Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα κανω μια απλη ερωτηση ως παραδειγμα της πηγης του κακου για μενα.Ξερεις οτι ο προπονητης θελει να παιξει 3-5-2 και σου προτεινει καποιος τον Ζαιρο.Ο ιδιος ο προπονητης του δηλωνει οτι κατ´αναγκη χρησιμοποιηθηκε ως επιθετικος,η θεση του παικτη ειναι στα ακρα να παιρνει την μπαλα για να δημιουργησει εχωντας στο μυαλο του ισως και περισσοτερο απο την εκτελεση,την ασιστ.Για ποιον λογο τον παιρνεις;Χρησιμοποιω το παραδειγμα του βραζιλιανου που ειναι παικτης που εχει δειξει εστω και χωρις ουσια μεχρι τωρα οτι το κατεχει το αθλημα.Αυτο το παιζαμε περσυ 4-3-3 χωρις εξτρεμ και φετος 3-5-2 με εξτρεμ οσο και αν ακουστηκε μεταξυ σοβαρου και αστειου κρυβει πικρη αληθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 18 Σεπ 2015, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

simba έγραψε:
pilotos έγραψε: Εμείς ως λαός του ΠΑΟΚ έχουμε δύο δρόμους. Ο ένας είναι ο δύσκολος, της στήριξης της ομάδας σε πιθανά άσχημα αποτελέσματα με την σωστή παρουσία μας στο γήπεδο, βγάζοντας θετική ενέργεια, όπως έγινε στον αγώνα με την Μπροντμπι για παράδειγμα.
Ο δεύτερος δρόμος ο εύκολος , είναι να γίνουμε ουρές στα θέλω που θα μας υποβάλλουν τα ΜΜΕ, που όπως είπα είναι ενεργουμενα και καθοδηγουμενα.

Ο gay έχασε και τα ΜΜΕ σχεδόν το παρουσίασαν ως νίκη και εμείς φέραμε μια ισοπαλία εκτός έδρας, και μερικοί φέρατε την καταστροφή.

Διαλέγουμε στρατόπεδο, μέση λύση δεν υπάρχει, εύχομαι η διοίκηση να είναι κουφή!!! Τους μόνους που θα πρέπει να ακούει να είναι ο αγνός λαός του ΠΑΟΚ που στα δύσκολα πρέπει να κάνει πράξη και να γίνει ΠΑΟΚΑΡΑ!
Πιλοτε νομιζω στραβα πιλοταρεις.. :mrgreen:

Δηλαδη οποιος οπαδος και δη σε οπαδικο φορουμ, μιλαει για λάθη και παραλείψεις με επικοδομητικη κριτικη και οχι αφορισμους, γινεται ουρα των θελω που μας υποβαλλουν τα ΜΜΕ.. :shock: :shock: :? :redcard:
Ο gay έχασε και τα ΜΜΕ σχεδόν το παρουσίασαν ως νίκη
Προφανως αυτος ειναι ο δρομος και το στρατοπεδο που προτεινεις..

Ευχαριστω, οχι μονο δε θα παρω, αλλα θα παλεψω να μη καταντησει ποτε ετσι ο ΠΑΟΚ οπως ο ρουλης..

Ειπαμε ισορροπια..

Υ.Γ. Περα απο 1-2 ποστ κλασικων, δειξε μου ποστ που φέρανε την καταστροφή.
Το ξαναειπα πιο πανω, μη δημιουργειτε εντυπωσεις..Δε χρειαζετε, ολοι μαζι ειμαστε, ολοι υπομονη θα κανουμε, ολοι θα στηριξουμε..
Αλλο αυτο και αλλο δε θα γινει λογος για λαθη και παραλειψεις...
Ίσως από ψηλά βλέπω πιο.. Μακριά. ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ο ιδιος ο προπονητης του δηλωνει οτι κατ´αναγκη χρησιμοποιηθηκε ως επιθετικος
Ποτε το πε αυτο?
Νταξει, ο παικτης επαιζε εξτρεμ στη Σλοβακια, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε μπορει να παιξει ως ελευθερος περιφερειακος γυρω απ'το φορ..Παλι μπορει να κανει ρηγματα..
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ειδικά για τον Μακ είναι άδικη η κριτική στον Τούντορ αφού δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος αυτή τη στιγμή με τους δύο βασικούς σέντερ φορ ανέτοιμους. Αν υπήρχε ο Λούκας στην ομάδα θα έβαζε τον Λούκας.

Το χει πει αρκετές φορές ότι ο Μακ παίζει αναγκαστικά στη θέση.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αχ αυτη η homesick φλωρουμπα...
Αχ και να'μενε...
Παπαδες θα κανε με Κλαους ή Μπερμπα..

Και ναι μ'αυτο τον Λουκας και Πελκα απο πισω, ο Μπερμπα θα μπορουσε ανετα να παιξει μονος του μπροστα, γιατι δε θα χρειαζοταν να γυρναει τοσο πισω για να μοιρασει μπαλες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 18 Σεπ 2015, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

simba έγραψε:
Ο ιδιος ο προπονητης του δηλωνει οτι κατ´αναγκη χρησιμοποιηθηκε ως επιθετικος
Ποτε το πε αυτο?
Νταξει, ο παικτης επαιζε εξτρεμ στη Σλοβακια, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε μπορει να παιξει ως ελευθερος περιφερειακος γυρω απ'το φορ..Παλι μπορει να κανει ρηγματα..
Ειχα διαβασει συνεντευξη του αλλα και στα βιντεακια του και στα παιχνιδια που εχει δωσει μεχρι τωρα δεν εχει κινηθει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ως πςριφερειακος.Το εγραψα και εχτες αν στο παιχνιδι με τους αζερους ειχες τον Λουκας το κοντερ θα ειχε γραψει πολλα με λιγα και η πλακα ειναι οτι τον Ισπανο εμεις πριν τον Τουντορ τον βαζαμε στον ασβεστη και χανοταν.Δεν μπορουν να παιξουν ολοι οι παικτες παντου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δηλαδη πιστευεις οτι ο Λουκας ειναι για αυτη τη θεση που λεμε, ενω ο Ζαιρο οχι?
πχ δε μπορει να εχει το ρολο του griezman στην Ατλετι?
Ντε και καλα πρεπει να παιξει στον ασβεστη?

Γνωμη μου, ο "ασβεστης" στο συγχρονο ποδοσφαιρο παει να εκλειψει, αφου απαιτειται οι παικτες ναναι πιο versatile..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι δεν μπορει να παιξει αλλου οπως πχ και ο Βιερινια δεν μπορουσε να παιξει πισω απο τον φορ, ο ΠΑΟΚ που σκεφτομαι εγω και ελπιζω να δω καποια στιγμη πρεπει να παιζει 4-3-3 με Λεοβατς,Μαλεζα,Κοστα,Σκονδρα,Τσιμιροτ,Αντονις,Πελκα,Μακ,Ζαιρο και Μπερμπατοφ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μα οταν λεω ελευθερος περιφερειακος, δεν εννοω αποκλειστικα πισω απ'το φορ!!

Μπορει ναναι και ακροβολισμενος στα ακρα και να βγαζει συνεργασιες με κιτσιου-πελκα, και να κανει ετσι τις μπουκες του..
Και στην τελικη, φερνοτας και το παραδειγμα του Βιερινια, ετσι οπως νομιζω εννοεις τον περιφερειακο φορ,
ουτε ο Λουκας μπορουσε να αποδωσει εκει, στα κλειστα ματς..Παλι χρειαζοταν ναχει φορα απ'τα πλαγια..

Και ο griezman μπορει να φαινεται στο σχηματισμο οτι παιζει πισω απ'το φορ, αλλα στην ουσια μες στο παιχνιδι ειναι all around him και κανει και μπουκες απ'τα πλαγια..
Anw, οπως λενε και οι προπονητες τα συστηματα και οι σχηματισμοι ερχονται και αντιπαρερχονται..

Υ.Γ. Να υποθεσω το ονομα Σκονδρας στην ιδανικη βερσιον σου ηταν προιον του δεμονα του τυπογραφειου, ε? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα αν ειναι να εχω τον περιφερειακο μου ακροβολισμενο στα ακρα να τρακαρει με το φουλ μπακ μου για ποιο λογο να παιζω 3-5-2 και να μην ακροβολησω και τον αλλο μου εξτρεμ που θελει να ξεκιναει απο τα ακρα,τον Μακ και να παιξω φυσιολογικα;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατί το 352 (και οι πάρα, πάρα πολλές παραλαγές του) έχει το πλεονέκτημα του να είναι το πιο fluid σύστημα.

και μην κολάτε σε 352. μέχρι στιγμής μόνο 352 δεν έχουμε παιξει. πιο πολύ 343 (ή καλύτερα 3421) έχουμε παίξει.

έχει δρόμο ακόμα και ο Τούντορ να καταλήξει στο με πιο σύστημα θα πάρει τα περισσότερα απο το ρόστερ αλλά και το που θα "μονιμοποιηθούν" μερικοί παίχτες. πολύ δρόμο ακόμα!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

joshua έγραψε:Μα αν ειναι να εχω τον περιφερειακο μου ακροβολισμενο στα ακρα να τρακαρει με το φουλ μπακ μου για ποιο λογο να παιζω 3-5-2 και να μην ακροβολησω και τον αλλο μου εξτρεμ που θελει να ξεκιναει απο τα ακρα,τον Μακ και να παιξω φυσιολογικα;
Ειπα μπορει να ειναι και εκει, οχι απαραιτητα μονιμα..Και δε νομιζω οτι θα τρακαρουν, ισα ισα, ετσι γινονται τα καλυτερα τριγωνακια οταν ερχεται και το 10αρι διπλα..

Anw, και γω πιστευω οτι μαλλον πιο ορθολογικο ειναι να παιξει με 4-3-3 ειτε με Μακ-Ζαιρο-Φορ οπως λες εσυ,
ειτε οπως ειπα χθες 4-3-2-1 με Ζαιρο-Κλαους-Μπερμπα με Μπερμπα-Κλαους ενιοτε να εναλλασσονται σε ρολους..

Και οπως ειπα πριν, και οπως λεει ο K_Geo,
fluidity και πολυμορφικοτητα χρειαζεται, ολα τα αλλα ειναι απλοι αριθμοι σε μπλοκακια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 18 Σεπ 2015, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεχρι τωρα οποτε εχει παει να μπει καινουριος παικτης ουτε 3-5-2,ουτε 3-4-3,εχουμε παιξει,απλα σκατα εχουμε παιξει και ειναι κριμα γιατι πραγματικα τον πιστευω τον Κροατη αλλα αν πω τι μου θυμιζει καποιες φορες θα πεσει τρελλο κραξιμο.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Είναι τα μπλουζάκια έτσι;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Απλα το κακο με το 3-5-2 ειναι οτι χωρις παικτη τυπου Χολεβας-Λινο στ'αριστερα,
χωρις μπαλαδορο στην αμυνα των τριων, και αν ουτε το 8αρι σου ειναι μαμαω,
χανεις σε επιθετικη ισχυ και ειναι ειναι δυσκολο να κανεις ρηγματα...

Εικόνα

Παντως, ακομα κ ετσι, αν ημουν στη θεση του,
σ'αυτη τη σειρα αγωνων-φωτια θα πηγαινα με την πεπατημενη (οπως κατεληξε), το 3-5-2
Εικόνα

και σ'αυτη θα δοκιμαζα τις παραλλαγες του 4-3-3..
Εικόνα

Y.Γ. 9 εντος και 5 εκτος :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 18 Σεπ 2015, 21:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”