Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Υπέβαλλε την παραίτησή του ο Αλκαράθ! Αναζητείται αντικαταστάτης!
29.01.13 16:45 Ποδόσφαιρο PRESSARIS
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Άρη! Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει για τον Λούκας Αλκαράθ!
Ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλλε την παραίτηση του στη διοίκηση του Αρη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ σχετικά με τον προβληματισμό που υπήρχε, αλλά και το ότι όλα ήταν ανοιχτά.
Η παραίτηση αναμένεται να γίνει δεκτή από τη διοίκηση, η οποία αναζητεί, ήδη τον αντικαταστάτη του.
29.01.13 16:45 Ποδόσφαιρο PRESSARIS
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Άρη! Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει για τον Λούκας Αλκαράθ!
Ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλλε την παραίτηση του στη διοίκηση του Αρη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ σχετικά με τον προβληματισμό που υπήρχε, αλλά και το ότι όλα ήταν ανοιχτά.
Η παραίτηση αναμένεται να γίνει δεκτή από τη διοίκηση, η οποία αναζητεί, ήδη τον αντικαταστάτη του.
Απλώς ο Αλκαράθ πήρε πρέφα ότι το σκουλίκι χρωστάει σε τόσο πολλούς, που τα λεφτά που του χρωστάνε θα τα έπαιρναν οι κληρονόμοι του.
- Kostomanolis
Και φυσικά έγινε δεκτή.
Ο Μοχαλήτσιος κάθεται στον πάγκο και τσάμπα!
Ο Μοχαλήτσιος κάθεται στον πάγκο και τσάμπα!
Εγώ πάντως πιστέυω ότι ο Ιβάν είναι σε καλό δρόμο όσον αφορά το πιάσιμο των κοζίων. Όχι πως αυτός είναι ο αυτοσκοπός του βέβαια, αλλά θα είναι συνέπεια άλλων καταστάσεων και γεγονότων κατά τη γνώμη μου. 

Κι όμως είναι ακόμα εδώ! Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα Αρμάντο Φουτσίνι συνεχίζει στα 37 του χρόνια να παίζει μπάλα και από σήμερα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Καλλιθέας.
Στην Καλλιθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αρμάντο Φουτσίνι.
Ο έμπειρος μέσος από το Καμερούν, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα της Μαλαισίας, πέρασε για 10 ημέρες από το μικροσκόπιο του Παπακώστα, ο οποίος εν τέλει έδωσε έγκριση να να αποκτηθεί ο παίκτης.
Πηγη:γαζζεττα
απιστευτο!
Στην Καλλιθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αρμάντο Φουτσίνι.
Ο έμπειρος μέσος από το Καμερούν, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα της Μαλαισίας, πέρασε για 10 ημέρες από το μικροσκόπιο του Παπακώστα, ο οποίος εν τέλει έδωσε έγκριση να να αποκτηθεί ο παίκτης.
Πηγη:γαζζεττα
απιστευτο!
Να δω μέχρι πόσο θα κάνω υπομονή ....
ΟΛΑ ΤΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑ.
http://news247.gr/newspapers/Sport/i_ga ... 282061.jpg
Παιδιά, εδώ μιλάμε για ΡΕΠΟΡΤΑΖ!
(Κάτω κάτω αριστερά...)
Για χάρη του Δώνη ο Ιτανζ στην Τούμπα
Εξέθεσε τον Γερμανό η επιμονή της Πάρμα
Το κάζο του Λίνεν με τον Μπουγαίδη

Παιδιά, εδώ μιλάμε για ΡΕΠΟΡΤΑΖ!
(Κάτω κάτω αριστερά...)
Για χάρη του Δώνη ο Ιτανζ στην Τούμπα
Το κάζο του Λίνεν με τον Μπουγαίδη

Ναι αλλά το παληκάρι πρέπει να είναι ο πρώτος μαύρος άσπρος,
κανείς δε ξέρει την ηλικία του.
Τόσα χρόνια κάθε καλοκαίρι ερχόταν στον γκέυ.
κανείς δε ξέρει την ηλικία του.
Τόσα χρόνια κάθε καλοκαίρι ερχόταν στον γκέυ.
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Είμαι πολύ περιεργος στο αντίστοιχο gaymania τι θα λένε για τον Βυντρα.
- sourmenetes
- Moderator
nico4 έγραψε:Είμαι πολύ περιεργος στο αντίστοιχο gaymania τι θα λένε για τον Βυντρα.
1. ε οχι ρε παιδια...τη βρισκει ο μαρινακης να μας δουλευει?Ο βυντρα???Ο λουκας?????Οχι ρε οχι....το καζο του αιωνα....το λεγαμε καποτε για πλακα και γελαγαμε...αντε με το καλο και τον γιαννη γκουμα προεδρε.
2. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν έναν να μας κουβαλάει τις μπάλες
3. Εύχομαι να μην φτάσει σε τέτοια επίπεδα ξεφτίλας ο Μαρινάκης...
Ας πάει να πάρει το Σκόνδρα ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο όχι όμως το Βύντρα στα τελειώματα του δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι
4. Τι συγκίνηση Θεε μου !!!!! Ο ΛΟΥΚΑΣΒΥΝΤΡΑΣ στην ομάδα μας !!!!!!!!
5. τι το ανοιγα το γαμημενο εχω ανεβασει 20 πιεση πως σκατα θα διαβασω. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΧΟΝΤΡΟ ΒΟΔΙ
6. Πωωωωωωω ρε μπουστη εγκεφαλικο θα παθω....
Ρε ποσο μαλακες ειστε εκει στη διοικηση????Θα πεσει ζαρζαβατικο βροχη λεμε
7. Ρε εγώ νόμιζα πως έκανες πλάκα και τώρα βλέπω πως πανε να πέσουν οι υπογραφές. Μαλάκα Μαρινάκη πας καλά ; Πόσο ακόμα θα μας ξεφτιλίσεις ρε χοντρέ ;;;;
8. αν ισχύει ότι παίρνουμε βύντρα δεν ξαναπατάω στο γήπεδο και θα το σκεφτώ αν θα ξαναγίνω μέλος. με τον πουστότουρκο μπουλούτ λιγότερη ξενέρα είχα φάει.
9. Νταξει πλεον υπαρχει σ ολα τα σαιτς, εχω ανατριχιασει.
Ο βυντρα ειναι απο τους λίγους ποδοσφαιριστές που σε οποία ομαδα παει τον βρίζουν οι οπαδοί της ομαδας του,πρώτα οι βαζελοι μετα οι γαβροι
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
1. μονο εγω χαιρομαι για την βομβα του χοντρου?η καζουρα σε βαζελους κ παοκια δεν εχει τελειωμο,ετσι κ αλλιως το πηρα αποφαση οτι μια ζωη μπουρδελο θα ειμαστεnico4 έγραψε:Είμαι πολύ περιεργος στο αντίστοιχο gaymania τι θα λένε για τον Βυντρα.
2.ε οχι ρε παιδια...τη βρισκει ο μαρινακης να μας δουλευει?Ο βυντρα???Ο λουκας?????Οχι ρε οχι....το καζο του αιωνα....το λεγαμε καποτε για πλακα και γελαγαμε...αντε με το καλο και τον γιαννη γκουμα προεδρε.
3.ΒΥΝΤΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Αν ερθει αυτο το σιχαμα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εγω τελος,δεν εχω καμμια ορεξη να βλεπω αυτο ξερατο ουτε και να τσακωνομαι με διαφορους που "στηριζουν"...
4.Ρε τι μου επιφυλασει η ζωη,να δω και τον nivea στην ομαδα να καψω το διαρκειας μου..
5.πω πω άνοιξα το σsportfm πριν λίγο και με αυτό που αντικρύσανε τα ματάκια μου ανέβασα πίεση....έλεος ρε χοντρέ έλεος.......
καλη μετεγγραφη ο βυντρα αν τον παιρναμε θα χαμε λοκοτουμπες βολιουμ 2...