Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είπα ότι ο Τζημας είναι λίγος ή κακός παίχτης,προς θεού, αυτό που λέω είναι ότι έχει μπροστά του πολύ καιρό για να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα και γιατί όχι να γίνει ο βασικός φορ της ομάδας τα επόμενα χρόνια.
Πρωτάθλημα με 18χρονους βασικούς όμως δεν παίρνει κανένας,ειδικά σε μια τόσο κομβική θέση.
Κουβέντα να γίνεται παλικάρια, μακάρι να είμαι λάθος.
Πρωτάθλημα με 18χρονους βασικούς όμως δεν παίρνει κανένας,ειδικά σε μια τόσο κομβική θέση.
Κουβέντα να γίνεται παλικάρια, μακάρι να είμαι λάθος.
Δεν λέμε ρε παιδιά να πάρει 30 συμμετοχές ως βασικός ο Τζίμας.
Δηλαδή πως βγάζετε αυτό το συμπέρασμα ?
Αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Και σε κάποια από αυτά και ανάλογα με την φύση του κάθε παιχνιδιού και τον αντίπαλο να είναι και βασικός.
Όσο τουλάχιστον η επιθετική μας γραμμή είναι αυτή που είναι.
Χθες για παράδειγμα στην κλειστή άμυνα του Άρη, ο Τζίμας θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος από τον Τόμας.
Αν πάντως η ομάδα κινηθεί για μεταγραφή επιθετικού αλλάζει το πράγμα αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Και σε κάποια από αυτά και ανάλογα με την φύση του κάθε παιχνιδιού και τον αντίπαλο να είναι και βασικός.
Χθες για παράδειγμα στην κλειστή άμυνα του Άρη, ο Τζίμας θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος από τον Τόμας.
Αν πάντως η ομάδα κινηθεί για μεταγραφή επιθετικού αλλάζει το πράγμα αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 09 Ιαν 2024, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
VfB v2
Δυστυχώς με το "στείλε" αποδεδειγμένα δεν είμαστε ευέλικτοι.Blackgr4 έγραψε: Δεν μας βγήκε ο Σαμάττα; Στείλτον και φέρε άλλον ΑΝ θες να λες πως πηγαίνεις για πρωτάθλημα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καθαρά μεταγραφικά Μπανε, και σορι που άργησα να απαντήσω, συμφωνώ πως αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε ένα ακόμη φορ βαρβατο να πάρει από το χέρι την ομάδα. Όμως πάει πίσω ο Τζιμας. Θα μιλάμε για το τέταρτο φορ στην ιεραρχία. Με Μπραντον τρίτο. Ο Σαμάτα επιστρέφει το πολύ σε ένα μήνα. Δύσκολο έως αδύνατο να αγοραστεί φορ αυτή τη στιγμή. Έτσι το αντιλαμβάνομαι. Είναι και οι εμφανίσεις του μικρού που γεμίζουν αισιοδοξία. Δεξί μπακ, όπως έχει επικοινωνήσει ήδη η ομάδα και μαξιμοβιτς αν ενδιαφέρομαστε ακόμη για τον παίκτη.
-
Jack_MeHoff
Ελπίζω να έχει γίνει προεργασία στα πάντα, οι νεαροί παίκτες μας έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει πρόταση που δεν γίνεται να απορριφθεί. 
Maezono Masakiyo έγραψε:Για εμένα σε μια συγκυρία που χτυπάμε νταμπλ και ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι μεταγραφές μίας χρήσης είναι αποδεκτές.
Θα απαντήσω με τα λόγια του φίλου, συμφωνώ απόλυτα.
Τώρα φέρνεις ότι μπορεί να σου δώσει έξτρα ώθηση και ας είναι "μιας χρήσης"
Ένας υπερπαιχταρας στο 9 δεν διαταράσσει καμία ισορροπία της ομάδας.
Αν ο Σαματα απογοητευτεί, ας φέρει πρόταση το καλοκαίρι ή να ζητήσει την ελευθερία του,να πάμε για άλλα.
Απορώ με τη σιγουριά σου πως ένας πιτσιρικάς που μόλις έγινε 18 χρονών και έχει παίξει στη ζωή του όλη, ελάχιστη μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έμπαινε χθες μέσα στη χειρότερη (για εμάς) έδρα και θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος από τον δεύτερο σου επιθετικό.Ettien26 έγραψε:Δεν λέμε ρε παιδιά να πάρει 30 συμμετοχές ως βασικός ο Τζίμας.
Άσε που δεν γίνεται τόσο απλά να λείπει ο βασικός σου και να μην βάλεις τον δεύτερο σε ματς φωτιά. Υπάρχει και μία ιεραρχία που δημιουργεί άλλα ζητήματα μετά.
Σε κάθε περίπτωση νομίζω πως όλοι μας συμφωνούμε πως η ομάδα χρειάζεται φορ. Εκεί πιστεύω πως κλείνει η κουβέντα.
Ας μην το πάμε στην ιεραρχία.
Λέω το απλό και το βλέπω καθαρά ποδοσφαιρικά.
Υπάρχουν παιχνίδια που απαιτούν άλλον τύπο επιθετικού. Σε κλειστές άμυνες που θα έχεις αντιπάλους δυνατά και ψηλά σεντερ μπακ είναι προτιμότερο να πας με δυνατό κορμί στην επίθεση. Σε αυτό πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ο Τζίμας παρά ο Τόμας.
Δεν συγκρίνουμε ποιος είναι καλύτερος.
Εσυ πιστεύεις ότι από την στιγμή που δεν παίζει ο Σαμάτα πρέπει να παίζει ο Τόμας.
Εγώ λέω ότι κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική αντιμετώπιση και προσέγγιση με βάση τον αντίπαλο που παίζεις. Και ναι, όπως φάνηκε άλλωστε ο Τζίμας θα ήταν πιο χρήσιμος.
Τέλος πάντων συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Λέω το απλό και το βλέπω καθαρά ποδοσφαιρικά.
Υπάρχουν παιχνίδια που απαιτούν άλλον τύπο επιθετικού. Σε κλειστές άμυνες που θα έχεις αντιπάλους δυνατά και ψηλά σεντερ μπακ είναι προτιμότερο να πας με δυνατό κορμί στην επίθεση. Σε αυτό πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ο Τζίμας παρά ο Τόμας.
Δεν συγκρίνουμε ποιος είναι καλύτερος.
Εσυ πιστεύεις ότι από την στιγμή που δεν παίζει ο Σαμάτα πρέπει να παίζει ο Τόμας.
Εγώ λέω ότι κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική αντιμετώπιση και προσέγγιση με βάση τον αντίπαλο που παίζεις. Και ναι, όπως φάνηκε άλλωστε ο Τζίμας θα ήταν πιο χρήσιμος.
Τέλος πάντων συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σε αυτό δεν διαφωνώ.obanebane έγραψε:Maezono Masakiyo έγραψε:Για εμένα σε μια συγκυρία που χτυπάμε νταμπλ και ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι μεταγραφές μίας χρήσης είναι αποδεκτές.
Θα απαντήσω με τα λόγια του φίλου, συμφωνώ απόλυτα.
Τώρα φέρνεις ότι μπορεί να σου δώσει έξτρα ώθηση και ας είναι "μιας χρήσης"
Ένας υπερπαιχταρας στο 9 δεν διαταράσσει καμία ισορροπία της ομάδας.
Αν ο Σαματα απογοητευτεί, ας φέρει πρόταση το καλοκαίρι ή να ζητήσει την ελευθερία του,να πάμε για άλλα.
Τέτοιος ήταν και ο Ολιβέιρα την χρονιά του νταμπλ, αφού δεν πιστεύω να είχαν πότε πρόθεση από την ομάδα να δώσουν τα 12 της ρήτρας του.
Ο Γενάρης είναι ιδανικός για τέτοιες κινήσεις.
Καλά λέμε συνέχεια για επιθετικό.
Στο δεξί στόπερ που μείναμε μόνο με τον αξιοπρεπή Κεντζιόρα και τον απόντα Εκόνγκ όλα καλά ?
Στο δεξί στόπερ που μείναμε μόνο με τον αξιοπρεπή Κεντζιόρα και τον απόντα Εκόνγκ όλα καλά ?
Άδικα το συζητάμε για φόρ. Εδώ δεν μπορούμε να βρούμε ένα δεξί μπάκ καλύτερο του Σάστρε και θα φέρουμε φόρ καλύτερο του Τζίμα και Σαμάτα; Ιανουάριο θα βρείς φόρ τούμπανο που περιμένει να μιλήσει με την Γκοντσάρεβα;
Ξέρω κάποιος θα γράψει για Πρίγιοβιτς που ήρθε χειμώνα. Αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα. Άσε που θα έχεις 4 φόρ αν το κάνεις αυτό και θέλεις διαχείρηση.
Εγώ πιστεύω οτι είδανε τον αρχηγό προχθές και τρομάξανε με τις επιστροφές του και την άμυνα με τα πισωπατήματα, και προφανώς κρατάνε τον Λύρα μέχρι να έρθει παίκτης, άν έρθει.
Όταν παίζουμε με λεωφορεία τα οποία είναι γρήγορα μπροστά, έχουμε πρόβλημα. Τουλάχιστον θέλεις να έχεις επιστροφές αφού το ξέρεις θα σου βγούν στην κόντρα. Φυσικά το νο1 πρόβλημα είναι το δημιουργικό στο οποίο πάντα κολλάμε. Καί στα δύο μάτς με τα σκουλήκια έγινε το ίδιο πράγμα, η ίδια παγίδα, αλλά ούτε ο προπονητής ούτε οι παίκτες το αλλάξανε. Και κάπως έτσι ήρθε και η ήττα.
Ξέρω κάποιος θα γράψει για Πρίγιοβιτς που ήρθε χειμώνα. Αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα. Άσε που θα έχεις 4 φόρ αν το κάνεις αυτό και θέλεις διαχείρηση.
Εγώ πιστεύω οτι είδανε τον αρχηγό προχθές και τρομάξανε με τις επιστροφές του και την άμυνα με τα πισωπατήματα, και προφανώς κρατάνε τον Λύρα μέχρι να έρθει παίκτης, άν έρθει.
Όταν παίζουμε με λεωφορεία τα οποία είναι γρήγορα μπροστά, έχουμε πρόβλημα. Τουλάχιστον θέλεις να έχεις επιστροφές αφού το ξέρεις θα σου βγούν στην κόντρα. Φυσικά το νο1 πρόβλημα είναι το δημιουργικό στο οποίο πάντα κολλάμε. Καί στα δύο μάτς με τα σκουλήκια έγινε το ίδιο πράγμα, η ίδια παγίδα, αλλά ούτε ο προπονητής ούτε οι παίκτες το αλλάξανε. Και κάπως έτσι ήρθε και η ήττα.
Δεν ήταν το πρόβλημα το φορ χθες που δεν κερδίσαμε και γενικά έτσι όπως παίζουμε δεν εξαρτιόμαστε τόσο από τα γκολ του φορ. Βάζουμε πλέον αρκετούς παίχτες μέσα στην περιοχή και δεν παίζουμε με μοναδικό αποδέκτη της τελικής πάσας τον φορ.
Η ομάδα χθες είχε πρόβλημα δημιουργίας από τους μεσοεπιθετικούς. Από όσους έχουμε μόνο δύο έχουν την προσωπική ενέργεια εκτός περιοχής και από αυτούς ο ένας έπαιζε από την αρχή, ο Τάισον. Μόλις μπήκε και ο μικρός κάτι είδαμε. Οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί που έχουμε μπορούνε να παίξουν είτε στον χώρο είτε στο ανοιχτό γήπεδο είτε είναι καλοί μέσα στην περιοχή. Φαντασία έχουν μόνο δύο.
Εγώ θα προτιμούσα να έρθει κι άλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος λείπει έτσι κι αλλιώς και αριθμητικά.
Η ομάδα χθες είχε πρόβλημα δημιουργίας από τους μεσοεπιθετικούς. Από όσους έχουμε μόνο δύο έχουν την προσωπική ενέργεια εκτός περιοχής και από αυτούς ο ένας έπαιζε από την αρχή, ο Τάισον. Μόλις μπήκε και ο μικρός κάτι είδαμε. Οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί που έχουμε μπορούνε να παίξουν είτε στον χώρο είτε στο ανοιχτό γήπεδο είτε είναι καλοί μέσα στην περιοχή. Φαντασία έχουν μόνο δύο.
Εγώ θα προτιμούσα να έρθει κι άλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος λείπει έτσι κι αλλιώς και αριθμητικά.
Ναι καταλαβαινω οτι εχουμε 3 σεντερ φορ. Ναι καταλαβαινω οτι οι δυο ισως ταιριαζουν με την ομαδα. Αλλα εγω θελω παιδια τον σεντερ φορ μου σε τετοιου ειδους αγωνες το σεντερ φορ μου να το κολαει εκει στο πρωτο ημιχρονο που βγηκε μονος του για κεφαλια ο Μπραντον. Ο Μπραντον καλος για ματς τυπου Αιντραχτ η μες το τηγανι κλπ. Εκει που παιξουμε περισσοτερο στην κοντρα. Αλλα στα αλλα ματς με τα χωρια που κλεινονται πισω (αμπερντιν, Βολος, χτες κλπ κλπ) χρειαζομαστε σεντερ μες στο κουτι να τον κοιταν οι αντιπαλοι και να ξεροκαταπινουν σε καθε σεντρα.
Και βασικα θελω ενα σεντερ φορ που να παιζει και εξω και να κανει και τα τριγυρω και να βαζει και γκολ στο κουτι.
Και βασικα θελω ενα σεντερ φορ που να παιζει και εξω και να κανει και τα τριγυρω και να βαζει και γκολ στο κουτι.
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Αυτο ακριβωςEttien26 έγραψε:Καλά λέμε συνέχεια για επιθετικό.
Παιδια ενα κοβιντ να ερθει θα χασει στην καλυτερη 2 ματς ο καθε παικτης