Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από obanebane »

Ξεκολα ρε,δεν εχω καμια προθεση να τσακωθω με κανεναν ουτε εδω μεσα ουτε πουθενα απλα ορισμενοι το μονο που κανετε ειναι να υποτιματε δικους μας παιχτες και να αποθεωνεται οποιονδηποτε αλλον.
Σεβαστη η αποψη ολων μπορει εσυ να εχεις δικιο και εγω αδικο απλα σκεψου οτι εισαι σε οπαδικο φορουμ της ομαδας που υποστηριζεις και εσυ και καποιοι αλλοι.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

και τι αν κανω ρε φιλε επειδη ειμαι σε οπαδικο φορουρ να παω να του κατσω
επειδη φοραει τα ασπρομαυρα?ειπα την γνωμη μου για ποιον λογο δεν εχει παρει μεταγραφη ο κλαους...
ουτε τον εβρισα ουτε τον γιουχαρα,δεν τον πολυπιστευω σαν παιχτη οπως και πολυ αλλοι...

και οτι ειμαστε σε οπαδικο φορουρ δεν σημαινει οτι αυτα που γραφουμε δεν θα πρεπει να εχουν λιγο επιπεδο...

τελος και απο μενα...

υ.γ ελα στο Βραχατι να σε κερασω καμμια μπυρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Διακοπες εισαι η μενεις εκει?
Τη προηγουμενη εβδομαδα ετρωγα στις γυροβολιες :mrgreen:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

απο Αθηνα ειμαι...εχουμε υποκαταστημα στην Κορινθο και απο το Βραχατι ειναι το ετερον ημιση...
οποτε καταλαβαινεις,θελοντας και μη σχεδον καθε π/σ/κ ειμαι στα μερη σου... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

έχω μία μόνο ένσταση για αισσάτι

τη δυσκολία του στο σκοράρισμα...

με τα φορ που έχουμε, θέλουμε γκολ από τη θέση 10 ή τουλάχιστο παρουσία στην περιοχή.

ωστόσο, ο χουμπ τον γνωρίζει καλά, οπότε δεν έχω κανένα άγχος.
αυτός ξέρει πολύ καλύτερα

κατά τ'άλλα, επιτέλους υδραυλικό 10άρι... μακάρι να έρθει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω ότι πλέον το αρ. μπακ είναι προτεραιότητα....

4-5 εβδομάδες έξω ο γερο Λίνος...... :cry: :cry:

Πάντως, ούτως ή άλλως, θ ήθελα την Τρίτη να έβλεπα Σκονδρίνιο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πάντως το ότι από πέρσι το καλοκαίρι έχουμε πουλήσει το στάφυ και ένα χρόνο ψάχναμε για αριστερό μπακ και φτάνει να παίζει αριστερό μπακ ο σκόνδρας, είναι τραγελαφικό
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

για ποιον ελεγε χθες ο πετρωτος ειναι σε πρωχορημενες συζητησεις?παντως πιστευω οτι θα παρει τον μπραβχαιντ ,για δεκαροοκταρι ποιον πιστευτε οτι θα κλεισουμε?90 λεπτα μακρια απο τα αστερια,δικεφαλε τρελαινομαι !!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ο Μπρααφχαιντ , πιστευω ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ ( ομιλους champions league )
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ο Μπρααφχαιντ θα είναι ο νέος Λίνο μας αν και εφόσον έρθει. μπορεί να μας δώσει 2-3 πολύ ποιοτικές χρονιές. ναι, δεν είναι το επιθετικό μπακ, αλλά αμυντικά είναι πολύ σταθερός και ικανός να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

danirifle έγραψε:πάντως το ότι από πέρσι το καλοκαίρι έχουμε πουλήσει το στάφυ και ένα χρόνο ψάχναμε για αριστερό μπακ και φτάνει να παίζει αριστερό μπακ ο σκόνδρας, είναι τραγελαφικό
Και τι ηθελες ρε φιλε να γινει?να σταθει εμποδιο ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφη του σε ενα προηγμενο πρωταθλημα?ρωτας αν ηθελε ο σταφυλιδης να μεινει κ αλλο μετα απο μια τετοια προοπτικη?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol:

ο Barlow ξύπνησε με νεύρα! :D

δεν εννοεί αυτό ο dani ρε. λέει ότι δεν κοιτάξαμε να καλύψουμε επάξια το κενό. (μπηχτή στο Σπυρόπουλο με λίγα λόγια..... :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Δεν είναι θέμα μπηχτής για Σπυρόπουλο. Ο προπονητής ο ίδιος δείχνει να λειτουργεί σα να έχει ένα αριστερό μπακ, το Λίνο, και πλέον κανένα, οπότε βολεύεται με λύσεις ανάγκης.

Είναι κάπως πάντως, αν σκεφτείς ότι η επένδυση στα μπακ έγινε στην πλευρά που υπήρχαν ήδη 3 νεαροί, ενώ στην άλλη πλευρά του 37άρη Λίνο, βολευτήκαμε με έναν παίκτη ανέτοιμο, που συν τοις άλλοις φέρθηκε και απαράδεκτα στον προπονητή, όπως μαθαίνουμε.

Η δε εξέλιξη με τον τραυματισμό του Λίνο δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

K_geo έγραψε::lol: :lol:

ο Barlow ξύπνησε με νεύρα! :D

δεν εννοεί αυτό ο dani ρε. λέει ότι δεν κοιτάξαμε να καλύψουμε επάξια το κενό. (μπηχτή στο Σπυρόπουλο με λίγα λόγια..... :mrgreen: )
Και που ξερεις εσυ τι εννοει ο Ντανι ρε? Κουμπαρος σου ειναι? :mrgreen:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

hitman έγραψε:Δεν είναι θέμα μπηχτής για Σπυρόπουλο. Ο προπονητής ο ίδιος δείχνει να λειτουργεί σα να έχει ένα αριστερό μπακ, το Λίνο, και πλέον κανένα, οπότε βολεύεται με λύσεις ανάγκης.

Είναι κάπως πάντως, αν σκεφτείς ότι η επένδυση στα μπακ έγινε στην πλευρά που υπήρχαν ήδη 3 νεαροί, ενώ στην άλλη πλευρά του 37άρη Λίνο, βολευτήκαμε με έναν παίκτη ανέτοιμο, που συν τοις άλλοις φέρθηκε και απαράδεκτα στον προπονητή, όπως μαθαίνουμε.

Η δε εξέλιξη με τον τραυματισμό του Λίνο δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή.

Τι εννοεις?Δεν εχω ακουσει κατι? :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”