Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
KOSTAS54

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Sera4 έγραψε:σημειωσε με και τις νεες συνθηκες που διαμορφωθηκαν για να καταλαβω και εγω ποιες ειναι αυτες συνθηκες ελπιδας για το ερμο το ποδοσφαιρο μας...
Αυτό θα σου λέει η ΠΑΕ, που υποτίθεται, γνωρίζει τα συμφέροντα της καλύτερα από σένα.
Και την προηγούμενη ανακοίνωση, νομίζω, η ΠΑΕ την είχε εκδώσει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η παε αλοιμονο κωστα μου 4 χρονια (για να πιασω μονο εποχη σαββιδη) μας το εχει αποδειξει πολλακις αυτο...καθε χρονο το βλεπουμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:Σημ 3
Γρηγόρη, εκτός των άλλων, ανέλαβες και το ρόλο του ιδεολογικοπολιτικού αναλυτή , εκφραστή της έννοιας ΠΑΟΚ??
Για τις ιδεολογικοπολιτικες αναλύσεις σου-αναζητήσεις σου υπάρχουν άλλα forum.
Δηλαδή φίλε Κώστα, το να αναφέρω τα ιδανικά του Π.Α.Ο.Κ., όπως ακριβώς μου τα μετέφεραν οι πρόγονοι μου, πρόσφυγες και κατατρεγμένοι, οι οποίοι βρήκαν στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. κάπου να ακουμπήσουν, πάνω στον αέναο αγώνα τους να ορθοποδήσουν εκ νέου σε μια Ελλάδα που τους αποκαλούσαν, απ τον βεβιασμένο ερχομό τους από την Πόλη κιόλας, "τουρκόσπορους", με κάνει ιδεολογικοπολιτικό αναλυτή και εκφραστή της έννοιας Π.Α.Ο.Κ.;;;

Και μάλιστα μου προτείνεις να "απευθυνθώ" σε άλλου τύπου forum για τέτοιου είδους θέματα;;;

Μάλιστα...

Υ.Γ. Και ποια είναι, αν μου επιτρέπεις, και "τα άλλα", αυτά "που έχω αναλάβει" κατά τα δικά σου γραφόμενα, δίχως μάλιστα να το γνωρίζω εγώ ο ίδιος;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Απρ 2016, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Παιδιά, ήρεμα όσο μπορείτε...να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, καλά το πάτε, αλλά είναι ηλιόλουστη Κυριακή μεσημέρι και παίζει απόψε ο Π.Α.Ο.Κ., μη χαλιόμαστε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προσωπικά είμαι πολύ ήρεμος και καθόλου "χαλασμένος" μάλιστα RoMaN...

Σε δημόσιο forum γράφουμε, κάπου θα συμφωνούμε, κάπου θα διαφωνούμε, έτσι πάνε αυτά σε μια δημόσια συζήτηση ελεύθερων προσωπικών απόψεων του καθενός!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτό λέω, καλά το πάτε, να το συνεχίσετε έτσι είπα! :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προσωπικά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται πλέον καμία συνέχεια καν...

Η τελευταία ερώτηση μου στον Κώστα είναι απλά...ρητορικής φύσεως!!!
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Να μην κάνει παρέα με κανένα πολιτικό, όλοι λαμογια.
Να μην μιλάει με κανέναν από το ποκ , όλοι λαμογια .
Να ανασταίνει χρεωκοπημένες επιχειρήσεις αλλά οι συνδικαλιστές να απαιτούν μισθούς και προνόμια δημοσίου και ταυτόχρονα να του λένε να πληρώσει πρόστιμα 20 φεύγα εκατ. για λαθρεμπόριο που έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις.
Από όσο ξέρω στις επιχειρήσεις του δεν υπάρχει εκμετάλλευση εργαζομένων και θέλει ποιότητα υπηρεσιών.
Όλα τα απωθημένα σας για κοινωνία δικαίου που πλησιάζει ουτοπικά επίπεδα στον Σαββίδη θα τα βγάλετε;
υ.γ και να σκάει τα εκατομμύρια για κάνει ομάδα γιατί μόνο με ταλέντα δεν πας πουθενα.
υ.γ "Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα.
Πολλά κεφάλια θα σπάσουν.
Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα."
Καλός ο Καζαντζάκης αλλά να μας μείνει κάνα κεφάλι.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Δουλειά δεν ειχε ο διάολος και έτρωγε τα παιδια του ..ταιριάζει γάντι σε πολλούς ..λίγα γνωρίζετε πολλα λέτε ... Ο σαββιδης πήρε τη σεκαπ για εθνικούς λόγους ..όλοι ξέρουμε ποσο ευαίσθητη περιοχή ειναι η Θράκη και η σεκαπ μια απο τις μεγαλύτερες βιομηχανίες εργοστάσια της περιοχής ..η ελληνική κυβέρνηση και ορθά δεν ήθελε να πέσει με τιποτα στα χέρια της άλλης υποψήφιας αναδόχου εταιρίας να την αγοράσει επειδή ηταν τουρκικών συμφερόντων και με απώτερες επιδιώξεις ..βαλτη απο Τουρκία ..ο σαββιδης έκανε εθνικό χρέος και τωρα εχει να αντιμετωπίσει τον άρρωστο συνδικαλισμό που κατέστρεψε την Ελλαδα..ψαχτείτε ενημερωθείτε και αφου επεξεργαστείτε εκφέρετε την άποψη σας ...όσον αφορά τα της επο ..και εγω άκουσα τον σαββιδη τι δήλωσε μετα το παιχνιδι..αλλα σε πιο κόσμο συμβαίνει τα λεγόμενα να τηρούνται μεχρι κεραίας σε τέτοια παιχνίδια διαπραγματεύςης και εξουσίας αυτο που ήθελε ο σαββιδης το πέτυχε το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όσοι δε το αντιλαμβάνεστε σιγουρα κατι αλλο επιδιώκετε ..οπως είπα δουλειά δεν ειχε ο διάολος και έτρωγε τα παιδια του ..αφήστε επιτέλους την ομάδα αυτη τη ταλαίπωρη να αναπνεύσει ..αρκετό πόλεμο εχει δεχτεί απο έξω για πριονιζεται και απο μεσα ..τοσο δύσκολο ειναι !?τι θέλετε μια ζωη εμεις να ειμαςτε τα κορόιδα και οι χαμένοι ;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω φιλε μου δεν ακουσα το σαββιδη διαβασα ομως την επισημη ανακοινωση της παε ΠΑΟΚ με τις αποφασεις του δσ που ηταν πολυ κατατοπιστικη και συγκεκριμενη...

και επειδη ειμαι και βαλτος ενω εσυ παιζεις σε αλλο επιπεδο θα ηθελα λιγο να μου υποδειξεις το κουβαρι που ξετυλιγεται γιατι εγω το βλεπω ακομα στα χερια μιας χοντρης γατας να το παιζει και να το ευχαριστιεται...και ξερεις οταν αφηνεις τη χοντρη γατα με το κουβαρι δεν το αφηνει με τιποτα η ρουφιανα...

συγκεκριμενα πες μου ομως με 1,2,3,4 οχι αοριστα :ugeek:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Στα γρήγορα καθώς δε μου αρέσει το πολυ ξεχείλωμα και απαντήσεις κόντρα απαντήσεις κλπ..ενα πρώτη φορα η πολιτεία παραδέχεται οτι τα επεισόδια έχουν ηθικούς υποκινητές ..δυο ξένος διαιτητής που λεει πολλα ..3καρατομηση των πλοκαμιων της εγκληματικής με απώτερο σκοπό το κεφάλι ..της γάτας αν της κόψεις τα πόδια δε θα μπορει να παίζει το κουβάρι ακομα και αν μείνει το κεφάλι απείραχτο που δε θα μείνει κατα την εκτίμηση μου ..τελος στο έκτρωμα των δανεικών ..ανεξαρτητοποίηση των μικρών με μοίρασμα των τηλεοπτικών σε αλλη βάση ..και ο χρόνος κυλάει και φέρνει εξελίξεις ..παντως δεν ειναι η καταςταςη ίδια ..αυτα προς το παρόν
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Σημ 3
Γρηγόρη, εκτός των άλλων, ανέλαβες και το ρόλο του ιδεολογικοπολιτικού αναλυτή , εκφραστή της έννοιας ΠΑΟΚ??
Για τις ιδεολογικοπολιτικες αναλύσεις σου-αναζητήσεις σου υπάρχουν άλλα forum.
Δηλαδή φίλε Κώστα, το να αναφέρω τα ιδανικά του Π.Α.Ο.Κ., όπως ακριβώς μου τα μετέφεραν οι πρόγονοι μου, πρόσφυγες και κατατρεγμένοι, οι οποίοι βρήκαν στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. κάπου να ακουμπήσουν, πάνω στον αέναο αγώνα τους να ορθοποδήσουν εκ νέου σε μια Ελλάδα που τους αποκαλούσαν, απ τον βεβιασμένο ερχομό τους από την Πόλη κιόλας, "τουρκόσπορους", με κάνει ιδεολογικοπολιτικό αναλυτή και εκφραστή της έννοιας Π.Α.Ο.Κ.;;;

Μόνο αυτό:
Καππαδόκης αναντάν, μπαμπαντάν. Αγνασντν? Γιατί εσύ είσαι πιο γνήσιος εκφραστής της έννοιας ΠΑΟΚ ?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μην το συνεχίζεις ρε συ Κώστα, σε παρακαλώ...

Πουθενά και ποτέ δεν υποστήριξα ότι είμαι πιο γνήσιος εκφραστής της έννοιας Π.Α.Ο.Κ. από κανέναν!!!

Δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που κάνεις, να βάζεις στο πληκτρολόγιο μου λόγια που δεν έγραψα ποτέ!!!

Εσύ αντιθέτως με έχεις χαρακτηρίσει μέχρι και λαϊκιστή, που με μεγάλη προσπάθεια για ηρεμία μεν, το αντιπαρήλθα δε!!!

"No offense" έγραψα σε σχόλιο που εξέφρασα απόψεις διαφορετικές με τις δικές σου, αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι αυτά που γράφω προσωπικά τα εννοώ κιόλας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Απρ 2016, 15:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ariskatiforos έγραψε:Δουλειά δεν ειχε ο διάολος και έτρωγε τα παιδια του ..ταιριάζει γάντι σε πολλούς ..λίγα γνωρίζετε πολλα λέτε ... Ο σαββιδης πήρε τη σεκαπ για εθνικούς λόγους ..όλοι ξέρουμε ποσο ευαίσθητη περιοχή ειναι η Θράκη και η σεκαπ μια απο τις μεγαλύτερες βιομηχανίες εργοστάσια της περιοχής ..η ελληνική κυβέρνηση και ορθά δεν ήθελε να πέσει με τιποτα στα χέρια της άλλης υποψήφιας αναδόχου εταιρίας να την αγοράσει επειδή ηταν τουρκικών συμφερόντων και με απώτερες επιδιώξεις ..βαλτη απο Τουρκία ..ο σαββιδης έκανε εθνικό χρέος και τωρα εχει να αντιμετωπίσει τον άρρωστο συνδικαλισμό που κατέστρεψε την Ελλαδα..ψαχτείτε ενημερωθείτε και αφου επεξεργαστείτε εκφέρετε την άποψη σας ...όσον αφορά τα της επο ..και εγω άκουσα τον σαββιδη τι δήλωσε μετα το παιχνιδι..αλλα σε πιο κόσμο συμβαίνει τα λεγόμενα να τηρούνται μεχρι κεραίας σε τέτοια παιχνίδια διαπραγματεύςης και εξουσίας αυτο που ήθελε ο σαββιδης το πέτυχε το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όσοι δε το αντιλαμβάνεστε σιγουρα κατι αλλο επιδιώκετε ..οπως είπα δουλειά δεν ειχε ο διάολος και έτρωγε τα παιδια του ..αφήστε επιτέλους την ομάδα αυτη τη ταλαίπωρη να αναπνεύσει ..αρκετό πόλεμο εχει δεχτεί απο έξω για πριονιζεται και απο μεσα ..τοσο δύσκολο ειναι !?τι θέλετε μια ζωη εμεις να ειμαςτε τα κορόιδα και οι χαμένοι ;
Προφανώς βλέπεις να είμαστε κάπου κερδισμένοι; Πέρσι αν θυμάμαι καλά δεν ξεκίνησε η "επανάσταση"; Δεν υποχωρήσαμε για το καλό του ποδοσφαίρου έπειτα απο διαβεβαιώσεις;
Φέτος είχαμε αυτό που προσδωκούσαμε; Μάλλον όχι.
Πάρθηκε η απόφαση λοιπόν φέτος να μην κατεβούμε στο επαναληπτικό αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας;Πάλι κωλοτούμπα;
Δεν σε νοιάζει η αξιοπιστία του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ; Δεν πληττεταιμε τον τρόπο αυτό; Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά ξανά; Ούτε εμεις οσο παθολογικη αγαπη και αν εχουμε για την ομαδα...
Κανεις δεν ειπε να τηρησει μεχρι κεραιας τα οσα ειπε...λιγο συνέπεια λογων-πράξεων.
Τα ίδια θα δούμε και του χρονού...παλι πόλεμο θα ξεκινήσουμε τον Μάρτη παρέα με την αλλαγή προπονητή...

ariskatiforos έγραψε:Στα γρήγορα καθώς δε μου αρέσει το πολυ ξεχείλωμα και απαντήσεις κόντρα απαντήσεις κλπ..ενα πρώτη φορα η πολιτεία παραδέχεται οτι τα επεισόδια έχουν ηθικούς υποκινητές ..δυο ξένος διαιτητής που λεει πολλα ..3καρατομηση των πλοκαμιων της εγκληματικής με απώτερο σκοπό το κεφάλι ..της γάτας αν της κόψεις τα πόδια δε θα μπορει να παίζει το κουβάρι ακομα και αν μείνει το κεφάλι απείραχτο που δε θα μείνει κατα την εκτίμηση μου ..τελος στο έκτρωμα των δανεικών ..ανεξαρτητοποίηση των μικρών με μοίρασμα των τηλεοπτικών σε αλλη βάση ..και ο χρόνος κυλάει και φέρνει εξελίξεις ..παντως δεν ειναι η καταςταςη ίδια ..αυτα προς το παρόν

Της λερναίας υδρας και το κεφάλι να της κόψεις,άλλα δέκα θα βγουν."Πέθαναν" οι μισοί μαρτυρες του noorone και σφυριζουν αδιαφορα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ariskatiforos έγραψε:Στα γρήγορα καθώς δε μου αρέσει το πολυ ξεχείλωμα και απαντήσεις κόντρα απαντήσεις κλπ..ενα πρώτη φορα η πολιτεία παραδέχεται οτι τα επεισόδια έχουν ηθικούς υποκινητές ..δυο ξένος διαιτητής που λεει πολλα ..3καρατομηση των πλοκαμιων της εγκληματικής με απώτερο σκοπό το κεφάλι ..της γάτας αν της κόψεις τα πόδια δε θα μπορει να παίζει το κουβάρι ακομα και αν μείνει το κεφάλι απείραχτο που δε θα μείνει κατα την εκτίμηση μου ..τελος στο έκτρωμα των δανεικών ..ανεξαρτητοποίηση των μικρών με μοίρασμα των τηλεοπτικών σε αλλη βάση ..και ο χρόνος κυλάει και φέρνει εξελίξεις ..παντως δεν ειναι η καταςταςη ίδια ..αυτα προς το παρόν
1 η πολιτεια παραδεχτηκε απο την πρωτη στιγμη το συγκεκριμενο
2 γιου ριμπεμπερ χιου νταλας?
3 ποια ειναι η καρατομηση ακριβως...σοβαρα τωρα υπαρχει περιπτωση να πιστευετε οτι με ενα χαρτζιλικι παραπανω στα παραρτηματα αυτα ανεξαρτητοποιουνται?ή με τους δανεικους για τους οποιους υπαρχει η πισω πορτα (γιου ριμεμπερ πουλιδο?αλαν πουλιδο?)...τα παραρτηματα εχουν σχεση παραγοντικη με το γαυρο μεγαλυτερη απο ο,τι οικονομικοαγωνιστικη...δεν νομιζω οτι συνειδητοποιεις γιατι ονομαζεται εγκληματικη η οργανωση...δες λιγο την υποθεση του νουρ1 και θα καταλαβεις καποια πραγματα...

εγω βλεπω οτι μοιραζουν καθρεφτακια στους ιθαγενεις και αυτοι χαιρονται...ενας θεσμος ο οποιος ειχε διακοπει ξεκινα με συνοπτικες διαδικασιες και ο χοντρος γελαει απο μια γωνια με αυτους που το βλεπουν και σαν επιτυχια αυτο το γεγονος...

αυτη ειναι η ουσια φιλε μου...αντιθετως ο ΠΑΟΚ ο οποιος ζητησε 2 πραγματα επισημως μετα τον τελικο κυπελλου πηρε το τριτο το μακρυτερο...και οχι μονο το πηρε αλλα σκεφτομαστε και να κατεβουμε στον επαναληπτικο πλεον για να ολοκληρωσουμε το παρτυ του χοντρου...

αλλα ειπαμε πλεον πνεει ανεμος αισιοδοξιας...πως να μη βλεπεις μετα το μυγοχεσμα τον σαββα με το χαμογελο στα χειλη καθε φορα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”