23.Joan Sastre
- WeWillRockYou
Re: 23.Joan Sastre
30 συμμετοχές, 3 γκολ- 4 ασσίστ.
Το γκολ απέναντι στην ΑΕΚ θα είναι για πάντα highlight τόσο του φετινού τίτλου, όσο και της καριέρας του ίδιου του Σάστρε.
Στα βίντεο των πανηγυρισμών φαίνεται να το ευχαριστήθηκε και να έχει δεθεί με την ομάδα στα 2,5 χρόνια που βρίσκεται εδώ.
Βασικό του μειονέκτημα νομίζω η έλλειψη σταθερότητας. Έχει κάνει εξαιρετικά ματς, έχει κάνει και πραγματικά κακά ματς. Αν μπορέσει να το διορθώσει, έχει να δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Του αξίζει νομίζω να του δοθεί και η ευκαιρία να βρεθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του χρόνου.
Το γκολ απέναντι στην ΑΕΚ θα είναι για πάντα highlight τόσο του φετινού τίτλου, όσο και της καριέρας του ίδιου του Σάστρε.
Στα βίντεο των πανηγυρισμών φαίνεται να το ευχαριστήθηκε και να έχει δεθεί με την ομάδα στα 2,5 χρόνια που βρίσκεται εδώ.
Βασικό του μειονέκτημα νομίζω η έλλειψη σταθερότητας. Έχει κάνει εξαιρετικά ματς, έχει κάνει και πραγματικά κακά ματς. Αν μπορέσει να το διορθώσει, έχει να δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Του αξίζει νομίζω να του δοθεί και η ευκαιρία να βρεθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του χρόνου.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ βελτιωμένος κυρίως τακτικά και αμυντικά. Έκανε πολύ δυνατό κλείσιμο της σεζόν.
Μακάρι να εμφανιστεί έτσι και στην αρχή της νέας σεζόν και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο στα δεξιά με 2 πολύ καλους παίκτες για τη θέση.
Μακάρι να εμφανιστεί έτσι και στην αρχή της νέας σεζόν και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο στα δεξιά με 2 πολύ καλους παίκτες για τη θέση.
Το γκολ αυτό τελικά είναι του Σαστρε ή του Μπάμπα;WeWillRockYou έγραψε: ..
Το γκολ απέναντι στην ΑΕΚ θα είναι για πάντα highlight τόσο του φετινού τίτλου, όσο και της καριέρας του ίδιου του Σάστρε..
..
Η μπάλα πάει στην αγκαλιά του Αθανασιάδη και αλλάζει πορεία.
Το θεμα είναι από ποιον; Από τον παίκτη της αεκ ή από τον Μπαμπα; Γιατί αν είναι από τον Μπάμπα μιλάμε για μυθικό τακουνάκι μετα από τόσο δυνατό σουτ..
Είναι του Μπαμπα! Και αν το δεις είναι φάση Μαουρίτσιο του 18, αλλά με VAR μέτρησε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και φυσικά έγινε το 3-2 λόγω ΚΑΡΜΑ στοτς βρωμοχαρτινους!
-
Μα στη φάση δεν νομίζω να είναι καν σε θέση οφσαιντ ο μπάμπα, ενώ ο μαουρίτσιο ήταν εμφανώς οφσάιντ. Εννοείται για τα πρακτικά το αναφέρω μόνο.klainmein έγραψε:Είναι του Μπαμπα! Και αν το δεις είναι φάση Μαουρίτσιο του 18, αλλά με VAR μέτρησε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και φυσικά έγινε το 3-2 λόγω ΚΑΡΜΑ στοτς βρωμοχαρτινους!
-
Ισχύει αυτό, αμυντικά και τακτικά έχει ανεβεί σκαλιά φέτος, στα επιθετικά πάντα είχε χάρισμα. Με αυτόν και με τον οττο που πιστευω θα είναι ο βασικός μετά από αυτά με τον Παναθηναϊκό που πήγαινε παντού σαν δαίμονας έχεις το κεφάλι σου ήσυχοastral έγραψε:Πολύ βελτιωμένος κυρίως τακτικά και αμυντικά. Έκανε πολύ δυνατό κλείσιμο της σεζόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 22 Μάιος 2024, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οταν αρχισε να παιρνει χρονο αρχισε και ο ΠΑΟΚ να παιρνει μετρα για το πρωταθλημα. Το αποκορυφωμα ηταν το φιναλε οπου ειχε πρωταγωνιστικο ρολο. Θα μπορουσε να ηταν στην ευρωπαικη λιστα.
Μόνο που δεν ήτανpavlaras k έγραψε:Μα στη φάση δεν νομίζω να είναι καν σε θέση οφσαιντ ο μπάμπα, ενώ ο μαουρίτσιο ήταν εμφανώς οφσάιντ. Εννοείται για τα πρακτικά το αναφέρω μόνο.klainmein έγραψε:Είναι του Μπαμπα! Και αν το δεις είναι φάση Μαουρίτσιο του 18, αλλά με VAR μέτρησε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και φυσικά έγινε το 3-2 λόγω ΚΑΡΜΑ στοτς βρωμοχαρτινους!
Έχω την εντύπωση ότι φέτος όχι απλά δεν ήρθε με παραπάνω κιλά όπως το προηγούμενα καλοκαίρια, αλλά ήρθε και αρκετά πιο γυμνασμένος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 21 Ιουν 2024, 05:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΞΥΠΝΑ. Μην συγκλίνεις συνέχεια πάνω στον Kedziora δεν χρειάζεται τη βοήθεια σου. Κράτα τη θέση σου στο βάθος και μην αφήνεις ανενόχλητο τον Nanasi.
- ΑποστόληςΑ
Αμυντικά είναι μαύρη τρύπα με ευθύνη και στα δύο γκολ. Ο Vieirinha δεν νομίζω να λύσει το πρόβλημα.
Δεν υπάρχεις. Πιάνεις απόδοση από το 1 έως το 7.
Σήμερα δυστυχώς ήσουν στο 1
Χάρισες την πρόκριση
Σήμερα δυστυχώς ήσουν στο 1
Χάρισες την πρόκριση
Που εισαι αδικημενε; Τι εγινε σημερα; Ειναι κριμα πραγματικα γιατι εχεις βοηθησει παρα πολυ