Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Μου φαίνεται ότι έχουμε μπει για τα καλά στην αγορα της Γαλλίας και προσπαθούμε
Νντου, Μουκαντζό, Ενρίκε
Ότι μας κάτσει στο τέλος, θα δούμε
Νντου, Μουκαντζό, Ενρίκε
Ότι μας κάτσει στο τέλος, θα δούμε
- sourmenetes
- Moderator
Εγω θα θελα πέραν του βράζιλιανου μια επένδυση σε ηλικια έως 23-24μαξ
Είτε ντουλγιεβιτς είτε Τον τριχωτό
Νομιζω στα εξτρεμ χωραει κ αλλος
Είτε ντουλγιεβιτς είτε Τον τριχωτό
Νομιζω στα εξτρεμ χωραει κ αλλος
-
mbison
- thanos-xanthi
απο τη στιγμη που παει να διωξει και Φακουντο, εφυγε και Τιαμ, εφυγε και Γκαρι
νομιζω θα παμε για 4 προσθηκες, 3 + τον Νντου αν εκλεισε για καλοκαιρι, η τελευταιες μερες πεσουν στα λεφτα και τον παρουμε για τωρα
φορ και 2 εξτρεμ
νομιζω θα παμε για 4 προσθηκες, 3 + τον Νντου αν εκλεισε για καλοκαιρι, η τελευταιες μερες πεσουν στα λεφτα και τον παρουμε για τωρα
φορ και 2 εξτρεμ
Ποιος είναι ο τριχωτος ρε;
Τόσο καιρό τον Ιρανό νόμιζα εννοούσες.
Τόσο καιρό τον Ιρανό νόμιζα εννοούσες.
Έως να αναλάβει τδ ο Άγγελος οποτε θα δω επιτέλους τον μεγα ναζλιδη με ασπρομαυρα
τον ιρανο τοτε ελεγα μπανε τωρα Αιγύπτιο
τον ιρανο τοτε ελεγα μπανε τωρα Αιγύπτιο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Kostas_Peraia4
Goran δεν αρπαζομαι ρε συ.Απλα μου φανηκε οτι υποτιμησες την προσπαθεια ΜΑΣ.Μη ξεχνας πως το paokmania δεν ειναι δημοσιογραφικο.Ειναι ενημερωτικο.Δεν αποσκοπω στο αποκλειστικο.Εγραψα κατευθειαν στο forum μολις τελειωσα με την συνεντευξη του. Σι κε με κανταρ αν θα το βγαζαμε πρωτοι ή τελευταιοι.
- thanos-xanthi
-
giliopoulos
Απ αυτους που λες μονο νομποα πηραμε. Στοχ δανεικος, νατχο 6μηνο συμβολαιο(παγκοσμια πρωτοτυπια για ποδοσφαιρικη ομαδα). Αρα οπως καταλαβες δεν μπορεσε να τους παρει κανονικα. Νατχο πληρωνεται 2,5μυρια τον χρονο. Αμα του δωσεις 3 ερχεται. Και σε αλλαζει επιπεδο. Αλλα δεν τα δινει. Οποτε τι συζηταμε?joshua έγραψε:Πηραμε Στοχ,Νατχο,Νομποα οταν ακομα ημασταν αγουροι στα χερια του Σαββιδη και τωρα που η ομαδα αρχιζει να ρολαρει και να ωριμαζει δεν ειναι η στιγμη για τις πινελιες ποιοτητας και προσωπηκοτητας? Γιατι τοτε και οχι τωρα?
Για μενα οποιαδηποτε κινηση βελτιωνει το επιπεδο της ομαδας ειμαι υπερ. Ο βραζιλιανος της ρεν ειναι καλυτερος απο τον γκαρυ? Θεωρητικα καλυτερο βιογραφικο εχει. Περισσοτερα χρονια σε καλυτερο πρωταθλημα και το 2η κλασης πρωταθλημα που αγωνιστηκε το ελβετικο ειναι πολυ καλυτερο του βουλγαρικου του γκαρυ. 27 μια χαρα ηλικια ειναι.
- Kostas_Peraia4
Οριστε και η συνεντευξη που μου παραχωρησε.
ΥΓ.Μπορειτε να την βρειτε και στην κεντρικη σελιδα
ΥΓ.Μπορειτε να την βρειτε και στην κεντρικη σελιδα
"Σύντομα θα έχουμε νεότερα ..."
Το paokmania επικοινώνησε με τον Πέντρο Ενρίκε, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του με τον Δικέφαλο...
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Κώστα Γαλάνη:
Φήμες σε συνδέουν με τον ΠΑΟΚ. Μπορείς να μας πεις κάτι παραπάνω; "Ναι γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση"
Σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων: "Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν κανονικά. Σήμερα το βράδυ ο ατζέντης μου θα είναι στη Θεσσαλονικη για να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ"
Για το πότε θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις: "Σύντομα θα έχουμε νεότερα".
Όσο για το αν πρόκειται για δανεισμό ή για μεταγραφή, μας δήλωσε: "Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Ο ατζέντης μου είναι αυτός που χειρίζεται τη μεταγραφή"
Ολοσωστος ρε φιλε ++++joshua έγραψε:Ενα μικρο διαλειμα απο τα ρακομελα...Δεν με ενοχλει το ταβανι του 1,5 μυριου αρκει ομως να δινεται σε ταλεντα.O Cartabia px ειναι 23,ακομα και ο Ντουλγιεβιτς το ιδιο,ο Μακ ηταν 23.Ο Βραζιλιανος ειναι στα 27 και μοιαζει με παικτης του 6 αντε 7,δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εξελιχθει σε κατι πιο ποιοτικο και επαναλαμβανω για τελευταια φορα.Απο τον ΠΑΟΚ λειπει ενας κορμος 30ρηδων του 8-9.Αν συνεχως αγοραζω παικτες του 6 να τους κανω του 8 και μετα να τους πουλησω ποτε και πως ακριβως θα κανω ομαδα τιτλου? Τελος υπαρχει και το επικοινωνιακο ρε γμτ.Οταν εχεις πουλησει τους 3-4 παικτες που εβγαλες πρεπει να δωσεις και ενα στιγμα οτι να δεν πουλαω μονο αλλα και αγοραζω,ειμαι εδω και θελω να κανω ομαδα πρωταθλητισμου.Πηραμε Στοχ,Νατχο,Νομποα οταν ακομα ημασταν αγουροι στα χερια του Σαββιδη και τωρα που η ομαδα αρχιζει να ρολαρει και να ωριμαζει δεν ειναι η στιγμη για τις πινελιες ποιοτητας και προσωπηκοτητας? Γιατι τοτε και οχι τωρα?