Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dimbar

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από dimbar »

Αν ο Δώνης χειριζόταν προσωπικά την μεταγραφή του Μπούτιμιρ για 2-3 βδομάδες όπως ο ίδιος δήλωσε και δεν τα κατάφερε, μπράβο του που το ομολόγησε αλλά η αποτυχία του δεν λέει κάτι και για το ειδικό του βάρος?
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

ΔΕν νομιζω οτι τιθεται θεμα ειδικου βαρους. ο ενας δινει 100-120κ και ο αλλος 200κ . Ο παικτης πηγε στα σιγουρα και για μενα μ αρεσε που βγηκε ο Δωνης και τα χωσε ετσι. και πιστευω οτι κ κατα τη διαρκεια τη σεζον θα τα λεει χυμα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

dimbar έγραψε: η αποτυχία του δεν λέει κάτι και για το ειδικό του βάρος?

Περισσοτερο για το "ειδικο βαρος" του ΑΠΟΕΛ λεει.... Καλυτερη διοργανωση και πιο σιγουρα λεφτα ....Απλα πραγματα...

Ισως να του χρεωσουμε αλλα πραγματα , αλλα στην παρουσα φαση ο παικτης επελεξε τα καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

marcusm έγραψε:ΔΕν νομιζω οτι τιθεται θεμα ειδικου βαρους. ο ενας δινει 100-120κ και ο αλλος 200κ . Ο παικτης πηγε στα σιγουρα και για μενα μ αρεσε που βγηκε ο Δωνης και τα χωσε ετσι. και πιστευω οτι κ κατα τη διαρκεια τη σεζον θα τα λεει χυμα.
+1000 Αυτή είναι η αλήθεια.

Αντικειμενικά.

Ποιό ειδικό βάρρος... παίρνει πολλά περισσότερα και στην ώρα τους και επέλεξε εκείνους.

Για το ειδικό βάρρος της Λαμογιάς του Μπούντιμιρ λέει πολλά η υπόθεση, όπως πολύ σωστά είπε και ο Δώνης.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

«Άδειασε» για Μπόκα ο Ρικέλμε!

Εικόνα

Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς καθώς τόνισε πως δεν μπορεί να παίξει άλλο για τον σύλλογο καθώς... άδειασε!

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε συγνώμη από τον γιο του που δεν πήρε το Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Κορίνθιανς και τόνισε πως δεν είναι κομπιούτερ.

«Χάσαμε, αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πιστεύαμε πως θα νικήσουμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσουμε και να συγχαρούμε την Κορίνθιανς. Το απόγευμα μίλησα με τον πρόεδρο και τον ενημέρωσα πως δε θα συνεχίσω. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο, αλλά δεν έχω να δώσω κάτι άλλο στον σύλλογο, έχω αδειάσει. Η αφοσίωσή μου στον σύλλογο είναι μεγάλη, είμαι οπαδός του και δεν μπορώ να παίζω μισός. Δεν έχω να δώσω κάτι άλλο, έπαιξα σε έναν τελικό και έφτασα στο μάξιμουμ. Τώρα θα πρέπει να επιστρέψω σπίτι, να κάνω ένα μπάρμπεκιου με φίλους και να δω τα παιδιά μου. Ζητάω συγγνώμη από τον γιο μου που δεν πήρα ξανά το κύπελλο. Δεν είμαι κομπιούτερ, δεν μπορώ να παίξω άλλο. Όπως προείπα έχω αδειάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ρικέλμε.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/306202-adeiase-gia-mpoka-o-rikelme
ΟΡΜΑ ΖΗΣΗ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

marcusm έγραψε:ΔΕν νομιζω οτι τιθεται θεμα ειδικου βαρους. ο ενας δινει 100-120κ και ο αλλος 200κ . Ο παικτης πηγε στα σιγουρα και για μενα μ αρεσε που βγηκε ο Δωνης και τα χωσε ετσι. και πιστευω οτι κ κατα τη διαρκεια τη σεζον θα τα λεει χυμα.
Οταν προσπαθείς να στρατολογήσεις κάποιον που τον θέλεις μάλιστα για αναπληρωματικό (δηλ. τον θεωρείς β διαλογής ) και δεν μπορείς να τον πείσεις τότε ή είσαι αφελής (που δεν είναι), ή αφού στον πέρνει ομάδα που του προσφέρει καλλίτερες επιλογές (δηλ. εσύ τον έχεις υποεκτιμήσει ), νομίζεις ότι μόνο εσύ είσαι (που δεν είσαι) και κανένας άλλος. Οποιοι έχουν στρατολογήσει στελέχη επιχειρήσεων απο ανταγωνιστές με καταλαβαίνουν.

Δεν προδικάζω αλλά όσο τα έχουν πει χύμα ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας άλλο τόσο θα τα πεί χύμα κι ο Δώνης, ας είμαστε ρεαλιστές.Ας μην συγκρίνουμε τα μεγέθη Ατρομήτου - ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

soflodoras τι το ψάχνεις ρε συ, τζάμπα χαλιέσαι.

Κι ον τόπικ, συμφωνώ με το δόγμα όχι μεταγραφές. Ειδικά όχι σε τελειωμένους που η ομάδα τους υποβιβάστηκε.
Πιστεύω ότι θα πρέπει να χτυπήσουμε τίποτα δανεικούς από συλλόγοςυ όπως Ουντινέζε και τέτοια.
Αλλά ποιος θα κάνει τα κονέ; Ο ΓΧ ή ο ΤουρΣου;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δώνης: "Είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε ο Μπούντιμιρ γιατί θέλω παίκτες που τιμούν τον λόγο τους".
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μπραβο στον ΑΠΟΕΛ ,,αλιμονο αν χαλαστουμε για μπουντιμιρ...στα συν του δωνη οτι παραδεχηκε οτι αυτος την εκανε την πατατα....αλλα στα πλην οτι εκραξε τον παικτη,,,,ολοι τα ιδια κανουν κα ι απο ανθρωπο του χωρου με καλο συμβολαιο α περιμενα να σιωπησει...

ΥΓΣιγουρα ειναι το κλιμΑ κακο και σε μεγαλο βαθμο δικαιολογημενα τουλ ας μην το κανουμε χειροτερο με πραγματα ανευ αξιας.....εχουμε τοσα και τοσα σοβαρα,,
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον έκραξε γιατί είχαν είχαν συζητήσει οι δυο τους και είχαν συμφωνήσει προφορικά.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

MANIAKOS έγραψε:μπραβο στον ΑΠΟΕΛ
:?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

που τον ππηρε και τον ξεφορτωθηκαμε 8-)
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Οκ πάσο τότε..
Μακάρι μέσα στο μήνα να πούμε ανάλογο μπράβο και στην Γκαζιάντεπσπορ.. :D
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

για αυτον τον κατιδη του ρουλη που ακουγοταν τι εγινε τελικα??? παντως τον ειδα τωρα με την νεων δεν τρελαθηκα...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση για να θεωρηθεί ελεύθερος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”