Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Στον μπαμπά δεν είπες τίποτα ε;; Καλά Χάρη...θα τα πούμε όταν ανέβεις Παλατάκι σε λίγο...
[youtube]fSIF2VBsm2w[/youtube]
αρχίσαμε τη δουλειά για του χρόνου
αρχίσαμε τη δουλειά για του χρόνου
- Μπαρκαρούτσος
Στις ΗΠΑ ο Νίκος Σταυρόπουλος
Ο τεχνικός διευθυντής ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος θα μεταβεί τον προσεχή Απρίλιο στις ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament, το φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος (2016) από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία του ντραφτ. Ο κ. Σταυρόπουλος θα μεταβεί στις ΗΠΑ στις 9 Απριλίου με πρώτο προορισμό την Washington και στη συνέχεια θα βρεθεί στο Norfolk της Virginia, όπου από 13-16/4 θα διεξαχθεί το Portsmouth Invitational Tournament.
Ο τεχνικός διευθυντής ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος θα μεταβεί τον προσεχή Απρίλιο στις ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament, το φημισμένο καμπ παικτών που έχουν αποφοιτήσει φέτος (2016) από το NCAA και το οποίο είναι το κορυφαίο που πραγματοποιείται πριν από την διαδικασία του ντραφτ. Ο κ. Σταυρόπουλος θα μεταβεί στις ΗΠΑ στις 9 Απριλίου με πρώτο προορισμό την Washington και στη συνέχεια θα βρεθεί στο Norfolk της Virginia, όπου από 13-16/4 θα διεξαχθεί το Portsmouth Invitational Tournament.
Χμμμ Θωμα αυτος ο παικτης θα μπορει να σταθει στην Ελλαδα??
Ειναι 2.08 αλλα το Draft Express λεει οτι εχει πολυ αργα ποδια και δεν ειναι καθολου αθλητικος.
Εγω παρατηρησα οτι δεν θελει και πολλες επαφες...για soft παικτη θα τον χαρακτηριζα.
Δεν ακολουθει ποτε τον αντιπαλο ψηλο οταν βγαινει για σκριν αν παρατηρησεις το βιντεο.
Με τοσο αργα ποδια θα τον κανουν παρτυ οι κοντοι ή θα γεμιζει με φαουλ απο νωρις!
Του χρονου θελω τον Σοκο των Τρικαλων για το 3-4...τον Ρελεφορντ και μια Αθλητικη ντουλαπα στο 5.
Ειναι 2.08 αλλα το Draft Express λεει οτι εχει πολυ αργα ποδια και δεν ειναι καθολου αθλητικος.
Εγω παρατηρησα οτι δεν θελει και πολλες επαφες...για soft παικτη θα τον χαρακτηριζα.
Δεν ακολουθει ποτε τον αντιπαλο ψηλο οταν βγαινει για σκριν αν παρατηρησεις το βιντεο.
Με τοσο αργα ποδια θα τον κανουν παρτυ οι κοντοι ή θα γεμιζει με φαουλ απο νωρις!
Του χρονου θελω τον Σοκο των Τρικαλων για το 3-4...τον Ρελεφορντ και μια Αθλητικη ντουλαπα στο 5.
Subotic ανέχτηκες, Αγγελίδη ανέχτηκες, Wiltjer θα ανεχόσουν???
[youtube]KFptR_heU4M[/youtube]
:ugeek:
[youtube]KFptR_heU4M[/youtube]
τον πρότεινα 1 Δεκέμβρη (χωρίς ιδιαίτερο scouting), 2 μήνες μετά υπέγραψε αρκαδικό, και σήμερα ο σκουντής γράφει αυτό. Αξίζει:palok έγραψε:επειδή κάπου διάβασα ότι κοιτάμε και 2 με διείσδυση (αν και έτσι όπως είναι τώρα το ρόστερ με τα 28 λεπτά του Tepic δε νομίζω οτι χωράει Αμερικανός shooting guard για 30 λεπτά), μένει ελεύθερος από το Ισραήλ αυτός που είναι καθαρόαιμο:
[youtube]b9heLhcDExk[/youtube]
PS: νομίζω ότι τέτοιο στυλ παίκτη (τύπου Σκειλς δλδ του συμπολίτη) έχουμε χρόνια να δούμε στον ΠΑΟΚ.
http://www.esake.gr/el/97BB3993
τη χρονιά που πήραμε τον DJ, είχα λοκάρει αυτόν. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχει κάνει κάτι σπουδαίο αφότου έφυγε από το Κολλέγιο. Επίσης ήταν ο βασικός point της Monaco Και, αφότου πήραν στη θέση του τον DJ, πήγανε πρώτοι στην LNB!!!
αλλά αν θές point δίπλα στον Χάτσερ, αυτός είναι ελεύθερος (τι κασέ έχει? δεν έχω ιδέα, τον Σεπτέμβρη μπορεί και 25 χιλιάρικα το μήνα), τον κοιτάς. όπως θα κοίταζα και τον Craft και τον Jared Jordan (αν είναι διαθέσιμοι).
[youtube]4jSEohNYCG8[/youtube]
[youtube]4jSEohNYCG8[/youtube]
Θωμα αυτος το καλοκαιρι πηγε στο Camp των Pelicans και αφησε καλες εντυπωσεις....πολυ καλος παικτης αλλα το κασε του τεραστιο για τα δεδομενα μας...τρομερα εκρηκτικος...σαν επιλογη ειναι τρομερη αλλα δυσκολη γιατι το κασε του απαγορευτικο.
ενδιαφέρων παίκτης αυτός ο Golden αλλά όχι του γούστου μου. Μοιάζει πολύ με τον hatcher, έχει κι αυτός πολύ καλό midrange, τρέχει καλά την ομάδα αλλά δεν είναι Point, πολύ καλύτερος στα closeouts, πολυ πιο δυναμικός, χειρότερος στο τρίποντο.
φανταζόμουν οτι θα πηγαίναμε είτε σε άσσο point point με καλά αμυντικά χαρακτηριστικά και πόδια
ή σε shooting guard φονιά. Μπορεί να είναι φονιάς ο Golden αλλά τον βλέπω οτι θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια του...
φανταζόμουν οτι θα πηγαίναμε είτε σε άσσο point point με καλά αμυντικά χαρακτηριστικά και πόδια
ή σε shooting guard φονιά. Μπορεί να είναι φονιάς ο Golden αλλά τον βλέπω οτι θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια του...
- painkiller4
Γραφτηκε οτι θα παρακολουθουνται αυτοι απο τον Σταυροπουλο στην Αμερικη
http://www.gobulldogs.com/sports/m-bask ... 09303.html
http://www.cbssports.com/collegebasketb ... james-farr
http://www.gobulldogs.com/sports/m-bask ... 09303.html
http://www.cbssports.com/collegebasketb ... james-farr
- Μπαρκαρούτσος
- painkiller4
- KalamarGiannis
Να υποθέσω (αν ξέρει κάτι κάποιος κοντά στην ΚΑΕ να μας πει...) ότι τώρα που εξασφαλίστηκε η 5η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει κανένας λόγος για έξοδα ώστε να περάσουμε την ΑΕΚ και να πάμε για παραπάνω από την 5η θέση; ...
για τον γκαρντ που ψάχναμε λέω...
για τον γκαρντ που ψάχναμε λέω...
- PAOK_Antarctica
Η πέμπτη θέση σε πάει προκριματικά ενώ η 4η απευθείας στους ομίλους, οπότε υπάρχει ένα κάποιο κίνητρο.
Κάποιοι φίλοι όμως ανέφεραν ότι η ΑΕΚ θα πάει Γιούροκαπ (δεν το έχω διασταυρώσει όμως) και δεν ξέρω τι παίζει σε τούτη την περίπτωση. Αν θα πάμε προκριματικά ή ομίλους δλδ.
Κάποιοι φίλοι όμως ανέφεραν ότι η ΑΕΚ θα πάει Γιούροκαπ (δεν το έχω διασταυρώσει όμως) και δεν ξέρω τι παίζει σε τούτη την περίπτωση. Αν θα πάμε προκριματικά ή ομίλους δλδ.