31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από Amon Tobin »

astronaut έγραψε:Ο Μπονγκ πήγε σήμερα στην Γουίγκαν. Ο Αβραάμ πήγε τελευταία στιγμή στην Τουρκία.
Πελέδες, Γκαζαριάνηδες & Βλαχοδήμοι βρήκαν στέγη με συνοπτικές διαδικασίες.
Τζιμπούρηδες & Αμπντούνηδες αποτέλεσαν παρελθόν σε χρόνο dt απ'τη στιγμή που το ζήτησε ο Μίτσελ.

Καλά θα κάνουμε να σταματήσουμε να αναρωτιώμαστε γιατί δεν προχωρά η ΠΑΕ.
Τα δικά μας παιδιά πάνω απ'όλα...

** Σαλίνο μίλα... Κι αν σε παίρνει κάνε και αναρτήσεις στα ίνσταγκραμ & στα φέισμπουκ......
++++++
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:http://inpaok.com/219993/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF/

Με ανάρτηση στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Instagram επέλεξε να πάρει θέση ο Γιώργος Τζαβέλλας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα επιθετικός και αιχμηρός χρησιμοποιώντας greeklish.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Mporw na antexw na me vrizoun,na me fthiroun k na diareoun psemata osoi antipaloi theloun.Mporoun na to kanoun k meloi tis oikogeneias mou afou omws mathoun tin alitheia.K gw pisteyw ston Theo alla thewrw oti tin pisti sou tin upireteis mono me ALITHEIA.Perasa ena duskolo 6mino k den milisa gia na min kanw kako stin omada pou mou ferete apsoga.paroti exasfalisa eidiki adeia gia na episkefthw ton proswpiko m giatro( enwpion twn sumpaiktwn mou)k enw enhmerwsa tin epomeni mera ton proponiti oti tha mporesw na summetexw kanonika stin apostoli gia to Karaiskaki,pros ekplixi mou enhmerwthika mesw site oti vriskomai ektos apostolis.Tis epomenes meres k enw o proponitis anagnwrise to lathos tou k me diavevaiwse pws tha to kanei auto dhmosia,pote den to ekane auto peistika.Epeita meta to paixnidi tis Tripolis mou anakoinwse pws epeidi eimai egw o ftaixtis tis ittas den prokeitai me ekeinon proponiti na xanapaixw k me ethese gia mia akomi fora ektos omados.Egw milaw me t onoma mou mprosta..den vazw ton «plaino mou» na dioxeteuei epanelimena psemata sta media.Exallou i Panagia k to psema den pane mazi..
Τωρα που το ξαναδιαβασα ειναι ακομα χειροτερο
και γιατι ρε τζασελφίνιο περιμενες να ληξει η μεταγραφικη περιοδος για να το πεις?

αφου λοιπον σπυροπουλος και τζαβελλας τα χουν σπασμενα με αγγελο τοτε μιλουν μεταξυ τους
ο σπυροπουλος ειναι κολος και βρακι με σαλπι
τσουκ και η μη παρουσια του σαλπι στην προπονηση χθες και σημερα αφου εκατσε παγκο
τσουκ και η εξομολογηση τζαβελινιο
τσουκ και το ΟΤΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ
ΕΝΩ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ
μετα απο ενα ολοκληρο μηνα
ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ
Γιατιιιιιιιιιιι?

Μηπως να φυγει ο Αγγελος και ολα καλα? Ε Βρυζα?
και το καλοκαιρι μανατζερ παρτι για 4η συνεχομενη χρονια?
Paokoxori

Δημοσίευση από Paokoxori »

Κατ αρχας ειναι απαράδεκτος, κακομαθημενος και εγωκεντρικός. Προφανώς έχει πλάτες αλλά δεν καταλαβαίνει ότι η καριέρα του στην Ελλάδα τελείωσε με τις μ@λ@κιες του.
Κατα δεύτερον να μας πει γιατι περπατούσε στην Τρίπολη
Τρίτον τι σημασία εχει μπροστά σε ποιους πήρε άδεια για να παει στο γιατρό του; Σημασία εχει ότι δεν είχε τίποτα και ζήτησε να παει στο γιατρό του τη μέρα αναχώρησης της αποστολής για Αθήνα χωρίς να κάνει προπόνηση. Το ότι δεν είχε τίποτα φάνηκε και απο τις προηγούμενες μέρες που προπονούνται κανονικά σύμφωνα με τα δελτία και τα βίντεο.
Άρα προφανώς ήθελε να παει στον ψυχίατρο του γιατι αλλιώς δεν εξηγείται! Και πως ακριβώς να βρίσκεται στην αποστολή όταν λείπει την ώρα που η αποστολή ανακοινώνεται; Αρκετά με τα βλαχομαγκακια. Θα προτιμούσαμε να πει ότι φοβήθηκε να παίξει κ το έπαιξε τραυματίας. Εχει καμία μαγνητική απο εκείνη την εβδομάδα που τον δείχνει τραυματία; Αν ναι αυτήν έπρεπε να δείξει! Ουστ! Μυξιαρικο, ο προπονητής φταίει που σε κάλυψε και τότε, απο το κεφάλι βρωμάει το ψάρι
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Το θέμα, δεν είναι, προφανώς, ποιός μεταξύ Τζαβέλα και ΑΑ έχει δίκιο.
Ας πούμε ότι 100% έχει δίκιο ο Τζαβέλας.

Έτσι όπως είναι η ομάδα τώρα, αυτά τα πράγματα δεν τα βγάζεις βορά στο κοινό.
Κι αν είσαι μάγκας και καραμπουζουκλής όπως μας λες, πας, πιάνεις τον ΑΑ εκτός προπόνησης
και τα λέτε ή τα ''λέτε''.

Επίσης, αφού τα λες όλα, να μας πεις τι έγινε στην Τρίπολη αφού θες να επικοινωνείς με το κόσμο
και δεν έχεις τίποτα να κρύψεις όπως λες.

Τι κατάφερες: Να φέρεις έξτρα αναστάτωση στην ομάδα, να απαντήσει η Βιβή, να κάνεις ακόμα μια φορά τον ΠΑΟΚ
άνω κάτω με τη συμπεριφορά σου. Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεσαι απ τον γαύρο.

Αλλά το ζήτημα δεν είναι καν αυτό. Το μεγάλο ζήτημα, είναι πόσο πιο σκατά θα τα κάνει η διοίκηση της ομάδας, στο χειρισμό του θέματος,
αν κρίνει κανείς πως χειρίστηκε το θέμα Κάτσε, τα ζητήματα Λίνο-Βούκιτς και κάποια άλλα που μας έκαναν πραγματικά υπερήφανους για τα στελέχη που κοσμούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ελπίζω μόνο να βρουν χρόνο να ασχοληθούν ενώ ετοιμάζουν τις μεταγραφές του καλοκαιριού ααααχχχαααχχχαα
το τι θα κάνουν με τις τραμπουκοφωτογραφίες ααααχχχχααααχαααααχαχαα
με το σχέδιο πολέμου με τον γαύρο και την ΕΠΟ ααααχχχχαααχχχααααα
με τη συμμαχία Αλαφομελλισανίδη αααχχχχααααχχχχωωωωχχχχ Παναϊα μου
και τα χρέη (πέθανα στο γέλιο)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Λοιπον...

επαιζα 15 χρονια χαντμπολ στο φιλιππο βεροιας. επαιξα 3 χρονια στη γεβ βεροιας και 2 χρονια στη φλωρινα μεχρι να σπασω τους αστραγαλους μου για 2η φορα και να πω κατσε διαβαζε τωρα να παρεις κανα πτυχιο.

ειμαι 1,78 και παντα ημουν 70 κιλα το καλοκαιρι στην πρετοιμασια και 72 κιλα απο οκτωμβριο νοεμβριο και μετα τα βαρη του σεπτεμβριου.

επαιζα αριστερο εξτρεμ, θεση που εχει τη μικροτερη σωματικη επαφη, θεση που ηθελε ταχυτητα.

για ενα χρονο, ενας προπονητης με εβαζε πιβοτ γιατι και καλα ηθελε ενα ευελικτο στη θεση. εκεινο το χρονο εχω φαει το ξυλο της αρκουδας. καθε αγωνα που τελειωνε πονουσε ολο μου το κορμι.

δεν μιλησα ποτε. δεν μιλησα ποτε και παρολο το ξυλο εδινα οτι ειχα και δεν ειχα. γιατι ηξερα και ξερω, οτι απο τη στιγμη που εισαι μελος μιας ομαδας εχεις δυο βασικες υποχρεωσεις. πρωτον, να δινεις το 100% στο συνολο και να παιζεις οχι απλά για εσενα, αλλα κυρίως για τους αλλους 6 μαλακες που τρεχουν μαζι σου και δευτερον οτι υπαρχει μια ιεραρχια που οφειλουμε να τηρουμε ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. και ας μην μας αρεσει το τι θα χρειαστει να κανουμε, ασχετα με τις συνθηκες που θα αντιμετωπισουμε.

το μαξιμουμ που πηρα ως μηνιαιο μισθο ηταν 500 ευρω. στο κολοχαντμπολακι.

δεν μπορω να διανοηθω καν οτι ενας ανθρωπος που παιρνει τοσα πολλα φραγκα σε μια τετοια εποχη να εχει προβλημα για αν θα παιξει αρ.μαπκ, σεντερ μπακ ή σεντερ φορ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε καθε στιγμη να δινει το 100% του εαυτου του. οχι το 101 και αλλα τετοια. το 100%. ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο.

για το τζαβελλα το μονο που μπορω να πω ειναι ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΩΡΑ. βγηκε σε μεσο δημοσιας χρησης και εξεθεσε οχι τον προπονητη η τπτ αλλο, αλλα την ιδια την ΟΜΑΔΑ. Εκανε τη κουτσομπολα και τη θιγμενη παρθενα τη χειροτερη πραγματικα στιγμη. για εμενα αυτη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι στημενος. ειναι γαυρος, πως το λενε;

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ του αν εχει τα @@. αλλα ξες τι; δεν τα εχει. τελικα ειναι μονο για βλαχομαγκιες και τπτ περισσοτερο.

αρα, καφεδακι, κανα μπαρακι και βλαχομαγκιες εκει. οχι στην καμπουρα του ΠΑΟΚ.

υγ: Ντινο το καταλαβα και εγω, αλλα καθε λεξη που διαβαζα με ανεβαζε και 10 πανω την πιεση. δεν με νοιαζει αν θα παιζει ο κοντος δεξι εξτρεμ μεχρι τα 80 του και οχι ο μακ, ή ο τζανδαρης θα κανει το ζιζου. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. θελω οι παιχτες που πληρωνονται ΑΡΔΡΑ και με ΣΥΝΕΠΕΙΑ να ειναι υπευθυνοι ως προς το μινιμουμ των υποχρεωσεων τους. αυτο και μονο αυτο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γεια σου ρε Βεροιώτη!
(3 χρόνια έκανα στη Βέροια)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αποστόλη , εννοείς πριν τη μεταπολίτευση ή μετά?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Πω, μαν, πρωϊ πρωϊ, το μόνο που κράτησα απ το ποστ είναι το
μεχρι να σπασω τους αστραγαλους μου για 2η φορα
:shock:

too much info there, bro

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ όταν έκανα Λύκειο στη Βέροια στεγαζόμασταν στο παλιό κτίριο, επί της Μητροπόλεως (μετά πρέπει να έγινε Δημαρχείο), απέναντι από το βιβλιοπωλείο του Βαφείδη, που ήταν συμμαθητής μου και κοντά στο φωτογραφείο του Ασικίδη που επίσης ήταν συμμαθητής μου.
Πρέπει να ήταν η εποχή του Τζαβέλλα, όχι του Γιώργου όμως. Νομίζω Κίτσο τον φωνάζαν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καπου εκει ηταν η εποχη.... :) :) :)

εγω το προλαβα μεχρι τριτη δημοτικου μετα απο κανα τρια τεσσερα χρονια εγινε δημαρχειο.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

K_geo έγραψε:Λοιπον...

επαιζα 15 χρονια χαντμπολ στο φιλιππο βεροιας. επαιξα 3 χρονια στη γεβ βεροιας και 2 χρονια στη φλωρινα μεχρι να σπασω τους αστραγαλους μου για 2η φορα και να πω κατσε διαβαζε τωρα να παρεις κανα πτυχιο.

ειμαι 1,78 και παντα ημουν 70 κιλα το καλοκαιρι στην πρετοιμασια και 72 κιλα απο οκτωμβριο νοεμβριο και μετα τα βαρη του σεπτεμβριου.

επαιζα αριστερο εξτρεμ, θεση που εχει τη μικροτερη σωματικη επαφη, θεση που ηθελε ταχυτητα.

για ενα χρονο, ενας προπονητης με εβαζε πιβοτ γιατι και καλα ηθελε ενα ευελικτο στη θεση. εκεινο το χρονο εχω φαει το ξυλο της αρκουδας. καθε αγωνα που τελειωνε πονουσε ολο μου το κορμι.

δεν μιλησα ποτε. δεν μιλησα ποτε και παρολο το ξυλο εδινα οτι ειχα και δεν ειχα. γιατι ηξερα και ξερω, οτι απο τη στιγμη που εισαι μελος μιας ομαδας εχεις δυο βασικες υποχρεωσεις. πρωτον, να δινεις το 100% στο συνολο και να παιζεις οχι απλά για εσενα, αλλα κυρίως για τους αλλους 6 μαλακες που τρεχουν μαζι σου και δευτερον οτι υπαρχει μια ιεραρχια που οφειλουμε να τηρουμε ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. και ας μην μας αρεσει το τι θα χρειαστει να κανουμε, ασχετα με τις συνθηκες που θα αντιμετωπισουμε.

το μαξιμουμ που πηρα ως μηνιαιο μισθο ηταν 500 ευρω. στο κολοχαντμπολακι.

δεν μπορω να διανοηθω καν οτι ενας ανθρωπος που παιρνει τοσα πολλα φραγκα σε μια τετοια εποχη να εχει προβλημα για αν θα παιξει αρ.μαπκ, σεντερ μπακ ή σεντερ φορ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε καθε στιγμη να δινει το 100% του εαυτου του. οχι το 101 και αλλα τετοια. το 100%. ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο.

για το τζαβελλα το μονο που μπορω να πω ειναι ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΩΡΑ. βγηκε σε μεσο δημοσιας χρησης και εξεθεσε οχι τον προπονητη η τπτ αλλο, αλλα την ιδια την ΟΜΑΔΑ. Εκανε τη κουτσομπολα και τη θιγμενη παρθενα τη χειροτερη πραγματικα στιγμη. για εμενα αυτη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι στημενος. ειναι γαυρος, πως το λενε;

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ του αν εχει τα @@. αλλα ξες τι; δεν τα εχει. τελικα ειναι μονο για βλαχομαγκιες και τπτ περισσοτερο.

αρα, καφεδακι, κανα μπαρακι και βλαχομαγκιες εκει. οχι στην καμπουρα του ΠΑΟΚ.

υγ: Ντινο το καταλαβα και εγω, αλλα καθε λεξη που διαβαζα με ανεβαζε και 10 πανω την πιεση. δεν με νοιαζει αν θα παιζει ο κοντος δεξι εξτρεμ μεχρι τα 80 του και οχι ο μακ, ή ο τζανδαρης θα κανει το ζιζου. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. θελω οι παιχτες που πληρωνονται ΑΡΔΡΑ και με ΣΥΝΕΠΕΙΑ να ειναι υπευθυνοι ως προς το μινιμουμ των υποχρεωσεων τους. αυτο και μονο αυτο.
:o :o :o :o :o :o

Άφωνος!

Γι' αυτό ρε, σε συμπαθάω πολύ να 'ουμ'... αλλά μία εγκράτεια τηνε θέλω ωρέ!

Πιπέρι άλλη φορά... λωκοπαιδαρά!
goldpiscis78

Δημοσίευση από goldpiscis78 »

Καλημέρα σε όλους
παρακολουθώ το paokmania ενδελεχώς αρκετά χρόνια καθώς είναι ότι πιο κοντινό νιώθω στον Π.Α.Ο.Κ., μιας και είμαι λίγο μακριά και οι συνθήκες δεν μου επιτρέπουν να έρχομαι κοντά στην ομάδα. Παρ' όλα αυτά αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που κάνω σε forum στη ζωή μου κι αυτό γιατί έχω σε μεγάλη εκτίμηση το επίπεδο του site καθώς και των συνοπαδών μου που συναθροίζονται εδώ.
Σχετικά με το θέμα, είμαι απο Αίγιο και ο Τζαβέλλας έχει δεσμούς με την πόλη μου και έμενε κάποια στιγμή εδώ. Σας λέω οτι απ' αυτά που μου έχουν πεί άτομα που τον γνωρίζουν προσωπικά οτι το παλληκάρι είναι απλά φελλός, πάντα ήταν και απο την τελευταία του χρονιά στη Μονακό και πρώην ποδοσφαιριστής. Για τα καραγκιοζιλίκια του, φυσική απόρροια του χαρακτήρα του, δεν φταίει αυτός, πάντα καραγκιόζης ήταν. Ο υπεύθυνος για τον ερχομό του στην ομάδα, αλλά και για την μη παραδειγματική τιμωρία του είναι άλλος. Τελευταία φορά που ζεστάθηκε η καρδία μου με την ομάδα ήταν το 2007, και απο τότε με χίλιους τρόπους ο κύριος Βρύζας με κρατάει στο σκοτάδι.
Ευχαριστώ, συγνώμη για το μεγάλο post.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Καλώς τονα. Καλή διασκέδαση στο φόρουμ, πάντα κόσμια και σύμφωνα με τους κανόνες, λεβέντη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”