Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις
Τα 8000 ο χοντρός
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε κέρματα του ενός λεπτού, ας βοηθήσουν οι συνεργαζόμενες μητροπόλεις τον Ιβάν...
SM-G920F
SM-G920F
Κίνδυνος για ΠΑΟΚ!
Τον φάκελο για την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εμφανίζεται να άνοιξε ο αθλητικός εισαγγελέας.
Χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αυτό συνέβη αυτοβούλως ή κλήθηκε από την ΕΠΟ, σύμφωνα με τη «Live Sport» ο αθλητικός εισαγγελέας φαίνεται να εξετάζει υπό την προέκταση της δυσφήμησης, τις επίσημης δηλώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς και το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν κατέβηκε στο Καραϊσκάκη για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου.
Οπως σημειώνεται, ο πειθαρχικός κώδικας επιτρέπει να στηρίξει κανείς οτιδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο, όπως διαμορφώνεται. Από την κατηγορία «δυσφήμησης του ποδοσφαίρου», μέχρι και τη «διακωμώδησή», ενώ σε κάποια σημεία γίνεται αναφορά μέχρι και για αποβολή από ο πρωτάθλημα.
http://www.sdna.gr/podosfairo/peitharxi ... a-gia-paok
Κάτι άκουσα ότι φταίμε και για τους πρόσφατους σεισμούς. Ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε λέω εγώ;
Τον φάκελο για την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εμφανίζεται να άνοιξε ο αθλητικός εισαγγελέας.
Χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αυτό συνέβη αυτοβούλως ή κλήθηκε από την ΕΠΟ, σύμφωνα με τη «Live Sport» ο αθλητικός εισαγγελέας φαίνεται να εξετάζει υπό την προέκταση της δυσφήμησης, τις επίσημης δηλώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς και το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν κατέβηκε στο Καραϊσκάκη για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου.
Οπως σημειώνεται, ο πειθαρχικός κώδικας επιτρέπει να στηρίξει κανείς οτιδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο, όπως διαμορφώνεται. Από την κατηγορία «δυσφήμησης του ποδοσφαίρου», μέχρι και τη «διακωμώδησή», ενώ σε κάποια σημεία γίνεται αναφορά μέχρι και για αποβολή από ο πρωτάθλημα.
Κάτι άκουσα ότι φταίμε και για τους πρόσφατους σεισμούς. Ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε λέω εγώ;
Ας το επιχειρήσουν...
Θα γελάσουμε κι αυτοί θα κλάψουν
Θα γελάσουμε κι αυτοί θα κλάψουν
Θα είναι το αποκορύφωμα της ξεφτίλας αν μας επιβληθεί τιμωρία.
Όχι πως δεν τους έχω ικανούς, πάντως.
Όχι πως δεν τους έχω ικανούς, πάντως.
Τιποτα δε στηριζεται νομικα. Ο ΠΑΟΚ απλα δεν εμφανιστηκε στην σεντρα. Δεν μπορεσε. Συμβαινουν αυτα στη ζωη. Αμα ο δικαστης θελει να τον τρεχουν μετοχοι για αποζημειωση στα ποινικα δικαστηρια ας κανει οτι θελει
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Δεν εχει βφει ανακοινωση πριν το παιχινιδι οτι δεν θα καταβει η ομαδα.
Οι άνθρωποι είναι αστείοι
Και επικίνδυνοι. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες αντιδράσεις.
Με μια τέτοια διαδικασία, έριξαν τον Ηρακλή.
Με μια τέτοια διαδικασία, έριξαν τον Ηρακλή.
- john4serres
να παει να μαμηθει το βαζελοdna .
bite click (έτσι λέγεται;) οσο δεν παει , στην ιδια κατηγορια με κοπροσκυλο ειναι.
bite click (έτσι λέγεται;) οσο δεν παει , στην ιδια κατηγορια με κοπροσκυλο ειναι.
σύμφωνα με τη «Live Sport»john4serres έγραψε:να παει να μαμηθει το βαζελοdna .
- hasio_john
Νταξ, μούφα φαίνεται η είδηση ..., ΑΛΛΑ ... δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο ο γαβροαθλητικός εισαγγελέας ν' άνοιγε τον φάκελο για να κάνει το κομμάτι του! ΨΟΦΟΣ σε όλα τα προσκυνημένα δίποδα που το παίζουν εξυγιαντές του ποδοσφαίρου. Καθίστε να δείτε στα πλέι ωχ τι αντιμετώπιση θα έχουμε ως αντίποινα που τολμήσαμε να πάμε κόντρα στην σαπίλα!
Θέλω να πιστεύω (περισσότερο το ελπίζω) όλα αυτά να είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις ενός συστήματος που ψοφάει.