Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Πρώτη φορά βλέπω ομάδα με 70% κατοχή να χάνει 4-0, πως γίνεται αυτό??? 6 σουτ στο στόχο 4 γκολ? Μεθυσμένοι είναι?
Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω γιατί ήταν οφσαιντ το γκολ. Την ώρα που φεύγει η μπαλα από τον παικτη της Μπαρτσελονα ο Λεβαντοφσκι καλύπτεται. Μετά η μπαλα πάει σε αυτόν από παίκτη της Ατλετικο.
-
john4serres
Μέχρι και ο βαζελος μπορεί να σκοράρει απέναντι σε αυτή την Μπαρτσελονα
Η ομάδα του Αργεντινού ΠΑΟΚτσή διέσυρε την άλλη διαπλεκόμενη της Ισπανίας.
Στα της Ισπανίας μού τα λες καλά, γιατρέ, στα της Αγγλίας μού τα χαλάς λίγο - να κόψεις τις κακές παρέες με τον Αποστόλη.Γερασίμου έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 08:00 Η ομάδα του Αργεντινού ΠΑΟΚτσή διέσυρε την άλλη διαπλεκόμενη της Ισπανίας.
@Miles
Φίλε, η Leeds ήταν η αγαπημένη μου ομάδα στα μαθητικά και πρώτα φοιτητικά μου χρόνια στην δεκαετία του '70. Γαλαξίας αστέρων με Τζ. Τσάρλτον, Μπρέμνερ, Κούπερ, Κλάρκ, Τζάιλς, Λόριμερ. Οι σφαγές που έφαγε στην Ευρώπη και οι ατυχίες που είχε τότε συν τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη από την μαφία-ΟΥΕΦΑ, μου έφερναν σε ΠΑΟΚ. Δυστυχώς μετά το τελευταίο της πρωτάθλημα στην δεκαετία το '90 ξεθώριασε και έφτασε μέχρι League1=Γ΄Κατηγορία.
Εδώ και 8 σχεδόν χρόνια η κόρη μου είναι μόνιμη κάτοικος Λιντς και φίλη και της ομάδας και αυτή και το περιβάλλον της. Παρότι παλαιότερα υπήρξα για ένα διάστημα κάτοικος Λονδίνου, το Λιντς στο Yorkshire είναι πλέον η δεύτερη πόλη της οικογένειας.
Φίλε, η Leeds ήταν η αγαπημένη μου ομάδα στα μαθητικά και πρώτα φοιτητικά μου χρόνια στην δεκαετία του '70. Γαλαξίας αστέρων με Τζ. Τσάρλτον, Μπρέμνερ, Κούπερ, Κλάρκ, Τζάιλς, Λόριμερ. Οι σφαγές που έφαγε στην Ευρώπη και οι ατυχίες που είχε τότε συν τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη από την μαφία-ΟΥΕΦΑ, μου έφερναν σε ΠΑΟΚ. Δυστυχώς μετά το τελευταίο της πρωτάθλημα στην δεκαετία το '90 ξεθώριασε και έφτασε μέχρι League1=Γ΄Κατηγορία.
Εδώ και 8 σχεδόν χρόνια η κόρη μου είναι μόνιμη κάτοικος Λιντς και φίλη και της ομάδας και αυτή και το περιβάλλον της. Παρότι παλαιότερα υπήρξα για ένα διάστημα κάτοικος Λονδίνου, το Λιντς στο Yorkshire είναι πλέον η δεύτερη πόλη της οικογένειας.
Πρέπει να εχει απίστευτο μάνατζερ ο τύπος...
Με τα ψέματα,πηγαίνει συνεχεια σε μεγάλα club....