giapas έγραψε:Φίλε Ζινολα τη 2αδα αν ήθελες να τη κυνηγήσεις θα έκανες μεταγραφές έγκαιρα να μπεις αρματωμένος από Σεπτέμβρη αυτή είναι η γνώμη μου.GINOLA έγραψε:συμφωνώ απόλυτα με josh. ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κυνηγήσει με κάθε τρόπο την δυάδα και τα προκριματικά του ch.l. Ετσι, σχεδόν εξασφαλίζει τους ομίλους ευρωπαϊκής διοργανωσης που προφανώς είναι κομβικός για όλο τον μηχανισμό.
κάθε ποιοτική ενίσχυση που βοηθάει σε αυτό, είτε 26 ,είτε 30 ,είτε 18 είναι παραπάνω από απαραίτητη
Έφερα το παράδειγμα του Μπερναρ. Αφού ήταν στόχος η 2αδα γιατί δε τον πήρες τότε να έχεις όλη τη χρονιά μπροστά σου; Ίδια χαρακτηριστικά, μεγάλο όνομα , στα τελειώματά του αλλά με ποιότητα. Γιατί δε βοήθησες τότε την ομάδα και το κάνεις τώρα;
Εμένα μου φαίνεται ότι απλά ο Σαββίδης γλυκάθηκε με τις νίκες απέναντι στα λιμά και είπε να φέρει έναν παίκτη.
Δε μπορώ να δω σχέδιο σε αυτό. Μακάρι να υπάρχει βέβαια.
δεν διαφωνώ σε κάτι, το καλοκαίρι έπρεπε να γίνει, τότε βέβαια μπότο και ραζβάν δεν είχαν πλήρη εικόνα της ποιοτητας των ακαδημιών, ελπίζω τωρα να γίνεται ως μέρος σχεδίου και να συνεχιστεί το καλοκαίρι.
Το τι πραγματικά ισχύει πολλάκις έχουμε δει ότι υποθέσεις κάνουμε, ο σαββίδης μόνο γνωρίζει.