14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Όταν τον είχα δει με την Ελπίδων και δεν ήξερα ακόμα ότι ήταν παίκτης του Άρη είχα πάθει πλάκα. Μετά ήρθε ο τραυματισμός και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρώην ομάδα του και έμεινε ουσιαστικά 2 χρόνια εκτός. Χάρηκα πολύ όταν τον πήραμε αλλά βλέποντάς τον απογοητεύτικα. Δεν έμπαινε δυνατά στις φάσεις οπότε τον είχα ξεγράψει μόνο και μόνο γι αυτό. Η βελτίωση του όμως στο δεύτερο μισό της περσυνής χρονιά μου έδωσε ελπίδες. Στο φιλικό με την Partizan οι ελπίδες μου γιγαντώθηκαν. Άν συνεχίσει έτσι μπορεί. Μακάρι να πάρει ευκαιρίες φέτος γιατί πέρσυ εκμεταλλεύτηκε τραυματισμούς και έπαιξε.
- ΑποστόληςΑ
Είσαι poulain.
Σε πιστεύω παλικάρι μου! Σε θαύμασα κι εγώ από την Ελπίδων, έστω και αν ήσουν - τότε - "ερπετό". Και από τα κίτρινα γκολ εναντίον του Ερυθρού Αστέρα.
Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι προσπαθείς συνεχώς, ότι αγωνίζεσαι κι αυτό σημαίνει ΣΥΝΕΧΗ βελτίωση, έστω και μικρή, από μέρα σε μέρα.
Θεωρώ ότι είσαι ο καλύτερος επιθετικός του ΠΑΟΚ στο ψηλό παιχνίδι και δεν είμαι σίγουρος ότι υστερείς ιδιαίτερα στο χαμηλό. Κι επειδή έχεις την εξελιξιμότητα, λόγω του νεαρού της ηλικίας σου, σε θεωρώ το Νο 1 υποψήφιο φορ της Εθνικής Ανδρών.
Ο χρόνος βέβαια θα δείξει, αλλά μέχρι τώρα όλα πάνε καλά.
Μπράβο αγωνιστή μου! Συνέχισε έτσι!
Σε πιστεύω παλικάρι μου! Σε θαύμασα κι εγώ από την Ελπίδων, έστω και αν ήσουν - τότε - "ερπετό". Και από τα κίτρινα γκολ εναντίον του Ερυθρού Αστέρα.
Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι προσπαθείς συνεχώς, ότι αγωνίζεσαι κι αυτό σημαίνει ΣΥΝΕΧΗ βελτίωση, έστω και μικρή, από μέρα σε μέρα.
Θεωρώ ότι είσαι ο καλύτερος επιθετικός του ΠΑΟΚ στο ψηλό παιχνίδι και δεν είμαι σίγουρος ότι υστερείς ιδιαίτερα στο χαμηλό. Κι επειδή έχεις την εξελιξιμότητα, λόγω του νεαρού της ηλικίας σου, σε θεωρώ το Νο 1 υποψήφιο φορ της Εθνικής Ανδρών.
Ο χρόνος βέβαια θα δείξει, αλλά μέχρι τώρα όλα πάνε καλά.
Μπράβο αγωνιστή μου! Συνέχισε έτσι!
Τι χάνεις ρε αγόρι μου; Έλεος δηλαδή! Είπαμε, πέρυσι ήσουν από τραυματισμό, από παραγκωνισμό στον αρη, βρέθηκες βασικός ξαφνικά επειδή τραυματίστηκαν ΦΙλομένο-Μούσλι και είχες άγχος, ΟΚ. Αλλά και φέτος πάλι χάνεις γκολ σε κενή εστία; Δηλ πρέπει να ξέρει μπάλα κάποιος για να βάλει αυτό το γκολ; Σόρρυ, αλλά εκνευρίστηκα με αυτή την ευκαιρία. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το 1-0...
Ένα βίντεο ρε παιδιά να δω την φάση..
Είχα φύγει από την καφετέρια εκείνη την ώρα..
ΥΓ Τόσο τραγικό ήταν?
Είχα φύγει από την καφετέρια εκείνη την ώρα..
ΥΓ Τόσο τραγικό ήταν?

Αντε μορε τον μ@λ@κ@ έχει χάσει τόσο καιρό τόσες ευκαιρίες...Stepas έγραψε:Τι χάνεις ρε αγόρι μου; Έλεος δηλαδή! Είπαμε, πέρυσι ήσουν από τραυματισμό, από παραγκωνισμό στον αρη, βρέθηκες βασικός ξαφνικά επειδή τραυματίστηκαν ΦΙλομένο-Μούσλι και είχες άγχος, ΟΚ. Αλλά και φέτος πάλι χάνεις γκολ σε κενή εστία; Δηλ πρέπει να ξέρει μπάλα κάποιος για να βάλει αυτό το γκολ; Σόρρυ, αλλά εκνευρίστηκα με αυτή την ευκαιρία. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το 1-0...
- PaOkArAsIrAkLiO
Α ρε να ταν ο Σαλπι η ο Φιλομενο στη θεση του θα το ειχαν παστελωσει και θα καναμε απο τωρα σχεδια για τους ομιλους.Κραταμε την μεγαλη νικη και την πολυ καλη εμφανιση της ομαδας!
- Μπαρκαρούτσος
Αδέρφια χαλαρώστε, έχουν χαθεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου χειρότερα πράγματα.
Έχουμε κερδίσει 1-0, και είμασταν σχεδόν στο μισό ματς με 10 παίκτες! Γιατί σε μια νίκη με καλή εμφάνιση να βρίσκουμε ΠΑΝΤΑ το κακό και να το χτυπάμε αλύπητα??
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Σάκης έχει μέλλον και θα γίνει καλός παίκτης. Είναι από τους 2-3 νέους παίκτες που πιστεύω περισσότερο στον Π.Α.Ο.Κ.!
Σάκη κλείσε τα αυτιά σου, και προπονήσου να τους ταπώσεις, είμαστε πολλοί οι κωλοτούμπες στον Π.Α.Ο.Κ.!
Έχουμε κερδίσει 1-0, και είμασταν σχεδόν στο μισό ματς με 10 παίκτες! Γιατί σε μια νίκη με καλή εμφάνιση να βρίσκουμε ΠΑΝΤΑ το κακό και να το χτυπάμε αλύπητα??
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Σάκης έχει μέλλον και θα γίνει καλός παίκτης. Είναι από τους 2-3 νέους παίκτες που πιστεύω περισσότερο στον Π.Α.Ο.Κ.!
Σάκη κλείσε τα αυτιά σου, και προπονήσου να τους ταπώσεις, είμαστε πολλοί οι κωλοτούμπες στον Π.Α.Ο.Κ.!
ασε ειδαμε και τον αλλο τι εχασε 2 αγωνες ενταξει...PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Α ρε να ταν ο Σαλπι η ο Φιλομενο στη θεση του θα το ειχαν παστελωσει και θα καναμε απο τωρα σχεδια για τους ομιλους.Κραταμε την μεγαλη νικη και την πολυ καλη εμφανιση της ομαδας!
αυτα ακριβως...RoMaN έγραψε:Αδέρφια χαλαρώστε, έχουν χαθεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου χειρότερα πράγματα.
Όσο κ αν τρελαθηκα σπ´αυτο που έχασε πρέπει
να ομολογήσω ότι αυτά τα 7-8 λεπτά που έπαιξε
ήταν θετικοτατος..τρομερ βελτίωση σε τοποθετήσεις
σώματος κ σπάσιμο της μπάλας κ με τα δυο πόδια..
Αλλά κάρφωσε το να γκρεμίσουμε το γήπεδο κ τις καφετέριες
οι υπολοιποι...
Φαλεγκο η διάφορα του με τον κλαους είναι οτι ο σακης
έχει αντρικό σώμα κ βελτιώνεται συνεχώς σε
αντίθεση με το πουλεν μας τον κλαους που είναι φτερό στον άνεμο...
Σκέψου μόνο να πηδηξει για μια εναέρια μονομαχία ο κλαους με τον λουγκανο...

να ομολογήσω ότι αυτά τα 7-8 λεπτά που έπαιξε
ήταν θετικοτατος..τρομερ βελτίωση σε τοποθετήσεις
σώματος κ σπάσιμο της μπάλας κ με τα δυο πόδια..
Αλλά κάρφωσε το να γκρεμίσουμε το γήπεδο κ τις καφετέριες
οι υπολοιποι...
Φαλεγκο η διάφορα του με τον κλαους είναι οτι ο σακης
έχει αντρικό σώμα κ βελτιώνεται συνεχώς σε
αντίθεση με το πουλεν μας τον κλαους που είναι φτερό στον άνεμο...
Σκέψου μόνο να πηδηξει για μια εναέρια μονομαχία ο κλαους με τον λουγκανο...

και επειδη ημουν και μπροστα μπροστα καλα το εβαλε το ποδι ηταν και πολυ δυνατη η μαμημενη η σεντρα...δεν μπορω να καταλαβω πως χαθηκε ειναι κριμα για αυτο το παιδι φετος με τοση δουλεια που κανει...δεν πειραζει σακη συνεχισε ξερεις εσυ...
μπηκε με αερα...αλλα αυτο το πλασε θελει δουλεια αν και απο κει .......αχ ρεσ ακη ..ελπιζω να μη στοιχισει
- navigator11
ευχομαι να μην αντιμετωπιστει ο παπαζογλου απο μερικους σαν νεος ΤΣΙΡΙΛΟ.εχασε το αχαστο!παρα ταυτα συμφωνω με το φιλο οτι στα 10 ΛΕΠΤΑ που επαιξε ηταν παρα παρα πολυ καλος.το παιδι εχει παρουσιασει φοβερη για μενα βελτιωση.άλλος ανθρωπος σε σχεση με περυσι.τωρα αν καποιοι βασει των χθεσινων επιδοθουν σε σουπεριστικες τακτικες ισοπεδωσης και χλευασμου,τι να πω!μπραβο ρε θαναση.ενα τεραστιο μπραβο απο μενα.