Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Ισχύει ότι λες, στην μιζΑρουπολη άλλωστε, έχει αποδειχτεί ποιος πληρώνει μερικούς και με κασέτες
Υπάρχει πρόβλημα στον "λαό" του ΠΑΟΚ και λέγεται στέρηση... Όσο κι αν μην το παραδεχόμαστε, ή κάποιοι το έχουμε απεμπολησει
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Υπάρχει πρόβλημα στον "λαό" του ΠΑΟΚ και λέγεται στέρηση... Όσο κι αν μην το παραδεχόμαστε, ή κάποιοι το έχουμε απεμπολησει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 03 Σεπ 2015, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήδη έχει αρχίσει το τροπάρι "Ο Ιβάν καπέλωσε τον Άρνεσεν που ήθελε να φέρει τον Ούτσε"
Προσεχώς και νέοι τίτλοι.
Προσεχώς και νέοι τίτλοι.
Ποιον Ουτσε;;;; αυτόν τον γυρολογο;; μια καλή χρονιά θυμάμαι πριν κάνα δέκα χρόνια στην Αλμερια νομίζω
- GiorgosAtha
Είναι τόσο ηλίθιοι που ούτε ένα ψέμα δεν μπορούν να πουν σωστά...
Ας λέγανε ότι ήθελε να φέρει τον Cole που και πιο μικρός είναι και ήταν στην Αγγλία (Premier) που δούλευε για χρόνια ο Frank...
Πιο πιστευτοί θα γινόντουσαν...
Τον Uche από που και ως που?
ΥΣ. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν πρόβατα που τους πιστεύουν!
Ας λέγανε ότι ήθελε να φέρει τον Cole που και πιο μικρός είναι και ήταν στην Αγγλία (Premier) που δούλευε για χρόνια ο Frank...
Πιο πιστευτοί θα γινόντουσαν...
Τον Uche από που και ως που?

ΥΣ. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν πρόβατα που τους πιστεύουν!

Ετσι.....kataramenos5 έγραψε:Δυσκολα θα τη βγάλει τη χρονια.Κι αυτος κι ο Τουντορ.Αυτα που ειδαμε κι ακούσαμε μέχρι προχθες το βραδυ δεν ειναι τυχαία και δεν ειναι ανευ σημασιας οπως λενε μερικοί.Καλλιεργείται κλίμα και στο τέλος οπως παντα ,σε συνδυασμό με τις στραβες που θα ρθουν για πολλούς λόγους(κορακια,αγώνες Π-Κυριακη,κλπ) θα τους φορτώσουμε τα ΧΙΛΙΑ κακα της μοιρας μας και θα τους κυνηγήσουμε.
βεβαια, τη χρονια πιθανοτατα θα τη βγαλουν (επειδη θα στηριξει τις επιλογες του αυτη τη φορα ο Ιβαν...ξερει οτι δεν εχει περιθωριο να τις καψει αυτες...θα ειναι ουσιαστικα το τελος) αλλα σε κλιμα αμφισβητησης γκρινιας και μιζεριας...
Οποτε ουσιαστικα θα εχουμε καψει τη γκαβλα (θετικη αυρα που λενε κι οι κινεζοι) που ειναι απαραιτητη για να πιασεις το μεγιστο σου.
Οι πειραιοτοχαρτζιλικουμενοι των μικροφωνων, σιωπουν (για την ωρα) μα δεν ξεχνουν! Τα βαλτά ακροατηρια (και γραφιαδες) και τα φυτα που παρασυρονται, στην πρωτη ευκαιρια θα ειναι παλι μαζι μας...
Για την ωρα εχουν χαθει, σαστισμενοι και περιμενοντας να πεσει η σκονη....ειναι πολυ νωρις να ξαναεμφανιστουν μετα τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που μας αραδιαζαν οτι τρωμε τον παπα του Ρωσσου που μας εχει στο δουλεμα με Μπερμπα...
(Θα ξαναεμφανιστουν συντομα, και αφου ο Ιβαν κερδισε ποντους με την τελευταια κινηση - τι να πουν για καβουρια; - θα στοχευσουν παλι σε Φρανκ.....αλλωστε «ο δανος εκανε τουρισμο, κα παλι καλα που πηρε την κατασταση στα χερια του ο Ιβαν (που μας δουλευε μεχρι προχθες αλλα μην κολαμε κι εμεις σε κατι τετοιες λεπτομερειες!!)»
Όταν δηλ. οι Κινέζοι έχουν μια μ@@νάρα δίπλα τους τι παθαίνουν;; Τους έρχεται θετική αύρα ;;Besuch 2 έγραψε:Οποτε ουσιαστικα θα εχουμε καψει τη γκαβλα (θετικη αυρα που λενε κι οι κινεζοι) που ειναι απαραιτητη για να πιασεις το μεγιστο σου

- Ekatnetworkltd
- The_Stalker
@ Besuch 2
Είδες λοιπόν φίλε μου, ότι αν διάβαζες κάτι παραπάνω θα έβλεπες ότι στα περισσότερα συμφωνούμε; Προσωπικά σε προτρέπω σε κάθε περίπτωση που αναφέρεσαι άμεσα ή έμμεσα σε μέλη του φόρουμ, να ρίχνεις μια ματιά στο τι περίπου πρεσβεύουν, γιατί μπορεί να ξεκινήσει μια διαφωνία έως καυγάς, στην ουσία αναίτια.
Για τον Τζακ έχω ποστάρει στο τόπικ του.
Είδες λοιπόν φίλε μου, ότι αν διάβαζες κάτι παραπάνω θα έβλεπες ότι στα περισσότερα συμφωνούμε; Προσωπικά σε προτρέπω σε κάθε περίπτωση που αναφέρεσαι άμεσα ή έμμεσα σε μέλη του φόρουμ, να ρίχνεις μια ματιά στο τι περίπου πρεσβεύουν, γιατί μπορεί να ξεκινήσει μια διαφωνία έως καυγάς, στην ουσία αναίτια.
Για τον Τζακ έχω ποστάρει στο τόπικ του.
Besuch 2 έγραψε: Ετσι.....
βεβαια, τη χρονια πιθανοτατα θα τη βγαλουν (επειδη θα στηριξει τις επιλογες του αυτη τη φορα ο Ιβαν...ξερει οτι δεν εχει περιθωριο να τις καψει αυτες...θα ειναι ουσιαστικα το τελος) αλλα σε κλιμα αμφισβητησης γκρινιας και μιζεριας...
Οποτε ουσιαστικα θα εχουμε καψει τη γκαβλα (θετικη αυρα που λενε κι οι κινεζοι) που ειναι απαραιτητη για να πιασεις το μεγιστο σου.
Οι πειραιοτοχαρτζιλικουμενοι των μικροφωνων, σιωπουν (για την ωρα) μα δεν ξεχνουν! Τα βαλτά ακροατηρια (και γραφιαδες) και τα φυτα που παρασυρονται, στην πρωτη ευκαιρια θα ειναι παλι μαζι μας...
Για την ωρα εχουν χαθει, σαστισμενοι και περιμενοντας να πεσει η σκονη....ειναι πολυ νωρις να ξαναεμφανιστουν μετα τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που μας αραδιαζαν οτι τρωμε τον παπα του Ρωσσου που μας εχει στο δουλεμα με Μπερμπα...
(Θα ξαναεμφανιστουν συντομα, και αφου ο Ιβαν κερδισε ποντους με την τελευταια κινηση - τι να πουν για καβουρια; - θα στοχευσουν παλι σε Φρανκ.....αλλωστε «ο δανος εκανε τουρισμο, κα παλι καλα που πηρε την κατασταση στα χερια του ο Ιβαν (που μας δουλευε μεχρι προχθες αλλα μην κολαμε κι εμεις σε κατι τετοιες λεπτομερειες!!)»
Για πες μας εσυ που τα ξερεις ολα αδικο εχουνε;
Προβατο εισαι και κανεις μπε...γιεςμαν που λεμε και στο χωριο μου...απο που κι ως που ριχνεις λασπη χωρις αποδειξεις για αναγνωρισμενους δημοσιογραφους;Αυτο δεν ειναι μηνυσιμο;
Σε παρακαλω πολυ τωρα...
kataramenos5 έγραψε:Δυσκολα θα τη βγάλει τη χρονια.Κι αυτος κι ο Τουντορ.Αυτα που ειδαμε κι ακούσαμε μέχρι προχθες το βραδυ δεν ειναι τυχαία και δεν ειναι ανευ σημασιας οπως λενε μερικοί.Καλλιεργείται κλίμα και στο τέλος οπως παντα ,σε συνδυασμό με τις στραβες που θα ρθουν για πολλούς λόγους(κορακια,αγώνες Π-Κυριακη,κλπ) θα τους φορτώσουμε τα ΧΙΛΙΑ κακα της μοιρας μας και θα τους κυνηγήσουμε.
Όλα αυτά, η γκρίνια και η μιζέρια που σίγουρα θα έρθει οφείλεται σε ένα πράγμα: στη νοοτροπία που δεν μας αφήνει να παραδεχτούμε πως κάποιος μπορεί και να ξέρει να κάνει κατι καλύτερα απο εμάς.
Τι να ξερει μωρε αυτος....ο λίγος που ρθε για τζόκινγκ στην παραλία και για μπουγάτσα με κρέμα αλλ και τυρι
Εγω πιστευω ότι πρωτα πρεπει να δουμε από που ερχετε η μιρλα και μετα για πιο λογο.Σιγουρα δεν ερχετε από τη Γερμανια,Αυστραλια,Αμερικη αλλα κατά βαση από τη γυρω της ομαδας περιοχη,αλλα και από αλλα κεντρα εκτος Θεσσαλονικης.Οι λογοι είναι διαφοροι.Απο συμφερων για καποιους,απο λαθος για καποιους αλλους.Αλλα η φαση εχει αλλαξη και αυτή τη φορα η ηγεσια και ο πολυς λαος της ομαδας και μπορουν και θελουν και θα προστατεψουν την ομαδα.Η ομαδα αλαζει επιπεδο και αυτό είναι δεδομενο.Οσοι πιστεουν ότι δεν είναι ετσι απλα θα το καταλαβουν με το χρονο.