Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δώσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα σε κανάλι εκτός Ελλάδος;
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Νομίζω ότι πέρα από το τι θα κάνει ο Σαββίδης, είναι μια ευκαιρία να δείξουμε και μεις την ισχύ μας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ίσως μέχρι τώρα να είναι και η πιο δύσκολη της ιστορίας μας. Εγώ είμαι διατεθειμένος να δώσω 500 ευρώ για συνδρομή στην ΠΑΟΚ TV για φέτος μιας και δεν μπορώ να έχω διαρκείας λόγω απόστασης και εργασίας. Τα στοιχεία μου μπορώ να τα δώσω όταν μου ζητηθούν από τους διαχειριστές. Όπως μπορεί ο καθένας ας βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μπορει καποιος να αναλυσει το πως φτανει το κοστος παραγωγης στις 200 χιλιαδων ανα αγωνα ? Γιατι μου φαινετε τρελη παπατζα το νουμερο
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Και εγώ αυτό νομίζω. Δηλαδή η νοβα για παράδειγμα αν θέλει να δείξει το "νπς βολος" - "πλατανιας", θα πληρώσει ετήσιο συμβόλαιο στον γηπεδούχο και θα έχει και κόστος 200.000 ευρώ ανά παιχνίδι, σε αντί εμπορικά ματς;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Alastor έγραψε:Μπορει καποιος να αναλυσει το πως φτανει το κοστος παραγωγης στις 200 χιλιαδων ανα αγωνα ? Γιατι μου φαινετε τρελη παπατζα το νουμερο
Κι εμένα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγώ το έγραψα επειδή το διάβασα στο liberal. Δεν ξέρω αν ισχύει.
Η συνδρομή για το PAOK TV θα μπορούσε να προχωρήσει αν συνδεόταν με τα διαρκείας. Τώρα είναι αργά
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το liberal έχει γράψει λιβελους κατά του Ιβάν κατα καιρούς.... Τι έγινε κουλη την Χριστίνα Ταχιαου που έβριζε επανειλημμένα τον Ιβάν την βολεψαμε; κάτι γραμματέας ψηφιακής πολιτικής κάτι τέτοιες μπούρδες ίσα να κόβεται ένας μισθός.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

5€ * 18 αγώνες * 20.000 συνδρομές στο εξωτερικό=1.800.000(Ο ΠΑΟΚ έξω έχει τη μεγαλύτερη δυναμική το νούμερο αυτό μπορεί να καλυφθεί μόνο από την Γερμανία)
5€ * 18 αγώνες * 50.000 συνδρομές στο εσωτερικό=4.500.000
15€ * 18 αγώνες * 10.000 συνδρομές καφέ στο εσωτερικό μόνο=2.700.000 (για όσους βιαστούν η Λάρισα μόνο διαθέτη 1650 καφέ) Τα νούμερα για τους συνδρομητές είναι κατά την γνώμη μου πολύ μικρά και το ΠΑΟΚ TV θα τα βρεί εύκολα και με την πώληση της στιγμιοτύπων σε άλλα δίκτυα ανά τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα στο 1.500.000
σύνολο 10.500.000
Φυσικά και οι τζαμπατζήδες θα είναι πάρα πολλοί αλλά αυτοί δεν προσμετρώνται έτσι και αλλιώς.
Ακόμα και 1.500.000 να κοστίζει η μεταδώσει μέσω ίντερνετ στα 18 ματς(πράγμα που πιστεύω πως μπορεί να γίνει πολύ φθηνότερα) στα ταμεία θα μπουν τα 9.000.000 τώρα οι φόροι δεν πληρώνονται ανά τμήμα αλλά συνολικά και δεν μπορείς να πεις εύκολα το καθαρό πόσο.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

νομίζω τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά
καταρχήν πρέπει να είναι σταθερή η πλατφόρμα, δε μπορεί να πέφτει, να κρεμάει η να μένει κολλημένη εικόνα
επίσης η πλειοψηφία των κατόχων διαρκείας δεν θα δώσουμε έξτρα για να δουμε μερικά ματς που θα χάσουμε
σε όποιο ματς δε μπορώ να πάω, είναι γιατί δεν μπορώ λόγω υποχρεώσεων
αν είναι 3 ευρώ το pay per view, είναι το οριακά ανεκτό για να πεις θα το πληρώσω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επίσης είναι αδύνατο για καφενεία και καφετέριες να στριμαρουν μέσω ίντερνετ. Πρακτικά θέματα. Σε πολλά χωριά δεν υπάρχει ακόμα 24αρι ίντερνετ. Αν έχεις 5 τηλεοράσεις θα έχεις 5 μηχανάκια που θα στριμαρουν; Και ποιος θα αναλάβει να τα ανοίγει κάθε φορα; Μιλάμε για τρελό κόπο. Αν δεν βγει σε κανονικό κανάλι επίγειο ή δορυφορικό δεν μπορεί.να απευθυνθεί σε επαγγελματίες
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

xrisitsapa έγραψε:Εγώ το έγραψα επειδή το διάβασα στο liberal. Δεν ξέρω αν ισχύει.
Η συνδρομή για το PAOK TV θα μπορούσε να προχωρήσει αν συνδεόταν με τα διαρκείας. Τώρα είναι αργά
Με τα διαρκείας γιατί να συνδεθεί; Ίσα ίσα όσοι δεν έχουν διαρκείας είναι αυτοί που θα το χρειάζονται και προφανώς είναι πολύ περισσότεροι από 22.000.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

eorptol1 έγραψε:Το liberal έχει γράψει λιβελους κατά του Ιβάν κατα καιρούς.... Τι έγινε κουλη την Χριστίνα Ταχιαου που έβριζε επανειλημμένα τον Ιβάν την βολεψαμε; κάτι γραμματέας ψηφιακής πολιτικής κάτι τέτοιες μπούρδες ίσα να κόβεται ένας μισθός.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε διαφωνώ, γι αυτό δεν το παίρνω και τοις μετρητοίς.
Είναι όμως ενδεικτικό του πολέμου που γίνεται. Αν καταφέρει ο Ιβάν και ανταπεξέλθει σε αυτό, θα βγάλουμε πολλά γούστα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

NIKOS_PAOK04 έγραψε:5€ * 18 αγώνες * 20.000 συνδρομές στο εξωτερικό=1.800.000(Ο ΠΑΟΚ έξω έχει τη μεγαλύτερη δυναμική το νούμερο αυτό μπορεί να καλυφθεί μόνο από την Γερμανία)
5€ * 18 αγώνες * 50.000 συνδρομές στο εσωτερικό=4.500.000
15€ * 18 αγώνες * 10.000 συνδρομές καφέ στο εσωτερικό μόνο=2.700.000 (για όσους βιαστούν η Λάρισα μόνο διαθέτη 1650 καφέ) Τα νούμερα για τους συνδρομητές είναι κατά την γνώμη μου πολύ μικρά και το ΠΑΟΚ TV θα τα βρεί εύκολα και με την πώληση της στιγμιοτύπων σε άλλα δίκτυα ανά τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα στο 1.500.000
σύνολο 10.500.000
Φυσικά και οι τζαμπατζήδες θα είναι πάρα πολλοί αλλά αυτοί δεν προσμετρώνται έτσι και αλλιώς.
Ακόμα και 1.500.000 να κοστίζει η μεταδώσει μέσω ίντερνετ στα 18 ματς(πράγμα που πιστεύω πως μπορεί να γίνει πολύ φθηνότερα) στα ταμεία θα μπουν τα 9.000.000 τώρα οι φόροι δεν πληρώνονται ανά τμήμα αλλά συνολικά και δεν μπορείς να πεις εύκολα το καθαρό πόσο.
Εγώ που ζω στο εξωτερικό, θα πλήρωνα 5 ευρώ για να δω τον ΠΑΟΚ, όμως θεωρώ το νούμερο πολύ μεγάλο, πλην των ντέρμπι κορυφής, που τα βλέπουν και οι αντίπαλοι. Άρα λέω 3 ευρώ στα μικρά και 6 ευρώ στα ντέρμπι κορυφής, ώστε να ματώνουν οι ΠΟΚήτες για να βλέπουν να χάνουν από τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Το οτι συζητατε οτι τα 3 € ειναι πολλα το θεωρω υπερβολη.
Η θα κατσεις σπιτι με λινκ που κολλανε και ειναι μερικα λεπτα πισω, η θα σηκωθεις να ντυθεις με κρυο με ζεστες, με καυσιμα, με λεφτα για το παρκινγκ ( ειδικα στο εξωτερικο) συν το κοστος για καφε μπυρα το λιγοτερο. Συν φυσικα τον χρονο που θελεις για το πηγαινε - ελα.
Αν ολα αυτα τα υπολογισεις, δεν γινεται να λες οτι τα 3-5 € ειναι πολλα.
Αν εισαι ανεργος η ο μισθος σου ειναι 300-400 ευρω τοτε μαζευεσαι σε ενα σπιτι 4-5 ατομα και εγινε η δουλεια ακομα φθηνοτερα.
Δεν σας καταλαβαινω ειλικρινα
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ακομη κ τα μισά να μας δωσει η νόβα σε σχεση με τωρα παλι τα έσοδα μας θα ειναι περισσοτερα απο το να παμε σε ΠΑΟΚ tv.
Οταν βαζεις νόβα δε βλεπεις μονο τα εντος του ΠΑΟΚ αλλα κ τα εκτος οπως και παιχνιδια αλλων ομαδων. Το ΠΑΟΚ tv θα δειχνει μονο τα εντος του ΠΑΟΚ.
Ακομη κ τα 2000000 ευρω μου φαίνονται απλησίαστα μεσω web tv κ συζηταμε για 9 και 10;
Αν βάλουμε κ τα έξοδα κάλυψης του αγωνα μαλλον θα μπουμε κ μεσα. Η νόβα εχει καμερεs μηχανήματα αναμεταδότες βγαζει στατιςτικα γινεται αναλυςη αγωνα και χίλια δυο. Το ΠΑΟΚ tv τι μετάδοση θα κανει οπως στα φιλικά;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”