71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
marsantos

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:Τώρα ΚΑΙ δεν θα παίζει ο Τζίμας ΚΑΙ θα τρώμε στην μάπα ως δεύτερο τον Μπράντον.
Μια ερώτηση στον αγαπητό ρασβαν.
Τον Ιανουάριο που ο Νέλσον ήταν στο καλύτερο του μομεντουμ, γιατί ήθελε φορ και τώρα του κάνει ο Μπράντον?
Νομίζω ότι πολλές φορές προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις σε ερωτήματα αλλά είναι λάθος η αφετηρία μας.
Εγώ δεν κάνω ποτέ κρίση για τις μεταγραφές γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Ο φίλος montechristo έδωσε μια πολύ ωραία καθαρά αγωνιστική εξήγηση.
Μπορεί να μη συμβαίνει τίποτα από αυτά όμως.
Το ερώτημά σου rene είναι απόλυτα λογικό.
Όμως έχω παρατηρήσει ότι θεωρούμε για όλα υπεύθυνο τον Ρασβάν. Έχοντας αυτό το ενδεχόμενο ως αφετηρία μπορούμε να βρίσκουμε πολλές ορθολογικές εξηγήσεις και φυσικά στο τέλος ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων να αποθεώνουμε ή να σταυρώνουμε τον Λουτσέσκου. Πίσω από τις κλειστές πόρτες όμως μπορούν να συμβαίνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Τι εννοώ για να μην κουράζω.
Θα φτιάξω ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο (εννοείται φανταστικό αλλά αληθοφανές):
------------
Τον Ιανουάριο που η ομάδα άρχισε να πηγαίνει τραίνο πήρε ο Ιβάν τον Λούτσε και του λέει:
-Ράσβαν, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ισορροπία τρόμου παρασκηνιακά. Κανείς δε μπορεί να επικρατήσει. Την ομάδα τη βλέπω πολύ καλή. Από τη στιγμή που υπάρχουν δύο θέσεις για champions league, μπορούμε να χωθούμε κι εμείς. Τι χρειάζεσαι;
- Πρόεδρε, αν πάρουμε έναν βαρβάτο επιθετικό, σε συνδυασμό με το φορμάρισμα του Ολιβέιρα και την απόδοση του Ντέλια, τους έχουμε όλους. Παίρνουμε και πρωτάθλημα.

Αντίστοιχα τώρα το καλοκαίρι:
-Πρόεδρε για να πετύχουμε αυτά που σου είπα το Γενάρη, φέτος θέλω δύο βαρβάτους επιθετικούς.
-Ράσβαν φέτος είναι αλλιώς τα πράγματα. Μόνο ο πρώτος παίρνει καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα πράγματα στο παρασκήνιο έχουν αλλάξει. Η αέκ εδραίωσε τη θέση της παρασκηνιακά και τα έχει δεμένα όλα για την επόμενη χρονιά.
Άρα εγώ δε ρίχνω λεφτά γιατί ξέρω ότι θα πάνε χαμένα. Θέλω οπωσδήποτε να περάσεις ομίλους conference. Με ένα καλό επιθετικό, ένα αμυντικό χαφ και ένα εξτρέμ (τα συμβόλαια που έφυγαν δηλαδή) περνάμε ομίλους;
-Αν είναι εδώ μέχρι τέλη Ιουνίου ναι..
- Ωραία, θα τους έχεις. Στο πρωτάθλημα θα δούμε πως θα πάει και αν δημιουργηθούν προϋποθέσεις τα λέμε ξανά το Γενάρη.
------------
Προφανώς ο διάλογοι είναι στα όρια της βλακείας (κράζω μόνος μου τον εαυτό μου για να μη με κράξετε εσείς).
Αυτό που προσπαθώ να πω όμως είναι να μην προσπαθούμε μάταια να βρίσκουμε συγκεκριμένη εξήγηση για όσα παράλογα πράγματα βλέπουμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε όλα τα δεδομένα.
Ο Ρασβάν βγήκε φόρα παρτίδα στην πατρίδα του και μίλησε για έντονο παρασκηνιακό πόλεμο για τον αγώνα του τελικού.
Στο ποδόσφαιρό μας συμβαίνουν απίθανα πράγματα τα οποία ποτέ δεν τα μαθαίνουμε και που φυσικά ακουμπάνε αγωνιστικά θέματα και φτάνουν μέχρι και στις μεταγραφές..
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

:lol:
Γελω για να μην κλαψω!

ΥΓ. Στο "χειμερινο" σεναριο τελικα γιατι
ο Προεδρος δεν του εφερε βαρβατο φορ;
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Άραγε μια φορά θα φταιξει κ ο λουτσεσκου; ;
Ναι, το παρασκήνιο έβγαλε κόκκινη στην αεχ για να του χαλάσει τα σχέδια
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Brandon Thomas
να το ξερεις
το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερεις :opaokara:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

montekristo έγραψε::lol:
Γελω για να μην κλαψω!

ΥΓ. Στο "χειμερινο" σεναριο τελικα γιατι
ο Προεδρος δεν του εφερε βαρβατο φορ;
Εννοείται να γελάσεις. Τα φανταστικά σενάρια για αυτό γράφονται.
Και εννοείται ότι γράφω δεν το γράφω για να αντιδικήσω με κανέναν.
Για το χειμερινό σενάριο που δεν ευδοκίμησε δε μπορώ να φτιάξω καινούριο σενάριο. Ένα έγραψα και κάηκα.. :D
τσιριγωτης έγραψε:Άραγε μια φορά θα φταιξει κ ο λουτσεσκου; ;
Ναι, το παρασκήνιο έβγαλε κόκκινη στην αεχ για να του χαλάσει τα σχέδια
Νομίζω εξήγησα ότι έγραψα μια αληθοφανή μπαρούφα. Μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς. Παρεμπιπτόντως για την κόκκινη που αναφέρεις υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά. Το κύπελλο δεν είναι πρωτάθλημα. Σε χρονιές παντοκρατορίας του Κόκκαλη πήραμε 2 κύπελλα. Πρωτάθλημα δεν θα παίρναμε ποτέ. Πάντα αυτοί που έχουν τον έλεγχο εστιάζουν κυρίως στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν παίξαμε τελικό πρωταθλήματος στην έδρα μας, μας ακύρωσαν κανονικό γκολ με το έτσι θέλω. Αν ήταν κύπελλο δε θα είχε ανοίξει μύτη.
Όσον αφορά για το αν έχει φταίξει ποτέ ο Λουτσέσκου.
Φυσικά και έχει φταίξει. Πάρα πολλές φορές. Και ίσως περισσότερες από όσες γράφονται εδώ μέσα.
Δεν έχω καμιά προσωπολατρεία στον Λούτσε. Προσωπολατρεία έχω μόνο στον μέγιστο Φερνάντο Σάντος. Σε κανέναν άλλο.
Απλά δεν κατηγορώ κανέναν αν δεν έχω όλα τα δεδομένα μπροστά μου. Αυτό προσπαθώ να πω. Στο θέμα μεταγραφών δεν έχουμε ποτέ όλα τα δεδομένα. Μπορούμε να κρίνουμε τους αγώνες, τις αλλαγές, τον τρόπο παιχνιδιού κτλ.
Στις μεταγραφές όμως δεν ξέρουμε πολλά.
Να σου πω ένα παράδειγμα. Απορούσα με τον Λουτσέσκου πως επέλεξε τον Τέιλορ.
Μετά από 2 χρονιές ακούω από 2 δημοσιογράφους ότι ο Τέιλορ ήταν η 5η επιλογή.
Είχε ζητήσει τους πρώτους 4 της λίστας και δεν τους φέρανε.
Είναι αλήθεια αυτό;
Δεν ξέρω. Αν είναι αλήθεια δεν μπορώ να τον κατηγορήσω.
Ξέρω λοιπόν τι έχει γίνει με τον Μπράντον; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές είχε.
Δεν ξέρω τίποτα για τα μεταγραφικά. Οι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν κάποια δεδομένα τα οποία μόνοι τους μετά από καιρό μπορεί να τα αναιρέσουν ή να προσθέσουν καινούρια.
Αυτό προσπαθώ να πω. Ότι για τις μεταγραφές δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για το τι συμβαίνει. Τον προπονητή και τον κάθε προπονητή μπορούμε να τον κρίνουμε για αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι.
Ο καθένας με τα δικά του κριτήρια βέβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 14 Ιουν 2023, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πρώτος σκόρερ μας τη σαιζόν που μόλις τελείωσε, no brainer η ανανέωση.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Έχεις δίκιο marsantos ..
Προσωπικά τον φιλότιμο μπραντον θα τον είχα τρίτο δε μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Το ότι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας μας πέρσι δε μου λέει κάτι όταν ο βασικός φορ ήταν ανεπαρκής κ τα εξτρέμ σκόραραν σπανίως.. εάν σκόραραν ο φορ που έπαιρνε ένα μυριο και τα εξτρέμ, θα τον βλέπαμε λιγότερο.

Στην ουσία τώρα η ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει για που το πάει φέτος ...πάει για διεκδίκηση πρωταθλήματος; ; αν ναι φαίνεται ανεπαρκής ο μπραντον έστω κ για δεύτερος
Πάει απλά να πλαισιώσει την τετράδα; ; τότε καλός για δεύτερος.. μπορεί και όχι....

Ποίοι οι στόχοι τέλος πάντων
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέτος θα πετύχει τουλάχιστον 15 γκολ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μακάρι!
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

για ποσα χρηματα συμφωνησε τελικα? περσι επαιρνε γυρω στα 450?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πάντως..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Φτιάχνουν το βιντεάκι!
Мир

Δημοσίευση από Мир »

AntreasG4 έγραψε:για ποσα χρηματα συμφωνησε τελικα? περσι επαιρνε γυρω στα 450?
515 και τα ρεστα δικα του.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέτος θα πετύχει τουλάχιστον 15 γκολ.
Φετος την εχω τη Μπελουτσι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ

Ο Μπράντον Τόμας θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για ακόμα μια σεζόν με τον Ισπανό επιθετικό τελικά να κάνει την ανατροπή και να βρίσκεται στο ρόστερ και της νέας σεζόν. Πέρσι ο Ισπανός αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ μετά την πώληση του Τσόλακ και τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα στα πλευρά (κάταγμα) και με τον χρόνο να πιέζει ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον πρώην επιθετικό της Μάλαγα.

Ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (12 γκολ), συμφώνησε με τους «ασπρόμαυρους». Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 με τον δεύτερο χρόνο τους συμβολαίου να ενεργοποιείται με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αρχικά θα πρέπει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής να σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Ωστόσο, ακόμα ένας όρος για την ενεργοποίηση του ενός ακόμα έτους είναι ότι θα πρέπει να γράψει και συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σαφώς, για να επέλθει η συμφωνία ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Τόμας έπρεπε ο Ισπανός να ρίξει τις απαιτήσεις του αναφορικά με τις 700 χιλιάδες ευρώ, που ζήτησε ως μισθό ο Ισπανός. Αυτό όντως συνέβη και το συγκεκριμένο έπαιξε ρόλο, καθώς η ανανέωση του είναι περίπου στα ίδια χρήματα με την περσινή σεζόν (τα καθαρά χωρίς στο συμβόλαιο να υπολογίζονται τα μπόνους του).

πηγή: FORZA
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”