91. Dario Krešić
- nick_shortjohn
Re: 91. Dario Krešić
Ειδα και τις επιδοσεις των αλλων εχθες και προχθες .... Ο τροχονομος με τα 40 γκολ την χρονια στην Βασιλεια και ο συνταξιουχος της Κοβεντρι και της Κερκυρας... 

- navigator11
η σύγκριση με τους λοιπούς ομοτίμους εν ελλάδι,συγγνώμη,αλλά δε μου λέει και πολλά.και πολύ περισσότερο δε μου προξενεί ως επιχείρημα ασφάλεια για τη συνέχεια της χρονιάς αναφορικά με το ποσες φορές θα πληρωθούν οι αστοχίες του κροάτη.στη μαγική μου σφαίρα τουλάχιστον δε φαίνεται αν σε κάθε επόμενο αγώνα θα βρίσκεται πάντοτε κάποιος από μηχανής θεός να σώζει πάνω στη γραμμή,οπως εδώ και κάθε σχεδόν παιχνίδι μέχρι τα τώρα.
κπς του ελεγχει το μυαλο με τηλεκοντρολ δεν εξηγειται.....ή παταει ακυρα το τριγωνο και βγαινει σε λαθος στιγμες
Sick Bastard έγραψε:Από τους τέρμες της κούλας, του γαύρου και του βάζελου ποιός είναι καλύτερός του;
Απάντηση: Κανείς.
Ο Χαλκιάς
Επειδη αναφερεσαι στην γνωστη πλεον φαση με τον Κοντρερας , περισσοτερο με ανησυχησε οτι ενας -δυο παικτες ειχαν κανει ανω-κατω ολη την αμυντικη γραμμη και μοιραζαν σακκουλες στους δικους μας , παρα ο κρεσιτς...navigator11 έγραψε:δε φαίνεται αν σε κάθε επόμενο αγώνα θα βρίσκεται πάντοτε κάποιος από μηχανής θεός να σώζει πάνω στη γραμμή,οπως εδώ και κάθε σχεδόν παιχνίδι μέχρι τα τώρα.
Μου θυμιζει το παιχνιδι με τον Αγιαξ που για τα 3 γκολ σε 10 λεπτα εφταιγε μονο ο Τσιριλο...
Ισως να ειναι απο τις εμμονες του Λαζλο και αυτος..

ο κρεσιτς ειναι σιγουρα χειροτερος του χαλκια...ο κρεσιτς ομως πρεπει να παιξει προκειμενου φετος να παρει μεταγραφη να βγαλουμε κανενα φραγκο...αυτη ειναι η αληθεια πλεον προσωπικα την εχω αποδεχθει καλο ειναι να την αποδεχθουμε ολοι...η φαση χθες που αφου πιανει πουλι στον αερα βγαινει τσαρκα εξω απο την περιοχη να κυνηγησει τον παιχτη απλα προκαλει γελιο και κλαμα μαζι...
Και επιμενει ο τυφλος ο Ρουμανος να τον βαζει και να εκθετει σε κινδυνο την ομαδα ...
Μονο και μονο γιατι θα πουληθει ...

μακαρι να πουληθει ....και το καλοκαιρι ισως 2 τερματαδες να ψαχνουμε γιατι και τα 500 του χαλκια πολλα ειναι....ενα κοροιδο να δωσει 500 δε θα βρουμε..? 

ετσι πρεπει καρχαρια και σωστα πραττουν πλεον το ξαναλεω...πρεπει να το δουν και λιγο μαρκετιστικα το θεμα...δεν νομιζω υπο αλλες περιπτωσεις να διατηρουνταν τερματοφυλακας ο οποιος εχει σιγουρη τουλαχιστον τη μια γκελα σε καθε ματς...
υγ μη λετε μ**** για κοντρερας...δουλεμενο συστημα 1-2 κρεσιτς με κοντρερας και μαλεζα...βγαινει ο κρεσιτς λιμπερο μπερδευει τον επιθετικο και καθαριζει ο κοντρερας και ο μαλεζας αναλογα ποιος θα προλαβει πρωτος...στο τελος του αγωνα μετρανε και τις αποκρουσεις τους να δουνε ποιος εβγαλε περισσοτερα...

υγ μη λετε μ**** για κοντρερας...δουλεμενο συστημα 1-2 κρεσιτς με κοντρερας και μαλεζα...βγαινει ο κρεσιτς λιμπερο μπερδευει τον επιθετικο και καθαριζει ο κοντρερας και ο μαλεζας αναλογα ποιος θα προλαβει πρωτος...στο τελος του αγωνα μετρανε και τις αποκρουσεις τους να δουνε ποιος εβγαλε περισσοτερα...

Το σεναριο που δινεις αδερφε Sera ειναι ανατριχιαστικο . Δηλαδη ο Ρουμανος - προφανως κατ' εντολη της διοικησης ? - βαζει τον Κρεσιτς που εχει σιγουρες γκελες , για παρει παιχνιδια , να βελτιωθει σαν τερματοφυλακας , και οταν με το καλο βελτιωθει να τον πουλησουν ... Και οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη της πωλησης , οι επιδοξοι αγοραστες θα τριβουν τα ματια τους για τον αμπαλο που εγινε Μπουφον και εμεις τον ξεφορτωνομαστε...
Μεχρι τοτε θα κινδυνευει η ομαδα και ο Μπολονι θα πρεπει να επινοει τροπους για να δικαιολογει τα αδικαιολογητα καθε φορα ...
Το σεναριο να βελτιωθει και να μεινει δεν παιζει ????
Σε λιγο θα μου τον συγκρινεται με εκεινη την μαιμου τον τοχουρογλου , τον Ντανι και αλλες προσωπικοτητες που περασαν απο τα γκολποστ του ΠΑΟΚ....
Μεχρι τοτε θα κινδυνευει η ομαδα και ο Μπολονι θα πρεπει να επινοει τροπους για να δικαιολογει τα αδικαιολογητα καθε φορα ...
Το σεναριο να βελτιωθει και να μεινει δεν παιζει ????
Σε λιγο θα μου τον συγκρινεται με εκεινη την μαιμου τον τοχουρογλου , τον Ντανι και αλλες προσωπικοτητες που περασαν απο τα γκολποστ του ΠΑΟΚ....
Τουλάχιστον είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι έξοδοί του..δε βαριέσαι ποτέ.
Το Γενάρη λήγει το συμβόλαιο του Γκσπούρνινγκ και το ερχόμενο καλοκαίρι του τερματά της ακαδημίας.....Ζήση ακούς?
Το Γενάρη λήγει το συμβόλαιο του Γκσπούρνινγκ και το ερχόμενο καλοκαίρι του τερματά της ακαδημίας.....Ζήση ακούς?
- kataramenos5
Βγήκε ..κι ακόμα δέν επέστρεψε.Θέλει πολύ δουλειά ακόμα .Τα προσόντα τα έχει πάντως.
στο γεγονος ότι δεν βαριεσαι ποτε και έχει παντα ενδιαφερον να δεις την καταληξη της φασης οταν βγαινει συμφωνω μαζι σου.αλλα αν πιστευεις οτι ο τερματας της ακαδημιας εχει καλυτερη εξοδο ....αστο καλυτερα ξαναδεστον.
ps: ρε συ νταριο βλεπεις οτι δεν μπορεις να την πιασεις.μην προσπαθεις να την κατεβασεις με το ενα χερι, ακουμπα την λιγο με την παλαμη και βγαλτην κορνερ. ημαρτον δλδ.
ps: ρε συ νταριο βλεπεις οτι δεν μπορεις να την πιασεις.μην προσπαθεις να την κατεβασεις με το ενα χερι, ακουμπα την λιγο με την παλαμη και βγαλτην κορνερ. ημαρτον δλδ.