stephanos έγραψε:Ο Σάλπι δεν γουστάρει τη θέση (δεν έχω ιδέα, αλλά ας το γράψω πρώτος να το παίξω και έξυπνος, σάμπως θα το διαψεύσει κανείς;)

ρε Στέφανε, μας έστειλες αδιάβαστους
stephanos έγραψε:Ο Σάλπι δεν γουστάρει τη θέση (δεν έχω ιδέα, αλλά ας το γράψω πρώτος να το παίξω και έξυπνος, σάμπως θα το διαψεύσει κανείς;)
ZamanFou έγραψε:Eνα λογο ας μου πει καποιος (αν μπορει) που μπανει εστω και 10' λεπτα και παιζει στον ΠΑΟΚ μας αυτος ο ανθρωπος..?
RoMaN έγραψε:26 χρονών ρε φίλε... Αν είναι δυνατόν!
Κηφήνας που κάθεται και τρώει τα λεφτά του Π.Α.Ο.Κ., έχοντας αφήσει τη καριέρα του να βαλτώσει! Ακόμα και η φάση με την Tottenham ήταν πυροτέχνημα.. Όπως και καναδυό αγώνες που έκανε ακόμη (θυμάμαι ένα ωραίο γκολάκι επί Α.Ε.Κ.)!
Ντροπή. Επέστρεψες ως ταλέντο (για τα ελληνικά δεδομένα του 1950) που κακώς αφήσαμε, και θα φύγεις 26άρης...
Και αυτός ο τεμπέλης ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ στην Ελλάδα του 2014.
Πλιζ ρίξε μια ματιά εδώ μέσα ρε ΓΓ7...RoMaN έγραψε:Απλώς ήθελα να τονίσω ένα ακόμη παράδειγμα της ανισότητας που υπάρχει στον κόσμο, με παράδειγμα από το ποδόσφαιρο.. Ένα απο τα χιλιάδες! Αγωνιστικά είναι πλέον απολύτως αδιάφορος..
Αν είχα τα λεφτά του, θα έκανα καμιά επένδυση (καφετέρια κτλ), θα σταματούσα το ποδόσφαιρο (να γλιτώσω και πιθανούς τραυματισμούς)..
Είναι πρόκληση στην Ελλάδα του 2014 να πληρώνονται κάποιοι τόσα λεφτά κάνοντας ουσιαστικά προπονήσεις.. Εμένα πχ ο αδερφός μου ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να κάνει προπονήσεις και προσπαθεί το παιδί. Δεν πληρώνεται.
Βέβαια, η κουβέντα ξεφεύγει από τον Γεωργιάδη, είναι πιο bic picture (που λένε και στο χωριό μου), οπότε το αφήνω προτού γίνει "Νέα άρθρα σχόλια για άλλες ομάδες IV" εδώ μέσα...