4.Marin Leovac
- ΑποστόληςΑ
- Notorious4
Re: 4.Marin Leovac
Γεια χαρανταν ζουγα η φάση.
Προσωπικά θέλω 2 αλλά και το 1.5 καλό είναι.
Χαιρετίσματα στον Κλαφ της Ανατολίας .
Προσωπικά θέλω 2 αλλά και το 1.5 καλό είναι.
Χαιρετίσματα στον Κλαφ της Ανατολίας .
- john4serres
διορθώθηκεxrisitsapa έγραψε:1.5εκ; ασπρόμαυρη κορδέλα, ένα κιβώτιο τσουρέκι Τερκενλη κάστανο στο χέρι, και βουρ για αεροδρόμιο!
Αν γίνει και αυτό, ο Τουντορ θα αποδειχτεί ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ.

Παίχτης του 4.... δύο φορές τον χρόνο πιάνει το 9...... αλλες τρεις φορές πιάνει το 7 και τον εκλαίγουν για Fans Man of the Match επειδή ξεχώρισε από το νορμαλ επίπεδο που συνηθίζει.
Για μένα Ο ποδοφαιριστής στάμπα του ορισμού "δίνεις 2 και βάλε εκατομύρια κάθε χρόνο στις ακαδημίες για να παίζουν άμπαλοι ξένοι"
Και με 2 χιλιάρικα θα τον έδινα (για να μην γράψω κούτρα)
Για μένα Ο ποδοφαιριστής στάμπα του ορισμού "δίνεις 2 και βάλε εκατομύρια κάθε χρόνο στις ακαδημίες για να παίζουν άμπαλοι ξένοι"
Και με 2 χιλιάρικα θα τον έδινα (για να μην γράψω κούτρα)
πολυ μετριος οντως,μακαρι να ναι καλα ο Λεβεκ γιατι θα μας χρειαστει μου φαινεται στην διαρκεια της σεζον
μηπως το μυαλο του το εχει σε μεταγραφη στην ομαδα του τουντορα; χαλια εμφανιση και η σεζον ξεκινησε
- john4serres
- aspromaura ioannina
Ηρεμα ρε παιδια μη τον εκμηδενιζετε.Δεν ειναι τοσο κακος οσο λετε. Μετριος ναι. Και απο τη στιγμη που ο Λεβεκ δειχνει επιρρεπης στους τραυματισμους καλο θα ειναι να τον στηριξουμε τον Λεοβατς γιατι με αυτον θα πορευτουμε
- painkiller4
Σημερα το λιγοτερο τραγικος ελπιζω να ταν απλα παροδικο θα σε χρειαστουμε παλυ φετος ελπιζω σε διαφορετικο προσωπο στη συνεχεια.
- ΑποστόληςΑ