τελικα ο πιο αργος ειναι η ο πιο γρηγορος ? κατω απο την βαση στην ορθογραφιαK_geo έγραψε:εχει καλό διασκελισμό pagotatzis, σε φαση που αν έρθει σίγουρα είναι ο πιο γρήγορος αμυντικός μας αυτή τη στιγμή με χώρο στην πλάτη του...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 18 Ιουν 2015, 18:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
εγω λεω ο πιο γρηγορος.
δεν στρίβει σαν τον παπασταθόπουλο αλλά έχει καλό διασκελισμό.

δεν στρίβει σαν τον παπασταθόπουλο αλλά έχει καλό διασκελισμό.

Παιδιά σόρυ ειλικρινά, δεν ξέρω αν ζητάω πολλά αλλά με ορισμένα ορθογραφικά έχω βγάλει καρκίνο στον αμφιβληστροειδή.
- pagotatzis
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή μετά τον λάθος προπονητή και λάθος παίκτη φέραμε! Α, ρε Φρανκ! Ντιπ άχρηστος είσαι!
- soflodoras
Αγαπητε μινγκος , αν ηθελες πχιοτητα να εγραφες σε κανα φορουμ της ΦΚ Ζυριχη ή αν μας ηθελες φλωρους με χαρτοφυλακες και γραβατα ας υποστηριζες το βαζελο. Εδω ΠΑΟΚ εισαι ναουμ και το ορθογραφικο δεν προβλεπεται....ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.Mīngus έγραψε:Παιδιά σόρυ ειλικρινά, δεν ξέρω αν ζητάω πολλά αλλά με ορισμένα ορθογραφικά έχω βγάλει καρκίνο στον αμφιβληστροειδή.
Δε θα ξεχασω ποτε τα 2 πανο στην τουμπα οπου στο ενα εγραφε "ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ" και ακριβως διπλα εγραφε "ΝΕ ΡΕ ΠΑΟΚ"
υγ.να με συμπαθατε για το οφτοπικ , αλλα δεν κρατηθηκα
υγ.2 και κομμενες οι λεξεις με πανω απο 3 συλλαβες (αμφιβληστροειδη).... δε θα καθομαστε στο πισι με το λεξικο παραμασχαλα για παρτη σου
Έγινε φίλε. Θα γίνω βάζελος. Ξεχείλισε μαγκιά το ποστ σου. Κλασική περίπτωση οπαδού που στα πούλμαν όταν έπαιζε κάνα Μanu Chao ή Joy Division, ζητούσε Μάκη Χριστοδουλόπουλο γιατί είναι μάγκας.
ποια κινηση του ΠΑΟΚ θα παρει το μπραβο του paoktzi ερωτημα για ψαγμενους μεχρι στιγμης 0/2ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή μετά τον λάθος προπονητή και λάθος παίκτη φέραμε! Α, ρε Φρανκ! Ντιπ άχρηστος είσαι!
εγω τεκμηριωνω τις αποψεις μου και ειναι σωστες περα ως περαeorptol έγραψε:ποια κινηση του ΠΑΟΚ θα παρει το μπραβο του paoktzi ερωτημα για ψαγμενους μεχρι στιγμης 0/2ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή μετά τον λάθος προπονητή και λάθος παίκτη φέραμε! Α, ρε Φρανκ! Ντιπ άχρηστος είσαι!
- soflodoras
Απο ορθογραφια πας τελεια....απο αισθηση χιουμορ πασχεις λιγο.Mīngus έγραψε:Έγινε φίλε. Θα γίνω βάζελος. Ξεχείλισε μαγκιά το ποστ σου. Κλασική περίπτωση οπαδού που στα πούλμαν όταν έπαιζε κάνα Μanu Chao ή Joy Division, ζητούσε Μάκη Χριστοδουλόπουλο γιατί είναι μάγκας.
υγ.Αν βαζεις μανου τσαο (τον μακη χριστοδουλοπουλο της Γαλλο-Ισπανιας) διπλα σε τζοι ντιβιζιον μαλλον υπαρχει και προβλημα στην μουσικη αισθητικη
Χιουμορ εκανα πριν μπρο...κριμα που δεν το πιανεις
- Amon Tobin
ron-swanson έγραψε:Στο δικο μου το μανατζερ παντως τον εχει acceleration 11, pace 18![]()
Δηλαδη αργει λιγο να ξεκινησει, αλλα αμα ξεκινησει![]()
![]()

- ΑποστόληςΑ
Όλοι εδώ μέσα κάνουμε εκτιμήσεις. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Δεν είμαστε προφήτες. Και επειδή δεν ξέρουμε νομίζω ότι είναι παράλογο (πέραν του εκνευριστικού) να γκρινιάζουμε.paoktzis έγραψε:εγω τεκμηριωνω τις αποψεις μου και ειναι σωστες περα ως περαeorptol έγραψε:ποια κινηση του ΠΑΟΚ θα παρει το μπραβο του paoktzi ερωτημα για ψαγμενους μεχρι στιγμης 0/2ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή μετά τον λάθος προπονητή και λάθος παίκτη φέραμε! Α, ρε Φρανκ! Ντιπ άχρηστος είσαι!
paoktzis έγραψε:εγω τεκμηριωνω τις αποψεις μου και ειναι σωστες περα ως περαeorptol έγραψε:ποια κινηση του ΠΑΟΚ θα παρει το μπραβο του paoktzi ερωτημα για ψαγμενους μεχρι στιγμης 0/2ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή μετά τον λάθος προπονητή και λάθος παίκτη φέραμε! Α, ρε Φρανκ! Ντιπ άχρηστος είσαι!
Και ο πάπας paoktzis;

- GiorgosAtha
paoktzis έγραψε: εγω τεκμηριωνω τις αποψεις μου...
Μπράβο και καλά κάνεις... γιατί έτσι γίνεται σωστός διάλογος.
Αν είναι σωστές ΔΕΝ μπορείς να το κρίνεις εσύ. Αν το κάνεις είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος.paoktzis έγραψε:...και ειναι σωστες περα ως περα
Αν είναι σωστές θα κριθούν από τον χρόνο, αν η τεκμηρίωση σου είναι σωστή και από τους ειδικούς (Frank, Igor κτλ.).
Αν πιστεύεις ότι είναι 100% σωστές και δεν υπάρχει πιθανότητα λάθους. Βιογραφικά στην Τούμπα. Να γλιτώσει και ο Ιβάν το 1+ μύριο που σκάει στον ΤΔ.