7. Nabil El Zhar
Re: 7. Nabil El Zhar
Ειλικρινα το σκαλωμα καποιων με τον ελζαρ δεν το καταλαβαινω.Απο την αρχη της χρονιας αν εξαιρεσεις 4-5 παικτες, οι οποιοι ειναι και χρονια στην ομαδα, εχουμε δει πολυ λιγα αξιολογα πραγματα απο σχεδον ολη την υπολοιπη ομαδα, αλλα αυτος πρεπει να συγκεντρωνει τα περισσοτερα πυρα, που για μενα ειναι τουλαχιστον υπερβολικο.Ακομα και το σαββατο με τον νιονιο μολις μπηκε ειδαμε επιτελους μετα απο καιρο με τα πειραματα τσουκαλα,φωτακη,λινο,εττο στα πλαγια, 2-3 φυσιολογικες ενεργειες εξτρεμ, ειχε ενα πολυ καλο σουτ, μια πολυ καλη επελαση που χαραμισε βεβαια παλυ λογω καταχρησης ντριπλας,2-3 καλες πασες με την μια, μεχρι βεβαια που ο μακης το γυρισε σε 4-4-2, ενα συστημα στο οποιο καθαρα εξτρεμ δεν εχουν θεση.Εγω τον πιστευω, ειδικα απο την στιγμη που τα κενα στη μεσαια γραμμη ειναι μεγαλα και ελπιζω να παιξει και να παει καλα, γιατι αν υποψιαστω οτι οι ελπιδες μας για τα πλαγια εναποτιθονται στην επιστροφη φωτακη, θα πεθανω.
Υ.Γ Με αυτα που διαβαζω στα διαφορα φιλοπαοκτσιδικα και φιλοδιοικητικα sites, εχω αρχισει να φοβαμαι οτι το καλοκαιρι δεν θα παρουμε ουτε εξτρεμ, γιατι εχουμε φωτακη, ουτε δεκαρι γιατι εχουμε τσουκαλα.
Υ.Γ2 Οκ εχω και εγω σκαλωμα με τον φωτακη αλλα εχει να κανει κυριως με την χρησιμοποιηση του σε οποιοδηποτε αλλο ρολο πλην του 8ριου.
Υ.Γ Με αυτα που διαβαζω στα διαφορα φιλοπαοκτσιδικα και φιλοδιοικητικα sites, εχω αρχισει να φοβαμαι οτι το καλοκαιρι δεν θα παρουμε ουτε εξτρεμ, γιατι εχουμε φωτακη, ουτε δεκαρι γιατι εχουμε τσουκαλα.
Υ.Γ2 Οκ εχω και εγω σκαλωμα με τον φωτακη αλλα εχει να κανει κυριως με την χρησιμοποιηση του σε οποιοδηποτε αλλο ρολο πλην του 8ριου.
Εγώ από ότι κατάλαβα τζόσουα δεν θα πάρουμε εξτρέμ και δεκάρι όχι γιατί έχουμε ελζαρ και τσουκαλά αλλά γιατί δεν έχουμε ντόλαρς....
- ΑποστόληςΑ
Μάλον θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής ακόμη...
Αν ισχύσει κάτι ανάλογο και για τον Arias, την κάτσαμε τη βάρκα!
Αν ισχύσει κάτι ανάλογο και για τον Arias, την κάτσαμε τη βάρκα!
ρε gika μην με τρελλαινεις και εσυ, που γενικα σε βρισκω ντεφορμε τον τελευταιο καιρο,το οτι τα οικονομικα ειναι στενα δεν σημαινει οτι πρεπει ξερω γω να αφησεις την ομαδα με 1 εξτρεμ η 1 επιθετικο,σημαινει προσεκτικο ξεσκαρταρισμα και ανακατανομη στο budget και στο ροστερ.Ελεος δηλαδη αν μια ομαδα με 20 μυρια εσοδα δεν μπορει να σχηματισει ενα πληρες ροστερ.gika έγραψε:Εγώ από ότι κατάλαβα τζόσουα δεν θα πάρουμε εξτρέμ και δεκάρι όχι γιατί έχουμε ελζαρ και τσουκαλά αλλά γιατί δεν έχουμε ντόλαρς....
μακάρι να χεις δίκιο αλλά οι τελευταίες κινήσεις δεν μου έχουν δείξει ότι μπορεί να δημιουργήθει ένα καλύτερο ρόστερ από το υπάρχον και να μειωθεί ταυτόχρονα το μπάτζετ... κι όσες προσπάθειες έγιναν προς αυτό το στόχο, απέτυχαν. πχ οι τελευταίες 3-4 μεταγραφικές περίοδοι που είχανε πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας.
- george aspromayros
οι κινησεις πρεπει να γινουν απο ΣΗΜΕΡΑ...ληγουν πολλα συμβολαια απο καλους παιχτες...Πριν ορμηξουν αλλοι...
να μειωθει το μπατζετ?? με τιποτε!!
να μειωθει το μπατζετ?? με τιποτε!!
+1joshua έγραψε:Ειλικρινα το σκαλωμα καποιων με τον ελζαρ δεν το καταλαβαινω.Απο την αρχη της χρονιας αν εξαιρεσεις 4-5 παικτες, οι οποιοι ειναι και χρονια στην ομαδα, εχουμε δει πολυ λιγα αξιολογα πραγματα απο σχεδον ολη την υπολοιπη ομαδα, αλλα αυτος πρεπει να συγκεντρωνει τα περισσοτερα πυρα, που για μενα ειναι τουλαχιστον υπερβολικο.Ακομα και το σαββατο με τον νιονιο μολις μπηκε ειδαμε επιτελους μετα απο καιρο με τα πειραματα τσουκαλα,φωτακη,λινο,εττο στα πλαγια, 2-3 φυσιολογικες ενεργειες εξτρεμ, ειχε ενα πολυ καλο σουτ, μια πολυ καλη επελαση που χαραμισε βεβαια παλυ λογω καταχρησης ντριπλας,2-3 καλες πασες με την μια, μεχρι βεβαια που ο μακης το γυρισε σε 4-4-2, ενα συστημα στο οποιο καθαρα εξτρεμ δεν εχουν θεση.Εγω τον πιστευω, ειδικα απο την στιγμη που τα κενα στη μεσαια γραμμη ειναι μεγαλα και ελπιζω να παιξει και να παει καλα, γιατι αν υποψιαστω οτι οι ελπιδες μας για τα πλαγια εναποτιθονται στην επιστροφη φωτακη, θα πεθανω.
Ουσιαστικα καταλαβαινεις οτι μολις εγραψες οτι οσοι ειχαν σχεση με τον σχηματισμο του ροστερ ενολιγεις τα σκατωσαν,κατι που δεν με βρισκει αντιθετο.Στις τελευταιες 3-4 μεταγραφικες περιοδους δεν εγινε καμια προσπαθεια μειωσης budget ισα ισα που σε ολες πλην της τελευταιας εγινε αυξηση.Το καλοκαιρι ληγουν καποια συμβολαια μουσλι,τσιριλο,φιλομενο,ελζαρ και υπαρχει και ενας αρκετα μεγαλος αριθμος παικτων που μπορει να τεθει υπο αμφισβητηση για να αδειασουν και αλλες θεσεις(Μπαλαφας,Σακελαριου,Σαβινι,Παπαζογλου ακομα και ιβιτς,λινο αν συνεχισουν να μην υπαρχουν).Επισης ειναι πολυ πιθανο να εχουμε πωλησεις με αντιστοιχη εισροη χρηματων.Το θεμα ειναι ποιος θα τα διαχειριστει ολα αυτα.gika έγραψε:μακάρι να χεις δίκιο αλλά οι τελευταίες κινήσεις δεν μου έχουν δείξει ότι μπορεί να δημιουργήθει ένα καλύτερο ρόστερ από το υπάρχον και να μειωθεί ταυτόχρονα το μπάτζετ... κι όσες προσπάθειες έγιναν προς αυτό το στόχο, απέτυχαν. πχ οι τελευταίες 3-4 μεταγραφικές περίοδοι που είχανε πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας.
-
Λοιπόν όταν μιλάμε για πώληση το καλοκαίρι νομίζω πως μόνο ο Βιερίνια μας έρχεται στο μυαλό...Εφόσον η ομάδα πάσχει σε κάποιες θέσεις ούτως η άλλως ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποθς νεαρούς παίκτες απο τη β' ομάδα. ΄Ετσι στο χειρότερο σενάριο θα συνεχίσουμε να πάσχουμε σε αυτές τις θέσεις αλλά με πολύ μικρότερο κόστος αλλά με προοπτική εξέλιξης των ποδοσφαιριστών αυτών και πιθανότητα ραγδαίας ανόδου της τιμής τος...
π.χ. Ο Παπάζογλου παίρνει 250 χιλιάρικα..Αρνούμαι να πιστέψω ότι στις ακαδημίες μας δεν υπάρχει ένας εξίσου ψηλός και όμορφος επιθετικός που να είναι λιγότερο χασογκόλης και να κοστίζει το 1/10..
π.χ. Ο Παπάζογλου παίρνει 250 χιλιάρικα..Αρνούμαι να πιστέψω ότι στις ακαδημίες μας δεν υπάρχει ένας εξίσου ψηλός και όμορφος επιθετικός που να είναι λιγότερο χασογκόλης και να κοστίζει το 1/10..
Το θέμα είναι ότι αν εξαιρέσεις τον Γκαρσία, όλους τους άλλους τους έχεις βάλει στην πόρτα της εξόδου...joshua έγραψε:Ουσιαστικα καταλαβαινεις οτι μολις εγραψες οτι οσοι ειχαν σχεση με τον σχηματισμο του ροστερ ενολιγεις τα σκατωσαν,κατι που δεν με βρισκει αντιθετο.Στις τελευταιες 3-4 μεταγραφικες περιοδους δεν εγινε καμια προσπαθεια μειωσης budget ισα ισα που σε ολες πλην της τελευταιας εγινε αυξηση.Το καλοκαιρι ληγουν καποια συμβολαια μουσλι,τσιριλο,φιλομενο,ελζαρ και υπαρχει και ενας αρκετα μεγαλος αριθμος παικτων που μπορει να τεθει υπο αμφισβητηση για να αδειασουν και αλλες θεσεις(Μπαλαφας,Σακελαριου,Σαβινι,Παπαζογλου ακομα και ιβιτς,λινο αν συνεχισουν να μην υπαρχουν).Επισης ειναι πολυ πιθανο να εχουμε πωλησεις με αντιστοιχη εισροη χρηματων.Το θεμα ειναι ποιος θα τα διαχειριστει ολα αυτα.gika έγραψε:μακάρι να χεις δίκιο αλλά οι τελευταίες κινήσεις δεν μου έχουν δείξει ότι μπορεί να δημιουργήθει ένα καλύτερο ρόστερ από το υπάρχον και να μειωθεί ταυτόχρονα το μπάτζετ... κι όσες προσπάθειες έγιναν προς αυτό το στόχο, απέτυχαν. πχ οι τελευταίες 3-4 μεταγραφικές περίοδοι που είχανε πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας.

Μεταγραφικά, ναι, δεν πήγε όσο καλά θα έπρεπε το πράγμα.
- navigator11
Που'σαι αλανι? Ειναι η τελευταια σου ευκαιρια για καθιερωση. Η παιζεις και γινεσαι αυτοματα βασικος και ανεβαζεις τις μετοχες σου και τα ξεχναμε ολα ή κανεις μια ακομη εμφανιση αδιαφορη και παιρνεις τον μπουλο απο την συνειδηση μας απο τωρα.
- ΑποστόληςΑ
Ας τον ξεκινήσει στη Μόσχα και ό,τι βγει. Δεν υπάρχει άλλωστε άλλο δεξί εξτρέμ πλήν του κουτσια (αυτός ζει;) και τα χαφ μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο ρόλο αυτό.