25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ekei poy κανει τις γκαφες και θες να τον σκισεις κανει και κατι αποκρουσεις επιπεδου σμαιχελ και λες τωρα τι να του πω?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Βάλε Γλύκο μέσα να δούνε το κελεπούρι και να ζητάνε μετά παρακαλώντας να ξαναμπεί ο Όλσεν.
Οκ έχει θέμα με τις εξόδους. Λύνεται όμως. Για μένα ο βασικότερος λόγος έχει να κάνει με την επικοινωνία του με τους αμυντικούς και όχι με το ότι είναι άχρηστος.
Πείτε μου έναν τερματά που είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν με τα reflex του Όλσεν.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αυτο που θελουμε να πουμε ειναι οτι...
Προτιμω να εχω εναν τερματοφυλακα που κανει 1 τσαφ(θεωρητικα) ανα παιχνιδι,ΑΛΛΑ βγαζει τα απιαστα 2 με 3 σε καθε παιχνιδι.Παρα καποιον που δεν κανει τσαφ(θεωρητικα παντα γιατι ολοι κανουν τσαφ)αλλα τα αντιστοιχα απιαστα που βγαζει ο ολσεν θα τα αρπαξει μεσα.Συνεπικουρικα στα συν του ειναι οτι λογω του υψους και της ηλικιας του (για τερματοφυλακα) εχει πολυ μεγαλες προοπτικες εξελιξεις,και γιατι οχι εμπορικης αξιας.Μια χαρα ειμαστε λοιπον με αυτον και αυτο πιστευω σκεφτονται και οι Τουντορ που τον χρησιμοποιει και Αρνεσεν που τον επελεξε.
Ο Ολσεν θα φαει παγκο μονο αν(χτυπα 100 φορες ξυλο) τραυματιστει η εχει καρτες.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Η συζήτηση που γίνεται περί Olsen μου θυμίζει γκαζέτα ή ακόμα χειρότερα αυτή που κάναμε μικροί, περί του αν νικάει ο Χούλκ τον Σπάιντερμαν. Ιδίως η παράθεση των βίντεο του γάυροτερματοφύλακα από καταβολής κόσμου, τίποτα δεν έχει να προσφέρει άσε που καταπατά και εμφανώς τη λογική της εξέλιξης ενός παίκτη μέσα στο χρόνο.

Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν γκέλες στην καριέρα τους και μέσα στο χρόνο, αν δουλέψουν βελτιώνονται και μαθαίνουν να τις περιορίζουν. Ο δικός μας είναι νέος, έχει χρόνο μπροστά του και πολύ καλό σωματικό υλικό. Η μόνη μου αντίρρηση που εκφράζω όσες φορές έχω ποστάρει για τον ¨Ολσεν, είναι το brain capacity που έχει και πως το χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μου δείχνει γάτος στο σώμα αλλά διόλου γάτος στο μυαλό. Ο τερματοφύλακας που θα γίνει μεγάλος στα 30 του είναι πρώτα γάτος στο μυαλό και μετά στο σώμα. Δεν έχω καμία αμφιβολία δηλαδή, πως αν ο Όλσεν είχε το μυαλό, την ποδοσφαιρική αντίληψη και την ψυχραιμία του Μπερμπάτοφ, στα 30 του θα ήταν τερματοφύλακας των 20 εκ. ευρώ. Μακάρι να μπορεί να γίνει. Εγώ έχω τις βάσιμες αμφιβολίες μου. Θα δείξει. Μέχρι τότε είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχουμε και απαιτείται στήριξη από όλους.

Τώρα αν με ρωτήσετε αν θα ήθελα να αλλάξω τερματά με τον Γαύρο η απάντηση είναι ξεκάθαρα ναι. Δε χρειάζονται ούτε βιντεάκια, ούτε υπεραναλύσεις, ούτε τίποτα. Η αγορά, όσο και παραμορφωμένη να είναι, έχει μιλήσει. Στην παρούσα φάση, μια κλάση πάνω.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Sera4 έγραψε:ρε συ παοκαρα23 μιλαμε για τερματοφυλακα οχι για τον ουλτρον απο τους αβεντζερς ;)
Η αλήθεια είναι ότι του φέρνει λίγο...

Εικόνα

Καταπληκτική απόκρουση στην contra του Κωνσταντινίδη, είναι φάση που κάθε gazzetta θα είχε πρωτοσέλιδο.

Είμαι περίεργος να δω αν αυτή η «ενασχόληση» των καλών μας ΜΜΕ με τον παίκτη θα συνεχιστεί και μετά το κυριακάτικο ματσάκι, που μπορεί να σημαίνει άλλα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν τιθεται θεμα συγκρισης και κακως το συζηταμε κιολας,εστω και αν γινεται φιλολογικη συζητηση επι θεματων που δεν τα κατεχουμε σε απολυτο βαθμο.
Σαφως λοιπον ο Σπαιντερμαν ειναι καλυτερος απο τον πρασινο χουλκ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι, αλλα εσύ τον Ρομπέρτο τον γνώρισες -και έκρινες το τι σόι κουμάσι είναι- όταν έκανε ήδη 5 μύρια στα 27 του, όχι όταν τον πρωτοπήρε η Ατλέτικο με 850 χιλιάρικα. ;)

Θεωρώ ότι ο Όλσεν είναι απο τις πλέον αντιπροσωπευτικές μεταγραφές "Άρνεσεν-στύλ". εξελίξιμος παίχτης με ψηλό ταβάνι αλλά και με μειονεκτήματα που όμως δουλεύονται γιατί είναι θέμα προπόνησης-εμπειριών και όχι ταλέντου.

ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

K_geo έγραψε:ναι, αλλα εσύ τον Ρομπέρτο τον γνώρισες -και έκρινες το τι σόι κουμάσι είναι- όταν έκανε ήδη 5 μύρια στα 27 του, όχι όταν τον πρωτοπήρε η Ατλέτικο με 850 χιλιάρικα. ;)

Θεωρώ ότι ο Όλσεν είναι απο τις πλέον αντιπροσωπευτικές μεταγραφές "Άρνεσεν-στύλ". εξελίξιμος παίχτης με ψηλό ταβάνι αλλά και με μειονεκτήματα που όμως δουλεύονται γιατί είναι θέμα προπόνησης και όχι ταλέντου.

ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Συμφωνώ. Για αυτό και είπα μακάρι και τις αμφιβολίες μου.Από εκεί και πέρα, στήριξη και όχι κράξιμο, ιδίως σε ένα παιδί που φαίνεται εξαιρετικά συνεσταλμένο, φεύγει για πρώτη φορά από τη χώρα του (σκανδιναβική κιόλας) και παίζει σε μια θέση που αν τρέμει η περδικούλα σου όχι ένα τσαφ αλλά τσάφα, τσάφα, τσούφα, τσαφ θα κάνεις σε κάθε παιχνίδι. Αρκετούς παίκτες δεν έχουμε καταστρέψει μέχρι τώρα γιουχάροντας; Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sera4 έγραψε: ασε με να αγιασω λιγο ρε συ σιμπα :lol:
στην πρωτη καμια ευθυνη ειναι σαν το γκολ του ολσεν με το χανουμι δε γινεται ο επιθετικος να σουλατσαρει στη μικρη περιοχη
στη δευτερη επισης καμια ευθυνη δε χρειαζεται καμια ιδιαιτερη αναλυση...
στην τριτη επισης καμια ευθυνη μπορει να βγαινει λιγο παραπανω απο οσο θα επρεπε αλλα δεν μπορει να κανει κατι ετσι και αλλιως...

το θεμα ειναι οτι στον ολσεν θα εκανες ολοκληρα φιερωματα και στις τρεις φασεις ομως

θα πρεπει να υπολογισεις επισης σιμπα καποια πραγματα οπως το οτι ο ρομπερτο ηρθε απο καλυτερη ομαδα και πρωταθλημα (αλλες παραστασεις δηλαδη σε σχεση με τον ρομπιν), οτι μιλουσε κοινη γλωσσα και οτι πηγε σε μια χωρα με κοινη κουλτουρα πραγματα βασικα στο θεμα της προσαρμογης...
:lol: Ησυχο δε θα σ'αφησω βρε :lol:

Στo θεμα τωρα και σε συνδυασμο και με την απαντηση του Κ_Geo
K_Geo έγραψε:με βαζεις βιντεο του γαυροτερμάρη και μου λες οτι δεν ειναι γκελες αυτα. συμφωνω. επαυξανω μαλιστα. τα μισα δεν εχει ευθυνη. αλλα γιατι τοτε οταν εκανε αυτες τις φασεις ο ολσεν ελεγες οτι εχει ευθυνη ο ΣουδοΔανός μας; :roll: :roll:
επειδη προσπαθω παντα να ειμαι δικαιος (αλλοτε τα καταφερνω αλλοτε οχι)(εξαλλου αυτη ηταν και η αφορμη της κουβεντας για το ροβερτο),

χρησιμοποιησα τα ιδια ακριβως κριτηρια "γκελας" (απ'το ερασιτεχνικο point of view μου) στην αξιολογηση και των 2, χωρις καμια παρεκκλιση. Οπως σε τοοοσα του ολσεν ειπα οτι δεν ειχε ευθυνη, ετσι σε καποια του ροβερτου ειπα το ιδιο..Οπως ημουνα ντεμι στα 3 του ροβερτου που ζητησα τη γνωμη σας, ετσι ημουν και σε καποια του ολσεν (με μια μικρη κλιση στο να τα θεωρησω γκελες στις περιπτωσεις και των 2).
Οπως μιλησα για 3 προφανεις γκελες του Ροβερτου, ετσι μιλησα και για καποιες του ολσεν.
Fair and square...

Το θεμα ειναι οτι στα λιγα βιντεακια που ειδατε απ'αυτα που ειχα ποσταρει,
στις κατ'εμε γκελες του λεγατε οτι δεν ειχε ευθυνη ενω δεν ξερω αν κανατε το ιδιο και στις 3 γκελες του ροβερτου.
Οκ, μπορει ακομα και τις 3 του ροβερτου να τις δικαιολογειτε, γιατι βασει των απειρων συζητησεων που εχουμε κανει για καποιες φασεις του ολσεν, γενικα εχω παρατηρησει οτι εχετε πολυ χαμηλες απαιτησεις απο ενα τερματα (ειδικα σε υψηλο επιπεδο) και για να θεωρησετε κατι ως αδυναμια ή λαθος αντιδραση ή γκελα,
πρεπει να συντρεχουν πολλοι λογοι και κανεις αλλος να μην εχει συμμετοχη στη φαση...

Οκ μπορει να εχουμε διαφορετικες απαιτησεις και προσδοκιες, οπως πχ στη φαση της πεμπτης, που σε παραπλησιες φασεις (με παρομοιες παραμετρους ομως ε, οπως ταχυτητα μπαλιας, σημειο που φτανει η μπαλια, θεση τερματα, θεση επιθετικου), μετα απο χρονια μπαλας που βλεπω, εχω δει δεκαδες τερματαδες να βγαινουν και να καθαριζουν με ποδια, χερια, μπλοζον..
Ετσι, (με τα ιδια κριτηρια που θα εκρινα οποιονδηποτε αλλο κιπερ) στη φαση παρατηρησα μια αδυναμια εξοδου και δυνατοτητα για καλυτερη, δυναμικοτερη παρεμβαση, κρινοντας την ευθυνη του στο 50%,
ενω εσεις ειδατε 0% ευθυνης..

Το θεμα εγειρεται οταν ενω καποιοι λεμε οτι ενω εχει πολυ καλα προσοντα και το χαρισμα των τρομερων ρεφλεξ, θελει πολυ δουλεια σε καποια κομματια οπως στις εξοδους (αποφασιστικοτητα, δυναμικοτητα, θαρρος, πονηρια, αντιληψη φασης, "αγνοια" κινδυνου),
πολλοι βλεπετε εναν σχεδον αψογο τερματα, με μικρες απαιτησεις για βελτιωση αφου σε ορισμενες φασεις θεωρειτε οτι εχει 0% ευθυνη..

Και φυσικα αυτο να το δεχτω, γιατι ολοι εχουμε την αποψη μας και σαφως το δικαιωμα να την εκφραζουμε,
αλλα να υπαρχει μια δικαιοσυνη στις κρισεις μας και οχι κατα το δοκουν..
Ωστοσο, την ιδια στιγμη γινεται το εξης απιστευτο που ψιλοβιαζει την ποδοσφαιρικη λογικη και δικαιοσυνη..Να μιλαμε για γκελες του "αντιπαλου" τερματα που ουτε στη σφαιρα της φαντασιας θα τις καταλογουσαμε στον δικο μας, και να φτανουμε να τον θεωρουμε γατακι, ή τουλαχιστον σιγουρα οχι καλυτερο απ'το δικο μας..

Και αντε αυτο παει στο διαολο..Το παρακατω ομως??

Ειναι δυνατον να δημιουργειται τετοιος διχασμος και να υπαρχει τετοιο hate talk στις συζητησεις μας, επειδη (τοσα χρονια σα χαλασμενη κασετα ρε φουστη μου) καποιοι ταυτιζετε την καθε κριτικη (οχι αφορισμους οπως ο Athens) που ακουγεται εδω μεσα με την καθε μαλακια που λεει καποιος αρδ σε οποια προσπαθεια φαγωματος ενος παικτη, και επιτιθεστε σα μια μορφη αμυνας, λες και ο συνομιλητης σας ειναι αυτοι..

Ρε παιδια ενω δε σας ενδιαφερουν καθολου οι αρδ, παντα θολωνει η κριση σας για το τι ειναι κριτικη και τι επιθεση, και καθε φορα διαμορφωνονται οοοολες οι συζητησεις και η σταση σας βασει των οσων λενε..

Νισαφι μ'αυτη τη χαζομαρα που συμβαινει τα τελευταια χρονια και εχει διαβρωσει ολες τις συζητησεις στο φορουμ..

Υ.Γ.
Οπως ειπες και συ σερα, εννοειται πως πρεπει να συνυπολογισουμε πολλα και υπαρχουν ελαφρυντικα, εννοειται πως πρεπει να τον στηριξουμε all the way αλλα να προσθεσω πως πρεπει να υπαρχει και η απαιτηση για δουλεια και βελτιωση και οχι να παραβλεπουμε τις αδυναμιες και να χαιδευουμε..

Τελος, συμφωνω all the way με τον cellophan, και με τις δυο οπτικες που εθεσε, γιατι δεν ειναι μονο ασπρο ή μονο μαυρο (αν και ΠΑΟΚ, το ξεχναμε αυτο :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

simba αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι (ας μιλησω μονο για μενα για να μην παρω αλλα παιδια που δεν γνωριζω στις πλατες μου) η εκαστοτε κριτικη γινεται με βαση καποιες παραμετρους...

δηλαδη για να σε κανω να καταλαβεις...δεν θα κρινω τον ολσεν φετος με τα ιδια κριτηρια που θα τον κρινω με 1-2 χρονιες στις πλατες του στην ομαδα...δηλαδη αμα τοτε ας πουμε μου βγαλει φασεις σαν τα γιαννενα πχ σαφως και η κριτικη θα ειναι πολυ αυστηρη...

το κακο με σενα ειναι πως στην κριτικη που κανεις ξεχνας πολλες φορες παραγοντες οπως ειναι η ηλικια ή η γενικοτερη προσαρμογη του παιχτη στην ομαδα (εμπειριες, πιεση, κλιμα, κουλτουρα, γλωσσα, δεσιμο με την ομαδα κλπ)...

ο ολσεν λοιπον λαμβανοντας υποψη ολο το παραπανω πακετο στεκεται ικανοποιητικα στον ΠΑΟΚ τη δεδομενη χρονικη στιγμη (μιλαμε για τερματοφυλακα που ειναι στην ομαδα 3 μηνες για να καταλαβαινομαστε κιολας)...

δεν ειναι θεμα προσδικιων και απαιτησεων (που οι δικες μου πιστεψε με ειναι παντα πολυ υψηλες για τη συγκεκριμενη θεση) ειναι θεμα δικαιης κριτικης...

και για το γλυκο για παραδειγμα για να καλυψω και το φιλο τριλοφιωτη λιγο δεν γραφω αυτα που γραφω ελαφρα τη καρδια...ο γλυκος ειναι ενας 28χρονος τερματοφυλακας ο οποιος ειναι γηγενης και εχει 8 χρονια στην ομαδα...ζητηματα προσαρμοστικοτητας οπως αυτα που ανεφερα παραπανω δεν τιθενται στην περιπτωση του...επισης ειναι ενας τερματοφυλακας που εδω και 3 χρονια εχει παρει τις ευκαιριες του...τον πρωτο χρονο οι απαιτησεις μου δεν ηταν ιδιες με το δευτερο ουτε με τον τριτο...ε λοιπον στα 3 χρονια του ο γλυκος δεν εδειξε ας πουμε οτι μπορει να ξεπερασει το 5-6/10...

απο την αλλη εχουμε τον ολσεν που αυτη τη στιγμη ειναι στο 6,5-7/10 για παραδειγμα...εγω περιμενω απο αυτον και με βαση αυτα που μου δειχνει να φτασει στο 8-8,5/10...αν ο παιχτης σε βαθος χρονου μου μεινει στο 6/10 δεν θα του μοιραζω ευχολογια...

καταλαβες τωρα τον ολο συλλογισμο??
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ετσι ρε πασα μου, τωρα συζηταμε στη σωστη βαση!!
(αν και ακομη δεν "ικανοποιουμαι" με το 0% ευθυνη στο της πεμπτης :mrgreen: ή με την υπερ το δεον προσπαθεια καλυψης των αδυναμιων του)

Καταλαβαινω αυτο που λες, το ανεφερα αλλωστε και στο υστερογραφο μου πιο πανω..
Οκ, να δεχτω οτι μπορει να ειμαι πιο σκληρος στην κριτικη μου γιατι με τρομο βλεπω ντεζαβου σ'αυτη την καταραμενη θεση ενω ειχα υψηλες προσδοκιες, και επειδη (οπως ειχα αναφερει στην αρχη) μπορει να θεωρω λιγακι δυσκολο να υπαρξει τρομερη βελτιωση στη συγκεκριμενη αδυναμια σε παικτη 25 χρονων με fair share εμπειριων, τουλαχιστον χωρις ωρες σκληρης δουλειας και αλλαγη νοοτροπιας..

Τελος, οσον αφορα στο γλυκο, θεωρω ατοπη την αναφορα στο προσωπο του καθε φορα που γινεται κριτικη στον ολσεν, γιατι καλως η κακως εχουν ψιλοτελειωσει τα ψωμια του τη στιγμη που εχουμε τερματα να στηριξουμε (αλλα και να βελτιωσουμε)

Μακαρι ολες οι συζητησεις να ειναι στο ιδιο πνευμα :pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Τουντορ δεν ειναι ηλιθιος να τον ριξει στον παγκο τωρα που τρωει την επιθεση απο τα μιντια. Τωρα θελει την στηριξη, οποτε ξεχαστε σκεψεις παγκου.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Ίγκορ τα μίντια τα χει γραμμένα εκεί που έχουμε κ εμείς το ρούλη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

@eorptol μην ασχολείσαι.
Εδώ και ένα μήνα, όσες φορές και να προκάλεσε, ο συγκεκριμένος δεν του έκανα τη χάρη να του απαντήσω, για να νιώσει κάποιος. Άστον μόνο του να έχει το αλάθητο του πάπα.
Μην του δίνεις σημασία , αγνόησέ τον.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Κάποια ποστ σβήστηκαν. Στο επόμενο φεύγετε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”