Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Εμένα μ αρεσει το πρέσινγκ που ασκούμε ψηλά σε αρκετές φάσεις, αυτή τη διαφορά βλέπω για αρχη σε σχέση με πέρυσι όπως και η ηρεμία με κοταρσκι με τη μπαλα στα ποδια κ το σπάσιμο της πίεσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george188 την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπορώ να πάρω δύο ?john4serres έγραψε:https://www.transfermarkt.com/william-balikwisha/profil/spieler/381968
έλα με 150.000€ χρηματιστηριακή αξία
αλλά έχει φωτογραφία ρε γαμώ το
Ο κουτσια πρέπει να ενηλικιωθεί και να δυναμώσει πνευματικά.
Δεν γίνεται όταν δεν του βγαίνει μια ενέργεια ή δεν του έρχεται μια πάσα όπως την θέλει να σκύβει το κεφάλι και να παρατάει το παιχνίδι.
Κατά τ αλλα κλασική ομάδα λουτσέσκου,κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον πως θα χρησιμοποιησει ο Λου τις νέες προσθήκες
Δεν γίνεται όταν δεν του βγαίνει μια ενέργεια ή δεν του έρχεται μια πάσα όπως την θέλει να σκύβει το κεφάλι και να παρατάει το παιχνίδι.
Κατά τ αλλα κλασική ομάδα λουτσέσκου,κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον πως θα χρησιμοποιησει ο Λου τις νέες προσθήκες
- Dark Knight
Δεν χρειάζεται να πιάνουμε τον Κουαλιάτα από τα μούτρα. Είναι σχετικά μικρός και παίζει πρώτη φορά Ευρώπη όπου καλείται να αφομειώσει πολλά πράγματα από άποψη τακτικής σε λίγο χρονικό διάστημα. Έχει καλά στοιχεία και αποτελεί επένδυση για την ομάδα. Γερός να είναι και θα αποδώσει όταν πρέπει. Χρειάζεται πολύ στήριξη και αυτός και οι υπόλοιποι παίκτες από όλους μας.
Είσαι λίγο υπερβολικός ή μου φαίνεται?Athens έγραψε:κουαλιατα και Νταντας λιγασ πραγματα, μαλλον για β ομαδα ειναι...ο Κουτσιας εκτος απο το γκολ δεν συμμετεχει σε τιποτα αλλο...
η ομαδα θελει παικτες με προσωπικοτητα ...
ΠΑΟΚ παρε τον 23 Μπαλιχρυσα μαζι σου 23 ετων..ειναι παντου στο γηπεδο
- abc_o_ karpouzas
Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν απαιτεί ζογκλέρ αλλά να έχει κάποιος την ικανότητα να κάνει αυτό το οποίο του έχουν αναθέσειJohnDag έγραψε:Ρε σεις 22 χρόνων είναι ο Κουαλιατα και βγήκε πρώτη φορά από την πατρίδα του.
Δεν δείχνει πράγματα ακόμα αλλά δεν θα τον βγάλουμε και άχρηστο από την προετοιμασία.
Ο Νταντας μου αρέσει, θα δούμε ωραία πράγματα από αυτόν.
Ο Κουτσιας το έχει αλλά θέλει και πολύ δουλειά για να σταθεί σοβαρά σε αυτό το επίπεδο. Αξίζει βεβαια να επενδύσεις πάνω του.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα από την άλλη μου άρεσε πολυ ο νταντας. Τρομερά γρήγορη σκέψη κ φαινεται παιχτης υψηλότερου επιπέδου. Μου αρεσαν κ οι επαφές του κουαλιατα. Ιγκανσον μεγάλο σέντερ μπάκ. Ο κουτσιας φαινεται ότι μόλις μπήκε στο γκρουπ παρολα αυτό ήταν εκεί που έπρεπε κ το πεταξε μέσα. Ωραίο το passing game κ η διάθεση για πιεση ψηλά.
Athens έγραψε:κουαλιατα και Νταντας λιγασ πραγματα, μαλλον για β ομαδα ειναι...ο Κουτσιας εκτος απο το γκολ δεν συμμετεχει σε τιποτα αλλο...

- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικά φαίνεται ότι θέλουμε χρόνο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο Ιγκανσον είναι πολύ βελτιωμένος στις πάσες του .
καμία σχέση με πέρυσι που ήταν εκνευριστικός
καμία σχέση με πέρυσι που ήταν εκνευριστικός
τώρα βγαίνει η δουλειά του κομπιναδορ... Αμανατίδη!Minority4 έγραψε:Υπάρχει βελτίωση στις στατικές φάσεις.
Στο κομμάτι της δημιουργίας έχουμε δρόμο ακόμα, λείπουν χαρακτηριστικά.
Πρέπει να βγαίνουν περισσότερες φάσεις και δεν..προς το παρόν.

Το προβληματάκι σήμερα ήταν στο αριστερό μπάκ. Οι υπόλοιποι μιά χαρά τα πήγαν.
- WestBlock4
Δηλαδη από αυτά που εχεις δει ως τώρα ο νταντας είναι για ΠΑΟΚ β ?? Αληθεια τωρα???Athens έγραψε:κουαλιατα και Νταντας λιγασ πραγματα, μαλλον για β ομαδα ειναι...ο Κουτσιας εκτος απο το γκολ δεν συμμετεχει σε τιποτα αλλο...
Ρε μαγκα μου η τρολαρεις η πραγματικά ζεις σε αλλο κοσμο
τρολάρειproedros έγραψε:Είσαι λίγο υπερβολικός ή μου φαίνεται?Athens έγραψε:κουαλιατα και Νταντας λιγασ πραγματα, μαλλον για β ομαδα ειναι...ο Κουτσιας εκτος απο το γκολ δεν συμμετεχει σε τιποτα αλλο...
Χρησιμα πραγματακια και σημερα.
Το πιο χρησιμο που προσωπικα βλεπω εγω (βεβαια υπηρχε και περσι) ειναι η αδυναμια καλης συνεργασιας στο μπιλτ απ των Ιγκι-Λυρα-Ζιφκοβιτς. Οταν δηλαδη παμε να σπασουμε το πρες που τρωμα απο δεξια.
Το πιο χρησιμο που προσωπικα βλεπω εγω (βεβαια υπηρχε και περσι) ειναι η αδυναμια καλης συνεργασιας στο μπιλτ απ των Ιγκι-Λυρα-Ζιφκοβιτς. Οταν δηλαδη παμε να σπασουμε το πρες που τρωμα απο δεξια.