10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
chalex

Re: 10. Olivier Sorlin

Δημοσίευση από chalex »

ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της με τον Olivier Sorlin.

Ευχαριστούμε θερμά τον ποδοσφαιριστή για την σημαντική συμβολή του στην επίτευξη των στόχων μας και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 0&extLang=

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Το ίδιο του εύχεται και ο λαός του ΠΑΟΚ.
Ελπίζω κάθε προσωπική και οικογενιακή ευτυχεία!!!!!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

υγεία και ευτυχία σου ευχόμαστε
olivier

να είσαι πάντα καλά και να πετύχεις όλους τους στόχους σου

σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

μακαρι να μην ειναι σοβαρο το προβλημα του.βασικα μην ειναι υγειας κ οτι θελει ας ειναι.

σ ευχαριστουμε για την προσφορα σου ,τιμησες τη φανελα και σου ευχομαστε τα καλυτερα στην καριερα σου και τη ζωη σου
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να σαι καλα εσυ και η οικογενεια σου και σε ευχαριστουμε πολυ που τιμησες το δικεφαλο με ολες σου τις δυναμεις...καλη τυχη ολιβιε...παντα θα εισαι στο μυαλο μου ως ο πιο εγκεφαλικος παιχτης που ειδα στον ΠΑΟΚ...

καλη τυχη τεν τεν :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paulst

Δημοσίευση από paulst »

Ευχαριστούμε παιχτούρα μου, για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα...
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου... :pano:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Για αυτον τον παικτη πραγματικα στενοχωρηθηκα .. Ειναι απωλεια . Οτι καλυτερο του ευχομαι ..
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

akaklas έγραψε:Βρε αμπαλε, αχρηστε,αργε,βετερανε πρωην ποδοσφαιριστη, ενα ματς καλο εκανες , δεν παιρνεις το μπουλο λεω εγω? προλαβαινεις μεχρι τις 31 Αυγουστου να μας αδειασεις την γωνια, και εμεις στο γαμο σου ξερεις νερο Εβιαν με το κοσκινο θα σου φερουμε.
Αντε αγορι μου πανε απο εκει που ηρθες να γλυτωσουμε και τα λεφτα να τελειωνουμε με εσενα,δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, πληρωνεις τον καθενα ξενο να λεει καλα λογια για εσενα.
τελικα το νερο Εβιαν( πες το και Εβιαν Τονον Γκαιγιαρντ) αποδειχτηκε προφητικο , και το ειχα γραψει γιατι ολο και καποιοι θα ελεγαν οτι να τελευταια στιγμη ή τι συνεβη και φευγει , οικονομικα ή αγωνιστικα και βλακειες, εδω γραφτηκε οτι μεχρι και για την χθεσινη αλλαγη εφυγε.
Ενα κεφαλαιο εκλεισε , με το καλο λυσε τα προβληματα σου αγορι μου και σε περιμενουμε τον γεναρη με το καλο.
A bientot mon ami
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Να σε ευχαριστήσω κι εγώ που δεν σου είχα μεγάλη αδυναμία αλλά ήσουν άψογος.
Καλή τύχη και εύχομαι τα προβλήματα σου να λυθούν με τον καλλίτερο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Φιλότιμος, εξαιρετικος χαρακτηρας και επαγγελματίας.

Προσπαθούσε πολύ, ήξερε καλό ποδόσφαιρο, αλλα δεν ήταν ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά στον σημερινό Π.Α.Ο.Κ.

Πιστεύω οτι η απουσία του θα καλυπτεί εύκολα απο Φωτάκη στον αξονα (που τον προτιμούσα αλλωστε) και απο Κουτσια και ίσως μια μεταγραφή στα πλαγια.

Στο καλό, ευχαριστούμε για οσα προσφερες και μακαρι να ξεπερασεις γρηγορα τα προβλήματά σου.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ευχαριστουμε Sorlin για οσα προσφερες στην ομαδα.
Καλη συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

akaklas έγραψε:
akaklas έγραψε:Βρε αμπαλε, αχρηστε,αργε,βετερανε πρωην ποδοσφαιριστη, ενα ματς καλο εκανες , δεν παιρνεις το μπουλο λεω εγω? προλαβαινεις μεχρι τις 31 Αυγουστου να μας αδειασεις την γωνια, και εμεις στο γαμο σου ξερεις νερο Εβιαν με το κοσκινο θα σου φερουμε.
Αντε αγορι μου πανε απο εκει που ηρθες να γλυτωσουμε και τα λεφτα να τελειωνουμε με εσενα,δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε, πληρωνεις τον καθενα ξενο να λεει καλα λογια για εσενα.
τελικα το νερο Εβιαν( πες το και Εβιαν Τονον Γκαιγιαρντ) αποδειχτηκε προφητικο , και το ειχα γραψει γιατι ολο και καποιοι θα ελεγαν οτι να τελευταια στιγμη ή τι συνεβη και φευγει , οικονομικα ή αγωνιστικα και βλακειες, εδω γραφτηκε οτι μεχρι και για την χθεσινη αλλαγη εφυγε.
Ενα κεφαλαιο εκλεισε , με το καλο λυσε τα προβληματα σου αγορι μου και σε περιμενουμε τον γεναρη με το καλο.
A bientot mon ami

Οντως..!! Η "πορτα" τον Γεναρη παραμενει ανοιχτη , ο ιδιος θα μπορει ομως να αποδεσμευθει(εφοσον λυθουν ολα τα προβληματα).?
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

πολυ καλος, ευχαριστουμε, να είσαι καλα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

να'χεις υγεια και να ξεπερασεις τα οποια "προβληματα" αντιμετωπιζεις :!: καλη συνεχεια.παντα αξιοπρεπης εντος κι εκτος αγωνιστικων χωρων :!: κριμα ...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Οι γάλλοι πάντως λένε ότι θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.. :pano:
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Συμπαθής, μαχητής και ουσιαστικός ο φίλος μας ο Olivier, αν και τελευταία μας φαινόταν λίγο αργός...
Έγραψε και αυτός ιστορία με την ομάδα μας, να είναι καλά το παληκάρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”