Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από eorptol »

Ηδη αργίσαμε Δευτέρα πρέπει να ειναι εδώ ο προπονητής
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μην ψαρώνετε... Κόλπο της διοίκησης είναι, να ρίξει 2-3 χαζο-ονόματα της πλάκας και εκεί που ξινίζαμε για τον Κούλη Υπομονίδη, να λέμε: "όχι, όχι εντάξει, φέρτε μας τον Κούλη, καλός είναι"!!! :mrgreen:

edit:

"Κούλης Υπομονίδης" = εκ του "Κούλης Αποστολίδης"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Σάβ 01 Ιουν 2013, 10:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Αρχίζω και φοβάμαι γιατί παραδοσιακά 7 με 8 στις 10 όταν ανοίγει (ή κλείνει) τόπικ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, τελικά ο προπονητής / παίκτης δεν έρχεται ( ή μένει βλέπε Τσιρίλο). Να δούμε αν το ποσοστό με τον Ντομίγκος θα ανέβει ή θα πέσει.

Αλήθεια πέρσι ανοίξαμε τόπικ γδ πριν την ανακοίνωση? και αν δεν ανοίξαμε γιατί δεν το κάναμε??
Μπορεί να είχαμε γλιτώσει πολλά :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε panta όλο αυτό είναι επειδή η ομάδα μας χαρακτηρίζεται απο σοβαρότητα, υπομονή, διόραση και ηρεμία...
Ξέρουμε βρε αδερφέ τι μας ξημερώνει!

Α ρε ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πολύ ωραίο αυτό με τη μεταγραφή μπαμ.
Ακόμα προπονητή δε κλείσαμε κι αρχίσαμε να χτυπάμε κανονιές...

ότι να ναι...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε κάνει ο Ντομίνγκος ,μου το πε ο Μπάμπης ο Σουγιάς.Τι, δε ξερει ο Μπάμπης? :?

ΥΓ ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ενας ακροατης στο Νεα Πλαγια FM ειπε πως ειδε ΖΖ με Σαντος να πινουν καφε και μπηκε στον πειρασμο ν ακουσει τι λενε..ζητουσαν τη γνωμη του Σαντος ειπε για το αν θα ταξιδεψουν με Aegean η German Wings.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

απαραδεκτο ζητουσαν την γνωμη του σαντος ? και τι ειναι ο σαντος ? αν ειναι ετσι να ζητουσαν την γνωμη και του χαβου και του δερμιτζακη που ειναι και δικα μας παιδια :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

go village ρε :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εμένα με είπε ένας θείος μου, που ο αδερφός του έχει έναν γιο που έχει έναν φίλο που έχει μια αδερφή, ο γκόμενος της οποίας δουλεύει στη καφετέρια που συχνάζει ο Βρύζας.. Αυτός λοιπόν, (ο γκόμενος της αδερφής του φίλου του γιου του αδερφού του θείου μου λέμε!) άκουσε το Βρύζα να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Santos, να τον συμβουλέψει τι καφέ θα παραγγείλει!

Επίσης, ένας ξάδερφος δουλεύει σε ένα επιπλάδικο, στο οποίο εθεάθη ο Ζαγοράκης.. Ήθελε να πάρει καινούριο τραπέζι για το σαλόνι του, έβγαλε, λοιπόν, φωτογραφία ένα που του άρεσε και έστειλε την φωτογραφία στον Conceicao με e-mail, για να πάρει μια δεύτερη γνώμη...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Φίλε panta όλο αυτό είναι επειδή η ομάδα μας χαρακτηρίζεται απο σοβαρότητα, υπομονή, διόραση και ηρεμία...
Ξέρουμε βρε αδερφέ τι μας ξημερώνει!

Α ρε ΠΑΟΚ...
εδώ κάνεις μέγα λάθος.όλο αυτό είναι γιατί δίνουμε μεγάλη σημασία σε λόγια αχρηστων αρδ . δεν θυμάμαι να βγήκε καμιά ανακοίνωση από την ΠΑΕ ότι έκλεισαν ντομινγκος για παράδειγμα.κάτι λαλακες αρδ το έγραψαν πρόωρα για να τσιμπησουν κάνα κλικ παραπάνω. και μεις τα μεγαλύτερα γελαδομουσχαρα τι κάνουμε; τους πιστεύουμε ανοίγουμε ένα τοπικ χωρίς λόγο και μετά βρίζουμε την εκάστοτε διοίκηση γιατί δεν εχουμε τα κότσια να βρισουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 01 Ιουν 2013, 12:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

desperando έγραψε:επειδη εγω ειμαι λιγο χαζος θελω να κανω μερικες ερωτησεις και θα ηθελα οποιος μπορει να μου λυσει τις απορροιες μου. διαβαζω απο πολλους εδω μεσα, αλλα ακουω και στα ραδιοφωνα την απογοητευση για την επιλογη ντομινγκος και οτι δεν πληρει τις προηποθεσεις και θα θελαν καποιον υψηλοτερου επιπεδου οπως ο στεφενς.
και ρωταω εγω... ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα επιπεδου?
ας δουμε τις επιτυχιες και τις αποτυχιες στην καριερα του στεφενς.
πρωτη μεγαλη επιτυχια του η 2η θεση με την ροντα την σεζον 94-95
επομενη μεγαλη επιτυχια η κατακτηση του ουεφα με την σαλκε την σεζον 96-97
οι επομενες τρεις σεζον ηταν αρκετα χαλια με κατι θεσεις που ηταν και κατω απο την μεση της βαθμολογιας.
ως την σεζον 00-01 οπου βγαζει την σαλκε 2η οπου χανει το πρωταθλημα στο τελος.
επομενη σεζον 5η η σαλκε και τελος ο στεφενς απο σαλκε.
επομενη δουλεια του η χερτα οπου σε εναμιση χρονω δεν καταφερε τιποτα και απολυθηκε στα μισα της δευτερη σεζον.
επομενη σταση κολωνια και β΄γερμανιας
μετα την επιτυχια να ανεβασει την κολωνια παει στην ροντα για δευτερη φορα στην προπονητικη του καριερα αλλα δεν καταφερε κατι καλο και μετα απο εναμιση χρονο τον φευγουν.
σεζον 06-07 και τον βρισκουμε στο αμβουργο οπου ειχε μια καλη χρονια τερματιζοντας στην 3η θεση αλλα δεν καταφερε να σταθεροποιηθει ψηλα καθως την επομενη σεζον το αμβουργο τερματιζει στην 7η θεση και ετσι χαιρεταει και την πολη του αμβουργου.
επομενη περιπετεια η αιτχοφεν οπου δεν καταφερνει να βγαλει την χρονια την σεζον 08-09.
για τις επομενες δυο σεζον γινετε κατοικος αυστριας οπου κατακταει ενα προταθλημα το 09-10 και μια δευτερη θεση τη σεζον 10-11.
την σεζον 11-12 κανει την μεγαλη επιστροφη στην ομαδα που τον εχουν ως θεο και την βγαζει τριτη,ομως την επομενη σεζον δεν το παει και τοσο καλα το τρενο και μενει για αλλη μια φορα μεσουσης της περιοδου ανεργος.

μετα απο ολα αυτα μπορουμε να δουμε οτι σε μια προπονητικη καριερα ανω των 20 ετων οι επιτυχημενες του σεζον ηταν μετριμενες στα δαχτυλα του ενος χεριου και με μολις εναν τιτλο.
αλλα κατα τ'άλλα ο πασιενσια ειναι λιγος γιατι μετα την μπραγκα δεν καταφερε να παρει πρωταθλημα με την σπορτινγκ και να σηκωσει το τσου λου με την κορουνια.

Και ποιος σου ειπε οτι μας κανει ο Στεφενς? :twisted:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Athens έγραψε:εγινε προσπαθεια για Προσινετσκι και μας απερριψε......ΕΥΤΥΧΩΣ

τις επιλογες αυτες οποιος τις κανει ειναι λιαν επικινδυνος, πρεπει να απομακρυνθει παρ αυτα...
σιγουρα θα επιλεξει και αναλογους παικτες.....

Αδελφε ο Προσινετσκι ηταν μεγαλη παιχτουρα...μακαρι να επιλεχθουν αναλογοι παιχτες... :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Στεφενς ειναι ο Δωνης της ολανδιας
Και ο Ντομινγκο της πορτογαλιας :):)
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Rizla έγραψε:
desperando έγραψε:επειδη εγω ειμαι λιγο χαζος θελω να κανω μερικες ερωτησεις και θα ηθελα οποιος μπορει να μου λυσει τις απορροιες μου. διαβαζω απο πολλους εδω μεσα, αλλα ακουω και στα ραδιοφωνα την απογοητευση για την επιλογη ντομινγκος και οτι δεν πληρει τις προηποθεσεις και θα θελαν καποιον υψηλοτερου επιπεδου οπως ο στεφενς.
και ρωταω εγω... ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα επιπεδου?
ας δουμε τις επιτυχιες και τις αποτυχιες στην καριερα του στεφενς.
πρωτη μεγαλη επιτυχια του η 2η θεση με την ροντα την σεζον 94-95
επομενη μεγαλη επιτυχια η κατακτηση του ουεφα με την σαλκε την σεζον 96-97
οι επομενες τρεις σεζον ηταν αρκετα χαλια με κατι θεσεις που ηταν και κατω απο την μεση της βαθμολογιας.
ως την σεζον 00-01 οπου βγαζει την σαλκε 2η οπου χανει το πρωταθλημα στο τελος.
επομενη σεζον 5η η σαλκε και τελος ο στεφενς απο σαλκε.
επομενη δουλεια του η χερτα οπου σε εναμιση χρονω δεν καταφερε τιποτα και απολυθηκε στα μισα της δευτερη σεζον.
επομενη σταση κολωνια και β΄γερμανιας
μετα την επιτυχια να ανεβασει την κολωνια παει στην ροντα για δευτερη φορα στην προπονητικη του καριερα αλλα δεν καταφερε κατι καλο και μετα απο εναμιση χρονο τον φευγουν.
σεζον 06-07 και τον βρισκουμε στο αμβουργο οπου ειχε μια καλη χρονια τερματιζοντας στην 3η θεση αλλα δεν καταφερε να σταθεροποιηθει ψηλα καθως την επομενη σεζον το αμβουργο τερματιζει στην 7η θεση και ετσι χαιρεταει και την πολη του αμβουργου.
επομενη περιπετεια η αιτχοφεν οπου δεν καταφερνει να βγαλει την χρονια την σεζον 08-09.
για τις επομενες δυο σεζον γινετε κατοικος αυστριας οπου κατακταει ενα προταθλημα το 09-10 και μια δευτερη θεση τη σεζον 10-11.
την σεζον 11-12 κανει την μεγαλη επιστροφη στην ομαδα που τον εχουν ως θεο και την βγαζει τριτη,ομως την επομενη σεζον δεν το παει και τοσο καλα το τρενο και μενει για αλλη μια φορα μεσουσης της περιοδου ανεργος.

μετα απο ολα αυτα μπορουμε να δουμε οτι σε μια προπονητικη καριερα ανω των 20 ετων οι επιτυχημενες του σεζον ηταν μετριμενες στα δαχτυλα του ενος χεριου και με μολις εναν τιτλο.
αλλα κατα τ'άλλα ο πασιενσια ειναι λιγος γιατι μετα την μπραγκα δεν καταφερε να παρει πρωταθλημα με την σπορτινγκ και να σηκωσει το τσου λου με την κορουνια.

Και ποιος σου ειπε οτι μας κανει ο Στεφενς? :twisted:

Όταν παίρνεις ΟΥΕΦΑ,μετά πας Αυστρία και παίρνεις πρωτάθλημα και μετά εχεις και καλές πορείες Μπουντεσλίγκα,μόνο τυχαίος δεν είσαι.

Ουδεμία σύγκριση με τον Πασιέντζα τα βιογραφικά

Το ειδικό βάρος των 2 δεν συγκρίνεται,σε πείρα,σε κύρος,σε διαδρομή,στα πάντα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”