Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από sic-4 »

eorptol1 έγραψε: Το μεγάλο χρεωμα που τρώει είναι που είναι γιος του Ιβάν.....
καπως ετσι.. περα απο τα οποια λαθη του, η εμπαθεια ξεχειλιζει
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:Ήμουν σίγουρος ότι θα γραφόταν αυτό, αλλά σημασία δεν το δίνω προσωπικά, μιας και δεν με αφορά for sure...

Για να δούμε όμως, θα συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι που σίγουρα έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Π.Α.Ο.Κ.?

Εκτιμώ λοιπόν ότι τον Γιώργο Σαββίδη, τον 26άχρονο οικογενειάρχη, σπουδαγμένο επιχειρηματία, γιο του μεγαλομετόχου και Προέδρου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και μέλος του Δ.Σ. της, με όποια καλά και με όποια στραβά του, αν πρέπει (θέλουμε-ζητάμε) να τον αντιμετωπίζουμε απλά και μόνο σαν ένα παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί εμείς οι οπαδοί, τότε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο (σαν ένα παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί) πρέπει (θέλουμε-ζητάμε) να τον αντιμετωπίζει και η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και αυτόν και φυσικά ακόμα περισσότερο τα όποια θέλω του για την ομάδα μας...

Αναμένω να διαβάσω τις απόψεις όλων όσων έχουν γράψει σ αυτό το topic, με θετικά ή αρνητικά σχόλια γι αυτόν!
Ενα παθιασμενο με τον ΠΑΟΚ παιδι που ο πατερας του εχει βαλει 100 μυρια στον ΠΑΟΚ. Αυτη την παραμετρο, οποια διασταση και αν εχει, οτι κι αν μπορει να σημαινει, δεν μπορουμε να την παραβλεπουμε.

Να ηταν κανενα @ρχιδακι, να πω οκ, καλα κανουμε και στραβωνουμε με την παρτη του. Το μονο κακο που κανει το παιδι ειναι οτι παθιαζεται με τον ΠΑΟΚ λιγο παραπανω απ' οτι ισως θα αρμοζε στη θεση του και οτι παρα το χρημα του, εχει ρωσοποντιακη αισθητικη. Σταυρωστε τον.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tsou έγραψε:πάντως αυτό το μια πόλη μια ομάδα, από τα πιο γελοία σλόγκαν που είχαμε ποτέ στην ιστορία μας.
ο ορισμός του πρώτος στο χωριό, συγκρινόμενοι με β' εθνικούχους.
απορώ ποιο τσακάλι το σκέφτηκε και το έχουμε γράψει και στα αποδυτήρια της Τούμπας.

συμφωνω.. εντελως κομπλεξικο βλαχοσυνθημα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

KOSTAS54 έγραψε:
barlow4 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:"Μην εμπιστεύεσαι κανέναν " έγραψε ο Γιώργης.
Καλημέρα και καλές αναλύσεις.
αν αναλαβεις το ρολο να μεταφερεις τις χαριτωμενιες του, ουτε διακοπες δε θα σε αφησει να πας.
Παντελώς άστοχο το σχόλιό σου, γιατί είναι η μοναδική φορά που μεταφέρω "χαριτωμενιά" του. Άλλοι έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο, όπως και τις αναλύσεις επί αναλύσεων τους.
Σημ. Είμαι σε διακοπές.

ε ναι ρε balrow...
καλα σε την ειπε.. ειναι δυνατον να του λες τετοιο πραγμα.. αλλοι εχουν αναλαβει αυτον τον ρολο και ειναι στην πλευρα με την οποια συμφωνεις
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε αραξτε λιγο τα κυβικα σας με τα χρεωματα κ τις εμπαθειες.τι τρελα ειναι αυτη.χρεωμα ειναι επειδη ειναι στο δσ.φανταζεσαι γεροντιδη να ποσταρει καθε μερα γριφους κ αστειακια?δε θα ελεγες που τον βρηκαμε αθτον τον παλαβιαρη.αμεσως εμπαθεια κ χρεωσεις..ναι ειμαστε εμπαθεις ζηλευουμε.θελω κ εγω εκατομμυρια να μαιντανεψω.ρε τι ακουμε..
υγ.τι καλα μου την ειπε.χιουμορ εκανα επειδη τρολαρε.αμεσως στρατευση γαμω τη φαρα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

tsou έγραψε:πάντως αυτό το μια πόλη μια ομάδα, από τα πιο γελοία σλόγκαν που είχαμε ποτέ στην ιστορία μας.
ο ορισμός του πρώτος στο χωριό, συγκρινόμενοι με β' εθνικούχους.
απορώ ποιο τσακάλι το σκέφτηκε και το έχουμε γράψει και στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Αν θυμάσαι είχε γίνει διαδικτυακή ψηφοφορία για το σλόγκαν.
Το this is Toumpa ήταν πρώτο σε ψήφους και το γράψαμε στη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
Το μια πόλη μια ομάδα ήρθε δεύτερο σε ψήφους και μπήκε στα αποδυτήρια
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ενταξει, εσυ λες αυτα που λες barlow, αλλα η πραξη αλλα δειχνει. Η εμπαθεια ξεχειλιζει ξαναλεω.
Δεν τα λεω για σενα.. υπαρχουν χειροτερες εκφανσεις αυτης της πλευρας.

να πω και το αλλο...
Εγω ειμαι 45 χρονων... Για τα ποστ του Γιωργη, η μονη πηγη απο την οποια εχω ακουσει κατι ειναι το paokmania forum. Γιατι; Πρωτον, γιατι δεν εχω κανεναν νταλκα να παρακολουθω τα tweets του Γιωργου. Δευτερον, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ, η πλειοψηφια (αν οχι ολα) των μεσων ενημερωσης ειναι σκουπιδια. Οποτε αποφευγω οσο το δυνατον περισσοτερο να τα καταναλωνω. Κανω καλα? Νομιζω ναι. Μηπως δεν το κανετε ολοι αυτο; Μαλλον ναι. Καποιοι μαλλον δεν αντεχετε, θελετε να παρετε λιγη δοση ΠΑΟΚ ακομα και αναγκαστικα καταφευγετε στα σκουπιδια. Κατανοητο αλλα δεν φταιμε οι υπολοιποι γι αυτο.

Εκτος απο τα παραπανω σεναρια, δεν μπορω να βρω αλλη ερμηνεια γιατι και πως ενας μαντραχαλος 40+ ενημερωνεται αμεσα για καθε tweet του Γιωργη και σπευδει να το κατακρινει.

εδιτ: το αραξτε στα κυβικα σας και το τι τρελα ειναι αυτη, θα ειχε αξια τωρα, αν το ελεγες και στους εμπαθεις που ελεγαν να το βουλωσει το χαζο το βλαμμενο ο τρακης κλπ. Ε, να λεμε εμπαθεις τους υβριστες και να μας λες αραξτε στα κυβικα σας, δεν ειναι και τοσο δυνατο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ήμουν σίγουρος ότι θα γραφόταν αυτό, αλλά σημασία δεν το δίνω προσωπικά, μιας και δεν με αφορά for sure...

Για να δούμε όμως, θα συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι που σίγουρα έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Π.Α.Ο.Κ.?

Εκτιμώ λοιπόν ότι τον Γιώργο Σαββίδη, τον 26άχρονο οικογενειάρχη, σπουδαγμένο επιχειρηματία, γιο του μεγαλομετόχου και Προέδρου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και μέλος του Δ.Σ. της, με όποια καλά και με όποια στραβά του, αν πρέπει (θέλουμε-ζητάμε) να τον αντιμετωπίζουμε απλά και μόνο σαν ένα παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί εμείς οι οπαδοί, τότε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο (σαν ένα παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί) πρέπει (θέλουμε-ζητάμε) να τον αντιμετωπίζει και η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και αυτόν και φυσικά ακόμα περισσότερο τα όποια θέλω του για την ομάδα μας...

Αναμένω να διαβάσω τις απόψεις όλων όσων έχουν γράψει σ αυτό το topic, με θετικά ή αρνητικά σχόλια γι αυτόν!
Ενα παθιασμενο με τον ΠΑΟΚ παιδι που ο πατερας του εχει βαλει 100 μυρια στον ΠΑΟΚ. Αυτη την παραμετρο, οποια διασταση και αν εχει, οτι κι αν μπορει να σημαινει, δεν μπορουμε να την παραβλεπουμε.

Να ηταν κανενα @ρχιδακι, να πω οκ, καλα κανουμε και στραβωνουμε με την παρτη του. Το μονο κακο που κανει το παιδι ειναι οτι παθιαζεται με τον ΠΑΟΚ λιγο παραπανω απ' οτι ισως θα αρμοζε στη θεση του και οτι παρα το χρημα του, εχει ρωσοποντιακη αισθητικη. Σταυρωστε τον.
Την σταύρωση, ειδικά από μένα που ακριβώς την διαπίστωσες?
Και μακριά από μένα φυσικά κι όλοι οι άλλοι σου χαρακτηρισμοί, για @ρχιδάκι και ρωσοποντιακή αισθητική, μιας και δεν είναι του χαρακτήρα μου...

Για την ταμπακέρα δηλαδή απαντάς πως, επειδή ο μπαμπάς του έβαλε 80-100 εκατομμύρια στον Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να αντιμετωπίζεται από εμάς σαν παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί κι απ την Π.Α.Ε. σαν υιός του πατρός του?

Αν κάνω λάθος που κατάλαβα κάτι τέτοιο, συμπάθα με και εξήγησε μου αν συμφωνείς ή όχι σ αυτό που γράφω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:φανταζεσαι γεροντιδη να ποσταρει καθε μερα γριφους κ αστειακια?
Απίστευτη ατάκα Κατσαρή!

«Μεγάλη υπόθεση που πήρε η ΠΑΕ το Κύπελλο. Την επόμενη μέρα τα ΠΑΟΚτσάκια στο σχολείο φώναζαν χαρούμενα «ΠΑΟΚ», ενώ των άλλων ομαδων οι φίλαθλοι της πόλης... κρύφτηκαν. Οι τίτλοι δίνουν φιλάθλους, δίνουν δυναμική. Καποια στιγμή θα μας σέβονται όλοι. Αν βέβαια συνεχίσουν έτσι... δυναμικά οι αντίπαλοι της πόλης τότε εμείς χωρίς προσπάθεια θα ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».
ενταξει, το υφος διαφερει ΛΙΓΟ, αλλα υπαρχει και μια διαφορα ηλικιας
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:
sic-4 έγραψε:

Την σταύρωση, ειδικά από μένα που ακριβώς την διαπίστωσες?
Και μακριά από μένα φυσικά κι όλοι οι άλλοι σου χαρακτηρισμοί, για @ρχιδάκι και ρωσοποντιακή αισθητική, μιας και δεν είναι του χαρακτήρα μου...

Για την ταμπακέρα δηλαδή απαντάς πως, επειδή ο μπαμπάς του έβαλε 80-100 εκατομμύρια στον Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να αντιμετωπίζεται από εμάς σαν παθιασμένο με τον Π.Α.Ο.Κ. παιδί κι απ την Π.Α.Ε. σαν υιός του πατρός του?

Αν κάνω λάθος που κατάλαβα κάτι τέτοιο, συμπάθα με και εξήγησε μου αν συμφωνείς ή όχι σ αυτό που γράφω...
Να μην παρεξηγηθω, την σταυρωση δεν την ειπα για σενα goran, για το γενικο κλιμα μιλουσα.

Για την ταμπακιερα, εννοω οτι δεν μπορει να αντιμετωπιστει σαν ενα απλο παθιασμενο με τον ΠΑΟΚ παιδι οπως αυτα στην Σταυρουπολη και την Επταλοφο, αλλα σαν ενα παθιασμενο με τον ΠΑΟΚ παιδι που ο πατερας του εβαλε 100 μυρια στον ΠΑΟΚ και υπαρχει η πιθανοτητα, αν συνεχισει αυτο το παιδι να ειναι παθιασμενο με τον ΠΑΟΚ, να βαλει 500 καποια στιγμη. Οποτε θα εχει να προσφερει μια ψιλη παραπανω απο εμενα τον Δενδροποταμιτη.

edit: δεν λεω πως πρεπει να του κανουμε πιπες γι αυτο. Αλλα οσο δειχνει οτι δεν ειναι και κανενα @ρχιδι ολκης, ε δεν ειναι κακο να τον στηριζουμε και λιγο αντι να τον κραζουμε με την παραμικρη αφορμη. That's all
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 11 Ιουν 2017, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τωρα αν μπει ενας μαντραχαλος ομως στραβωμενος κ αρχισει ειρωνιες κ κοντρες θα φταιει ο μαντραχαλος?αλλοι γουσταρουν την τρελα του γιωργη αλλοι οχι.αποψεις ειναι.εγω τα τουι του δεν τα ξανασχολιαζω οπως κ με το τελευταιο.πλακιτσα στον κωστα εκανα σε απαντηση της δικης του.
ξερω πολυ καλα πως λειτουργει το blame game κ ποσο εθιστικο ειναι.αλλα προσωπικα το βαριεμαι.
το τρολαρισμα κ τα δολωματα εδω μεσα δεν εχουν στοχο το γιωργη.εμας εχουν να τσιμπησουμε να αρχισει η φαση.
δες τι ευκολο ειναι: ξαναποσταρε ο μπεμπης. σε 3,2,1 θα αρχισει η υπερασπιση απο τα πληρωμενα τρολ που γλυφουν απο το πρωι ως το βραδυ.
δεν μπορεις να πεις.ολο κ καποιος θα τσιμπησει.
τα περι εμπαθειας λοιπον ειναι μαλακιες.ψοφαμε για deathmatch.ποιος γιωργης κ ποια ανταλλαγη αποψεων τωρα..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κ στην τελικη εμπαθεια γιατι?βρες εναν πειστικο λογο.η εμπαθεια ειναι ακραιο συναισθημα.προυποθετει μια βλαβη.μια προσβολη.μια υποτιμηση.κατι.εμπαθεια με ποια βαση.να χαμε να λεγαμε.
υγ.τωρα ειδα την αιτιολογηση της εμπαθειας που αναφερεις.σορυ ρε sic αλλα τετοιος ακραιος παραλληλισμος ουτε στο μπολιγουντ.αν ειναι δυνατον δηλαδη.ζηλευουμε δηλαδη το παθος του κ τα λεφτα του?ρε την παλευετε?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:τωρα αν μπει ενας μαντραχαλος ομως στραβωμενος κ αρχισει ειρωνιες κ κοντρες θα φταιει ο μαντραχαλος?αλλοι γουσταρουν την τρελα του γιωργη αλλοι οχι.αποψεις ειναι.εγω τα τουι του δεν τα ξανασχολιαζω οπως κ με το τελευταιο.πλακιτσα στον κωστα εκανα σε απαντηση της δικης του.
ξερω πολυ καλα πως λειτουργει το blame game κ ποσο εθιστικο ειναι.αλλα προσωπικα το βαριεμαι.
το τρολαρισμα κ τα δολωματα εδω μεσα δεν εχουν στοχο το γιωργη.εμας εχουν να τσιμπησουμε να αρχισει η φαση.
δες τι ευκολο ειναι: ξαναποσταρε ο μπεμπης. σε 3,2,1 θα αρχισει η υπερασπιση απο τα πληρωμενα τρολ που γλυφουν απο το πρωι ως το βραδυ.
δεν μπορεις να πεις.ολο κ καποιος θα τσιμπησει.
τα περι εμπαθειας λοιπον ειναι μαλακιες.ψοφαμε για deathmatch.ποιος γιωργης κ ποια ανταλλαγη αποψεων τωρα..
Υποννοεις πως το ποστ μου ειναι ιδιαιτερα προκλητικο και μπορει να προκαλεσει δικαιολογημενα εντονες αντιδρασεις. Δεν ειδα ομως παρομοια ανησυχια απο πλευρας σου για αλλα ποστ τα οποια (κατα τη γνωμη μου) ηταν πολυ προκλητικοτερα απο το δικο μου. Οποτε παλι χανει την αξια της η ανησυχια σου φιλε barlow μια και εμφανιζεται επιλεκτικα.

Το παιχνιδακι που κανεις με τις λεξεις εχει πλακα, αλλα η πραγματικοτητα ειναι λιγο διαφορετικη. Σε 3, 2, 1 αρχιζει ΠΑΝΤΑ η κατακραυγη, οχι η υπερασπιση. Σε 26, 27, 28 (μετα απο 25 κατακραυγες) εμφανιζεται και καμια αγανακτισμενη υπερασπιση απο τα "πληρωμενα" τρολ (btw, κανεις δεν ανεφερε πληρωμενους συκοφαντες). Μπορεις να ανατρεξεις στις προηγουμενες σελιδες του παροντος τοπικ για να διαπιστωσεις αν εισαι εσυ ή εγω πιο κοντα στην πραγματικοτητα.

Οποτε ναι, θα μπορουσες να πεις αυτο με τα πληρωμενα τρολ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ειχε και ουσια ή οτι θα συμβαδιζε με την πραγματικοτητα. Τα λες ωραια φιλε barlow, αλλα στο συγκεκριμενο ποστ μαλλον πιο πολυ εντυπωσιασμο εχουν τα λογια σου παρα ουσια.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:κ στην τελικη εμπαθεια γιατι?βρες εναν πειστικο λογο.η εμπαθεια ειναι ακραιο συναισθημα.προυποθετει μια βλαβη.μια προσβολη.μια υποτιμηση.κατι.εμπαθεια με ποια βαση.να χαμε να λεγαμε.
υγ.τωρα ειδα την αιτιολογηση της εμπαθειας που αναφερεις.σορυ ρε sic αλλα τετοιος ακραιος παραλληλισμος ουτε στο μπολιγουντ.αν ειναι δυνατον δηλαδη.ζηλευουμε δηλαδη το παθος του κ τα λεφτα του?ρε την παλευετε?

ωραια οκ.. λαθος χρησιμοποιησα την λεξη εγω΄

Δωσε μου τωρα εσυ μια ερμηνεια γιατι εχει γινει η τριχα τριχια στο θεμα των ποστ του Γιωργου. Βεβαια αν δεν θεωρεις οτι εγινε κατι τετοιο, και θεωρεις οτι καλα τον καναμε και τον μπινελικωσαμε επειδη ειπε για τις γριες που πεφτουν και για τα σκουληκια ξερω γω, δεν στεκει η ερωτηση μου. Αν ομως συμφωνεις οτι διογκωθηκε το θεμα, να μου εξηγησεις και γιατι δεν θιχτηκες οταν ειδες καποιους να βριζουν ασχημα τον Γιωργο αλλα "θιχτηκες" οταν μιλησα γενικα και αοριστα για μαντραχαλους.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:κ στην τελικη εμπαθεια γιατι?βρες εναν πειστικο λογο.η εμπαθεια ειναι ακραιο συναισθημα.προυποθετει μια βλαβη.μια προσβολη.μια υποτιμηση.κατι.
ενα κομπλεξ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”