Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
joss

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από joss »

Ήμουν τρελά εκνευρισμενος αρχες καλοκαιριού, αποτέλεσμα και των δύο τελευταίων φίνις που κάναμε, συν του ότι πέρσι είχαμε αποκλειστεί τόσο νωρίς στην Ευρώπη και θεωρώ ότι ρισκάραμε στο πρώτο κομμάτι της περιόδου αλλά ήμασταν όσο χρειαζόταν ικανοί και όσο χρειαζόταν τυχεροί.
Είχα κάποιες αμφιβολίες και για το Λουτσεσκου για το πόσο έχει καθαρό στόχο πλέον, ενώ αποκάλεσα δημοσιοϋπαλληλικι τη στάση μερικών στη διοίκηση σε ο,τι αφορά τα μεταγραφικά.
Επειδή όμως αγαπάω την ομάδα και δεν ήθελα να γίνω μέρος μιας τοξικής συζήτησης προτίμησα να μη σχολιάζω, αλλά να παρακολουθώ και να περιμένω.
Χαίρομαι που η διοίκηση δικαίωσε τις ελπίδες μου, αν και ήταν μουδιασμενες.
Η ομάδα γίνεται πολύ δυνατή.
Εγώ εύχομαι πάντα να ξεφτιλιζονται οι επιφυλάξεις μου, ακόμη κι όταν υπάρχουν επιχειρήματα.
Τέλος, τα επιχειρήματα περί παρατημενης ομαδας πάντα τα άκουγα βερεσέ. Άνθρωποι σαν τον Ιβάν δε γίνονται, επειδή παραιτουνται απ αυτό που αγαπάνε κ τους ανήκει.
Ελαφρώς οφτοπικ αλλά ήθελα να τα πω.
Εξαιρετικές οι κινήσεις μας.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Οι αποδόσεις του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα έπεσαν από το 9 σε 11, για κύπελλο από 6 σε 4.5 και για Κονφερενς από 50 σε 40.
Ολα αυτά χωρίς να έχει ληφθεί υπόψη η μεταγραφή Ντεσποντοφ αλλά οι προηγούμενες (Μάρκος Αντόνιο). :opaokara:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

sourmenetes έγραψε:Off topic αλλα Μήπως η παε να βγάλει για άλλες 2 βδομάδες τα διαρκείας ή δε γίνεται;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλύτερα να μην βγάλει.Περισσότερα θα είναι τα έσοδα από τα εισιτήρια.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

renegade έγραψε:Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά καλό είναι να δώσουμε χρόνο και να καταλάβουμε ότι ο παίχτης έρχεται από μία εντελώς διαφορετική ομάδα, με τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, όπου είναι ο σούπερ Σταρ της κ θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στο νέο ρόλο του.
Για αυτό και θέλω πολύ να έρθει ο Λημνιός... γιατί αν αύριο ερχόντουσαν και οι δύο, αυτός που θα έπαιζε πρώτος και θα έμπαινε πιο γρήγορα στο ροτεισον θα ήταν ο Δημητράκης... Για πολλούς και διάφορους λόγους
Συμφωνώ. Πρέπει να σκεφτούμε και τα διαθέσιμα λεπτά. Λημνιός και δεξί μπακ που να την κατεβάζει τη μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

navigator11 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
Psaras έγραψε:όποιος έβαλε την λευκή πετσέτα του Ιβαν μαζί με τα χρωματιστά..θέλει συγχαρητήρια πάντως.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χαχαχαχαχαχαχα

Ρε Ναπολιτάνε πού δημοσίευσες κάτι περί ... ΠΑΟΚτσήδων του τουίτερ που βρίζουν, κράζουν και ειρωνεύονται νυχθημερόν εδώ και μήνες;; Τσέκαρα σήμερα από περιέργεια 2-3 που ακολουθούσα μέχρι πριν λίγους μήνες και τους έριξα αποκλεισμό χωρίς πολλά πολλά, να πάρω μια μικρή γεύση. Πανηγυρισμοί και "έτσι μαμάει η Βουλγαρία" και ΠΑΟΚ ξέρω γω,ξέρω γω, εντάξει. Η γελοιότητα στο αποκορύφωμά της.
Άντε το "έτσι μαμάει η Βουλγαρία" το λες για χαβαλέ...
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως τα λένε ενώ πιο πριν κατέβαζαν καντίλια για Ιβάν...Χιούμορ είναι αυτό; Τι να πω...Ακόμα και να τον βρίζουν δηλαδή, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ τόσο public όσο το τουίτερ. Να δίνεις χαρά σε κάθε αλλόθρησκο;

Είδα πως μας παρακολουθούν... Καλά μυαλά εύχομαι παιδιά..
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

sourmenetes έγραψε:Off topic αλλα Μήπως η παε να βγάλει για άλλες 2 βδομάδες τα διαρκείας ή δε γίνεται;;

όχι! Κατηγορηματικα ΟΧΙ. Οσοι λιγοψυχησαν να πληρώσουν εισιτήρια και να φάνε την ταλαιπωρία. Τωρα πλέον είναι αργά για δάκρυα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

2o εξτρεμ θα παρουμε?
Δηλαδη 1ο αν εξαιρεσεις οτι ντεσποτοφ ειναι ο αντικαταστατης του ναρευ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Φτάνει....

Όχι άλλους...

Αφήστε και μερικούς για τον Γενάρη...

Τι θα κάνουμε τον Γενάρη....θσ ξυνουμε τα @@ μας;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

markos4 έγραψε:Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που να θέλω να έρθει και ο Λημνιός.
Κ εγώ μαζί σου
Το είπα κ πριν λίγες μέρες αν κ κάποια στιγμή έχασα πιστη. Πρώτη φορά μειναμε στο πλανο. Πέρσι βάλαμε νέους κ φέτος τους πλαισιωσαμε με έμπειρους παιχταράδες στη σωστή ηλικία κ με προσωπικοτητα. Δεν μένει παρα ανανέωση του Λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τι σανό φάγανε οι γαύροι περί 6 εκατομμυρίων για παίχτη που τελειώνει σε ένα χρόνο το συμβόλαιό του!! Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά. Μια εικασία θα κάνω απλά. Πιστεύω ότι ο Μαξίμοβιτς θα είναι παίχτης μας από τον Ιανουάριο. Θα έχει υπογράψει, εννοώ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε το παλικάρι από την Besiktas!
Ποιος θα πρωτοπαίξει ρε παιδιά, δεν χωράει.

Ο Ιβάν προφανώς συγκινήθηκε την Πέμπτη στο άκουσμα του ονόματός του κ τα χωσε
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Μόλις δέσει αυτο το υλικό ο ραζβαν δεν μπορώ καν να φανταστώ τι μπορει να κάνει δεν θα πω πολλά λόγια… ΤΟΝ ΟΦΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

dragon έγραψε:
markos4 έγραψε:Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που να θέλω να έρθει και ο Λημνιός.
Κ εγώ μαζί σου
Το είπα κ πριν λίγες μέρες αν κ κάποια στιγμή έχασα πιστη. Πρώτη φορά μειναμε στο πλανο. Πέρσι βάλαμε νέους κ φέτος τους πλαισιωσαμε με έμπειρους παιχταράδες στη σωστή ηλικία κ με προσωπικοτητα. Δεν μένει παρα ανανέωση του Λουτσέσκου
Είπες την σωστή λέξη ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, παίχτες με παραστάσεις που δεν θέλουν να χάνουν..
Έτσι θα μπολιαστουν και οι νέοι από τις ακαδημίες.

Φέρτε τον Λημνιο ρεεεε στο σπίτι του.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η Μπεσίκτας πάει για Περεΐρα άρα ο Muleka θα δοθεί
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Σουρμε για ποιο λόγο;

Όποιος ήθελε να πάρει πήρε,δλδ έπρεπε να κάνουμε μεταγραφές κ μετά...να δωθεί παράτα.

Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”