Νομίζω ότι πολλές φορές προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις σε ερωτήματα αλλά είναι λάθος η αφετηρία μας.renegade έγραψε:Τώρα ΚΑΙ δεν θα παίζει ο Τζίμας ΚΑΙ θα τρώμε στην μάπα ως δεύτερο τον Μπράντον.
Μια ερώτηση στον αγαπητό ρασβαν.
Τον Ιανουάριο που ο Νέλσον ήταν στο καλύτερο του μομεντουμ, γιατί ήθελε φορ και τώρα του κάνει ο Μπράντον?
Εγώ δεν κάνω ποτέ κρίση για τις μεταγραφές γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Ο φίλος montechristo έδωσε μια πολύ ωραία καθαρά αγωνιστική εξήγηση.
Μπορεί να μη συμβαίνει τίποτα από αυτά όμως.
Το ερώτημά σου rene είναι απόλυτα λογικό.
Όμως έχω παρατηρήσει ότι θεωρούμε για όλα υπεύθυνο τον Ρασβάν. Έχοντας αυτό το ενδεχόμενο ως αφετηρία μπορούμε να βρίσκουμε πολλές ορθολογικές εξηγήσεις και φυσικά στο τέλος ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων να αποθεώνουμε ή να σταυρώνουμε τον Λουτσέσκου. Πίσω από τις κλειστές πόρτες όμως μπορούν να συμβαίνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Τι εννοώ για να μην κουράζω.
Θα φτιάξω ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο (εννοείται φανταστικό αλλά αληθοφανές):
------------
Τον Ιανουάριο που η ομάδα άρχισε να πηγαίνει τραίνο πήρε ο Ιβάν τον Λούτσε και του λέει:
-Ράσβαν, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ισορροπία τρόμου παρασκηνιακά. Κανείς δε μπορεί να επικρατήσει. Την ομάδα τη βλέπω πολύ καλή. Από τη στιγμή που υπάρχουν δύο θέσεις για champions league, μπορούμε να χωθούμε κι εμείς. Τι χρειάζεσαι;
- Πρόεδρε, αν πάρουμε έναν βαρβάτο επιθετικό, σε συνδυασμό με το φορμάρισμα του Ολιβέιρα και την απόδοση του Ντέλια, τους έχουμε όλους. Παίρνουμε και πρωτάθλημα.
Αντίστοιχα τώρα το καλοκαίρι:
-Πρόεδρε για να πετύχουμε αυτά που σου είπα το Γενάρη, φέτος θέλω δύο βαρβάτους επιθετικούς.
-Ράσβαν φέτος είναι αλλιώς τα πράγματα. Μόνο ο πρώτος παίρνει καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα πράγματα στο παρασκήνιο έχουν αλλάξει. Η αέκ εδραίωσε τη θέση της παρασκηνιακά και τα έχει δεμένα όλα για την επόμενη χρονιά.
Άρα εγώ δε ρίχνω λεφτά γιατί ξέρω ότι θα πάνε χαμένα. Θέλω οπωσδήποτε να περάσεις ομίλους conference. Με ένα καλό επιθετικό, ένα αμυντικό χαφ και ένα εξτρέμ (τα συμβόλαια που έφυγαν δηλαδή) περνάμε ομίλους;
-Αν είναι εδώ μέχρι τέλη Ιουνίου ναι..
- Ωραία, θα τους έχεις. Στο πρωτάθλημα θα δούμε πως θα πάει και αν δημιουργηθούν προϋποθέσεις τα λέμε ξανά το Γενάρη.
------------
Προφανώς ο διάλογοι είναι στα όρια της βλακείας (κράζω μόνος μου τον εαυτό μου για να μη με κράξετε εσείς).
Αυτό που προσπαθώ να πω όμως είναι να μην προσπαθούμε μάταια να βρίσκουμε συγκεκριμένη εξήγηση για όσα παράλογα πράγματα βλέπουμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε όλα τα δεδομένα.
Ο Ρασβάν βγήκε φόρα παρτίδα στην πατρίδα του και μίλησε για έντονο παρασκηνιακό πόλεμο για τον αγώνα του τελικού.
Στο ποδόσφαιρό μας συμβαίνουν απίθανα πράγματα τα οποία ποτέ δεν τα μαθαίνουμε και που φυσικά ακουμπάνε αγωνιστικά θέματα και φτάνουν μέχρι και στις μεταγραφές..