικά γιαυτό.... όμως και ο Κνολ τότε πληρωνότανε).....
....απέδωσα (για να μην γράψω είμουν όλη η ομάδα)
.....μου έκανες ανανέωση ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ και στο καπάκι φόρτωσες την ομάδα με 15 αμυντικά χαφ (οι μισοί από αυτούς πλέον όλοι δανεικοί...)
Να έλεγα πως έγιναν αλλαγές προπονητών.... και πάνω σε αυτές άλλαξε η φιλοσοφία και έχασα την εμπιστοσύνη να δώσω δίκαιο. Όχι όμως έτσι.
Σάντος, Ζαγοράκης, Βρύζας τον έφεραν....
Σάντος, Ζαγοράκης, Βρύζας του ανανέωσαν.....
Σάντος, Ζαγοράκης, Βρύζας ήθελαν με το έτσι θέλω να τον ξεφορτωθούν. Και όλα αυτά σε διάστημα 2 χρόνων.
Μαγκιά του. Και εγώ να είμουν θα έπερνα τα 300 / χρόνο (και ας είμαι ΠΑΟΚ), γιατί να πάω δηλαδή στην Κύπρο; Eπειδή έτσι γουστάρετε εσείς;
ΥΓ
Το ότι η ομάδα αναίβηκε επίπεδο είναι το μόνο σίγουρο.
Όμως Βιτόλους, Φωτάκιδες και Αμπουμπακάριδες ο Βερόν του τότε χάλια ΠΑΟΚ... όταν αυτοί ακόμα έπαιζαν στις ομαδούλες τους....
τους έπαιζε για πλάκα!!!!
Ότι και να έγινε και έμεινε εκτός ομάδας.... είναι παρασκοινιακό. Το ότι μερικοί προσπαθάτε όμως ποδοσφαιρικά με το έτσι θελω να τον κάνετε παλτό..... τουλαχιστον εγώ δεν το τρώω.
Γκαρσία (κατά πρώτο λόγο) και Βιτόλο ήταν φοβερό δίδυμο στο έξι. Never change a winning team! Οπότε θα συμφωνήσω σε σημεία με κάποιες απόψεις.
Τώρα....
και το λέω με όλη την ειλικρίνια. Και εγώ αν είμουν Βερόν δε θα δεχόμουν ούτε μία στο εκατομμύριο.... με το έτσι θέλω να με βάλουν πάνω στο γαϊδούρι και να με στείλουν στην Κύπρο και στον Ηρακλή.
Και στο κάτω-κάτω σαν Βερόν..... ΧΕΣΤΗΚΑ αν η διοίκηση αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα!
Με έφερες από Ιταλία να βοηθήσω.... ήρθα (πληρώθηκα φυσικά γιαυτό.... όμως και ο Κνολ τότε πληρωνότανε).....
.....μου έκανες ανανέωση ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ και στο καπάκι φόρτωσες την ομάδα με 15 αμυντικά χαφ (οι μισοί από αυτούς πλέον όλοι δανεικοί...)
Να έλεγα πως έγιναν αλλαγές προπονητών.... και πάνω σε αυτές άλλαξε η φιλοσοφία και έχασα την εμπιστοσύνη να δώσω δίκαιο. Όχι όμως έτσι.
Σάντος, Ζαγοράκης, Βρύζας ήθελαν με το έτσι θέλω να τον ξεφορτωθούν. Και όλα αυτά σε διάστημα 2 χρόνων.
Μαγκιά του. Και εγώ να είμουν θα έπερνα τα 300 / χρόνο (και ας είμαι ΠΑΟΚ), γιατί να πάω δηλαδή στην Κύπρο; Eπειδή έτσι γουστάρετε εσείς;
ΥΓ
Όμως Βιτόλους, Φωτάκιδες και Αμπουμπακάριδες ο Βερόν του τότε χάλια ΠΑΟΚ... όταν αυτοί ακόμα έπαιζαν στις ομαδούλες τους....
Ότι και να έγινε και έμεινε εκτός ομάδας.... είναι παρασκοινιακό. Το ότι μερικοί προσπαθάτε όμως ποδοσφαιρικά με το έτσι θελω να τον κάνετε παλτό..... τουλαχιστον εγώ δεν το τρώω.
και μενα δε μ αρεσει καθολου η τακτικη να βγαζουμε αχρηστο οποιον δε θελουμε πλεον ή οποιον φευγει π.χ κονσεισαιο..,,,
ηρθε βοηθησε σα δανεικος τον αγορασαμε εκανε καλο πρωτο μισο και στο 2ο μισο μαζι με τα πλευ ωχ σερνοταν...τα εργομετρικα του το καλοκαιρι ηταν μαυρο χαλι παραγκωνιστηκε και αντι να δουλεψει φυσικη κατσταση δουλευε τον σαντος...εκει εχασε ο βερον τα παντα...ο παιχτης βοηθησε ουσιαστικα μισο χρονο δεν υπαρχει κανενα παρασκηνιο τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα παραγκωνιστηκε απο την 11αδα και τα παρατησε με αποτελεσμα να χασει και τη θεση του στη 18αδα και ουσιαστικα να τεθει εκτος ομαδας...τον ευχαριστουμε για οσα προσεφερε αλλα ως εκει...ουτε ξεχναμε την προσφορα του ουτε την απαξιουμε αλλα την προσφορα του την πληρωσαμε και με το παραπανω...paokpool έγραψε:Νταξ μεγάλο μου πουλέν....
Τώρα....
ΥΓ

- sidpanos
ρε παιδιά πολύ το αναλύεται..
δεν κανει για την ομάδα έτσι όπως παρατάσεται...και με την φιλοσοφία που έχουμε στον αγώνα..
αυτό το καλοκαιρι απαιτώ να φύγει...
γτ θα αρχίσουν χοντρά βρισιδια...
δεν κανει για την ομάδα έτσι όπως παρατάσεται...και με την φιλοσοφία που έχουμε στον αγώνα..
αυτό το καλοκαιρι απαιτώ να φύγει...
γτ θα αρχίσουν χοντρά βρισιδια...
Φίλε Μανιακέ μην απορείς, το forum δυστυχώς ενίοτε παρουσιάζει, από κάποιους λίγους, τέτοια συμπτώματα... νεοσουπερισμού θα έλεγα...MANIAKOS έγραψε:και μενα δε μ αρεσει καθολου η τακτικη να βγαζουμε αχρηστο οποιον δε θελουμε πλεον ή οποιον φευγει π.χ κονσεισαιο..,,,
- sidpanos
και το πρόβλημα δεν είναι το παχος του βερόν ή οτι είναι άσχετος...
το πρόβλημα είναι τα ευρω...που παίρνει....και κάθεται...
το πρόβλημα είναι τα ευρω...που παίρνει....και κάθεται...
ενταξει μην τρελενομαστε κιολας δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη που να μην εχει φαινομενα απαξιωσης παιχτων προπονητων κλπ αν και στην περιπτωση του βερον υπαρχουν αρκετα πατηματα...απο εκει και περα λιγο καραμελα εχει καταντησει τον τελευταιο καιρο ο σουπερισμος ισως και για πικαρισμα γιατι οποιος ξερει πως πραγματικα λειτουργουν οι σουπεραδες θα δει οτι δεν υπαρχει τπτ κοινο σε συμπεριφορες...ρωτηστε κανεναν ιεροφλωριτη να σας πει στην τελικη

paokpool έγραψε: .....μου έκανες ανανέωση ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ και στο καπάκι φόρτωσες την ομάδα με 15 αμυντικά χαφ (οι μισοί από αυτούς πλέον όλοι δανεικοί...)
Να πω την αμαρτία μου στις αρχές της χρονιάς μου την είχε δώσει και μένα το παιδομάζωμα τόσων αμυντικών.
Παρ αυτά ήμασταν και τυχεροί μέσα στην ατυχία μας.
Τι εννοώ μας βγήκε απο ατυχία ένα πράγμα.
Είχαμε τόσους τραυματισμούς που τέτοια πράγματα δεν είναι λογικά.
Μέσα σε αυτή την ατυχία τελικά αποδείχτηκε ότι ευτυχώς που είχαμε κάνει αυτές τις μεταγραφές!
Το θέμα Βερόν έχει υπερ-αναλυθεί πολλές φορές στο παρελθόν.paokpool έγραψε: Σάντος, Ζαγοράκης, Βρύζας τον έφεραν....
Και εγώ είμαι της άποψης ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που θα μπορούσε να πάρει απ' τον παίκτη και το (διαφαινόμενο) τέλος του στην ομάδα είναι άδοξο ΟΜΩΣ αυτό που περιγράφεις παραπάνω αδερφέ είναι κάτι που έχει συμβεί εκατομύρια φορές σε όλες τις ομάδες του κόσμου και είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί και στο μέλλον,
Τόσοι και τόσοι παίκτες στον κόσμο πάνε σε ομάδες που τους πιστεύουν και μετά για τον α,β,γ, λόγο χάνουν την εμπιστοσύνη της ομάδας και φεύγουν να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους εφ' όσον βέβαια έχουν πίστη στον εαυτό και στις ικανότητες τους.Δεν ήταν κάτι το πρωτόγνωρο αυτό που έγινε με τον Βερόν,Το αντίθετο θα έλεγα.
Δεν έχω δει πολλούς να κάθονται πάνω στα συμβόλαια τους, ενώ τους δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν κάπου αλλού.
Και αυτό είμαι σίγουρος ότι ενόχλησε πολλούς από μας αλλά και την διοίκηση.Οτι δεν δέχτηκε ούτε δανεικός να πάει κάπου περιμένοντας και ελπίζοντας (όπως λέγεται) να φύγει ο Σάντος...και να τώρα που ο Σάντος έφυγε και αυτός λόγω αυτής της συμπεριφοράς είναι ακόμη ανεπιθύμητος.
Και στο κάτω-κάτω χάρη στον ΠΑΟΚ από την αφάνεια της Ιταλίας(τελευταία δεν έπαιζε καθόλου) του δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει.
Και αυτό είναι και ένα μεγάλο ερωτηματικό.Στην Ιταλία γιατί δεν είχε τέτοια συμπεριφορά και άλλαζε ομάδες συχνά??Κια τελικά δέχτηκε να αλλάξει όχι μόνο ομάδα αλλά και χώρα??
Δεν κρύβω ότι θα θελα να ακούσω και την δική του πλευρά για το πως και το γιατί....
Πιστεύω ότι και η ομάδα τον αδίκησε αλλά και αυτός αδίκησε τον εαυτό του, κάτι σαν "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?"
Απάντηση στο ερώτημα θα έχουμε όταν με το καλό πάει κάπου αλλού να παίξει και τότε θα φανεί ποιός είχε λάθος.....
- navigator11
οταν λεμε οτι θα τον δωσουμε σαν ανταλλαγμα για μεταγραφη εννοειται πως θα πληρωνει η αλλη ομαδα το συμβολαιο του ετσι?