Μου ηρθε μια φλασια και επειδη ειμαι λιγο ψυχαναγκαστικος εκατσα και διαβασα ξανα ολο το νημα ''Νεο Γηπεδο''...
Παραθετω καποια ποστ απ το ιδιο νημα και μονο...πριν βγει η ανακοινωση του Α.Σ. και φυσικα του Ιβαν περι αγνοιας...
Αντε ο Ιβαν δεν ειναι στην πολη και λογικο αφου δεν εχει φυσικη παρουσια και καθημερινη τριβη...Σ αυτο δεν του δινω καποια ευθυνη..
Τα στελεχη της ΠΑΕ;
Ηξεραν και δεν του ειπαν ή δεν ειχαν παρει πρεφα τιποτα απ οτι λεγοταν στα ραδια..στα σοσιαλ και στα φορουμ οπως εδω;
Οτι απ τα δυο και αν συμβαινει ειναι προβληματικο.
05/06/2025Eagle1980 έγραψε:Θα κάνουμε Τεληο γήπεδο.

06/06/2025Mīngus έγραψε:Ήδη ξεκίνησαν οι σπόντες από metropolis για Μυστακίδη και το γήπεδικό.
06/06/2025Mīngus έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Mīngus έγραψε:Για το γήπεδο συγκεκριμένα πρέπει να πάει στον ΑΣ και όχι στον Ιβάν.
Τι να το κάνεις το γήπεδο χωρίς ομάδα;
2 πράγματα.
1. Εμπορική εκμετάλλευση
2. Μοχλός πίεσης σε επικοινωνιακό επίπεδο για εξαγορά της ΠΑΕ.
Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε αν όντως υφίσταται το σενάριο για το γήπεδο ξέρω, ούτε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι θα πυκνώσουν σε λίγο καιρό οι φήμες περί Τέλη που είτε θα αφορούν μόνο το γηπεδικό είτε και την ΠΑΕ.
Τώρα αν αυτά τα σενάρια θα έχουν βάση ή θα έχουν ως μόνο σκοπό την αποσταθεροποίηση του Ιβάν θα φανεί στην πράξη.
Το 23 πάντως έμειναν ως σενάρια και μόνο.
06/06/2025john4serres έγραψε:Mīngus έγραψε:Ήδη ξεκίνησαν οι σπόντες από metropolis για Μυστακίδη και το γήπεδικό.
Τέληα
07/06/2025
Eagle1980 έγραψε:Mīngus έγραψε:Το γέλιο συνεχίστηκε και συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ο οποίος για την κατασκευή του έργου θα αγωνιστεί αναζητώντας «συμπαίκτη» (!), για την μεγάλη προσπάθεια. Οι αθεόφοβοι τον όποιο παράγοντα θελήσει για τον οποιοδήποτε λόγο να βάλει το χέρι του στην τσέπη (τρόπος του λέγειν) και να χώσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για τη «Νέα Τούμπα», θέλουν να του δώσουν έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Είμαστε σε θέση να τους ενημερώσουμε και συγχρόνως να τους προειδοποιήσουμε να κάνουν λίγη υπομονή, με την εξήγηση βέβαια ότι αυτού του είδους οι μεγάλες ιστορίες και υποθέσεις όπως η κατασκευή της «Νέας Τούμπας», δεν χρειάζονται… «συμπαίκτες», αλλά προσωπικότητες διεθνούς κύρους και πανίσχυρους οικονομικά επιχειρηματίες. Οι οποίοι αν γίνεται να διαθέτουν γνήσιο 100% ΠΑΟΚτσήδικο DNA. Για να τους διευκολύνουμε, ας ψάξουν στο «Forbes» να βρουν αν υπάρχει ένα τόσο μεγάλο όνομα παγκόσμιου κύρους και οικονομικής ισχύος, που να διαθέτει και το προνόμιο από πιτσιρικάς να είναι… ΠΑΟΚτσάκι. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει.
Μπούζας μέσω Metrosport ξαναφωταγραφίζει Μυστακίδη.
Οταν λέω οτι γράφουν η φωτογραφίζουν τον Τεληο εσυ με λέτε που τα διάβαζεις....
07/06/2025Mīngus έγραψε:Καλά δεν είναι νέο. Τις τελευταίες μέρες ειδικά στην πόλη ακούγονται διάφορα.
Αν δε βγει ο ίδιος να πει τι ισχύει, προσωπικά δεν πρόκειται να πιστέψω καμία φήμη.
14/06/2025Mīngus έγραψε:Διπλό ταμπλό
Πρόεδρος του Ερασιτέχνη μεγάλης ομάδας έκανε δύο επαφές με εκπροσώπους επιχειρηματία, ο οποίος θέλει να συνδράμει στην επανακατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον ενημέρωσε;
Σαγόνιας
υ.γ.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η πρωτη παραθεση που εκανα του Eagle1980...που απ το πουθενα εγραψε για ''Τεληο γηπεδο''...στο ξεκαρφωτο...που μου δινει την εντυπωση οτι κατι παιζοταν στην πολη και οτι βγηκε προς τα εξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
psykoman την Τρί 24 Ιουν 2025, 01:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.