8. Χάρης Χαρίσης
- john4serres
Re: 8. Χάρης Χαρίσης
Ο Χαρίσης δεν είναι ο μόνος που το κάνει αυτό.
Όποιος ακολουθεί τους παίκτες στα social media ξέρει.
Όποιος ακολουθεί τους παίκτες στα social media ξέρει.
Φυσικά και δεν είναι ο μόνος. Πέδρο Ενρίκε,Κλάους,Χατζηισαίας, Πέλκας ,Ουάρντα, Κοροβέσης, Γιαννούλης..Παίζει να ξεχνάω και άλλους.
Απλά μου έκανε εντύπωση το οτι οδηγούσε με 150 χλμ/ώρα,πάντα είχαν την εντύπωση οτι το έκαναν οταν πηγαίνουν με 10 χλμ/ωρα και νομίζουν οτι είναι ακίνδυνο.
Απλά μου έκανε εντύπωση το οτι οδηγούσε με 150 χλμ/ώρα,πάντα είχαν την εντύπωση οτι το έκαναν οταν πηγαίνουν με 10 χλμ/ωρα και νομίζουν οτι είναι ακίνδυνο.
O αναμάτητος υμών πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Ποιός από σας που κράζετε δεν έχει μπει με μηχανάκι ή με ποδήλατο σε μονόδρομο, για να μην πω δεν έχει ανέβει σε πεζοδρόμιο..
Πολύ λάθος ο Χαρίσης αλλά θεωρώ το τόσο κράξιμο υποκρισία.
Ποιός από σας που κράζετε δεν έχει μπει με μηχανάκι ή με ποδήλατο σε μονόδρομο, για να μην πω δεν έχει ανέβει σε πεζοδρόμιο..
Πολύ λάθος ο Χαρίσης αλλά θεωρώ το τόσο κράξιμο υποκρισία.
Ποτέ μα ποτέ όμως δεν έχω κάνει τίποτα από όλα αυτά που θεωρείτε όλοι δεδομένα.
- The_Stalker
Ο οδηγός προσαρμόζει την ταχύτητά του στις συνθήκες που επικρατούν. Αυτό περιλαμβάνει τόσο το δρόμο στον οποίο οδηγεί και τις καιρικές συνθήκες, όσο και το αυτοκίνητό του και τις ικανότητές του ως οδηγού. Σε μια σχετικά άδεια εθνική με καλό καιρό και αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση, και με 200 ενδεχομένως σε παίρνει να τρέξεις. Σε στένωμα του δρόμου με ενδεχόμενο να υπάρχουν παρκαρισμένα αμάξια (όπως το παράδειγμα του τραγικού δυστυχήματος που αναφέρθηκε), οτιδήποτε πάνω από 70 είναι από επικίνδυνο έως εγκληματικό.
Για το κινητό, ούτε συζήτηση. ΠΟΤΕ κινητό σε ώρα οδήγησης, και μάλιστα σε τέτοιες ταχύτητες ούτε καν με bluetooth. Όποιος οδηγεί και μιλά στο κινητό ή ακόμα χειρότερα, στέλνει sms ή βγάζει φωτογραφίες, είναι εν δυνάμει εγκληματίας.
Για το κινητό, ούτε συζήτηση. ΠΟΤΕ κινητό σε ώρα οδήγησης, και μάλιστα σε τέτοιες ταχύτητες ούτε καν με bluetooth. Όποιος οδηγεί και μιλά στο κινητό ή ακόμα χειρότερα, στέλνει sms ή βγάζει φωτογραφίες, είναι εν δυνάμει εγκληματίας.
- hasio_john
Αυτό .... !pgetsos έγραψε:
Οχι κυριοι. ουτε 22 δεν ειμαι ακομα, αλλα οταν πηγαινω με 150 στην εθνικη δε κοιταω ουτε τον σταθμο που βαζω, οχι να ανοιξω κιολας το κινητο για να ανεβασω φωτογραφια στο instagram! Ειναι ντροπη και ξεφτιλα αυτο το πραγμα και δεν ειναι η 1η φορα που το κανει καποιος παιχτης μας
Ειναι απλως προβλημα ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
Πριν 1 μηνα κλεισαμε 18 χρονια απο τον Κατσουρη
Πριν 6 χρονια θα μπορουσαμε να κλαιμε τον Κουτσιανικουλη σε τροχαιο
Τον Γεωργιαδη αλλες 2 φορες αν θυμαμαι
Αλλο πραγμα να τρεχεις, αλλο να τραβας βιντεο σε επαρχιακο δρομο με 40 χλμ (και αυτο κατακριτεο) και ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο να τρεχεις ΚΑΙ να βγαζεις και βιντεο/εικονα/whatever
και πανω απο ολαΔεν κλεισαμε μηνα απο το ατυχημα με την Πορσε και ξεχαστηκε ηδη;panta έγραψε:Δε ρισκάρει μόνο τη δικιά του ζωή. Δεν είναι μόνος του στο δρόμο. Οι άλλοι που πάνε κανονικά τι φταίνε.
Η καραμελα του βραζει το αιμα πρεπει να λιωσει επιτελους, στο εξωτερικο δε βραζει το αιμα, μονο Ελλαδα βραζει το αιμα των νεων;
Οδηγαει χωρις ζωνη, ε μωρε νεος ειναι
Οδηγαει εχοντας πιει, ε μωρε νεος ειναι δε καταλαβαινει απο ποτο
Οδηγαει με το κινητο, ε μωρε νεος ειναι
Οδηγαει πανω απο το οριο, ε μωρε νεος ειναι βραζει το αιμα
Και προχθες που πηγα να τρακαρω γιατι ενας 40ρης πιστολιασε 2 φωτεινα και φανερα στοπ, νεος θα ηταν και αυτος μαλλον
Οι κακες οδηγικες συνηθειες δε κοβονται, ποσο δε μαλλον οταν συνδιαζονται με το γαμωκινητο που δειχνει προβλημα νοημοσυνης, για μενα
Το να βλέπεις τέτοια μηνύματα γραμμένα από φοιτητές που βράζει το αίμα τους, έχει διπλή σημασία το νόημα!
Μπράβο σου pgetsos! Δυστυχώς εγώ δεν θα τον κρίνω μιας και υπήρξα χειρότερος μπαγλαμάς από τον Χαρίση και δεν βρίσκω τον λόγο να μπω και να το παίξω ηθικός κριτής για τα μάτια του φόρουμ :p
Το σίγουρο είναι πως επιβάλετε η διοίκηση να κάνει κάτι με τα social media και κάπου κάπου να τραβάει το αυτάκι σε παραπάνω περιπτώσεις! Επενδύεις σαν ομάδα λεφτά σε παίχτες υπαλλήλους σου και αυτοί παίζουν κορώνα γράμματα την σωματική τους ακεραιότητα με ποζεροφωτογραφίες εν κινήσει!
Έχει μεγάλες προεκτάσεις η κίνηση του Χαρίση αν σκεφτούμε πως είναι πρότυπο για χιλιάδες μικρά ΠΑΟΚτσάκια που βλέποντάς τον να κάνει τέτοια, δε είναι και ότι καλύτερο! Τέλος πάντων, δεν είναι ώρα να το συνεχίσουμε το θέμα μιας και έρχονται ματς φωτιά! Ας τελειώσουν οι φετινές υποχρεώσεις των παιχτών και ας κάτσουν οι αρμόδιοι της ομάδας να τα επιλύσουν.
Τον πέτυχα;dimbar έγραψε:O αναμάτητος υμών πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Όχι ότι συγκρίνεται το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο με την κατάσταση βίντεο στα 150 βέβαια, αλλά όχι, με κράνος ποδηλάτου και στον δρόμο κινούμαι
Αυτό. Εσύ είσαι μ@λ@κ@ς που μου κορναρεις, όχι εγώ που σταμάτησα στη διάβαση για τον πεζό. Εσύ φταις που έσκασες πάνω μου, όχι εγώ που σταμάτησα γιατί είδα πορτοκαλί στα 50 μέτρα...Odi έγραψε:Ποτέ μα ποτέ όμως δεν έχω κάνει τίποτα από όλα αυτά που θεωρείτε όλοι δεδομένα.
Και τα δύο μου έχουν συμβεί για παράδειγμα...
Καλα αν αρχισουμε να μιλαμε για το τι εγκληματικες αμελειες γινονται σε καθημερινη βαση θα τελειωσουμε αυριο.
Εδω πλεον εχω φτασει σε σημειο να σταματω σχεδον σε καθε διασταυρωση, εχω δεν εχω προτεραιοτητα.
Τεσπα, το θεμα δεν ειναι τα 150, ειναι το κινητο αλλα προπαντων το οτι ειναι δημοσιο προσωπο και θα επρεπε να προσεχει την εικονα του.
Εδω πλεον εχω φτασει σε σημειο να σταματω σχεδον σε καθε διασταυρωση, εχω δεν εχω προτεραιοτητα.
Τεσπα, το θεμα δεν ειναι τα 150, ειναι το κινητο αλλα προπαντων το οτι ειναι δημοσιο προσωπο και θα επρεπε να προσεχει την εικονα του.
Δύο μέρες τώρα και δεν τελείωσε το θέμα. Για την περίπτωση ο θυμόσοφος λαός λέει:" Ο διάβολος δουλειά δεν είχε. .......... τα παιδιά του".
Άσχετο αλλά το να υπήρχε κάποιος στο πίσω κάθισμα και να τράβαγε αποκλείεται;
Το παραξεχειλωσαμε νομίζω.
Το παραξεχειλωσαμε νομίζω.
Οκ συγνωμη που κανουμε συζητηση και ανταλλασουμε αποψεις. Νομιζα φορουμ ειναι. Αν υπαρχει χρονικο οριο για συζητηση να ενημερωθουμεKOSTAS54 έγραψε:Δύο μέρες τώρα και δεν τελείωσε το θέμα. Για την περίπτωση ο θυμόσοφος λαός λέει:" Ο διάβολος δουλειά δεν είχε. .......... τα παιδιά του".
pgetsos έγραψε:Τον πέτυχα;dimbar έγραψε:O αναμάτητος υμών πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Όχι ότι συγκρίνεται το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο με την κατάσταση βίντεο στα 150 βέβαια, αλλά όχι, με κράνος ποδηλάτου και στον δρόμο κινούμαι
Δεν ξέρω αν τον πέτυχες αλλά υποθέτω ότι ούτε σε μονόδρομο έχεις μπεί ποτέ οπότε μπορεί και να τον πέτυχες.
Οσον αφορά την σύγκριση, στα 43 χρόνια που οδηγώ το μόνο ατύχημα που είχα ήταν σαν πεζός από ποδήλατο που με χτύπησε από πίσω πάνω σε πεζοδρόμιο.
Οπως και να χει ο Χαρίσης έδωσε το δικαίωμα και τα ακούει σαν δημόσιο πρόσωπο που είναι.
Ο σχολιαμός μου αφορά την διαφωνία μου με τον ''ηθικοπλαστικό'' χαρακτήρα κάποιων σχολίων .
Ξέρω πολύ καλά πόσοι ηλίθιοι ποδηλάτες υπάρχουν, που ούτε φανάρια δε σέβονται. Αλλά η βαρύτητα πιστεύω είναι πολύ διαφορετική