Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025
@Cylon, @Aed,
επειδή είστε παλιοί, σας θυμίζω επίσης ότι είχαμε κρεμάσει την "αράχνη" επειδή υποψιαστήκαμε (ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε) ότι είχε ήδη κλείσει με τον γαύρο πριν εκείνο τον καταστροφικό ημιτελικό όπου αποκλειστήκαμε από αυτούς, και μετά έγινε persona non grata. Τα ίδια με τον φονιά, που μάλιστα δεν παίζαμε άμεσα με τον βάζελο τότε, είχε τελειώσει το πρωτάθλημα.
Αυτά που λέτε τα δέχομαι, αλλά είναι διαφορετικά από αυτό που λέω εγώ.
@Mibu, τα γνωρίζω αυτά που γράφεις, τα έχω γράψει και εγώ στο παρελθόν, αλλά δεν αλλάζει το πραγματικό γεγονός που με έχει ξενερώσει απίστευτα (ακόμη κι αν είναι σύνηθες για το βόλει)
Θα αυτομπαναριστώ μάλλον για φέτος, μετά και την επιβεβαίωση από ρεπόρτερ της ομάδας. Εχω μεγαλώσει με Μπούζα βλέπετε (και αυτό δυστυχώς δεν διαγράφεται...) και θα γράψω πράγματα που μπορεί να μετανιώσω μετά.
επειδή είστε παλιοί, σας θυμίζω επίσης ότι είχαμε κρεμάσει την "αράχνη" επειδή υποψιαστήκαμε (ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε) ότι είχε ήδη κλείσει με τον γαύρο πριν εκείνο τον καταστροφικό ημιτελικό όπου αποκλειστήκαμε από αυτούς, και μετά έγινε persona non grata. Τα ίδια με τον φονιά, που μάλιστα δεν παίζαμε άμεσα με τον βάζελο τότε, είχε τελειώσει το πρωτάθλημα.
@Mibu, τα γνωρίζω αυτά που γράφεις, τα έχω γράψει και εγώ στο παρελθόν, αλλά δεν αλλάζει το πραγματικό γεγονός που με έχει ξενερώσει απίστευτα (ακόμη κι αν είναι σύνηθες για το βόλει)
Θα αυτομπαναριστώ μάλλον για φέτος, μετά και την επιβεβαίωση από ρεπόρτερ της ομάδας. Εχω μεγαλώσει με Μπούζα βλέπετε (και αυτό δυστυχώς δεν διαγράφεται...) και θα γράψω πράγματα που μπορεί να μετανιώσω μετά.
Για την ιστορία, ο Δημόπουλος, ενώ η ομάδα είχε προετοιμασία για τον τελικό με τη Λάρισα, παράτησε την ομάδα, νομίζω έχασε και την προπόνηση (δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό), και κατέβηκε αυθημερόν στην Αθήνα για να υπογράψει στον βάζελο και όλα αυτά στα φανερά.
Είμαι υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης και του τύπου. Έχω φάει ένα σωρό αποκλεισμούς.fuzztone έγραψε:@Cylon, @Aed,
Η ατάκα-Quiz στο Topic του Λουτσέσκου - Meite,
"Όλοι εκεί είναι για 5 χιλιάρικα", ανήκει στον Ψηλό που ανέφερες. Το είχε πει για τα βρισίδια που έτρωγε και τις κατηγορίες απο ΑΡΔ της εποχής. Δεν έγραψα ποιός το είχε πει γιατί θα άνοιγε καυγάς. Με αφορμή σχόλια ΑΡΔ για προπονητή και Μειτέ το είχα γράψει. Τον Μειτέ που έφερε πέρσι Πρωτάθλημα και φέτος θέλει να τον πλακώσει λέει ο άλλος στις σφαλιάρες. Τον Λουτσέσκου που πήρε 3 Πρωταθλήματα.
Πες οτι θες, όχι για την παίκτρια. Η παίκτρια θα απογειωθεί στον ΟΣΦΠ. Όσο και αν δεν μας αρέσει.
Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι ΑΡΔ είναι το πρόβλημα.
Τα κορίτσια του βόλει πληρώνονται αστεία ποσά. Αυτά που κατα καιρους είχαν διαρρεύσει μιλάμε για βασικούς μισθούς και άν. Παίκτριες που διαλύουν γόνατα και δεν έχουν εργασιακά δικαιώματα. Στις ομάδες του Νότου σαφέστατα και τα συμβόλαια είναι καλύτερα.
Ανοίγει ωραία κουβέντα. Διαχρονικά στον ΠΑΟΚ τα φορτώνανε όλα στους παίκτες που έφευγαν, ποτέ στους "Μουστερήδες" παράγοντες.
Ακόμη περιμένω να ακουσω για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια...
- miburosaito
Ειμαστε λιγο πριν την εναρξη των πλει-οφ, επομενως δεν ειναι η στιγμη τωρα για μεταγραφολογια. Ομως οι εξελιξεις τρεχουν, αρα ενα μικρο σχολιο μπορω να το κανω
Σημαντικες οι ανανεωσεις οπως και να εχει, επιτελους για πρωτη φορα ανανεωνουμε τις καλες μας ξενες!!
Μεγαλη η απωλεια της Ξανθοπουλου, της Τερζογλου το κενο στο κεντρο μπορει να διορθωθει πιο ευκολα...
(Παντως με τον Αρη ηταν εξαιρετικες και οι δυο, οπως πιστευω θα ειναι και με τον Πανιωνιο)
Ολα τα λεφτα θα πρεπει να πανε στη διαγωνιο αλλα και σε μια επιθετικη ακραια εφοσον παμε για Ελληνικο διδυμο κεντρικων (η Δημητριαδου δεν εχει ακουστει για πουθενα αρα υποθετω οτι βολιδοσκοπουμε εμεις...)
Ντιμιτροβα στα ακρα θα ηταν μια εξαιρετικη value-for-money επιλογη τωρα που πλησιαζει τα 30 της, εννοειται επιστροφη Καφρει θα εδινε αλλο αερα στην ομαδα (αν και δυσκολο να αφησει Βραζιλια για Ελλαδα), ακομα και η Μοζερ της Θηρας θα ηταν μια καλη επιλογη - αφου σιγουρα ηταν η καλυτερη overall ακραια του πρωταθληματος για τη regular season, παιρνοντας υποψιν και το κασε της.
Εχω μια υποψια οτι το αρθρο στο πορτοκαλι σαιτ υπονοει Στραντζαλη και Μπακοδημου απο Ιταλια... Αν τυχον κατσει κατι αντιστοιχο, εκει θα εχουμε την δυνατοτητα για αποκτηση ξενης κεντρικης, οπου η αγορα ειναι θεωρητικα πιο ευκολη...
Ομως εκει που πρεπει να γινει η δυνατη κινηση ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με μια αθλητικη σε καλη ηλικια διαγωνια (μεχρι 30 max), αφου πρωτα τσεκαρουμε το ιατρικο της ιστορικο. Οι αγορες της Γερμανιας, της Γαλλιας ή ακομα και της Ρουμανιας κρυβει καλες επιλογες. Οπως φυσικα και η Βραζιλια αν θελησουν να κοιταξουν προς τα εκει....

Σημαντικες οι ανανεωσεις οπως και να εχει, επιτελους για πρωτη φορα ανανεωνουμε τις καλες μας ξενες!!
Μεγαλη η απωλεια της Ξανθοπουλου, της Τερζογλου το κενο στο κεντρο μπορει να διορθωθει πιο ευκολα...
(Παντως με τον Αρη ηταν εξαιρετικες και οι δυο, οπως πιστευω θα ειναι και με τον Πανιωνιο)
Ολα τα λεφτα θα πρεπει να πανε στη διαγωνιο αλλα και σε μια επιθετικη ακραια εφοσον παμε για Ελληνικο διδυμο κεντρικων (η Δημητριαδου δεν εχει ακουστει για πουθενα αρα υποθετω οτι βολιδοσκοπουμε εμεις...)
Ντιμιτροβα στα ακρα θα ηταν μια εξαιρετικη value-for-money επιλογη τωρα που πλησιαζει τα 30 της, εννοειται επιστροφη Καφρει θα εδινε αλλο αερα στην ομαδα (αν και δυσκολο να αφησει Βραζιλια για Ελλαδα), ακομα και η Μοζερ της Θηρας θα ηταν μια καλη επιλογη - αφου σιγουρα ηταν η καλυτερη overall ακραια του πρωταθληματος για τη regular season, παιρνοντας υποψιν και το κασε της.
Εχω μια υποψια οτι το αρθρο στο πορτοκαλι σαιτ υπονοει Στραντζαλη και Μπακοδημου απο Ιταλια... Αν τυχον κατσει κατι αντιστοιχο, εκει θα εχουμε την δυνατοτητα για αποκτηση ξενης κεντρικης, οπου η αγορα ειναι θεωρητικα πιο ευκολη...
Ομως εκει που πρεπει να γινει η δυνατη κινηση ειναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με μια αθλητικη σε καλη ηλικια διαγωνια (μεχρι 30 max), αφου πρωτα τσεκαρουμε το ιατρικο της ιστορικο. Οι αγορες της Γερμανιας, της Γαλλιας ή ακομα και της Ρουμανιας κρυβει καλες επιλογες. Οπως φυσικα και η Βραζιλια αν θελησουν να κοιταξουν προς τα εκει....
Με συγχωρειτε ρε παιδια, αλλα το βρισκω τελειως ακαιρο να ασχολουμαστε αυτην την στιγμη, με το τι θα γινει του χρονου.
Στην ουσια τωρα αρχιζει το πρωταθλημα, τωρα θα κριθουν ολα.
Τιποτα δεν εχει κριθει.
Ας ζησουμε το παρων, για τις μεταγραφες θα λεμε απο τον Μαιο ως τον Σεπτεμβριο.
Στην ουσια τωρα αρχιζει το πρωταθλημα, τωρα θα κριθουν ολα.
Τιποτα δεν εχει κριθει.
Ας ζησουμε το παρων, για τις μεταγραφες θα λεμε απο τον Μαιο ως τον Σεπτεμβριο.
- miburosaito
Το μεγαλυτερο ποσοστο των ειδησεων οπως βλεπεις ειναι μεταγραφες, κι αυτο γιατι οι ομαδες (σε ολη την Ευρωπη) προσπαθουν να κλεισουν απο τωρα τα ροστερ, επομενως εχει ηδη αρχισει αυτη η κουβεντα...
Δεν ηξερα οτι θα ζητησω αδεια για το τι θα γραψω εδω μεσα
Δεν ηξερα οτι θα ζητησω αδεια για το τι θα γραψω εδω μεσα
Οπως γραφεις εσυ οτι θελεις, ετσι γραφω κι εγω.
Πολυ ευκολα αρπαζεσαι.
Πολυ ευκολα αρπαζεσαι.
- miburosaito
σωστος ετσι εγινεMiles έγραψε:Για την ιστορία, ο Δημόπουλος, ενώ η ομάδα είχε προετοιμασία για τον τελικό με τη Λάρισα, παράτησε την ομάδα, νομίζω έχασε και την προπόνηση (δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό), και κατέβηκε αυθημερόν στην Αθήνα για να υπογράψει στον βάζελο και όλα αυτά στα φανερά.
-
Έντωμεταξύ τώρα έδειχνε λάιβ τη γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου που πήγε στην Κοζάνη με πτηση ΤΣΑΡΤΕΡ για το φάιναλ φορ του κυπέλλου(όταν οι δικές μας έχουν βγάλει φουσκάλα στον κωλο απτά καθίσματα του ΚΤΕΛ να πηγαινοέρχονται 3 φορές το μήνα Αθηνα)και κάποιοι απορούν γιατί πχ μπορεί να φύγει η Ξανθοπούλου και η κάθε Ξανθοπούλου όταν της γίνεται προταση και της προσφέρονται απείρως καλύτερες συνθήκες εργασίας,πολύ καλύτερη αμοιβή και ανέσεις.
Οι αθλητές δεν είναι οπαδοί,μη μπερδευομαστε.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κοπέλες ανασφαλιστες,με εξεφτελιστικο μηνιατικο για κάποιες,σε ερασιτεχνικό κι όχι επαγγελματικο πρωτάθλημα όπως το γυναικείο βολλει.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κοπέλες ανασφαλιστες,με εξεφτελιστικο μηνιατικο για κάποιες,σε ερασιτεχνικό κι όχι επαγγελματικο πρωτάθλημα όπως το γυναικείο βολλει.
-
Όντως έχουμε πρόεδρο τον Mr Morris και η ομάδα κυκλοφορεί με το ΚΤΕΛ; Τραγικό αν ισχύει.Nickpower-4 έγραψε:Έντωμεταξύ τώρα έδειχνε λάιβ τη γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου που πήγε στην Κοζάνη με πτηση ΤΣΑΡΤΕΡ για το φάιναλ φορ του κυπέλλου(όταν οι δικές μας έχουν βγάλει φουσκάλα στον κωλο απτά καθίσματα του ΚΤΕΛ να πηγαινοέρχονται 3 φορές το μήνα Αθηνα)και κάποιοι απορούν γιατί πχ μπορεί να φύγει η Ξανθοπούλου και η κάθε Ξανθοπούλου όταν της γίνεται προταση και της προσφέρονται απείρως καλύτερες συνθήκες εργασίας,πολύ καλύτερη αμοιβή και ανέσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Ξέρεις πολλές ομάδες volley γυναικών στην Ελλάδα να πηγαίνουν με το αεροπλάνο;
- PAOK_Antarctica
Ας φυγει ο Αμοιριδης, να επιστρεψει η ομαδα στα τοπικα της ΕΠΕΣΘ, που επαιζε, πριν την αναλαβει.
-
Εεε θα μπορούσε να μισθώνει πούλμαν και να κυκλοφορεί η ομάδα αν δεν έχει δικό του ιδιόκτητο πούλμαν.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ξέρεις πολλές ομάδες volley γυναικών στην Ελλάδα να πηγαίνουν με το αεροπλάνο;
Φαντάσου δηλαδή τη Λίβερπουλ να πηγαίνει να παίξει στο Μάντσεστερ με τα ΚΤΕΛ της Αγγλίας αφού είναι πολύ μικρή η απόσταση για αεροπλάνο.