Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GINOLA

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από GINOLA »

giapas έγραψε:
GINOLA έγραψε:συμφωνώ απόλυτα με josh. ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κυνηγήσει με κάθε τρόπο την δυάδα και τα προκριματικά του ch.l. Ετσι, σχεδόν εξασφαλίζει τους ομίλους ευρωπαϊκής διοργανωσης που προφανώς είναι κομβικός για όλο τον μηχανισμό.

κάθε ποιοτική ενίσχυση που βοηθάει σε αυτό, είτε 26 ,είτε 30 ,είτε 18 είναι παραπάνω από απαραίτητη
Φίλε Ζινολα τη 2αδα αν ήθελες να τη κυνηγήσεις θα έκανες μεταγραφές έγκαιρα να μπεις αρματωμένος από Σεπτέμβρη αυτή είναι η γνώμη μου.
Έφερα το παράδειγμα του Μπερναρ. Αφού ήταν στόχος η 2αδα γιατί δε τον πήρες τότε να έχεις όλη τη χρονιά μπροστά σου; Ίδια χαρακτηριστικά, μεγάλο όνομα , στα τελειώματά του αλλά με ποιότητα. Γιατί δε βοήθησες τότε την ομάδα και το κάνεις τώρα;

Εμένα μου φαίνεται ότι απλά ο Σαββίδης γλυκάθηκε με τις νίκες απέναντι στα λιμά και είπε να φέρει έναν παίκτη.
Δε μπορώ να δω σχέδιο σε αυτό. Μακάρι να υπάρχει βέβαια.

δεν διαφωνώ σε κάτι, το καλοκαίρι έπρεπε να γίνει, τότε βέβαια μπότο και ραζβάν δεν είχαν πλήρη εικόνα της ποιοτητας των ακαδημιών, ελπίζω τωρα να γίνεται ως μέρος σχεδίου και να συνεχιστεί το καλοκαίρι.

Το τι πραγματικά ισχύει πολλάκις έχουμε δει ότι υποθέσεις κάνουμε, ο σαββίδης μόνο γνωρίζει.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

GINOLA έγραψε:όταν η ομάδα δείχνει ότι είναι γεμάτη projects και οι ακαδημίες της παράγουν και 11αδάτους και τίμια συμπληρώματα , νομίζω το σωστό θα ήταν το πλάνο που τώρα δείχνει και ελπίζω να ξεκινάει, οι ξένοι που έρχονται να είναι στην συντριπτική πλειοψηφία παίκτες που θα είναι ηγέτες και πυλώνες .
Συμφωνω με το σκεπτικο αλλα εχω "ενσταση"
για 35 χρονων και εχοντας ηδη επαναπατριστει
εδω και δυο χρονια στην ομαδα της καρδιας
τους για να κλεισουν την ενδοξη καριερα τους!

Συγγνωμη αλλα ετσι δεν θα συμφωνουσα εκτος
κι αν μιλουσαμε για βιονικους παιχτες τυπου CR7.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Σεφεροβιτς θα ειναι ηχηροτατη κινηση-δηλωση προς ολους.
Με κινδυνο να φαω "ξυλο" ξαναλεω ομως οτι η καριερα του δεν δικαιωσε τις προσδοκιες που ειχα. Σε καμια απο τις ομαδες του. Ενω ειχε ολα τα φοντα
Για να μην παρεξηγηθω.....προφανως και εχει τα προσοντα να κανει παπαδες στο ελληνικο πρωταθλημα
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

giapas έγραψε:
GINOLA έγραψε:όταν η ομάδα δείχνει ότι είναι γεμάτη projects και οι ακαδημίες της παράγουν και 11αδάτους και τίμια συμπληρώματα , νομίζω το σωστό θα ήταν το πλάνο που τώρα δείχνει και ελπίζω να ξεκινάει, οι ξένοι που έρχονται να είναι στην συντριπτική πλειοψηφία παίκτες που θα είναι ηγέτες και πυλώνες .
Αυτό λέω κι εγώ.
Ένας 36χρονος θα είναι ηγέτης και πυλώνας ;
Γιατί δε κρατάς τα λεφτά να πάρεις το καλοκαίρι έναν 27-30 ετών με παραστάσεις και καλό βιογραφικό και να χτίσεις πάνω του για την επόμενη 5ετια;
Με όσα έχεις δει από 36 χρονους να έρχονται στο πρωτάθλημά μας , πόσο πιθανό θεωρείς ότι ένας φτασμένος 36αρης θα είναι ηγέτης και πυλώνας;
Στατιστικά για να βρεις ένα Βαλμπουενά πόσοι Καγκαβα πρέπει να χρυσοπληρωθούν ;

εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία, βέβαια καταλαβαίνω τι λες.

από την άλλη ο τάισον δεν ειναι κανένα τρομερό συμβόλαιο αυτήν την στιγμή, μετά τα λεφτά που τον πήρες δεν νομίζω ότι προσέγγιζες παίκτη 27 με 30 στην ποιότητα που θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντωμεταξυ εμενα αν με ρωτουσες χωρις να το ψαξω τι ηλικια εχει ο Σεφεροβιτς θα ελεγα οτι και αυτος ειναι 35-36 αλλα ειναι 30 στα 31.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ζινόλα μπορείς να μας διαφωτίσεις με την περίπτωση φορ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πρεπει να ειναι ο Ελβετος.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δύσκολο μου φαίνεται μιας που είναι ήδη δανεικός στην Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Άλλος θα είναι που δεν έχει ακουστεί...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Σεφεροβιτς είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά με τα φεγγάρια του. Θυμάμαι περιόδους που έκανε φοβερές εμφανίσεις με την Μπενφίκα, και άλλες που ήταν ανύπαρκτος. Αν έχει όρεξη και κουμπώσει με την ομάδα, μπορεί να γίνει ο νέος Πριγιοβιτς ή ο δικός μας Ελ Αραμπι. Αλλά το κακο με τέτοιους ασταθείς παίκτες, είναι πως συνήθως με τα χρόνια πέφτουν. Μακάρι να πιάσει αν τελικά έρθει αυτός.

Στην κουβέντα που έχετε πιο πάνω, θεωρώ την επιλογή Τάισον, επιλογή χαμηλού ρίσκου. Ο ΠΑΟΚ έχει βασική τριάδα (Ζιφκο-Ναρει-Ντελιας) μεσοεπιθετικων και κοιτάει να προσθέσει εμπειρία και νούμερα που δεν παίρνει από Μπισε και Καντουρι. Με τα συμβόλαια των 2 τελευταίων να λήγουν, πιστεύω θα έρθει κι άλλος παίκτης το καλοκαίρι να πλαισιώσει τους υπάρχοντες. Αυτό θα ριξει δυνητικά τον Τάισον 5ο στην ιεραρχία, εκτός κι αν δείξει πράγματα. Αλλά ακόμα και 5ος να είναι στην ιεραρχία, πιστεύω πως έρχεται και για εξωαγωνιστικους λόγους. Έχει παραστάσεις, έχει χαρακτήρα, και οι πληροφορίες λένε πως βοηθάει τους πιτσιρικάδες, κάτι πολύ σημαντικό.

Έτσι όπως είναι η ομάδα, εμένα αυτό που με καίει, είναι να μην παρατήσουμε το πρότζεκτ που έχει στηθεί. Μπορεί να έχουμε παράπονα από Λουτσε και Μποτο, αλλά πιστεύω πως η ομάδα διαμορφώνεται πολύ καλά. Παίκτες όπως οι Κοταρσκι, Λύρα, Κουλιε, Φελίπε, Ντελιας κλπ έχουν δείξει καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να υπάρξει πίστη και να μείνουν ώστε να μεγαλώσουν μαζί με την ομάδα.

Ελπίζω το καλοκαίρι να κρατησουμε τους περισσότερους, αν όχι όλους τους πιτσιρικάδες, ακόμα κι αν έχουμε κενά σε 1-2 θέσεις. Δεν θα ήθελα ο ΠΑΟΚ πχ να πουλήσει τον Κοταρσκι 6-7εκ ώστε να χρηματοδοτήσει άλλες κινήσεις.

Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Σωστότατος Ναπολιτάνε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο Σεφέροβιτς θα ήταν θαύμα αν μπορούσε να έρθει.
Σαφώς μεγαλύτερο όνομα από το Σπόραρ που είναι ο βασικός επιθετικός του πρώτου της βαθμολογίας λαγού.

Βέβαια τρακάρει πολύ πάνω στον Ολιβέιρα αλλά στη τελική ας είναι πρόβλημα του Λούτσου αυτό όχι δικό μας.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Λογικά σήμερα θα βγει το όνομα
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Εγώ αντιλαμβάνομαι την έλευση του Τάισον ως αναζήτηση του αντι-Μπισεσβαρ και του αντι-καντουρι. Προφανώς και δεν τον υπολογίζουν ως ένα μακροπροθεσμο μέλος της ομάδας, (που μακάρι να γινει με τις εμφανίσεις του) απλώς ήρθε να κάνει αυτά που ο Μπισε και ο Καντουρι αδυνατούν να κάνουν. Δηλαδή, να προσφέρει μια σταθερή και αξιόπιστη λύση από τον πάγκο αλλα και όταν χρειάζεται να ξεκινά να μην τραβάμε τα μα λλιά μας...

Κατά τη γνώμη μου η ομάδα χρειάζεται από τώρα έναν ακόμα εξτρεμ, προκειμένου να γίνει μέλος του γκρουπ μέχρι το καλοκαίρι, μιας και Μπισε, Καντουρι μας χαιρετούν λογικά το καλοκαίρι και ο Ντελιας υπολογίζεται πιο πολύ στο 10...

Edit: να φανταστώ ο Μουργκ μετά τον τραυματισμό του δεν πάει πουθενά..
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δύσκολα να έρθει τώρα αυτός ο εξτρέμ, αφού οι Μπισε και Καντουρι είναι ακόμα στο μισθολόγιο.

*Καλή περίπτωση επιθετικού είναι και αυτός ο Φρευ που κοιτάζει η αεκ. Θέλει να φύγει από το Βέλγιο, θα ζητήσει βέβαια γύρω στο 1-1+ συμβόλαιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”