Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ο Αρχηγός έχει πεισμώσει και θέλει φέτος να βγει MVP της ομάδας. (Ο στόχος των Κούτσια, Βιειρίνια θα είναι να καθιερωθούν στην ομάδα, όχι στην ενδεκάδα, στην ομάδα, να μη μένουν εκτός 18άδας δηλαδή).

Τελευταίος γύρος Αρχηγέ βάλε τα δυνατά σου.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σβήστηκαν απο εμένα τα ποστ σας.
Απο 2 και απο τους 2 σας.
Μέσω PM μπορείτε να κλείσετε και ραντεβού για μονομαχία με τον παλιό καλό τρόπο στο west side.
Ένα πιστόλι μια σφαίρα και όποιος τραβήξει πρώτος.
Ο νικητής κερδίζει μια μέρα με τον Maximus και ασταμάτητη γκρίνια για τον ηττημένο.
Ο ηττημένος θα θαφτεί απο μένα.

Υ.Γ
Τα παγωτά θα τα χρεωθεί ο νικητής.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

okay gash, κάπως επιλεκτική η "λογοκρισία", αλλα τέλος πάντων, ας τελειώσουμε εδώ και συγγνώμη από τους υπολοιπους για τα offtopic.
Nα πω κάτι για τον αρχηγό, προσωπικά χάρηκα που έμεινε στον ΠΑΟΚ και αναμφίβολα πολύ σημαντική (και η αγωνιστική!) προσφορα του πέρυσι, έστω και με αρκετή αστάθεια στην απόδοση. Ο Sergio, κατά τη γνώμη μου, είναι, ως σύμβολο κυρίως, πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ, αλλα και αγωνιστικά μπορεί ακόμη να δώσει πράγματα. Αμφισβητώ ωστόσο ότι μπορεί να δώσει ως βασικός αυτά που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, αν και τα δείγματα στα φιλικά δείχνων πως ο santos τον προορίζει για βασικό. θα δείξει, εκεί θα είμαστε, θα στηρίζουμε, θα φωνάζουμε για την τρελα μας, ούτε καφριλικια, ούτε γκρίνια, ούτε μιζέρια, όταν βλέπουμε τα ασπρόμαυρα σκεφτόμαστε και λειτουργούμε μονο ΠΑΟΚ! Αυτά. :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αναχώρησε για την Πορτογαλία ο Κονσεϊσάο

Μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού αγώνα με τη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έγινε καπνός. Ο έμπειρος μέσος του «δικέφαλου» είχε ζητήσει άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στην Πορτογαλία και να ρυθμίσει μια εκκρεμότητα που σχετιζόταν με το διαβατήριό του ενόψει του αγώνα με τη Βαλερένγκα στο Οσλο.

Από την goalday..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Είχα αμφιβολίες για το αν έπρεπε ο Σέρτζιο να παραμείνει και φέτος. Μερικές σελίδες πισω υπάρχουν τα ποστ. Αυτά που μου έχει δείξει στην προετοιμασία με έκαναν να αναθεωρήσω την άποψή μου. Ο άνθρωπος έχει ακόμα πολύ πάθος και θέληση μέσα του. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερος από πέρσι...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μπραβο Dimi..μεγαλη αρετη να μη υπαρχουν κολληματα και να κρινεις οτι βλεπεις..Μεχρι στιγμης ο Κονσεισαο ξεχωριζει τοσο που με κανει να πιστευω οτι με τα λεφτα που παιρνει ειναι πλεονεκτημα αφου τετοια προσφορα με τετοιο μισθο δεν βρισκεις ευκολα..
Του χρονου που θα σταματησει θα ειναι δυσκολο να βρουμε αλλον τετοιο σε προσωπικοτητα και προσφορα,
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Είναι σίγουρο ότι αυτή είναι η τελευταία χρονιά του Αρχηγού (στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον). Είμαι σίγουρος ότι θα βάλει τα δυνατά του, θα σφίξει τα δόντια και θα μας χαρίσει την καλύτερη παράσταση.
Ένας μεγάλος ποδοσφιαριστής θέλει να τερματίσει με ένα μεγάλο φινάλε.

Του χρόνου που θα λείπει σε πολλούς από εμάς, ελπίζω να βλέπουμε τα "παιδιά" του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να μη μελαγχωλούμε.

Εγώ θα τον ψήφιζα από σήμερα MVP της χρονιάς, θα περιμένω όμως να με δικαιώσει στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

free4 έγραψε: Ο έμπειρος μέσος του «δικέφαλου» είχε ζητήσει άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στην Πορτογαλία και να ρυθμίσει μια εκκρεμότητα που σχετιζόταν με το διαβατήριό του ενόψει του αγώνα με τη Βαλερένγκα στο Οσλο.
Α ρε Σερτζιο! Μας καταλαβες! Περσι σε κλεψαμε το διαβατηριο για να μην φυγεις και φετος λες ''Κάτσε να βγαλω δύο, να έχω το ένα καβατζα...Για να μπορώ να φύγω όποτε θέλω, να πάω αλλού! ''
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μάξιμε τα σπας! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Επέστρεψε ο Κονσεϊσάο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μαζί με την οικογένειά του. Ο Πορτογάλος μέσος του «δικέφαλου» βρέθηκε στην πατρίδα του τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από σχετική άδεια που ζήτησε και πήρε από τον Φερνάντο Σάντος, προκειμένου να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες με το διαβατήριό του. Ο Κονσεϊσάο συνδύασε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», καθώς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη γυναίκα του και τους τέσσερις γιους του για να εγκατασταθούν μόνιμα στην πόλη. Ο Πορτογάλος δεν έχασε ούτε λεπτό στο διάστημα της παραμονής του στην πατρίδα του, ώστε να δώσει το «παρών» στη σημερινή πρωινή προπόνηση, μια από τις λίγες που απομένουν μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Με τέτοιες κινήσεις ο Κονσεϊσάο δικαιολογεί το ρόλο του αρχηγού που του έδωσαν εκ νέου οι Ζαγοράκης και Σάντος, καθώς σε τέτοια θέματα ο αρχηγός είναι αυτός που θα πρέπει να δίνει το παράδειγμα, ώστε να μη διαταράσσονται οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3479463

Ενώ ήταν να γυρίσει σήμερα, γύρισε απο χθές, με ΟΛΗ την οικογένεια για να μην έχει εγνοιες και να μη χάσει τη σημερινή προπόνηση...

Ποιός? Ο Παππούς, ο Κουρασμένος, ο Τελειωμένος, ο Γιακανα20λεπτοκαλοςείναι...

ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΑΡΧΗΓΕ
Υποκλίνομαι για άλλη 1 φορά...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

+1 εχεις δικιο...ο αρχηγος πρεπει παντα να δειχνει το δρομο....
αγωνιστικα ειναι αλλη συζητηση (ελαφρως πιο εκτενης και εχει ειπωθει πολλακις) ομως να μου επιτρεψεις......
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

μπορει να βρει ενας το βιντεο απο το Πορτογαλια-Γερμανια 3-0 στο Euro 2000 που εκανε χατ τρικ ο αρχηγος?το ψαχνω καιρο τωρα αλλα ματαια...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

thx steen!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

diniko80 έγραψε:+1 εχεις δικιο...ο αρχηγος πρεπει παντα να δειχνει το δρομο....
αγωνιστικα ειναι αλλη συζητηση (ελαφρως πιο εκτενης και εχει ειπωθει πολλακις) ομως να μου επιτρεψεις......

Σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο παντως τετοια θεματα συμπεριφορας ποδοσφαιριστων ειναι σε αμεση συναρτηση με τη συμπεριφορα της διοικησης προς αυτους..Ειναι ως ενα σημειο αμοιβαια...Βεβαιως και μετραει και ο χαρακτηρας του καθε παικτη.
Σοβαροτητα+Φερεγγυοτητα+"Αντρικος" τροπος συμπεριφορας+Σεβασμος στον καθε ποδοσφαιριστη=Ενα μεγαλο ατου της διοικησης μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”