Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από Odi »

Πέτυχα δύο διακοπές ρεύματος όταν είχα πάει..Εντάξει,τι να κάνουμε ήπιαμε κρασί στο σκοτάδι.

Οι δρόμοι φυσικά και είναι στενοί..Σε όλα τα νησιά έτσι είναι πλην Ρόδου και Κρήτης.Για τις γουρούνες κ εγώ είχα νοικιάσει μία,τότε δεν υπήρχε θέμα.

Η αισχροκέρδεια εννοείται υπάρχει και μάλιστα παντού..Πόσο μάλλον όταν ψηφίζεσαι ως ο 3ος ομορφότερος προορισμός του κόσμου.

Σαν την ομορφιά των Φηρών στην Καλντέρα,τα στενά της Οίας και όλα τα υπόλοιπα δεν έχω ξαναδεί..

Οπότε διαφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φιλαράκι από τη σχολή παραγγέλνει καφέ στη Σαντορίνη, στις διακοπές του Πάσχα.. Τον λέει ο μαγαζάτορας "12 euros my friend"!
Παθαίνει σοκ το παιδί, "Τι τουελβ γιούρος, Έλληνας είμαι!" και τον απαντάει ο άλλος "Α συγγνώμη πατριώτη, 6 ευρώ" (ή λίγο πάνω-λίγο κάτω)..
Πιάνουν τη κουβέντα και του λέει το παιδί ότι το σπίτι της οικογένειάς του είναι στο παραδιπλανό τετράγωνο και πλήρωσε τον καφέ 2€, επειδή ο μαγαζάτορας ήξερε τους δικούς του..
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με ντομάτες. Όχι στη Σαντορίνη, δεν θυμάμαι που ακριβώς.
Είδα την τιμή στο ταμπελάκι και του είπα "Καλά πώς ακρίβυναν έτσι οι ντομάτες"; Τότε μου είπε ότι αυτή η τιμή είναι για ξένους. Προ κρίσης αυτό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Με θύμισε αυτό:

[youtube]w4aJt2Gp9lk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

[youtube]/watch?feature=youtu.be&utm_source=Viber&utm_campaign=Private&v=BaHV5SMU6Gc&utm_medium=Chat&app=desktop[/youtube]

Μύρτος Ιεράπετρας ΝΑ Κρήτη .... Το συστήνω ανεπιφύλακτα, Έχει 2-3 ΠΑΟΚτσήδες και εμένα συνήθως θα με βρήτε 20/7-25/8 κάτω από το φοίνικα :opaokara: :opaokara:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

RoMaN έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Με θύμισε αυτό:

[youtube]w4aJt2Gp9lk[/youtube]
To τί είχει γίνει τότε με τους Ολυμπιακούς άστο καλύτερα. Λόγω δουλειάς τότε, είδα από πρώτο χέρι με ποιες τιμές υλικών φτιάχτηκαν τα ολυμπιακά ακίνητα. Δεν είναι για εδώ όμως. Πολύ καπέλο, πάντως.
nikolasf έγραψε:[youtube]/watch?feature=youtu.be&utm_source=Viber&utm_campaign=Private&v=BaHV5SMU6Gc&utm_medium=Chat&app=desktop[/youtube]

Μύρτος Ιεράπετρας ΝΑ Κρήτη .... Το συστήνω ανεπιφύλακτα, Έχει 2-3 ΠΑΟΚτσήδες και εμένα συνήθως θα με βρήτε 20/7-25/8 κάτω από το φοίνικα :opaokara: :opaokara:
Α, ρε Νικόλα. Προ παιδιών, σχεδόν κάθε χρόνο κάτω ήμασταν. Την είχαμε γυρίσει σχεδόν όλη την Κρήτη. Έτυχε να έχουμε και γνωστούς γιατί η γυναίκα μου γεννήθηκε στη Σούδα, καθώς ο πατέρας της ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό.

Μόλις μεγαλώσουν λίγο τα θηριάκια (ο μικρός που είναι 1 δηλαδή γιατί η κόρη είναι πεντέμισι) κατεβήκαμε. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:Φιλαράκι από τη σχολή παραγγέλνει καφέ στη Σαντορίνη, στις διακοπές του Πάσχα.. Τον λέει ο μαγαζάτορας "12 euros my friend"!
Παθαίνει σοκ το παιδί, "Τι τουελβ γιούρος, Έλληνας είμαι!" και τον απαντάει ο άλλος "Α συγγνώμη πατριώτη, 6 ευρώ" (ή λίγο πάνω-λίγο κάτω)..
Πιάνουν τη κουβέντα και του λέει το παιδί ότι το σπίτι της οικογένειάς του είναι στο παραδιπλανό τετράγωνο και πλήρωσε τον καφέ 2€, επειδή ο μαγαζάτορας ήξερε τους δικούς του..
Καιαιαιαιαιαιαιαιαιαι.......... ΝΑ γιατί δεν μπορώ να βρω σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα.
Γαμώσπιτοι, κλεφταραίοι "επιχειρηματίες".
:evil:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειμαστε ικανοι να κανουμε και αυτο το τοπικ πουτ@να χαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Για Ναυπλιο τα φωτα του κανεις;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τι θες περίπου;
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Να εδω ειναι:
Εικόνα
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

@pgetsos κυριως μερη για φαγητο και καμια εκδρομη εκτος των κλασσικων αρχαιων (μυκηνες, επιδαυρος κτλ)
Θα ειμαι για 5 μερες οικογενειακα
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Και η παλια πολη του Ναυπλιου ειναι ωραια και το Καστρο. Μαγαζια δεν θυμαμαι, αλλα στην παραλια εχει για ολα τα βαλαντια και ολα τα γουστα. Να παρεις κατι γλυκα, σε εμας αρεσαν πολυ, μωρεως ηδιστα νομιζω τα λεγαν. Απο αρχαια πιο κοντα ειναι η αρχαια Τιρυνθα και περα απο αυτα που ανεφερες πηγαινοντας η γυρνοντας μπορεις να περασεις απο την αρχαια Κορινθο και την Ακροκορινθο( την ακροπολη της αρχαιας Κορινθου). Αν ειστε καλοι κολυμβητες μπορειτε επισης πηγαινοντας απο τον παλιο δρομο προς Επιδαυρο, να περασετε απο τα Λουτρα της Ωραιας Ελενης που ακομα αναβλυζει υποθαλασσια πηγη(για να ξανανιωσετε) και λιγο πιο εκει υπαρχει το αρχαιο λιμανι της Κορινθου, οι Κεχριες που μπορειτε να κολυμπησετε διπλα στα αρχαια.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

stelyk έγραψε:Να εδω ειναι:
Εικόνα
:mrgreen:
:lol: :opaokara: :lol: :opaokara: :lol: :opaokara: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Για φαγητό είναι απογοητευτικό ως πόλη, πολλά ξεκάθαρα τουριστικά μαγαζιά με κακό φαΐ και πανάκριβα

Το μόνο που έχω φάει ΚΑΛΆ είναι το Αλαλουμ. Λίγο τσιμπημενο αλλά με πολύ καλές μερίδες οπότε συμφέρει

Επίδαυρο αν πας πες να σου προτείνω και εκεί

Εκδρομή για μπάνιο κτλ μετά το Τολό, που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, έχει το Δρέπανο που είναι καλό, την Καντια και τα Ιρια. Ένα από τα δύο τελευταία είναι εκπληκτικό, δε θυμάμαι τώρα θα ρωτήσω την οικογένεια το βράδυ. Και το Δρέπανο ωραίο είναι.

Επίσης, αν και λίγο μακριά, νομίζω κάνα μισάωρο+ είναι η Κοιλάδα, όπου έχει μια εκπληκτική παραλία για παιδιά ειδικά, την Λεπιτσα. Έχει και μια ταβέρνα επάνω, ωραία θυμάμαι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”