11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
paokovia

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από paokovia »

darklord έγραψε:Αν φυγει παντως μεγαλο πληγμα. Δεν πρεπει να μας ενδιαφερουν μονο τα λεφτα ειδικα τωρα που δεν χρωσταμε σε 3ους.
Πρεπει να μας ενδιαφερει ο σταθερος κορμος, διατηρηση των αστεριων, πορωση στα μικρα που τους δινει ο Μουσλι κ πολλα αλλα. Λετε ολοι για παραδειγματα ομαδων που πουλανε, ξεχνατε ομως οτι καποιες ομαδες κρατανε για χρονια στα ροστερ τους παικτες ποθ καταληγουν συμβολα. ο Μουσλι μπορει να γινει ενας τετοιος και πραγματικα δεν περιμενα απο πολλους μια τοση εισπρακτικη φιλοσοφια.
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ.

Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι σε μια προσπάθεια να αποποιηθούμε την κατηγορία της προσωπολατρείας, έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο να μειώνουμε και να διώχνουμε ντε και καλά όλους τους παίκτες μας....
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Ο Πρόεδρος μας ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν σαφής πιστεύω.
Πουλάμε παίχτες αλλά Δεν ξεπουλάμε παίχτες! και Δεν πρόκριτε να πουληθεί κανένας παίχτης αν δεν έχει βρεθεί άλλος ισάξιος και καλύτερος να τον αντικαταστήσει.
Έτσι, αν πουληθεί ένας παίχτης αυτό σημαίνει αυτόματα ότι τα οικονομικά οφέλη στον ΠΑΟΚ είναι τεράστια και ότι έχει βρεθεί και αντικαταστάτης ισάξιος και καλύτερος.

Ποιοι θα το κρίνουν αυτό?
Άνθρωποι που γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο και γνωρίζουν καλά την μεταγραφική αγορά.
Ποιοι είναι αυτοί?
Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Γεωργιάδης.-

Τα υπόλοιπα είναι είχαμε να λέγαμε... :lol:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Πεστα Χρυσοστομη...

Το ΠΑΟΚ πανω απο ολα εχει γινει τον τελευταιο καιρο "Οι παικτες ΚΑΤΩ απο ολα"...

Και μαλιστα για παικτες σαν τον Μουσλιμοβιτς, τον Κοντρερας και τον Γκαρσια...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Αν εννοείς εμένα δεν είμαι χρυσόστομη…είμαι αρσενικού γένους… :D
:lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Fantomas έγραψε:Ο Πρόεδρος μας ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν σαφής πιστεύω.
Πουλάμε παίχτες αλλά Δεν ξεπουλάμε παίχτες! και Δεν πρόκριτε να πουληθεί κανένας παίχτης αν δεν έχει βρεθεί άλλος ισάξιος και καλύτερος να τον αντικαταστήσει.
Έτσι, αν πουληθεί ένας παίχτης αυτό σημαίνει αυτόματα ότι τα οικονομικά οφέλη στον ΠΑΟΚ είναι τεράστια και ότι έχει βρεθεί και αντικαταστάτης ισάξιος και καλύτερος.

Ποιοι θα το κρίνουν αυτό?
Άνθρωποι που γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο και γνωρίζουν καλά την μεταγραφική αγορά.
Ποιοι είναι αυτοί?
Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Γεωργιάδης.-

Τα υπόλοιπα είναι είχαμε να λέγαμε... :lol:
+1589

Έλεος ρε παιδιά με την γκρίνια. Κι εμένα μου αρέσει ο Μουσλίμοβιτς αλλά ΠΑΟΚ είμαι.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

εγώ νομίζω ότι είναι πολύ κουραστικό να συζητάμε για πράγματα που είναι αυτονόητα,που σε πολλές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού είναι πράξεις ρουτίνας....
προφανώς δεν ισχύει το "οι παίκτες κάτω απ' όλα", όπως δεν ισχύει και το αναποδο...
προφανώς δεν μπορείς να πουλήσεις ή να αφήσεις ελεύθερους 3-4 βασικούς σου παίκτες σε μία περίοδο..
προφανώς δεν συζητάμε για πώληση στον βάζελο...για να λέμε ιστορίες για τον Τόργκελε κ.λ.π.
όποιος νομίζει ότι η αξία του Μούσλι σε παγκόσμιο επίπεδο υπερβαίνει τα 3-3,5 εκ. νομίζω ότι δεν βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά...ευτυχώς ή δυστυχώς ο Μούσλι για σειρά ετών δοκιμάστηκε σε Ιταλία και δεν μπορείς να πεις ότι διέπρεψε...στην δε εθνική Βοσνίας κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά πράγματα κάνει...κάποιος Τζέλο νομίζω προχθές έβαλε 2 για τους Βόσνιους. και δεν νομίζω ότι τον ξέρει κανείς...στον ΠΑΟΚ αν δεις τα πράγματα χωρίς συναίσθημα και προσωπολατρεία έκανε ένα καλό έως πολύ καλό α' γύρο και ένα πολύ μέτριο β'....στο εντελώς ανυπόληπτο ελληνικό πρωτάθλημα...
αναμφίβολα ένα καλό φορ για τα δικά μας δεδομένα αλλά νομίζω ότι με τα λεφτά που θα πάρουμε ΑΝ πουληθεί, η διοίκηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να βρεί πολύ καλύτερο.
Ο Κόλκας σήμερα νομίζω στο gazzetta.gr τα εξηγεί πολύ καλά....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Πέμ 02 Απρ 2009, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ρε παιδια και ο ζλαταν να φειγει θα παρουμε σαλπι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

PABLO GARCIA έγραψε: όποιος νομίζει ότι η αξία του Μούσλι σε παγκόσμιο επίπεδο υπερβαίνει τα 3-3,5 εκ. νομίζω ότι δεν βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά
Εδω εχεις λαθος. Οχι επειδη το λεω εγω, αλλα επειδη υπαρχει ρητρα 5 εκατομμυριων. Τοσο κοστολογει τον Μουσλιμοβιτς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
PABLO GARCIA έγραψε:...ευτυχώς ή δυστυχώς ο Μούσλι για σειρά ετών δοκιμάστηκε σε Ιταλία και δεν μπορείς να πεις ότι διέπρεψε
Μια χαρα τα πηγε. Η σεζον 2006-2007 ηταν γεματη, επαιξε βασικος σχεδον σε ολα τα παιχνιδια με την Παρμα, εντυπωσιασε και πηρε μεταγραφη με €1,5 εκ για την Αταλαντα. Εκει βρηκε μπροστα του τον Floccari, που εκανε καταπληκτικη χρονια και τον Simone Inzaghi, οι οποιοι "εφαγαν" τη θεση του βασικου απο τον Ζλαταν, ο πρωτος λογω φορμας ο 2ος λογω της κακης σχεσης του Μουσλιμοβιτς με τον προπονητη Del Neri. Γι' αυτο και πουλήθηκε οσο οσο, κατω απο την αξια του, το προηγουμενο καλοκαιρι.

Αυτα για να ξερετε ποια ηταν η πραγματικη αξια του παικτη τις προηγουμενες σεζον. Τωρα φυσικα η αξια του παιχτη εχει ανεβει ακομα περισσοτερο, επειδη:

1. Εκανε γεματη χρονια ως βασικος και αναντικαταστατος σεντερ φορ στη 2η καλυτερη ομαδα ενος καλου πρωταθληματος (ας τελειωνουμε με τις μιζερες αποψεις περι ανυπολυπτου ελληνικου πρωταθληματος)
2. Εδειξε τι μπορει να κανει σαν επιθετικος τοσο στον 1ο γυρο, αλλα και στον 2ο.
3. Ο ΠΑΟΚ τον θεωρει πολυ σημαντικο για την ομαδα και δυσκολα θα βρει καλυτερο του. Υπαρχει ρητρα 5 εκ.
4. Παιζει σε μια πολυ καλη Εθνικη Βοσνιας, που εχει πολυ καλους επιθετικους, με πιθανοτητες να προκριθει στο Μουντιαλ.
PABLO GARCIA έγραψε:...στην δε εθνική Βοσνίας κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά πράγματα κάνει...κάποιος Τζέλο νομίζω προχθές έβαλε 2 για τους Βόσνιους. και δεν νομίζω ότι τον ξέρει κανείς...
Μηπως εννοεις τον Jelic? Αυτος παιζει στον Αστερα Ρεθυμνου νομιζω. Μαλλον καλυτερος του Mυslimovic θα ειναι και αυτος.
Υπαρχει και ο 23χρονος Dzeko ο οποιος παιζει στη Wolfsburg μαζι με τον Misimovic. Πολυ καλοι και οι 2, αλλα οχι καλυτεροι του δικου μας.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Το γράψα στο ''Μεταγραφές καλοκαιριού 2009'' αλλά μετά είδα ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα.
Ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που θα πουλήσει τον Μούσλι θα άλλαξει τελείως.Και κάτι τέτοιο υπονοεί και ο Κόλκας.Ακούω πως με 3 εκατ. δεν μπορείς να βρεις άξιο αντικαταστάτη του αλλά ο Κόλκας το αναλύει άψογα.Δεν θα πας να αγοράσεις παίκτη με 3 εκατ.Αυτά είναι ψίχουλα και το μόνο που μπορείς να βρεις ίσως κανένα ταλέντο στη Λατ.Αμερική. ΕΛΕΥΘΕΡΟ παίκτη θα βρεις που θα του δώσεις 1 εκατ. το χρόνο και επειδή ακόμη είναι νωρίς και έχει γίνει ήδη το απαραίτητο σκάουτιγκ πιστεύω πως μπορούμε να βρούμε παικταρά σ'αυτή την θέση.Και θα σου μείνουν και καλά λεφτά γιά 2-3 επίσης καλά συμβόλαια(600-700 χιλ.) γιά ελεύθερους παίκτες(Χαφ).
Ο Μούσλι είναι παικταράς και ψυχάρα αλλά και αρκετά προβλέψιμος. Θυμάμαι μιά παράγραφο συνέντευξης του Ζήση γιά το επιθετικό ποδόσφαιρο που έλεγε ''Και μεις δεν θέλουμε να βλέπουμε επιθετικό ποδόσφαιρο?Τι λέτε?'' και αρκετοί το πήραν σαν μπηχτή στον Σάντος.Ήταν εγώ λέω- μπηχτή γιά τις δυνατότητες των παικτών και αυτό θα προσπαθήσουν να αλλάξουν.Επιθετικούς με περισσότερη κίνηση-φαντασία,καλύτερο κοντρόλ και αν είναι δυνατόν καλύτερα τελειώματα.
Και αυτοί θέλουν μεγαλύτερα συμβόλαια-λεφτά πράγμα που δεν έχουμε.
Όλα αυτά βέβαια είναι τελείως υποθετικά και θα συμβούν μόνο σε ενδεχόμενη πώληση του Μούσλι.Πράγμα το οποίο μπορεί να μην συμβεί και να έχουμε κανονικά τον παίκτη μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.Εγώ προσωπικά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα ότι από τα δύο γίνει.
Γιατί τώρα πλέον ξέρω ότι αυτοί που μας κάνουν κουμάντο
ΞΕΡΟΥΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
και δεν θέλω να φανώ μαλ@κας όπως πέρσι με τον Μελίσση που στην αρχή στράβωσα αλλά μετά τους έβγαλα το καπέλο.Και τότε γιά πρώτη φορά είπα''Μάγκες κάντε ότι θέλετε.ΕΣΕΙΣ ξέρετε καλύτερα..''
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ο Παικτης αν ποτε πουληθει,θα πουληθει στην σωστη τιμη.
Εμενα αυτο μου φτανει.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Η σεζόν 2006-2007 του Μούσλι ήταν πράγματι γεμάτη στην Πάρμα, με 30 αγώνες, 3 γκολ και 3 assists. Αλλά εντάξει δεν ήταν και ο Σεφτσένκο... :lol: :wink:

Την πραγματική αξία του παίχτη την ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ...και τους έχουμε όλοι απόλυτη εμπιστοσύνη για αυτό...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ρήτρα= (όρος) αγορά ελευθερίας του παίχτη ΟΧΙ η σταθερά και η μόνιμη κοστολόγηση του παίχτη.

Η ρήτρα δεν είναι η σταθερά και η μόνιμη κοστολόγηση του παίχτη.

Η ρήτρα μπαίνει στην σύμβαση εργασίας (στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην αρχή...) ως δικλείδα ασφαλείας της ελευθερίας του παίχτη και είναι υποχρεωτική από την UEFA και μπαίνει κατόπιν κοινής συμφωνίας του ποσού της ρήτρας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (κοινή συναίνεση του ποσού της ρήτρας).

Δηλαδή αντιπροσωπεύει το ποσό που μπορεί να πληρώσει η κάθε ομάδα για να αποκτήσει τον Μουσλίμοβιτς και να μείνει ελεύθερος ο Μουσλίμοβιτς, χωρίς να ρωτήσει καν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έτσι όποια ομάδα θέλει και τα βρει με τον ποδοσφαιριστή, βάση της νομοθεσίας της UEFA, μπορεί να πληρώσει 5 εκατομμύρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να αποκτήσει την ελευθερία του παίχτη, χωρίς να ρωτήσει καθόλου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρκεί και μόνο να συμφωνεί ο παίχτης.
Δηλαδή είτε ο παίχτης ήταν τραυματίας όλοι την χρονιά, είτε έβαλε 7 γκολ, είτε έβαλε 25 γκολ, η ρήτρα παραμένει η ίδια και δεν αποτελεί την σταθερά και μόνιμη κοστολόγηση του παίχτη.
Δηλαδή μπορεί ακόμα και αν δεν θέλει να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ και έρθει για παράδειγμα η Μίλαν και τα βρει με τον Μούσλι, να δώσουν 5 εκατομμύρια και να αγοράσουν την ελευθέρα του από την στιγμή που ο Μούσλι θέλει να παίζει στην Μίλαν...Ή αν ήταν τραυματίας για παράδειγμα ολόκληρη την χρονιά να τον πουλήσουν σε μια ομαδα με 500 χιλιάρικα ή ελεύθερη μεταγραφή για να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του παίκτη κτλ...

Ο Χριστοδουλόπουλος για παράδειγμα είχε ρήτρα περίπου 8 εκατομμύρια μετρητά! Αν ήθελε ο Βάζελος τα έβρισκε με τον παίχτη και ερχόταν και έδινε 8 εκατομμύρια μετρητά και τον έπαιρνε χωρίς να ρωτήσει κανέναν...αλλά προτίμησε να διαπραγματευτεί το ποσό με τριετές χορηγίες και παίχτη δανικό και περίπου 4 εκατομμύρια μετρητά κτλ...

Οι Τούρκοι για παράδειγμα μπορεί να στείλουν μια πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ...αν αρνηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να στείλουν και άλλη...και άλλη...και μετά μια τελική πρόταση....Θα γίνει διαπραγμάτευση...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ άλλο στο συμβόλαιο του Κώστα Κατσουράνη, Υπάρχει ένας όρος (ρήτρα) με τον οποίο εάν ελληνικές ομάδες θελήσουν να τον κάνουν δικό τους τότε θα πρέπει να καταβάλλουν στην ΑΕΚ το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Κίκε Φλόρες ζητά περίπου 3,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει. Κάτι που αν κάποιος βάλει μαζί και τα 5 εκατ. προς την ΑΕΚ συν το ετήσιο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που ανέρχεται κοντά στα 1,4 εκατ. Ευρώ Πάμε στα 10 εκατομμύρια! :)
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Πώς έγινε και ο Μούσλι από το Βέλγιο το Σάββατο ήρθε Θεσσαλονίκη μετά αθήνα και μετά την Τρίτη να παίζει αγώνα στο Σεραγιεβο???Λίγο έλεος!!!!!Πώς μπορεί κάποιος να τα πιστεύει αυτά?
PAOKICHILD

Δημοσίευση από PAOKICHILD »

Μπειτε λιγο στο gazzetta.gr να διαβασετε σχολια για την πωληση Μουσλιμοβιτς. Σφαζονται. Προπονητικα, καινουργιους παιχτες, Ροναλντο, κτλ.

Αυτο θα μας φαει εμας. Προσωπολατρεια και μη εφαρμοσημα ονειρα καθε χρονια...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Παρτε και αυτο να ξεσαλωσουμε.

http://www.gazzetta.gr/content/view/29718/32/

Η ένεση και η προκαταβολή του Όλεγκ

Τι γίνεται με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ; Είναι αλήθεια ότι αρνήθηκαν να βάλουν ένεση στον Πάμπλο Γκαρσία γιατί είχαν φύγει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις και ενώ ενημερώθηκαν δεν γύρισαν πίσω; Είναι αλήθεια ότι ζητήθηκε από κάποιους συνάντηση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη μετά το θέμα;

Ακόμη κάτι από ΠΑΟΚ. Στον «δικέφαλο του Βορρά» δεν λένε όχι στην παραχώρηση του Μουσλίμοβιτς με την προϋπόθεση ότι η Γαλατάσαράι ή Καισερίσπορτ θα προσφέρουν ένα ποσο που φτάνει κοντά στα 3εκ. ευρώ. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι ήδη ο Βρύζας ψάχνει παράλληλα να βρει επιθετικό στα στοιχεία που του έχει δώσει ο Σάντος.

Από το πρωί της Τρίτης λένε οι φήμες ότι υπήρξε πίεση προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να διαψεύσει το ταξίδι του Αντωνίου στο Βελθγράδι. Πάντως καμία διάψευση δεν υπήρξε...

Οι φήμες λένε ότι στην προπόνηση του Ηρακλή, ξένος παίκτης της ομάδας σε έντονο ύφος ρωτούσε ανθρώπους της διοίκησης αν ο Όλεγκ Προτάσοφ πήρε προκαταβολή για την συνεργασία με την ΠΑΕ. Όταν δεν μπόρεσε να μάθει αυτό που ήθελε άρχισε να κλωτσάει αντικείμενα στα αποδυτήρια!

Και η προπαγανδα συνεχιζεται!
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

..σε λιγο θα βγαλουν ότι η Σάντυ Κουτσοπωστηλενε βρήκε οιδιπόδιο συμπλεγμα στον μπαλαφα και θα δοθεί δανεική στο ρούλη (μπας και τους εξηγήσει για τις ομοφυλοφιλικές τους τάσεις)

ας βγαλουμε λίγο ακόμα τα μάτια μας.. το πρωταθλημα και η διεκδίκηση της 2ης θέσης τελειωσε (ή μήπως όχι;) :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”